Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnuszkowa

urosły mi piersi po ziołach

Polecane posty

Gość anmar
Dziewczyny mam pytanie:kupiłam dzisiaj czrnuszkę i na moim opakowaniu pisze tylko NASIONA CZARNUSZKI{a nie jak wiekszość z was pisze CZARNUSZKA SIEWNA}.po otwarciu paczuszki zobaczyłam jakby kminek{podobne}Z tyłu opakowania pisze tylko o jej walorach jako przyprawy.Dziewczyny czy ja się nie pomyliłam?????????Za opakowanie 50 g. dałam 2.30PLN

Gość anastazjaalicja
Na mojej paczce pisze tylko-czarnuszka-a zawartosc tej paczki to tez ziarenka podobne do kminku,widocznie kazdy producent stosuje inne opakowania.Co do ceny do ja za pierwsza paczke tez placilam ponad 2 zlote,ale znalazlam inny sklep zielarski gdzie za czarnuszke place 1,50.Anmar mozesz spokojnie pic to jest ta sama czarnuszka,sprobuj tylko poszukac innego zielarskiego,bo tam moze to ziolko dostaniesz tansze.Trzymam kciuki i za ciebie,oby ci te ziolka pomogly.

do kamy - faktycznie lepiej nie pij skoro to jest powód do zmarwień, zioła maja nam pomagać a nie przysparzać problemów - szkoda że się zawiodłas :( Nikka - mysle że w umiarkowanych ilosciach nie powinno być przeciwskazań ( Różański pisze że nie zaobserwowano efektów ubocznych stosowania fitosteroli roślinnych ) przetestuj przez 2, 3 tygodnie i myslę że wtedy juz jakies działanie powinnaś zauważyc potem lepiej zrób przerwę jak przy każdej ziołowej kuracji- młodzitka jeszcze jesteś więc lepiej nie przecholować w żadną stronę anmar - czarnuszka siewna potocznie czarny kminek a lecznicze sa właśnie ziarna, używane tez jako przyprawa - czyli wszystko ok ja kupowałam czarnuszkę z róznych firm i róznie oznaczone A ja zrobilam sobie przerwe w ziołowej kuracji zgodnie z zaleceniami zielarzy ale wkrótce znowu do niej wrócę bo jak dla mnie to fajne ma działanie, moze teraz juz dopisuje ideologie ale cera mimo mrozów nabrała blasku i włosy mniej się sypią pozdrawiam wszystkich ciepło 🌼

Elizabeth ja piłam około 2 miesięcy ale samą czarnuszke krócej, bo wprowadzałam rotację z kozieradką - działanie podobne ale smak inny, teraz jak pisałam wyżej mam przerwę

Gość anmar
Dziękuję dziewuszki za odpowiedź.Zaczynam od dzisiaj pić to ziółko. O efektach poinformuję za jakiś czas. Zastanawiam się {nie wiem czy słusznie-muszę najpierw odnaleźć opakowanie i poczytać o składzie i działaniu} czy nie warto pić też herbatki z firmy HIPP dla kobiet , które karmią ? Piłam ją już dwa razy podczas okresu "wykarmiania" moich dziewczynek.Efekty były zdumiewające, jeśli chodzi o rozmiar biustu.Skład {tej herbatki} z tego co pamiętam to tylko zioła, ale trzeba się upewnić, że nie spowoduje jakiegoś balaganu w organiźmie! Jak się zorientuję to dam znać. Trzymam za was wszystkie kciuki{NIECH NAM PIĘKNIE ROSNĄ!!!!!!!}PA!

Gość do kamaa
mialas wzmozony apetyt? bo tak niektorzy reaguja np na kozieradke

Dziewczyny, mówcie ci chcecie, ale u mnie zaczyna się juz coś dziać. :) :) :) zaczynają się robić jakby pełniejsze i twardsze :) :) :) jestem dobrej myśli ;) Mam nadzieje, że u Was też się coś ruszy :)

Gość anastazjaalicja
Butterfly ciesze sie,ze i u ciebie nastapily zmiany dotyczace biusciku.

Gość jesli ma ktos na zbyciu
hej butterfly a ile czasu pijesz?

To jest tak: piłam sześć dni, potem musiałam z powodu wyjazdu zrobić tygodniową przerwe, teraz pije od dziesięciu dni dwa razy dziennie, i wczoraj zauważyłam pierwsze efekty :) Anastazjaalicja

Gość anusia613
napisz dokładnie w jaki sposób parzyłas te zioła ( czarnuszkę). Ja zalałam wrzątkiem i wcale sie nie zaparzyły.

Gość anusia613
powiedzcie, czy jak mam 41 lat, to tez mi sie cos zmieni???, czy to tylko dotyczy młodych dziewcząt?

witaj Anusia 🌼 kuracje z fitohormonami roslinnymi im więcej mamy latek tym bardziej wskazane w utrzymaniu naszej kobiecosci w jako takim stanie a co wiecej nawet w duzo lepszym od wyjściowego - u młodych dziewczyn to nie wiem jak to działa czy tez tak skutecznie bo jak byłam jeszcze bardzo bardzo młoda to i tak hormony nieźle buzowały ;) A ja czarnuszke mielę w młynku do kawy i zalewam wrzatkiem, przykrywam i wypijam do dna, kozierdka jest wygodniejsza bo kupuję ja juz mieloną pozdrowionka

Gość kobieeetka
Ja tez miele czarnuszke w mlynku,pije dopiero od paru dni,mam nadzieje,ze na mi tez pomoze jak czarnuszkowej.

Gość Kupiłam 3 paczki kozieratki
Ale za nic nie mogę tego przełknąć! Pomóżcie prosze! wiem ze osiąga się po niej dobre efekty.. ale strasznie mnie na wymioty bierze.. jak ją spożywać, by te cudne walory smakowe jakoś zniwelować???

Gość magdalenka27
mam ten sam problem, kozieradka jest niedoprzełknięcia, próbowałam z gęstym sokiem przecierowym, nie da rady:( dwa razy tylko wypiłam i nie daje rady, wczoraj nie piłam, dzis moze sie przełamie z zatkanym nosem :)

Gość męczycie się
jak w NIEUSTRASZONYCH :)

Gość czy
koniecznie trzeba mielic te ziarna,bo takie nie zmielone to jeszcze da sie przelknac.mowie o czarnuszce.powiedzce zaparzacie ziarenka zmielone czy nie?takie niezmielone tez dadza efekty??pozdrawiam

Gość wlosyp
Gdzie mozna kupic to czarnuszke ? jak w aptece to trzeba recepte? a moze ona ma jakies skutki uboczne ...?

Gość kobieeetka
W aptekach nie ma tylko w zielarskich,czarnuszka jest bez recepty,skutkow ubocznych chyba nie ma,bo weszlam w google i wpisalam czarnuszka i nic nie pisalo,ze sa jakies skutki uboczne.pozdrawiam

Gość upupupup

Gość baaaasen
Dziewczyny mam pytanie,co zrobić kozieradką?aby zrobić napar? zmielić i zalać wrzącą wodą?czy zalać te ziarenka? aha i ile zaparzać?pliss o odp

Ta informacja (o zaparzaniu) powinna być zamieszczona na opakowaniu. U mni jest napisane, że dla osiągniecia najlepszych efektów - gotuje się 1 łyżkę stołową w szklance wody przez 15 min.. wtedy ribi się taki kleik - ale jest żygająco obrzydliwie niedobry!

Gość Eeee................
powielacie tematy i tyle, o tym w jaki sposób i w jakich ilościach pisze na innym forum, czemu nie czytacie tam?

Gość issaaaa
Nikt nie każe ci przecież tego czytać !!! To po co się burzysz??????

Gość no wlasnie ja
czy ktos mi w koncu powie bo pytam chyba po raz ktrorys z koleii jak mam pic ta czarnuszke,bo do tej pory nie miele ziarenek ,a moze trzeba to zrobic??moze mam zaparzac zmielone?u mnie na opakowaniu nic nie pisze jak to przyrzadzac ,jedynie ze moge dodawac to do chleba i tlustych potraw.pozdrawiam

Gość coś chyba wysad z tą czarnuszk
nikt nie pisze o efektach.. u mnie od 2 tyg tez nic

Gość tez malutkie.
hej dziewczyny,jutro ide kupic czarnuszkę ,mam tylko małe A,po dwójce dzieci niestety wiotkie...mam nadzije ,że pomoże choc troszke.

Gość kobieeetka
Ja zaczelam mielic w mlynku elektrycznym,jedna mala lyzeczke zalewam szklanka goracej wody zaparzam 20 minut pod przykryciem,pije dwa razy dziennie.Mozna tez pic czarnuszke nie zmielona jak to woli.U mnie troszke sie piersi ujedrnily dobre i to.Pozdrawiam.

Gość cholera jak mnie wkurza ten
co pisze o powielaniu tematow! na tamto forum tez zagladam i nadal uwazam ze topik o samej czarnuszce jest bardzo potrzebny a ta idiotka od powielania temato niech tu nie wchodzi! JAK EFEKTY?