imparfait 0 Napisano Marzec 10, 2007 DZIEKUJE BARDZO tellmywhy dobranoc do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imparfait 0 Napisano Marzec 11, 2007 WITAJCIE Jak minela wam niedziela ? moj synek postanowil sobie ze przez cala niedziele bedzie mi robil kaprysy i niestety nie bylo latwo ,ale coz taki wiek i jak pomysle ze jeszcz duzo przede mna to az rece opadaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Marzec 11, 2007 cococu znam ten bol najwazniejsze to umiec powiedziec ze czlowiek ma czasami dosc, mysle ze Matt jest w najtrudniejszym wieku -juz nie niemowle a jeszcze nie ...NO WLASNIE CO?/) z kazdym z moich dzieci siedzialam w domu az do ich pojscia do przedszkola (prawie) i czeszt mialam \"dola\" jak przepasc;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Marzec 11, 2007 chcialam powiedziec \"czasem\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Marzec 11, 2007 zostawiam na razie kompa do jakiejs 22h \"Transpoting\" sie sciaga ten film jest 1996 roku! pewnie jeszcze matury nie robilas;) ile wlasciwie masz lat? BO TELLMEWHY wzdychala ze ma JUZ 22 -to ja w ogole powinam pojsc i sie utopic:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imparfait 0 Napisano Marzec 11, 2007 ja mam 27 a dlaczego pytasz sie o mature bo nie rozumiem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Marzec 11, 2007 oj tak mi sie powiedzialo, bo film jest z 1996 czyli maialas 16 lat czyli jeszcze nie zdawalas matury, a nawet jesli potem jej nie zdawalas to nie ma znaczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Marzec 11, 2007 chodzilo mi po prostu o wiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imparfait 0 Napisano Marzec 11, 2007 arnusia to ze nie sciagam filmow wcale nie znaczy ze moge jej nie miec powiedz mi skad ten wniosek???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Marzec 11, 2007 mam cos do zrobienia ,ale bede na pewno o22h na razie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Marzec 11, 2007 ale ja wcale nie mowie ze nie masz matury!!!!! chodzi mi tylko ze jak mialas 16 lat to nie zdawalas jeszcze matury ot i tyle ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Marzec 11, 2007 nie mialam najmniejszego zamiaru cie urazic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imparfait 0 Napisano Marzec 11, 2007 dobre nie ma sprawy to czy myslisz ze mam czy nie mam jest dla mnie obojetne (ale mam zeby nie bylo niedopowiedzen ) dzis matura to nie wszystko mieszkajac tutaj chyba wystarczajaco sie o tym przekonalysmy licza sie tylko kompetencje dosiadczenie i wiara w siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imparfait 0 Napisano Marzec 11, 2007 arnusia NA RAZIE DO 22 JAK BEDZIEMY MIALY CZAS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Marzec 11, 2007 w ogole nie myslalam o tm czy masz mature czy nie chodzilo mi o to ze czesto rozne daty nasuwaja mi rozne zdarzenia a ze film jest 96 to nasunelo mi sie ze pewnie nie mialas jeszcze 19 lat i tyle, rownie dobrze moglam napisac ze w tym samym roku moj syn konczyl 3 lata a ja sama mialam lat 26(co zreszta jest prawda):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Marzec 11, 2007 pardon 27:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tellmewhy Napisano Marzec 11, 2007 Witajcie dziewczyny:) Arnusia, wiem, ze 22 lata to mlody wiek, jednak ostatnie 3 lata nie przebiegly tak jak chcialam, mozna powiedziec, ze zmarnowalam ten okres...pamietam jak dzis moje 19 urodziny, dlatego 22 to dla mnie abstrakcyjan liczba:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Marzec 11, 2007 kochana ja wlasnie zastanawiam sie co chcialabym w zyciu robic bo dzieci prawie odchowane! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Marzec 11, 2007 a gdzie ty bylas w USA? bo strasznie chcialabym pojechac zeby na wlasne oczy wyrobic sobie opinie tutaj strasznie jezdza po Amerykanach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tellmewhy Napisano Marzec 11, 2007 Mieszkalam w Nowym Yorku i pracowalam w klubie golfowym. Myslalam, ze wlasnie w Stanach jest moje miejsce na ziemi, ale jestem chyba jednak Europejka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Marzec 11, 2007 nie bede pytac o miesJce po WTC ... DLUGO TAM BYLAS? w Big apple oczywiscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tellmewhy Napisano Marzec 11, 2007 Prawie rok. To miejsce jest w tej chwili placem budowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arnu-sia Napisano Marzec 11, 2007 wiem ,czesto pokazuja? co ci doskwieralo? TESKNOTA CZY MENTALNOSC? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Marzec 11, 2007 to ja, tylko bylam na niezobowiazujacum forum o filmach i zmienilam nick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tellmewhy Napisano Marzec 11, 2007 Ani to ani to. Wrocilam z powodow osobistych. Stany to fajny kraj, chociaz nie wiem, czy chcialabym tam mieszkac na stale. Tak naprawde to nie zdazylam poznac tego miejsca do konca z powodu krotkiego pobytu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Marzec 11, 2007 ok pogadamy przy okazji , jakby co to zajrzyj na topik \"polacy za granica-gdzie mieszkacie\" tam jest duzo dziewczyn ze stanow dobranoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tellmewhy Napisano Marzec 11, 2007 Chcialam sie Ciebie o cos zapytac. Wspominalam, ze na poczatku chcialabym znalezc sobie prace jako au-pair, aby nauczyc sie dobrze jezyka. To nie jest oczywiscie moj szczyt marzen i bardzo chcialabym wykonywac prace umyslowa. Czy bez studiow mam szanse na znalezienie takiej pracy? Czy sa np. jakies kursy, ktore moglabym ukonczyc i ktore liczylyby sie dla pracodawcy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Marzec 11, 2007 na pewno kurs komputerowy -opanowanie jezyka word-exell do prac wbiurach,hotelach itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imparfait 0 Napisano Marzec 12, 2007 Witajcie dziewczyny co nowego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnusia 0 Napisano Marzec 12, 2007 witam wzystkie ! mialam intenywny dzien i wieczor w tzw gronie rodzinnym , do jutra krolewny!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach