Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anouk

TERAZ MY!!!

Polecane posty

Ja muszę poszukać jakiś nowszych;)

Babko ;) wrzuć do profilu adres ;) obiecuje, ze nie dostaniesz starszych zdjęć niż ostatnie 3 lata mojego zycia :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

A Babka moze się zrewanżować nam... ;-) Ja pamietam Cię Babko jeszcze jako Kroplę Rosy, ale ten czas leci...

Babko, to teraz miej sie na baczności :D:D:D:D:D:D bo nas tutaj troszke jest :D:D:D:D:D ja ujawnię swe \"lico\" nieco pózniej teraz praca wzywa :O w końcu ;) bo juz powaznie rozważałam małą drzemkę :D:D:D:D

Babka i kropla rosy to ta sama osoba ???? ale matamorfoza !!!! fiu fiu ;)

Ani, bo my znamy się z pisania, słyszenia i smsowania i ze zdjeć i musimy się pochwalić ze jesteśmy silna i zorganizowana grupa o czym uroczyście zaświadczam.

Celi, Kropla Rosy a nie Kropelka Rosy. Sorry Babko jak zdradziłam jakiś sekret. Mea culpa

Kropla rosy..........................strasznie to dawno było. Wtedy byłam na etapie .........ech....na początku. Zdjęcia chętnie wam wyślę...........ale najpierw muszę je zrobić i wrzucić na kompa.

Ja juz zaświadczyłam, nawet moderia o tym wie;)

yenka, napisz do moderii, wykasują;)

Zresztą ostatnio uswiadomiłam sobie ze Ka i Whimkę znam już prawie dwa lata. Właściwie Ka \"znałam\" wcześniej, jeszcze pod poprzednim nickiem - czytałam ją a nie pisałam na kafe. Czasem wydaje mi się jakby to było wczoraj.

Jenny Nie zdradziłaś. Po prostu Kropla rosy była inną osobą niż babka. Zupełnie inne emocje nią targały, miała w sobie strasznie dużo pretensji, żalu i pytań. Babka jest inna..........częściej olewa niż się przejmuje :D

Eeeeeeeeee, nie bedę pisać, Babka się nie gniewa. W koncu to swojska Wściekła Mrówka. ;-)

Mrówa;) wiesz, jeszcze trocje i jeszcze nam zmieni nick;)

Babko, a co u teściowej??????? :D:D:D:D

Ja proponuje jakiś bardziej sexi , bo baka kojarzy mi się ze starością i wnukami :O, a nasza (o ile mogę tak mówić) jest bardzo młoda i sexi ;) więc jakiś odmładzający liftingujący nick wsakazany ;)

celi, no co Ty????? a fajna babka, nie znasz tego określenia?????;)

Dziewczynki, wracam do pracy, Babka - jeszcze przeslę Ci moje foto, bo akurat jestem w skrzynce.

Ani nie znam :O znam ale laska ;) fajna dupcia ;) ale fajna babka - nie :O

fajna babka...trąci myszka trochę:P bondziorno!! ale pospałam...za was wszystkie chyba!

Ani ;) to chyba przez moje ciągłe przemieszczanie się po kraju :O no i przebywanie w większości z ludzmi na stopie służbowej :O a jak wiesz tam panują pewne kanony i raczej nikt nie używa potocznych zwrotów w rozmowach handlowych czy negocjacyjnych :O A jako małolat nasiakłam zwrtoami z lubelszczyzny, kótre sa bardzo podobne do warszawskich i się zazębiają :O Ale o fajnej babce powaznie nie słyszałam ;) Pomijając naszą babkę ;) - ale o niej nie słyszałam tylko sie chyab o ile pamiętam ściełam o pierdołe na poczatku ;)

Garni ;) a jak Kubuś ??? kopie chłopak ?? chce juz na rączki ??

Ale ja czasem lubię jak coś trąci myszka, wolę to niż sztuczność nowoczesności, albo raczej ponowoczesności w języku;) to całe: \"wyczesani\"....kurna, co to właściwie i do końca oznacza....

Yennka ;) walcz ,walcz, ja swojej od 3 dni nie moge uruchomić :O wywysłam 1 emaila i dupa blada :O nawet wszytkiego przeczytać nie moge, mam jakąs blokadę i moge tylko jedną rzecz dziennie na skrzynce zrobić :O

Poszło Babko. Celi, ja tam słyszałam o fajnej babce. A teraz naprawdę biorę się za robotę.

celi Poważnie????????? Nie pamiętam,to faktycznie musziała być pierdoła, przypomnij mi :) Ani Moja teściowa mnie rozbraja. Ma taką wkur......manię, jak zobaczy coś nowego, to od razu pyta \"ile dałaś\"? Więc jak była u nas w sobotę, to ja sobie popuściłam wodze fantazji i podawałam ceny wyższe niż faktycznie. A co :P

No oki ;) zwrot ogólnie znany :O a ja nie znam :O znowu pochlastam sie mydłem w płynie 😭 wyczesany - fajny, odlotowy, wypasiony, odstrojony jak i okradziny :D:D:D:D:D:D:D:D Ani zalezy od konteksu zdania :D:D:D:D:D:D