Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wow...

wierszoklecenie bez zakończenia?

Polecane posty

Dla mnie wieczór już się kończy, książę snu oplata głowę. Czas zbyt szybko znów się sączy wkrada w naszą spójną mowę...

Gość Jaaaaaaaaaaaaaa
A ja siedam tam... i sobie s r a m... wale konia nieubłaganie co o tym myślisz Kochanie???????????:) Normalnie ze mnie kurna poeata.Marnuje się tu przy was!!!!!!:)

Gość rebeca2
No tak znowu się spóżniłam. Z Wami słów nie wymieniłam. Szkoda, że się wciąż mijamy, ale różne pory mamy do pisania czas jest różny. Widzę dzisiaj trud mój próżny. Jutro może w dzień spóbuję. Może kogoś upoluję. Dzień dziś ciężki, trudów pełen Miałam pytań smutnych wiele. Pan w fartuchu białym mówił i choć wiele się natrudził nie pocieszył duszy mojej, a otworzył drzwi podwoje. Szukać zdrowia ciału memu musi pomóc, nic samemu. Na dziś skończę pisać może i grzeczniutko się położę. Dziś zmęczone me oczęta. Jutro wstanę wypoczęta.

Chyba nie ten !!teren inna godzina pa pa ja jestem nioe ta!!!!!;)

Nie uciekaj Poten czas zawsze jest ten ;) trudno nam sie zmówić, o życiu troszke pomówić :))

szybko łapię wiatr w dłonie dotyk chwili robi wiele.. po dodyku jesteśmy w kościele Ja nigzie nie umykam tylko chwilę dotykam:)

Jak dzień minął moja droga? mam nadzieję, że szczęśliwie? Nic nie boli? ręka, noga? nie bierz życia zbyt łapczywie ;)

Witajcie wierszokleci dziś zdążyłam to Wasz czas, mój tylko nieraz. Wielki w czasie wyłom zrobiłam Powierszoklecimy teraz. Może coś o sobie trochę. Wiem, jestem człowiekiem, a ciało moje będzie prochem, ale to jak mnie przykryją wiekiem. Narazie myślę różne sprawy, piszę, grywam, gotuje, sprzątam. Czasami płaczę, bo los nieciekawy zadaje rany, a ja wyglądam. Ciekawa życia nos wychylam. Chcę się wciąż uczyć. Często więc obrywam. Nie umiem sama kamieniem rzucić. Nieraz jest dobrze, wszyscy kochają mnie, moich bliskich, moich przyjaciół. Na szyję aż się czasem żucają, By nagle dusić i ból zadają.

Przepraszam bardzo błąd popełniłam i złego słowa w wierszu użyłam. Winnam napisać \"rzucają\" słowo, ale tak nieraz bywa na gotowo.

no to wymyśliłam !!! będe szczęśliwa zapragnę tego co ludzie nie wiedzą :)

Ja jeszcze jestem póki co, choć już nie długo. Zaraz dosięgnę zmęczenia dno, w otchłań nocy odejdzie me ego.

Ja zaraz odiadę 😴 w odchłan tego raju :) noc zrobi to co chce ... czyli dobranoc...

Snów miłych i spokojnych, ciekawych, nie namolnych ;) jutro słońca i beztroski wiwat zima! w góre noski ! ;)

Byłam tam gdzie chciałam ! ale zapomnoałam? gzie jest moje miejsce... w NOCY CZY W NIEBIE ???

Ja sie z Wami żegnam mówiąc do widzenia. Nie dla mnie to miejsce, na pewno to wiem. Jednak czasem zajrzę, może od niechcenia. Wy rymy składacie, ja już nic nie powiem.

Leń mnie ogarnął paskudny i wstrętny nie mam dziś parcia na wiedzę ;) zaraz ucieknę w nocy odmęty, choć znając życie jeszcze posiedzę...

Podniosę temat, żeby nie zginął śmiercią tak nagłą jak grom z nieba, szkoda by było, gdyby pominął, ktoś komu zajść tutaj trzeba.

Mnie też leń ogarnął ! leni nie lubię !!! Lecz dziś wieczorem trochę się nudzę, wię jedną zwrotkę napiszę wam Na dzisiejszy wieczór mam taki plan!;)

Hej poten, błagam, nie bądź taka, napisz coś więcej, niż tylko strofkę. Nie rób mi tylko na rymy smaka poproszę dopisz kolejną zwrotkę.

Wskoczę pod prysznic, niech mnie ocuci, jeszcze nie koniec na dzisiaj dnia. Jeśli usłyszysz, że ktoś słodko nuci nie pytaj kto to , to będę ja ;)

Cięzko mi pisać w nocnej odchłani nic nie wymyślę ! zapomniałam chyba? Jak nocą można złowić wieloryba...;) Na wędkę czy siecią , a może słowami może powiecie... To zostanę z Wami:)

Wszystko zależy od jego wielkości od tego czy waży tonę, czy dwie ;) czy ma w szkielecie kości czy ości, i czy wielorybem faktycznie się zwie :DD

Twój śpiew już słyszę jak szum wielkiej wody Więc ja też wezmę coś dla ochlody aby ostudzić to piękne brzmienie dzisiaj prysznic na wannę zamienię

wieloryb niech jeszcze pływa w oceanie niech ten temat na jutro zostanie:):O Ja teraz mówię grzecznie śpijcie spokojnie i śnijcie upojnie[spioch💤

Dziękuję za słowa miłe na dobranoc i Tobie życzę słodkości we śnie. Odpocznij i nabierz sił przez noc, żebyś mogła jutro pisać równie pięknie ;)

Przeglądnełam wszystkie rymy...:) z ciekawością wielką!chypa złapię tutaj! wieloryba i okoniek też się zjawi, aby wszystkim dodać zwawy!

Dzisiaj ładnie się ubrałam:) aby radość zawitała... wszystkim panom wierszyk piszę, by okonia złapać wędką:P gruba ryba już nie w modzie:classic_cool: no chyba że \"Starty człowiek i morze\"😘

Polować już nie chcę leczpiszę do tych????:) chej zatrzymaj się kierowca z bombowca! Masz tak wspaniałą brykę, kolor zielony - moj ulubiony:) no i te konie i te opony- jadą jak po szynie. Pomyśl jak będzie wesoło dla ciebie nazbierałam wiesiołka. To zielę ma magiczną siłę...:P będziesz widzial zawsze piękną dziewczynę Mam też dla ciebie dobrą nowinę nie jestem brunetką :classic_cool: lecz blądyną 😘 😘

No to wystarczy tego polowania Moja godność tego zabrania,aby aby temat zmienić trochę. Rozkażę zorzy by świeciła! Zebym po kroplach rosy chodziła...