Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nikusiaaaa

nowy facet? zuplenie inny?

Polecane posty

po kilku juz nieudanych zwiazkach zdecydowalam znalezc faceta, ktory bylby niemalze zupelnie inny od moich byłych tj konkretny, odpowiedzialny, stanowczy, dojrzaly, elegancki... i wszytko bylo swietnie - pojawil sie taki, bylam zachywycona - ale nie zauroczona, facet byl/jest w stanie skoczyc za mna w ogien i dac mi totalnie wszytko, czego potrzebuje (stabilizacja uczuciowa, finansowa też) i nagle zdalam sobie sprawe, ze \"oprócz\" tego, ze jest (wg mnie) idelany, z czego doskonale zdaje sobei sprawe, to ja zupelnie nic do niego nie czuje... i znowu \"pakuje\" sie w zwiazek z niedojrzalym, beztroskim emocjonalnie chłopcem? czy to wszytko ma jakiś sens?

Nikusia,chętnie z Tobą pogadam. Jestem już ponad rok w związku z facetem który jest idealny-mądry,inteligentny,odpowiedzialny .... Jestem dumna że ma te cechy. Brakuje w nim jednak pewnych cech,jest jak dla mnie trochę za spokojny,momentami mnie to drażni I co najgorsze ... chyba jestem zauroczona kimś zupełnie innym...

:) bo to jest jakby tak, ze np ten moj obecny facet jest zbyt idealny, drazni mnie to. potrzbuje mimo wszystko czegos mniej doskonalego, bo chyba tylko wtedy zycie moze miec urok?? a co do Twojej sytacji, to rozumiem, tez to przechodzilam... jakby czegos mu brakuje? i to, ze jestes zauroczona w kims innym w tym wypadku jest dobrym wyjsciem, o ile spelnia te cechy ktorych brakuje Ciw Twoim obecnym facecie (tylko nei do przesady, bo wpadniesz w taka pulapke jak ja:P)

też to przechodziłaś? ja się czuję okropnie,bo on jest wobec mnie OK,nawet nie patrzy w kierunku innych dziewczyn,a ja teraz cały czas myślę o tym który mi się podoba... Mój facet nie jest idealny ale do ideału mu blisko ....

nie mozesz miec z tego powodu wyrzytow sumienia :) prawda jest taka, ze najwazniejsze w zyciu jest to, zebys to Ty byla szczesliwa - prostym przykladem do tego jest zwiazek - jezli Ty jestes szczesliwa w zwiazku, to nie krzywdzisz partnera w zaden sposob, tez go uszczesliwiasz, natamiast jezeli nie jestes szczesliwa coz... chyba nie musze konczyc :) ja sie znalazlam w pulapce, bo ejstem z ksieciem z bajki, facet moich marzen, ma wszystko to czego brakowalo mi w moich bylych i wszytko to, co mi sie w nich podobalo, ale co z tego? poprostu nie potrafei poczuc do niego niczego glebszego i wiem, ze im dluzej z nim jestem, tymbardziej go krzywdze (analogia do Twojej sytuacji?), ale wiem, ze moj kolejny zwiazek z porostu chlopcem - poprancem emocjonalnym, skonczy sie dla mnie zle - z prostej przyczyny - zwiazki z takimi ludzmi z gory skazane sa na takie niepowodzenia :/ ale co z tego? skoro to wlasnie do chlopca czuje to \"cos\" a nie do mojego idealu...

z tym że ja ze swoim jestem dość długo,już się zdążyłam do niego przyzwyczaić.Podziwiam go pod wieloma względami,jest naprawdę świetną osobowością,ale drażnią mnie jego niektóre cechy-bywa nudny,zawsze robimy to samo,zbyt małe szaleństwo,przez niego nudziłam się całe wakacje,nad jeziora jeździłam z innymi znajomymi bo on nie lubi pływać itp.Jest młodą osobą a czasami mam wrażenie że za kilka lat wskoczy w kapcie i zasiądzie w domu ... jest cholernym domatorem .... :( a co Cie drażniło w Twoim ideale?

z tym że ja ze swoim jestem dość długo,już się zdążyłam do niego przyzwyczaić.Podziwiam go pod wieloma względami,jest naprawdę świetną osobowością,ale drażnią mnie jego niektóre cechy-bywa nudny,zawsze robimy to samo,zbyt małe szaleństwo,przez niego nudziłam się całe wakacje,nad jeziora jeździłam z innymi znajomymi bo on nie lubi pływać itp.Jest młodą osobą a czasami mam wrażenie że za kilka lat wskoczy w kapcie i zasiądzie w domu ... jest cholernym domatorem .... :( a co Cie drażni w Twoim ideale?

Gość nikusiaaaaa
w moim? to, ze zawsze robi to co bym chciala, zawsze powie, to chce uslyszec, zawsze wie jak sie sie zachowac zawsze wszystko robi idealne... nie mam jak narzekac? sama nie wiem. on jest nudny przez to, ze jest idealny, zawsze wiem, ze wszystko bedzie idealnie... wiem,ze to brzmi dziwnie, ale tak jest ;/ a co do domatorstwa Twojego faceta, to moze poprostu mu o tym powiedz?? wiem, ze nawet domatorzy sa w stanie sprowkowac sie do jakich nowosci i co najwazniejsze - polubic je :))

o jedno \"a\" w nicku za duzo ;) przy poprzedniej wypowiedzi stad jestem pomaranczowa ;)

Gość trtrtrtr
Jest taka teoria że człowiek przyciąga do siebie takich ludzi jak on sam. I tak: niedojrzała najłatwiej trafi na niedojrzałego i taki będzie ją najbardziej pociągał.