Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafaeelka

Jaki grawer na obrączkach?

Polecane posty

Gość Rafaeelka

Dobrze.... załóżmy, że obrączki wybrane, tj. model. Ale co grawerujecie? Standardowo datę ślubu i imię? Podajcie jakieś (niekoniecznie oryginalne) pomysły. Może jakiś facet się wypowie jaki grawer by mu się podobał. (Zależy mi poniekąd na przekonaniu do tego swojego narzeczonego) Ale rozwijając temat.... poprostu: jaki grawer macie lub bedziecie mieć?

Gość młodziutka mama
my z mężem mamy napis "miłośc, wierność, uczciwość"

Gość rozgrzeszam cie corko
i tak cie zdradze leszczu/suko

Gość mnie sie podoba np
na zawsze z Toba...

Ja z kolei nie gustuję w grawerach na ślubnych obrączkach, ale jak już miałabym wybierać to zdecydowałabym się aby na mojej obrączce było imię męża i data ślubu, a na jego moje imię i również data.To taki mój typ :-) Pozdrawiam

Gość Rafaeelka
dziekuje :) ja chyba zostanę przy tym standardzie czyli imię i data. Mój narzeczony jakoś jest pzreciwny innym wyznaniom. A ja jakoś jestem mu trochkę uległa :) nie wiem skąd sie to bierze :) ale wcale nie jest mi z tym zle.

Gość a ja będę miała
na mojej obrączce imię męża oraz datę, ale nie ślubu a dnia odkąd zaczęliśmy sie spotykać i odwrotnie. To był nasz najważniejszy dzień w życiu, a ślub to swego rodzaju uhonorowanie tego. to nasze zdanie. I już niedługo będziemy je nosić...:) pozdrawiam!

A MY MAMY \"NASZĄ\" DATE !! :D TZN TĄ OD JAKIEGO MOMENTU JESTEŚMY RAZEM - TAMTO ZDARZENIE JEST PRZECIEŻ NAJWAŻNIEJSZE :D SĄ TO LICZY BEZ ODSTĘPÓW I BEZ KROPEK PO PROSTU TAK JAK 123456 TAK MY MAMY SWOJĄ DATE - NIGDY NIE ZAPOMNE TEGO MOMENTU JAK MÓJ MĄŻ POWIEDZIAŁ TE WSPANIAŁE SŁOWA I 1 RAZ SIE TAK NAPRAWDE POCAŁOWALIŚMY - CHYBA TO TRWAŁO Z PÓŁ GODZINY - ;) DOBRA JUŻ KONIEC :p I WEDŁUG MNIE TO BYŁA NASZA NAJWSPANIALSZA CHWILA - ZACHÓD SŁOŃCA A MY TACY ZAUROCZENI SOBĄ PO PROSTU OD TEMTEJ PORY JESTEŚMY JUŻ RAZEM NA ZAWSZE :D

Gość ladne to
ehhhmalusia :) ja tez tak chce! Moze sie kiedys doczekam... Co do tematu - wazna dla Was data albo imie ukochanej osoby wydaja mi sie dobrym pomyslem:) Pozdrawiam

Gość nasturcja ss
moja siostra ma J&M data

my wlasnie wczoraj obmyslelismy wlasny cytat ;) ja zapodalam On sie zgodzil. Mamy szczescie ze sie zmiesci, bo ja bede miec poczatek a on koniec tego cytatu. No i nasze imiona, tyle.

Gość ja mam 1
cytat z filmu, mąż datę ślubu na swojej, ja nie chciałam żadnej głupiej daty, ani imion

no my wlasnie tez nie chcemy daty slubu bo to zbyt oklepane. Mozecie wejsc na storne jubilera weca: wec.com.pl i zobaczcie jakie ludzie cytaty sobie wymyslala..niektore wrecz smieszne.

Gość a my mamy wygrawerowane
WIARA NADZIEJA MIŁOŚĆ 17.09.2005

Gość a my mamy wygrawerowane
;) fajna data! rocznica najazdu Ruskich na nasz kraj!

A moi znajomi na obrączkach z promocji logo firmy jubilerskiej \"APART\" - jak romantycznie... Zwłaszcza, że \"apart\" znaczy \"osobno, oddzielnie\". :-O Ja mam datę ślubu wewnątrz i imię męza po zewnętrznej stronie- on ma moje imię i datę. Klasyka jest najlepsza, a im większy i bardziej skomplikowany grawer, tym większy problenm, kiedy zechcesz obrączkę powiększyć, bo ci np. w ciąży pogrubieją palce.