Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aja33

PORAżENIE MóZGOWE- POTRZEBNA POMOC !!!!

Polecane posty

Witam:) Juz jutro wigilia- Życze Wam wszystkim wszystkiego dobrego. Błogosławienstwa Bożego Wam wszystkim.I podziekowania dla Was za to , ze jestescie:D

Niech spadające gwiazdki śniegu, jak spełniające się życzenia. Rozświetlą cały Nowy rok, w dniu Bożego Narodzenia. Dla wspaniałych ludz którzy są po to , by życie było piękniejsze i pełniejsze....

wszystkiego dobrego.. Alusiu...życzę ci,zebyś odzyskała sprawność i kiedyś mogła nałozyć swoje balerinki...🌻 dla mnie te święta są okropne.... zadołowana jestem i tyle...i wogóle..lepiej nic pisać nie będę..

Dzień Dobry:) Alicja poszczała jak dostała gre- SUPER FARMER:) I ta gra sie pali ahaha:) wciaga i jest super. Zabawa dla całej rodzinki:) No i Alicja mnie ograła przed chwilka:D Teraz szykujemy obiad , a po południu mamy gosci:) Zyczymy Miłego Drugiego Dnia Swiat❤️

Witamy:) Zrzucamy zbedne kilogramy:)po świetach. Miłego Dnia🌼

🌻 ...witajcie , zrzucamy te kilogramy świąteczne i nie tylko... do wiosny niewiele zostało....miłego dnia

Hej:D Ja dzisiaj biegaam po lesie z Dusia:) Czuje sie o niebo lepiej. Ogórek miło , ze wpadłes:) Mariolla tu sie zgadzam wiosna juz blisko , a ja w marcu do stolicy jade z Alicja to musze jakos wygladac hahaha:D Zyczymy miłego popołudnia - my idziemy cwiczyc z Alicja:)

Hej:D Ja dzisiaj biegaam po lesie z Dusia:) Czuje sie o niebo lepiej. Ogórek miło , ze wpadłes:) Mariolla tu sie zgadzam wiosna juz blisko , a ja w marcu do stolicy jade z Alicja to musze jakos wygladac hahaha:D Zyczymy miłego popołudnia - my idziemy cwiczyc z Alicja:)

Hej:) Ale u nas piekny dzień:) I cieplej jest. My juz obiadak zjadłysmy i w kosciółku były:) Potem gotuje bigos na jutro:D Do północy siedzimy przed telewizorem z Alicja:) Bedziemy sie gosciły. Mama idzie do pracy na noc- w klubie gdzie pracuje jest zabawa , wiec bedzie pomagała w kuchni. Kazdy grosz wazny:) Miłej Niedzieli🌼

Hejka:D Tutaj zaczyna snieg padac:D Od rana ruch w domku:) Alicja juz po ćwiczeniach:D Zaraz z rana. Potem uczta:D Chciałam Wam zyczyc WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W NOWYM NADCHODZACYM 2008 ROKU. NIECH WASZE MARZENIA SIE SPEłNIA:D NIECH BóG WAM BłOGOSłAWI I CHRONI OD ZłEGO. I DUZO , DUZO ZDROWIA I JESZCZE ZEBYSCIE BYLI ZAWSZE Z NAMI- TO POMAGA:)

Juz Nowy Rok tuz-tuz, nowe plany, marzenia, radosci, smutki, nowe milosci, rozstania, nowe powody picia za sukcesy, porazki i za cale zycie, ktore nam dano, za to zeby sie nam udalo.

Witam w Nowym Roku:D Miłego Dnia🌼 Jutro normalny dzien , wiec i szkoła:) Dzisiaj pójdziemy jak kurki spac:D