Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaska jak deska

Moje strasznie MAŁE PIERSI Zobaczcie sami

Polecane posty

A mi sie podobaja, nie sa w ogole za male. Zanim zazylam zobaczyc zdjecie bylam pewna ze bede maluskie a tu normalne piersi, nie wiem czego Ty chcesz!!! Dziewczyny maja o wiele mniejsze a Twoje sa normalniutkie!!!!

Gość Pedro san Pedro
Fajne masz cycusie. Cy cuś źle powiedziałem. Chyba nie.

Rany, mówicie, że to normalne piersi. Przepraszam, że się wypowiadam, bo te opinie są skierowane do płaskiej, ale identyfikuję się z jej piersiami, bo mam identyczne. W życiu nie powiedzialabym, że mam normalny biust. Wszystkie koleżanki jakie znam mają większy biust od mojego. Wzięłam sie tez za oglądanie zdjęć z wesel znajomych,widze po sukienkach,że naprawdę wszystkie są biuściaste, a ja to nawet w push-up\'ie mam najmniejszy. Więc kurcze jak on moze być normalny? Jest mały.Pomijam kształt piersi, bo jest ładny, ale to są małe piersi, nie mówcie, że normalne.Zaraz ktoś sie przyczepi, ze co z tego, że małe.Ano nic, ja się wyzbyłam kompleksów. I tyle dobrego z tego topiku. :)

WAFELKU ---> popieram w 100 % Twoja wypowiedź jak one mogą byc normalne skoro zawsze gdy jestem w jakimś towarzystwie ŻADNA nie ma mniejszych niz ja :O :O :O

Gość płaska małe to Ty masz ...
... półkule mózgowe. Cycki są w porządku.

Gość XXero
Wafel pokaż nam swoje wtedy porównamy z płaską i odpowiemy. Dla mnie płaskiej piersi są normalne i OK. Myśle że wyrażam tu opinię większości. A może takie duże balony są raczej nienormalne. Wafel no pokaż.

Hey dziewczyny ale macie problemy. Jak wam mówią ze normalne to mówicie że tak nie jest. Więc o co chodzi. Chyba większość ma rację. Więc nie kłóćcie się z większością. Wafelku nie porównuj. Tylko zaakceptuj takie piersi jakie masz. No a swoją drogą to szkoda że nie mozemy zobaczyć. Haha Pozdrawiam

Gość Pedro_17
No która z pań pokaże swoje skarby

Gość XXero
Wafelek pokaż co nieco. Płaska mogłaby też wrzucić jeszcze kilka fotek

Płaska twój topik przekroczył chyba w tym momencie 500 komentarzy. Otwieram szampana i najlepiej byłoby wylać go na twoje piersi a potem spijać i zlizywać. Hmmm ale marzenia. Haha

Gość Black Rose 26
Moja droga!tu muszę Cię pocieszyc, otóż ja mam lat 26, czyli tyle,że już mi biust nie urosnie choćby nie wiem co, a biuścik mam o jakieś 60%mniejszy od Ciebie.Tylko,ze ja już si tym nie przejmuję, jest jaki jest, przyznam też ,ze znam nie jednego faceta, który woli malutki

Gość Pedro_17
Black masz rację. Popieram. Małe piersi duży temperament.

Gość Słoneczko 1000
Ja mam bardzomałe piersi ale temperamentu i pomysłów mi nie bkakuje!!!

Niczego nie będę pokazywać. Już mówiłam,ze mam takie same jak płaska. Oglądam je sobie sama i moze to siła sugestii ale normalnie coraz bardziej mi sie podobają. :)

Gość Pedro_17
Wafelku wimy że ci się podobają. Ale nam też się spodobają. Uwierz. Wiemy że trochę się wstydzisz. Ale może cię tu zachęcimy goracymi prośbami. Płaska pokazała i co? Nic jej nie ubyło a wręcz przeciwnie. Przybyło pewności siebie.

Gość xyz xyz.xyz xyz
Płaska masz bardzo ładne suteczki.

Pedro--> mi też przybylo pewnosci siebie i to bez pokazywania. Wierze na słowo, ze Wam by sie tez spodobaly, uwierz. :)

bardzo ładne piersi, zupełnie nie mmusisz mieć żadnych kom pleksów. zapytaj te panie z wielkimi balonami, ktore płaczą z bólu pleców i ramiączka od snatika wżynają im sie robiąc rany....hmmm....ja mam podobne do twoich i kocham moje bąbelki :D

Gość Pedro_17
Och ten wafelek. Ale uparty. No cóż pozostaje tylko podziwiać piękne pirsi Płaskiej. Choć ona ostatnio jakby mniej się tutaj udzielała. A szkoda. Płaska jak mnie słyszysz to daj znać.

Gość Pedro_17
Hey płaska fajnie że jesteś. No jak tam się rozwija historia twoich piersi. Mają dobre samopoczucie? Nie wstydzą się już że są małe?

Gość Pedro_17
Czyli w lato plaże twoje? A może i plazę naturystów. teraz to już nie masz się czego wstydzić. Zastanawia mnie tylko czy twój facet wie że robisz sobie fotki piersi? Nie pytam o ten topik ale o same fotki? A może ty robisz jemu a on tobie? Fajnie że sie nie bałaś. Np. wafelek się boi. Aha no i jeszcze te twoje suteczki. Są wspaniałe.

Gość Ergane
Plaska mam piersi takiej wielkosci jak Ty i tez uwazam ze sa male, naprawde WSZYSTKIE moje znajome maja wiekszy biust. Co z tego ze sa okragle i nie obwisle jak sa takie male. zreszta moge nawet wkleic zdjecia i tak jestem tu anonimowa, ale nie wiem w zasadzie czy to ma jakis sens

Gość Ergane to daj te zdjęcia
Zawsze będziemy mieli na co popatrzeć :classic_cool:

Ergane --> no ja jestem tego samego zdania, co z tego że fajny kształt i że są jedrne jak mam najmniejsze wsrod moich wszystkich kolezanek :O ale wiekszosc mi wmawia, że chce sie dowartosciowac i ze tak naprawde wiem, ze one sa super itd i na nic moje tlumaczenia Pedro ---> wie, że wkleiłam zdjęcia ;) powiedzialam mu ostatnio i nie wiem czemu strasznie go to podnieciło :classic_cool:

Gość crejzy
dla mnie bomba te piersi:) ps troszki spasnieta jestes:D:D

Gość Ergane
no widzisz Plaska ja tam Ci wierze:) po co mialabys sie dowartosciowywac na jakims forum. Moge Wam wkleic z tego co widze niektorym sie tu takie podobaja wiec beda mogli sobie popatrzec:P Wkleje wieczorem kolo 20 bo teraz nie mam za bardoz mozlwosci zrobienia zdjecia, Na fotosik.pl mozna wrzucic tak?