Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anouk

TERAZ MY!!!

Polecane posty

Celi......Ty rzeczywiście masz super pomysły i z nie jednego skorzystałam. Ale ja nie wiem czy Ty z moim dałabyś radę. Tu już teraz chodzi o szacunek. Bo w żaden sposób nie mogę zgodzić się na to by słyszeć od niego słowa, których słyszeć nie chce, i których nigdy nie słyszałam.

Ninke ;) ostatni argument mnie powalił na kolana :( czy on za dużo sobie nie pozwala ?? a kto przez długi czas marzył o takiej jednej wielkiej posklejanej rodzince?? bo ja pamiętam ż e to byłas ty ;) Więc następnym razem przypomnij mu to :P Pamietaj nie odpuszczaj - bo będzie to dla niego znak , ze może więcej :( Nie namawiam do kłotni - o co to , nie ! Natomiast kazde takie słowa nalezy wyjaśnić !!!!! I nie martw się ;) On jest chyba poprostu porywczy :( A z takimi bywa ciężko, ale jak sa spokojni to sa wyjątkowo kochani ;) Serduszko ;) noo ciesze się z takich sukcesów ;) tylko nie zniechęcaj się na tunelu :( bo to upierdliwe jest jeżdżenie po łuku :( ale z takim zapałem dasz radę :) Buzia :) ps bachorki - ja miałam Łukasza i Aśkę , jesssuuuu oni teraz mają już po 20 kilka lat , a ja nadal pamietam ich dzieciństwo i moje zmarnowane wakacje :( Do tego one dały mi tak popalic że mam uraz do tych imion :( Jedynie usypiali przy Panu Tadeuszu :( ale diablęta były z nich okropne !!!! W rodzinie mam bardzo duzo siostrzeńców , ale żadne z dzieci nie były tak rozpuszczone jak ta dwójka :(

Choć ja dziś czasami też jak doda... cieszyłam się że sobie jechałam prosto, ze mi biegi wchodziły gładko... A on siedział i mówił że ładnie mi za kierownicą... a ja wiem do czego on pije :P Jemu już się najzwyczajniej nie chce ciągle być kierowcą :P Ale ja go chętnie będę wyręczała, gdy tylko dostanę papierek ;)

Serduszko ;) ty to masz znim fajnie ;) mój jak usłyszał że idę na prawko to usłyszałam, ale uczyc się będziesz na kursie , a pozniej kupujemy ci malucha :( No i tak było :( Bo przeciez jego kombiak służy mi tylko jako pasażerce. Ale wyszło mi to tylko na dobre :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Mam swoja wyścigówkę :P I do tego nie musze mojego wozić, bo on jest chyba cholerykiem jesli chodzi o samochody - zawsze wszystko zle robię :( A prawko zdałam za I razem, więc chyba taka ciapa nie jestem ? :) Ale mój wie lepiej :P Ale niech mu będzie :P Za to mnie mój maluch nie gasnie na skrzyżowaniach , a jak J nim jezdzi to zawsze ma kłopoty :P I dobrze mu tak- chciał rajdować a tu dupa blada - to mój samochodzik i jemu zawsze psoci :D:D:D:D:D:D:D Buzia :)

Celi.......właśnie , tak to jest w życiu gdy się tej drugiej osobie odpuści ona pozwala sobie na coraz więcej. Z natury nie jestem twarda, jestem ugodowa, wyrozumiała, ale na pewne rzeczy ,które mnie krzywdzą pozwolić nie mogę. A on w tym transie i tak to co zrobię dla niego dobrego obróci w złe. Odechciewa się takiego życia.

Ja pilnowałam po maturze sześcioletniego chłopca... Jak to chłopiec w głowie mu były same wygłupy, wykrzykiwanie swoim kolegom, że są śmierdzącymi gówienkami, lub coś tam innego, co im bardziej nawiązywało do sfer związanych z pupą i ze wszystkimi jej funkcjami tym bardziej było śmieszne,czasami i ja z trudem powstrzymywałam się od śmiechu gdy się Krzyś zapędził i \"brzydko\" wyraził... ale całość tego okresu wspominam niezwykle miło... Kochane dziecię, przynosiło mi w prezencie bukiety z parkowych patyków, trawki i czasami jakichś kwiatków... Podchodził zawsze do mnie i mówił-\" To dla Pani! Niech pani sobie włoży w domku do wazoniku, dobrze?\" :D Celi, wszytsko leży w tym jacy sa rodzice tych dzieci, tak jak to było zawarte w felietonie... jesli rodzić rozumem nie grzeszy, to trudno wymagać aby dziecko było spokojne i ułożone ;)

Ninke ;) nie smutaj się tak ;) może powiennas puszczac mimo uszu to co on ci gada ?? to chyba by go bardziej wkurzyło :P ale moze i za razem czegoś nauczyło ;) Musisz popróbowac różnych reakcji na jego zachowanie i dobrać taki, które przynosi efekty najlepiej natychmiastowe ;) Buzia ;)

Celi....W nieodzywaniu się to on przoduje. A przeczytałam teraz o wokalistce Varius Manx Monice Kuszyńskiej i tak mi się smutno zrobiło.Ona ona wciąż nie chodzi.

No Celi coś w tym jest... :P Dobry to on jest... Ninke, smutne to jest. Naprawdę nie wiem jak się do tego ustosunkować... Celi słusznie radzi, jak zwykle zresztą... Ale i Ty sama też wiesz dobrze, ze nie możesz mu odpuścić jeśli Cię skrzywdził.. Tyle, ze w sparciach z cholerykiem nie można walczyć jego bronią, bo to może doprowadzić do wybuchów nuklearnych wręcz... To dobrze że Ty jesteś w tym związku spokojniejsza. Ty się nie daj wyprowadzić z równowagi, Ty mu spokojnie wytłumacz. wkońcu kiedyś musi pojąć, ze większy problem leży po jego stronie... :O

Ja juz zmykam od kompa więc na pożegnanie cos na poprawę humoru :) rok 1410 wojska polskie i krzyzackie szykuja sie do wielkiej bitwy nagle Jagiello wyskakuje z oswiadczeniem: -Kochani rycerze! Dogadalem sie z Urlykiem i nie bedzie wielkiej bitwy! Kazda ze stron wystawi tylko jednego najdzielniejszego rycerza i walka miedzy nimi zadecyduje o zwyciestwie! Kto na ochotnika?! nikt sie nie zglasza kazdy gapi sie posepnie -Moze ty Zawiszo Czarny? -......ooooj no nieeeeee cos mnie w stawie rypie..... -To moze ty Zbyszko z Bogdanca? -........eeeee ja na kacu..... wczoraj zrobilismy mala imprezke.... -To moze ty Powalo z Taczewa? -............aj ja mam kulawego konia troche i tez bylem na tej imprezie... eeeee.... Jagiello zawiedziony idzie sie powiesic a nagle dziadek z siwa broda z widlami krzyczy: -JA!!! Jagiello patrzy zalamany ale widzi ze nikt inny sie nie kwapi i machnal reka i pozwolil dziadkowi wziac udzial w pojedynku Na horyzoncie szykuje sie do walki krzyzacki rycerz: trzymetrowy drab z mieczem na dwa metry w lsniacej zbroi centymetrowej grubosci siedzi na rumaku ktory rwie sie do cwalu Z drugiej strony dziadek na swoim mule probuje prosto trzymac widly i siekierke Ruszaja Krzyzak galopem a dziadek pogania swojego mula do klusa troche bez powodzenia Kiedy byli juz od siebie tylko kilkadziesiat metrow Jagielle szkoda zrobilo sie dziadka pomyslal ze taki dzielny po co ma umierac? I Jagiello krzyczy: -DZIADKU W NOGI!!! Dziadek nic sobie nie zrobil tylko dalej poganial mula Zderzyli sie Wielka chmura kurzu Kurz opada a tam dziadek stoi nad krzyzackim drabem i mowi: -Masz ciulu szczescie ze bylo w nogi bo bym ci leb upierdolil!

I jak on znow ucieka do milczenia, to Ty dla odmiany chodź po domu i gadaj sama do siebie... opowiadaj sobie co dziś robiłaś, jak fajnie było... Troche się księciunio zdziwi :P Pomyśli ze zwariowałaś, a w dalszej kolejności, może pomyśli, że to przez niego :P

Serduszko......wątpie czy zrozumie. Bo jak na razie to ja zawsze jestem winna. Dziewczynki dziękuje Wam za dobre słowa. Idę na M jak miłość. Słowa naprawdę potrafią boleć.

wysłałam wam @ przepraszam ale musiałam

Whim... Zaraz odpiszę... ale ja to bardziej z tej drugiej strony... z innej perspektywy... Otrzymałaś może kiedyś moją zbiorówkę o moich problemach... z mamą...?

nie serduszko nic nie otrzymałam wiem że miałas jakis problem ale skoro nie dostałam uznałam że @ nie był do mnie adresowany więc nie dopytywałam .

Whim odpisałam. z góry przepraszam za literówki tudzież inne błędy, ale spieszyłam się... A teraz żegnam się z wami! A jutro witam Warszawę :)

Whim, jak odnajde go w swoich wiadomościach wysłanych to prześlę raz jeszcze... Choć to już przedawnione, to nieważne... ale oddaje punkt widzenia drugiej strony czyli córki... A dodam jeszcze, ze do mamy dalej się nie odzywam... I dziewczyny pewnie mnie zlinczują za to... ale niestety, tak to wygląda.. A dlaczego nie wyciągnę do niej ręki? Bo ona we wsztsko wmieszała ciotke,a ta namieszała jeszcze bardziej przeinaczając moje słowa do niej, więc uznałam, ze nie mam z czego się tłumaczyć i za co przepraszać, bo ona-mama i jej siostra wiedzą przecież lepiej ode mnie co ja czuję... No ale to juz inna hostoria niż Twoje Whim... ale mimo to prześlę Ci abyś poczytała. Bo i tak miałaś to przeczytać... A to co Ty napisałś zobrazowało mi co czuje moja mama... I teraz chyba wreszcie się odezwę... Bo ona chyba cierpiała podobnie...

No a teraz poszło ta zbiorówka sprzed jakiegoś czasu... Trzymaj się Whim... Wiesz, dałaś mi coś do zrozumienia swoją wiadomością! Dziękuję!

Garnierka, dzięki za fotki właśnie dotarły. No i ciesze się, że przynajmniej rozmowa była. Będę bardzo mocno trzymać kciuki żeby za słowami poszły czyny :) Baaaardzo mocno Cię przytulam 🌼 Serduszko, bez obaw... poczekam sobie. Mam czas... a i cierpliwości przez te dwa lata nauczyłam się. I aż sama się dziwię, że tak chłodno do tego podchodzę. Zranił mnie bardzo i chyba włączył mi się instynkt dystansu żeby znów nie dostać po doopie i nie dać się skrzywdzić. Idę na M jak miłość :P

Whimka ;) masz już @ ;) i ostatnie moje zbiorówki - żeby nie było , że o tobie nie pamiętam :) (zresztą poraz drugi ) I przez ciebie mam teraz wyrzuty sumienia, ze wkleiłam tego linka :( Buuuuuuu nie chciałam ci robić przykrości :( 😭 Ale ja uważam ciebie za wyjątkowa osobę i wierzę , ze młoda dojrzeje i wszystko się ułoży :) na pocieszenie dodam , ze każda z nas robiła jazdy rodzicom - a wyrosłyśmy na fajne babki ;) a Serucho nadal mamie jezdy robi :P i też jest fajna ;) Buziaczek dla ciebie wyjątkowo słodki ;) Trzymaj sie i nie smutaj :) :)

Celi sorry ale nie czytałam w linku nie miałam nawet zamiaru tam zajrzec nie dzisiaj................. Tak wiec nie przejmuj się :-). Juz jest mi troche lepiej tylko oczy mam jak królik .

Whimka - ale króliczki sa słodkie ;) i takie kofane ;) ale nie płakuniaj !!! oki??? bo mnie tez robi się smutno :( Buziaczek czekoladowy dla Whimki co ma oczka kólicze ;) Buzia ;) i śpij słodko i nie zadręczaj sie ;) A co? ....... jesteś najwspanialszą mamą i nie masz sobie nic do zarzucenia ;) Mówi to topikowa wróżka, która zerkneła teraz do swej kryształewj kuli, a kula zawsze prawdę mówi :)

Whim, Twoja córka jest ciągle w głupim wieku, z tego, co pamiętym był to lekko napięty okres w relacjach mmoich z mamą. Po 20. się mądrzeje;) Jeśli tłumaczenia i rośby nie pomagają, to musi widocznie się sparzyć, żeby zmienić swoje postępowanie. Celi, wyniki były już wczoraj, koło 14 w portalu GW, nie było to takie trudne, mój brat zdawał rozszerzony, spisał odpowiedzi, Ma 80%, nie licząc wypracowania (rozprawki), z której jest zadowolony. Przyszedł wczoraj do mnie do pracy ze swoją lubą. Miło było:D Garnierko, jak tam??????? Buzia wszystkim:)

witam zaspałam ............... dopiero dotarłam do pracy i żeby centralnie nie nadziać sie na szefa to otworzyłam sobie drzwi wejsciowe , które na codzień sa zamknięte .............mój szef to wspaniały człowiek i nigdy nic nie mówił jak wpadałam póxniej ale sama nie lubie takich sytuacji wiec wolałam wejśc tak jak weszłam. Co do sytuacji w domu jest spokojniej .................. niemam wyjścia musze rozmawiać i z przykrością to stwierdzam musze podjąc restrykcje i co najwazniejsze musze byc konsekwentna.

Whimka, Ani ma racje - sparzy się w końcu(oby jak najmniej boleśnie) i wtedy zrozumie. Albo po prostu zmadrzeje. Ja tak miałam ;-) Ja dalej zła na kierowniczkę, potem Wam napiszę emilka o tym co u mnie, ale nie wiem kiedy dokładnie to nastąpi. Bo pracy mam sporo. Buziaki.