Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lubi-lu

trzymajmy kciuki za znajoma i dzieciaki

Polecane posty

Gość no to trzymam
:)

kuba dostał dusznosci i pogotowie go zabrało , tomus zapalenie zachłystowe a ona z nimi pojechała :( napiszcie jej cos zeby miło sie zrobiło jak wóci do nas:)

Gość a co im się stało
?

Gość kurcze blaszka
Ojej, ale co to jest zapalenie zachłystowe? :(

własnie rozmawiałam z jej mezem , szkoda od poczatku roku ciagle pos zpitalach:(przez ta pogode beznadziejna...

to jak sei pokarmem mały zachłysnie wtedy profilaktyczni biora do szpitala to nie jest takie typowe zapalenie płuc , robia przeswietlenie ,które nie wyglada ciekawie nie weim jak teraz ale kiedys wieszali na takim czym dziecko za raczki i nówzki brrrr, nie wiem dokładnie nie chce nikogo w błąd wprowadzic

Ojej !! :( 3mam kciuki,zeby sie wszystko dobrze ułozyło !

Gość kurcze blaszka
Aha, dzięki na wyjaśnienie bo się na tym nie znam. Mam nadzieję że wszystko będzie w porządku z Nimi🌻

moje dziekco nie miało ale kolezanki , mówiła ze nieciekawie to wyglada:(jak bede cos wiedziałą to napisze

Gość no jasne
ze trzymam .>>>>>szybkiego powrotu do zdrowia i do nas!!!!

znajoma, trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia Waszej trójeczki! Że też od początku roku tak się Wam pochrzaniło :(

My też trzymamy kciuki, trzymajcie się dzielnie. Wszystko będzie dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Bo ja nie mam co robic
tylko trzymac kciuki za znajoma, :O

dobrze ze szybko rozpoznali zachlystowe zapalenie pluc,moj brat jak byl maly tez mial,zachlysnal sie rolada ,ktora miala mase sliwkowa i tam byl kawaleczek pestki ,ktory utknal w plucach,nim lekarze sie dopatrzyli co mu jest to zrobil sie ropien wokol tego odlamka pestki i grozilo wyciecie kawalka pluca...

Znajoma , trzymaj się kochana. Jesteś silną kobietą . Wszystko będzie dobrze. Jesteśmy z tobą.Przytul serdecznie chłopców od nas. Bartuś ,Kasia i Klucha.

Hej, Sylwia, zostawiłam Ci wiadomości na gg ale tu też 🌻 Ty już wiesz...

Gość ojejku panie dziejku
matko kochana jakoś nie wyobrażam sobie tego wieszania za nożki. Owszem badanie jest nieprzyjemne, syn znajomej zachłysnął sie zdzbłem trawy, i to mu wrastało wpłuca. Zaxczeło się od niby nawracajacych przeziebien, a póżniej cały czs stan podgorączkowy i kaszel. Badanie polegało na wprowadzeniu sondy z czyms typu kamera .Badanie mało fajne, ale nigdzie go nie wieszali.

Zesz cholera, znajoma, trzymaj sie!!!!!!!!!!!!!!!! Bedzie dobrze, musi byc, a teraz badz dziewczyno dzielna ❤️ trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno

Znajoma,wszystkiego dobrego!A jeszcze nie tak dawno rozmawialysmy na jakims topiku i wszystko u Ciebie wracolo do normy...Ech...TRZYMAJ SIE DZIELNIE!BUZIAKI DLA TWICH WSPANIALYCH CHOPAKOW!

Znajoma, wypitolcie choróbska z domu! Smoku i ja trzymamy za was kciuki...

mi mówiła ze jej dziecko w sumie wiziało pozapinanae w jakies przepaski na raczkach i nózkach i ze ona wyła jak to widziała ale maja była malutka bardzo wioec moze tak to wyglada u maluchów -do ojejku panie dziejku...

Gość
ehhhhhhhhhhh jak nie urok to sraczka i stale cos zycie to nie bajka trzymam kciuki ...bedzie ok