Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzeba bylo uważac

Dlaczego tyle was tu siedzi a nikt z was nie stosuje metody ssania oleju?????

Polecane posty

Gość mija 20 dzien nie widze
zadnej poprawy, powiem wiecej, bola mnie zeby podczas ssania, tzn tak jakbym miala slabsze szkliwo.

Gość ja tez tak
Ja ssię od 2 dni i czuję, że schodzi mi wszystko z zatok. Może to przypadek? U mnie olej jest biały juz po 15 minutach. Chyba juz tak źle ze mną...

Gość grzebiący
mija 20 dzien nie widze to dowód na to ze niebawem wszystko Ci zejdzie i ....zawioza Cię na cmentarz.......

Gość do grzebiacego
nie wiem czy to mialo byc smieszne czy moze chciales sie popisac czy co? chcialam zaznaczyc,ze to ssanie oleju chyba g... daje.Nie pisalam tego z obawy,ze cos niedobrego sie ze mna dziej. Na drzewo :)

Gość meliss
Ssałam kirdyś olej słonecznikowy z pierwszego tłoczenia nie rafinowany prod. węgierskiej systematycznie przez prawie pół roku po ok. 20 do 30 min.rano. Zero efektu: zatoki paradontoza jak były tak zostały. Szkoda było czasu i oleju. Lepiej go było skonsumować!

Gość o losie czy
czlowiek musi cale zycie uzerac sie z debilami???? po cholere te komantarze wylgarne? spizdzaj gowniarzu, niepotrzebujemy tutaj takich ludzi tutaj, ktorzy swoim bablaniem nic nie wnosza.

Widze , ze sie robi mila, rodzinna atmosfera.................:P pozdrowienia dla wszystkich ssaczy, dla tych oczyszczajacych sie i dla tych co narazie nie widza nic pozytywnego...:D

Gość mikola
pomponek a Ty zauwazylas juz jakas poprawe?

Gość melis
no dobra nie ssalam oleju tak jak trzeba widocznie bo czytam ze ma byc bialy a ja przez pol roku poswiecenia raczej przerzucalam go przez usta ale 10 minut i dalej byl zólty..pierwsze słysze ze ma byc bialy..no cóż..

Gość meliss
ten "melis" powyżej to podszywka!

Gość meliss
ale kurcze ja ssalam olej w sumie jakis taki z tesco za 2 złote wiec moze dlatego nie dzialal?

Gość mikola
do meliss i innych niedowiarkow! nie wiem, czy znow sie podszywa ktos pod Ciebie czy nie, ale wydaje mi sie, ze niepotrzebnie wprowadzasz tutaj zamieszanie... po co pisac tu na forum, ze Tobie nie pomoglo, po co mącic w glowach ludziom, ktorzy w to wierza? niejednokrotnie wlasnie ta wiara, ze cos pomoze ma najwieksza wartosc, daje nadzieje na wyzdrowienie, i nawet jesli cos dziala jak placebo to co z tego??? nawet jesli ktos uzna ta metode za glupia, sredniowieczna, a nas za skonczonych idiotow to co z tego??? ja osobiscie mam to gleboko w ... dla mnie wazne jest ze cos mi pomaga, ze widze efekty, a inni, ktorzy nas wysmiewaja, uwazaja sie za mądrali co to wszystkie rozumy pozjadali niech sami powiedza, jak sobie radza ze swoimi problemami!!! chodza do lekarzy, wydaja majatki na antybiotyki a potem sie dziwia ze im to nie pomaga. A wypowiedzi ludzi, ktorzy mowia: eeee to trzeba dlugo stosowac i to codziennie, eee nie dam rady chyba - smiesza mnie. Ludzie sie przyzwyczaili ze lykna jedna tabletke i od razu cud, a wszelkie inne metody traktuja jak czarna magie. W walce z choroba trzeba cierpliwosci, samozaparcia, wmawiania sobie 500 razy dziennie ze bedzie dobrze, a nie pojscia na latwizne. Zdrowie to jedna z najcenniejszych wartosci i dlatego wymaga poswiecenia sobie troche czasu a nie takiego olewczego i leniwego podejscia... a Ci co to nas wysmiewaja niech sie faszeruja lekami, antyb. itp. na zdrowie! ciekawe kto lepiej na tym wyjdzie... meliss nie bierz tego do siebie, musialam sie wygadac bo denerwuja mnie wypowiedzi co poniektorych na tym forum... ehh... no ulzylo mi troche... ;)

Gość eksperyment
pomaga pomaga :) udowodnic trudno;) potrzeba systematycznosci i pewnie w kazdym indywidualnym przypadku indywidualnych dodatkowych zalecen.. dieta plus inne jak ktos zle sie odzywia, jest przepelniony negatywnymi emocjami i w dodatku maslomiany zapal.. hm to taka metoda nie przyniesie rezultatow. pozdrawiam

Wczoraj na imprezce spotkalam moja kumpele Margaret, ktora juz okolo miesiaca ssie olej slonecznikowy. Oczywiscie nie pochwalila mi sie przedtem ,mimo, ze jestesmy w stalym kontakcie. :P Ja pierwsza jej powiedzialam, ze sse olej juz ponad 2 tygodnie. Wypytalam ja, jakie zmiany zauwazyla... Wiec po pierwsze czystosc jezyka , tak jak kazdy z nas , po kilku dniach przechodzila kryzys, zle sie ogolnie czula..ale to szybko minelo... Po 3 tygodniach ssania pewnego ranka (kumpela wstaje o 5 rano, zeby possac olej zanim pojdzie do pracy) dostala takiego energetycznego kopa, ze az byla zdziwiona , co sie stalo. Po 4 godzinach snu, czula sie jak ptaszek na wiosne i poleciala do pracy jak na skrzydlach.. Ja takiego kopa jeszcze nie odczulam, moze jest za wczesnie? Mam jednak nadzieje , ze i mnie energia dokopie...:D Ludzie, piszcie co nowego zauwazyliscie....

Gość poczekaj
na czym to ssanie polega? polykam to? czy jak?

Gość obserwator 71
mikola---> jestes dobrym duszkiem tego topiku! Tak trzymaj.......

Gość mikola
obserwator71 nie wiem czym sobie zasluzylam na taka opinie ale bardzo Ci dziekuje :) i pozdrawiam :)

do poczekaj W zadnym wypadku nie wolno tego polykac...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To toksyny czyli trucizna !!!!!!!

Gość poczekaj
to co sie z tym olejem robi?

Gość NFZ
do poczekaj wypluwa się do szklanego naczynia i zbiera z całego tygodnia, a potem miesiac, az uzbiera się 12 litrów i wtedy trzeba go oddać do Oddziału NFZ skąd nalezy pobrac ekwiwalent za niewykorzystane leczenie.

cd.... ssie sie 15, 20 minut..i wypluwa trzyma sie olej w przedniej czesci jamy ustnej i ssie. Polecam ci linki, na jednej z pierwszych stron topiku, poczytaj .. pozdrowienia

Gość podziwiam was za cierpliwosc
jsli chodzi o poraz chyba setne tlumaczenie kolejnym nowatorom na forum jak trzeba ssaac olej, no bo przeciez wystarczy troszke poczytac topik ..wszystko jest napisane :) a tu tymczasem sa powatzrane ciagle te same informacje. dzien 22 , nie zauwazam zmian, musze trosze jedzenie zmienic, chociaz nie jadam wyjatkowo niezdrowych produktow. Jaka diete polecaqcie? wiem,ze ktos pisal o 3 dniowym piciu sokow, ale to nie dla mnie.

Dzis totalna kleska..buuuuuuuuuu Gdzies po 10 minutach ssania zlapal mnie atak kaszlu no i sami wiecei co bylo dalej...:P Ssalam nedzne resztki w buzce i znowu kaszelek, moze powtorze wieczorkiem? Do poprzedniczki.... A co do dietki, to najzdrowsze sa warzywa i owoce, ale nie zima, bo podobno wychladzaja organizm. Najmniej zdrowe sa wedliny, czerwone mieso i nabial.. Mozesz wiec zmodyfikowac diete jedzac wiecej warzyw np duszonych z odrobina oliwy, kasze z grubego przemialu i ryby, tylko nie tunczyka, bo ta rybka z ochota kumuluje w sobie metale ciezkie, m.in. rtec. A do wielbicieli mleczka..Jest taka ksiazka \"Mleko cichy morderca\" polecam. Ta ciecz co jest w kartonach ,na polkach w Supermarketach , w niczym nie przypomia mleka prosto od krowki.

Gość oki iko
uoppp

Gość oki iko
ja zaczelam pare dni temu i tak masakrtycznie mnie swędzi ze prawie niewytrzymuje,,ile ma trwac to "chwilowe"osłabienie organizmu??

Gość KOBIETA_SEN18
tak jak pisałam wcześniej odwazyłam sie Pół godziny temu skończyłam ssać olej ,ssałam 16 minut:) Nie było tak źle-nawet fajnie:) Ale teraz mam 5takie pytanie jak powinien wyglądać ten olej po wypluciu,biały czy przezroczysty? Mój nie był żołty po tych 16 minutach ale nadal przezroczysty..tak ma byc? pozdawiam wszystkich ssaczy:)

Gość drożdżak
KOBIETA_SEN18---> skoro śpisz to nie mam co do ciebie pisac... wystarczy poczytać te 16 stron do tyłu i...odpowiedź znasz!

Gość oki iko
witam od tygodnia ssam olej bo chce wyleczyc hemoroidy,,od 3 dni odczuwam silne swedzenie i pieczenie takze w okoliczch sromu, budze sie w nocy bo tak nie moge wytrzymac,,czy ktos tak odczuwal juz?kiedy mi tominie i zacznie sie poprawiac?a hemoroid mi sie powiekszyl,nigdy tak nie mialam,ale to chyba dobrze nie?pocieszcie mnie ja juz wysiadam

Gość obserwator 71
nie sądzę aby jelito grube i intymnosc miały jakiś zwiazek z ssaniem oleju. Przepraszam, ze mam takie zdanie. To chyba zbieg okolicznosci... Pomysl czy powodem nie jest czasem zmiana odzywiania sie? opowiedz co jesz..