Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katsumi

jestem prostututką, odpowiem na wszystkie pytania....

Polecane posty

Gość o boże
dalej wałkujecie ten niedorobiony temat :( ..przegraliscie życie 🖐️

Gość uppppppppp

Gość Ciii....
A Catsumi czy masz mozliwość zrezygnowania z tej pracy??...wiele się słyszy o tym jak to kobiety są zastraszane i nie mogą zrezygnować z pracy...i jaki masz stosunek do tej swojej profesji...traktujesz to tak jak prace ...czyli patrzysz na to z dystansem czy uważasz że to w jakiś sposób ci ubliża ale za 10 tysiecy możesz sobie troche poubliżać??Że tak to ujme...czy myślałaś kiedyś o jakims innym zawodzie??I wkońcu,jak do tego doszło...??Ktoś poprostu podszedł do ciebie jak byłaś tą barmanką i zaproponował prace prostytutki??Tak się składa że moja przyjaciółka zaczeła właśnie spotykać się z 3 menrzczyznami-jako klijenci-....sama nie wiem co o tym myśleć ...oni rzecz jasna nie płacą jej 10 tysięcy...ale ta perspektywa że ma co chwile pieniadze od tak jej się bardzo podoba...chciałabym żeby przestała ...ale nie wiem jak ją do tego namówic...

troche \"bałaganu\" tu się narobiło :) zauważyłam że najwięcej agresji jest do pomarańczków :-) ale powtarzam wyzywanie typu: \"jesteś kurwą \", \"jesteś szmatą\" nic wam nie da...wyzywanie jest oznaką braku argumentów :p ciii-jak na razie to nie bylo żadnych problemów związanych ze zrezygnowaniem z pracy w agencji, bynajmniej wśród moich koleżanek....a było ich 4 :) nie myśłam nigdy, że będę się tym zajmowała, nie traktuję tego również jako zawód, szystkie dziewczyny zaczynają od pracy w barze, a potem kończą na rurze....w intymnych pokojach.....w salnach masażu

nie namówisz przyjaciółki, aby zrezygnowała....jeżeli ona nie czuje żadnego moralnego \"ale\".....to się wpakowła. Być może z czasem uświadomi sibie,że zrobiła błąd. Ona sama musi nie chcieć... pozdrawiam :) i mam nadzieję,że jednak będzie tak jak ty chcesz. To miłe, że się tak o nią troszczysz....🌻

irvena85-----> prostytutki mają zazwyczaj okres co 3 miesiące, bo biorą tabletki i nie robią przerw, a jak juz wypadnie to \"raz na trzy miesiące\" to np.stoją za barem, albo tylko tańczą na rurze, masują albo mają wolne :-D pomagamy sobie lubrykantem....

Gość spoko gość
chętnie bym porozmawiał z Tobą na osobności

szybko przeleciałam wasze posty..... nie mylę wyzwolenia z puszczalswem. Polska jest bardzo zacofanym, religijnym państwem....na Zachodzie nikt nie reaguje na prostytutki, jak Wy pomarańczki....Proponuję zamiast przsiadywać tyle na cafe, wykupić sobie bilet i zwiedzić dzielnicę red lighta albo chociaż peryferia Paryża tudzież największe miaasto w Europie-Londyn, tj. z największym skupiskiem polskich dziwek, które wyemigrowłały, by zarabiać nawet 4x tyle, co tu.

Gość a dlaczego ty nie emigrowalas
?? uprawiasz ten "zawod" powiedzialas? "normalni" pracownicy, jak maja prace w swoim zawodzie gdzies za granica, to staraja sie i jada tam pracowac, a ty czemu zostalas w Polsce? moze bys dolaczyla do "polskich dziwek" we Francji i zarabiala 4x wiecej niz tutaj, tym samym skrocilby ci sie czas tkwienia w tej "branzy". co ty na to?

Gość CandyFlame
Catsumi,mogłabys powiedziec jak wpadłas na pomysł zostania prostytutką? jak dostałas się do takiego klubu? Czy spotkałąs kiedys kogos, jakiegos z Twoich klientów poza klubem?czy ktoś Cię poznał? Pozdrawiam

a mnie ciarki przeszły----nie używam przekleństw, bo to świadczy o niskim poziomie intelektualnym czlowieka....wydaje mi się, że są lepsze sposoby dotarcia do czlowieka, aniżeli wyzwiska. Z takich ludzi ja się śmieję, bo dla mnie to sa ubodzy umysłowo istoty.....:) Widocznie mój słownik języka polskiego jest znacznie szerszy, aniżeli twój :o BYNAJMNIEJ tak wywnioskowałam, przeczytawszy twoja wypowiedź :o ; no bo jak to inaczej nazwać? Za mało ksiązek przeczytałas w swoim życiu, radzę ci nadrobic zaległości- bo to przecież wstyd, że prostytutka używa słownictwa, które ty tylko znasz, no właśnie TYLKO ZNASZ, no ba...... ciasnota umysłowa

Gość ciumcium
catsumi jak ty jestes taka prostytutka jak sie znasz na braniu tabletek to wspołczuje twoim klientom:-) raz,dwa razy do roku mozna przedłuzac branie tabl.non stop,ale jak robi sie to czesto i to na 3 miesiace to niestety sa plamienia

Gość jotes
catsumi, ile TY przeczytalas ksiazek w zyciu? bo nadal nie umiesz uzywac slow, ktore tylko ZNASZ :P

nie opłaca mi się emigrowac, gdyż niebawem mam zamiar z tym skończyć....jedna z moich kolezanek wyjechała do Londynu, chciała popracować k.3-4 miesięcy i skończyć z tym, ale pieniądze uzależniają, i siedzi w tym juz ponad rok. Dlatego nie chcę.

Gość jotes
"ubodzy ..istoty" - zenada "tak BYNAJMNIEJ wywnioskowalam" - zenula

Gość a dlaczego ty nie emigrowalas
eee taka rozsadna kobieta jak ty na pewno by sobie poradzila w takim razie dlaczego nie zarabialas za granica, tylko w Polsce, gdzie tak tanio sie sprzedajesz? ile lat juz siedzisz w tym i ile czasu jeszcze posiedzisz?

pisałam już,ze znajomy znajomego ma 5 lokali go-go na Śląsku.... wiele książek przeczytałam, chyba za wiele, a jeszcze więcej słowników języków obcych- studiuję języki stosowane Słońce :p

mam nieprzespaną nockę za sobą, prosze mieć to na uwadze.... :)

Gość jotes
no ale ILE, Sloneczko? malo, wiele to nieprecyzyjne pojecia. podaj ilosc, a nie okreslenie

Gość jotes
bo, Sloneczko, jesli przeczytalas wiecej slownikow niz ksiazek to cos niekonsekwencja zalatujesz.... tylko w tym, czy w ogole we wszystkim co piszesz? okaze sie

Gość pikomiko
catsumi i z czego ty sie cieszysz,ze jestes zwykła sprzedajana kobietą.teraz jestes z tego zadowolona ,ale potem jak bedziesz miaął dzieci to ciekawe czy bedzie ci tak do smiechu jak twoje dzieci beda posmiewiskiem innych dzieci,ze sa dziecmi dziwki

Słoneczko nie liczyło....niestety Idę się położyć, bo spałam 2 godzinki wpadnę, jak tylko będę mogła. Oj pomarańczki, pomarańczki...jesteści kąśliwe, ale niegroźne. Ciekawe, czemu jadu tyle posiadacie....ja wam nic nie zrobiłam Wasi partnerzy sami do mnie przyszli, za mało im dajecie :p

Gość Marysieńka19
catsumi a jak było za pierwszym razem? nie boisz się że kiedyś trafisz na np. Twoejgo profesora, co wtedy? Ktoś kiedyś pwoiedzial że nie nalezy oceniać ludzi...żeby smaemu nie zostać potępionym.

Gość jotes
oj, Sloneczko, juz chyba tu nie wpadniesz :D

Gość katarin ka
catsumi nie obrzydza Cię oral z nieogolonym gościem?? nie przeszkadza Ci ich smak?? jak sobie z TYM radzisz

Gość mlody leszcz
Czy calujesz sie z klientami, na jak duzo pozwalasz klientowi aby ciebie rozgrzal i podniecil ??

Gość Oleksia *
Nie mam 100% poparcia dla tego topiku i dla samej autorki..=/ Ale uważam, że w naszym swiecie chu*owe jest to, iż facet może sobie..(ekhm) na prawo i lewo z kim chce..i co?? i nic..wśród kolegów ma opinie, że to wielki casanova, a jak kobieta lubi to robic..z różnym partnerami jest uważana za pi***, szma** lub kur**. Gdzie jest kur** to równouprawnienie, o którym tak głósno??????? Czy ktos potrafi mi to wytłumaczyc?? oczywiście robienie tego za pieniadze to juz inna sprawa! I dlaczego nie ma meskich dziwek..?? A jak mi sie chce to co..??

ależ macie durne pytania.... żałosne, że ludzie którzy na codzień uważają się za osoby inteligentne, mądre, tolerancyjne wypisuja tu takie rzeczy. Nie świadczy to dobrze o was. Brak kultury. Ja szanuję catsumi,za to że odważyła się założyć taki temat i wypowiedzieć się, dziwię się jej również, że jeszcze ten topic kontynuje....widocznie ma cierpliwość do dziecięcych pytań, a uważacie się za takich dorosłych...:o wyszło szydło z worka Polska jest w UE już prawie trzy lata, a dgy czytam wasze wypowiedzi to zdaje mi się, że jestem gdzieś daleko w buszu...gdzie każdy, kto ma odwagę byc innym, robic cos innego zostanie ukamieniowany. Zastanówcie się nad swoją postawą.

wiesz co?? coraz bardziej zaczynam Cię lubić....nie wiem czemu, podobają mi się Twoje wypowiedzi... a mogłabyś np. opisać jak wyglądała wczorajsza noc?np. ile klientów miałaś i co z nimi robiłaś?? nie myślałaś o prowadzeniu bloga? chętnie bym poczytała :) pozdrawiam:)