Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 *samotna*

Singielki mieszkajace same, jak spedzacie wieczory?

Polecane posty

Gosiaczkowa, tylko Ty mnie rozumiesz ;-) Sk膮d si臋 wzi膮艂 ten Hiszpan? Posz艂am wczoraj na nauk臋 p艂ywanie, by艂o 艣wietnie - no mo偶e poza tymi czepkami ;) Dawno si臋 tak dobrze nie bawi艂am, 艣mia艂am si臋 ca艂e zaj臋cia. Bomba! Na dzi艣 wymy艣li艂am sobie saun臋.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Eeee tam Mania ;) Tutaj wszystkie Dziewczyny s膮 rozumiej膮ce ;) Ja po prostu na tym samym etapie co Ty - lizania ran ;) Hiszpan wzi膮艂 si臋 z ulicy. Ja nale偶臋 do tych, co zawsze wszelkich grajk贸w ulicznych wspomo偶e cho膰by kilkoma groszami i kiedy wrzuca艂am grajkowi pieni膮dze do futera艂u, Hiszpan przystan膮艂 i powiedzia艂, 偶e 艂adnie gra - faktycznie ch艂opak gra艂 piekne flamenco na gitarze klasycznej. A mi tak naturalnie przysz艂a odpowied藕 po hiszpa艅sku, 偶e dosta艂am zaproszenie na kaw臋 ;) Operowali艣my dziwnym j臋zykiem - polsko-angielsko-hiszpa艅skim, bo on pracuje w Polsce i chcia艂 si臋 pochwali膰, ile ju偶 umie po naszemu ;) Maniu a na czepku macie wypisane imiona flamastrem?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 estonia
To fajnie z tym Hiszpanem wysz艂o :-) Wymienili艣cie si臋 namiarami czy na kawce ko艅czycie? Nie na napis贸w na czepkach :-) By艂am w Sephorze, 艂adnie pachnie Pleasure Intense od Estee Lauder i jeszcze Un Jardin Sur Le Nil od Hermesa. Kilka dni temu kupi艂am sobie lawendowy p艂yn do k膮pieli dla niemowlak贸w i co wiecz贸r si臋 w tym mocz臋. Cudownie! Tak si臋 dopieszczam, 偶eby jako艣 艂atwiej znosi膰 te codzienne twarde l膮dowania... Nie by艂o go par臋 dni w pracy, dzi艣 wr贸ci艂 na kilka godzin... Przez prawie 3 tygodnie nie patrzy艂am na niego, traktowa艂am jakby go nie by艂o Dzi艣 spojrza艂am na jego twarz - paskudnie wygl膮da艂, ucieszy艂am si臋..... zaraz odrzegnacie mnie od czci i wiary, ale cieszy mnie jak widz臋, 偶e jest mu 藕le i nie mog臋 znie艣膰 my艣li nawet, 偶e mo偶ne by膰 mu dobrze Dziwne to, ale jak wiem, 偶e b臋dzie to mobilizuj臋 si臋 do tego, 偶eby si臋 trzyma膰, 偶eby 艂adnie wygl膮da膰, 偶eby nie da膰 mu satysfakcji, ale jak wychodzi to ze mnie tez schodzi powietrze i czuj臋 si臋 kiepsko. Miesi膮c temu m贸wi艂 mi, 偶e b臋dzie w firmie tylko do ko艅ca wrze艣nia, a dzi艣 dziewczyny m贸wi膮, 偶e to nic pewnego, 偶e s艂ysza艂y, 偶e on zostaje. ja nie chce odchodzi膰 z tej firmy, bo troch臋 czasu zaj臋艂o mi doj艣cie do tej pozycji, kasy itd., ale nie wyobra偶am sobie, 偶eby艣my mogli pracowa膰 dalej razem.

Udost臋pnij ten post

mania - dlaczego sobie nie wyobrazasz zebyscie mogli pracowac razem? ciekawe czy mi odpowiesz :P

Udost臋pnij ten post

wiesz kwiatek, mam problemy z wyobra藕ni膮, w pewnym momencie si臋 ko艅czy i nie mog臋 tego przeskoczy膰 :D Pewnie napiszesz, 偶e sobie na to zas艂u偶y艂am...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lulu na mo艣cie
pijemy wino i jemy batony

Udost臋pnij ten post

nie wiem co napisac bo za malo danych podajesz. jestm po prostu ciekawy co zaszlo. jezeli on byl winny bo sie okazal dupkiem to przyznam ci racje

Udost臋pnij ten post

Hiszpan ju偶 mi wys艂a艂 smsa ;) Mania, a co Ty si臋 przejmujesz, 偶e on zostaje. Wiem, teraz jest ci臋偶ko, ale jeszcze miesi膮c, dwa i b臋dzie lepiej. Ubieraj sie dla samej siebie i tak, 偶eby mia艂 za czym oczyma wodzi膰;) Niech mu b臋dzie 偶al :P Ja kiedy艣 te偶 ze swoim by艂ym pracowa艂am. Przyja藕ni z tego nie by艂o, ale te偶 nie rzucalismy w siebie krzes艂ami ;) Pozw贸l tylko swoim uczuciom wygasn膮膰...

Udost臋pnij ten post

Kwiatek - ja si臋 spo艂ecze艅stwem nie przejmuj臋 - na ile mog臋 ;) Czasem mnie zaboli jaka艣 uwaga spo艂eczna - tak to nazwijmy, ale og贸lnie 偶yj臋 sobie swoim rytmem ;)

Udost臋pnij ten post

No trudniej jest jak sie kogos widuje codziennie, ale mo偶na da膰 sobie rad臋. Wiem - sprawdzi艂am :) A w pierwszym odruchu wtedy to nawet chcia艂am wypowiedzenie z pracy z艂o偶y膰. Nie warto ;) Staraj si臋 go unika膰, ale bez przesady te偶. Nie ma co sobie 偶ycia utrudnia膰.

Udost臋pnij ten post

Kochani musz臋 ju偶 wyj艣膰 z tej pracy. Dzi臋ki Gosiaczkowa za s艂owa - pomaga mi to bardzo. L偶ej. Kwiatuszku trzymaj si臋 dzielnie i grzeczny b膮d藕 :-) Do jutra Kochani!

Udost臋pnij ten post

Mi艂ego popo艂udnia Mania 馃尲 Kwiatek nie wiesz, gdzie w naszym mie艣cie odbywa sie kurs tanga argenty艅skiego?

Udost臋pnij ten post

Gosiaczkowa - alez Ty masz wymagania :P ja bez baby 2 lata wiec nie znaju ale sie dowiem :classic_cool: a wa膰panna Mania to z jakiego grodu jest jezeli wa膰panna raczy r膮beczka tajemnicy uchylic ;)

Udost臋pnij ten post

Dzie艅 dobry! 馃尲 Jaki cudowny dzie艅! :D Czuj臋 si臋 jak nowo narodzona! Wspaniale :-) Posz艂am wczoraj do tej sauny - super! Wreszcie nie trz臋s臋 si臋 z zimna :) Mam nadziej臋, 偶e dobry nastr贸j utrzyma si臋 d艂u偶ej. Kwiatuszku ja ze stolycy jestem ;-) A Ty?

Udost臋pnij ten post

Ma艂o spa艂am. Kolega z Irlandii przylecia艂, p贸艂 nocy gadali艣my. I z ci艣nieniem te偶 chyba co艣 nie tak :O A do fryzjera musz臋 i艣膰...

Udost臋pnij ten post

kawk臋 strzel i wietrzenie, to si臋 rozbudzisz. co robisz z w艂osami? tniesz? farbujesz? ja szukam jakiej艣 fajnej kurtki, takiej co by do spodni i sp贸dnicy pasowa艂a. podoba mi si臋 jedna z jacka wolfskina, ale prawie 1 tys kosztuje :O no i nie wiem jak z jej pasowaniem do sp贸dnicy by by艂o. to poszukam dalej ;-) i buty by si臋 jakie艣 przyda艂y.

Udost臋pnij ten post