Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anouk

TERAZ MY!!!

Polecane posty

cześc dziewczyny :) -> Whim czyżby problemy z latoroślą? a to łączę się w bólu, zmoim Piterkiem też mam przeprawy :( i to takie, że zbezsilności chce się wyć :( począwszy od zerowej chęci do kiwnięcia palcem, przez nieinteresowanie się wyborem gimnazjum, a skończywszy na wątpliwych \"sukcesach naukowych\" ze skóry człowiek wyłazi, konsekwentna jestem..a gdy się zapomnę to ksieciuń służy pomocą :) cór też w kość daje :( ide się powiesić w szafie :( buu

K U R W A < napisałam Whim długaśnego maila, i wywaliło mnie z konta. A tyle siebie włożyłam. Whim, postaram się potem zasiąść i napisać jeszcze raz.

dziewczyny wysyłam wam zdjecia jak kubusuzywa waszego prezentu:D

Whim, tak rozważałam , że restrykcje restrykcjami, ale może odrobina chłodu z Twojej strony dobrze jej zrobi. Ni nadskakuj, ale bądź. Sorry, że piszę tu, ale obraziłam się na serwer poczty o2. A tyle napisałam:O:O:O:O:O::O

Whim, cuda się zdarzają. odzyskałam i wysłałam.... Dzięki za durne programiki, które instaluje masowo mój mąż. :P

Mumi wysłałam Ci @ tego wczorajszego na adres z twojego nicku ( nie bardzo wiem czemu nie miałam ciebie zapisanej). własnie robię sobie poranna kawę ............zaczyna mi brakowac czasu buuuuuuuuuu

Whim, dostałaś???????? Bo ja już w ogóle nie mogę dojść do poruzmienia z tym kontem pocztowym:(

Nooo cześć wam :) Moja skrzynka też mnie dobiła :P Mam wczorajsze emilki z dzisiejsza datą i o dziwno wczorajszą pocztę z godz. wieczornych mam wyzej niż dzisiejszą poranną :P Fuck !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie ma to jak darmowe konta :P :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Whimka, czy ty w końcu coś odemnie dostajesz????? Bo ja czasami od Ninke dostaję poczte przez 3 dni :( Nooo i moje @ też sie zawieszają w sieci :P Buzia ;) ps juz mi lepiej mojego się z domku pozbyłam, ze skrzynką dochodze do ładu ;) no i moge sobie pokląć :D:D:D:D:D:D:D

-> Whim wysłałam @ ale interia świruje i sama nie wiem, czy poszło?

o żesz k u r w a pisałam chyba z pół godziny i zeżarło e-mail\'a fuck

Garni ;) to cię zasmuce, bo mój dzisiaj zrobił i mnie i sobie pobudkę o 5 rano 😭 więc nie byłas pierwsza na nogach :D:D:D:D:D:D:D:D jak mi się pyszczek drze Masz już @ ;) Buzia :)

Mumi - łacze się z tobą w bólu ;) :D:D:D:D:D:D:D

-> celinko 🌼 dziekuję kochana naprawdę się naprodukowałam z emilem, bo problem jak u Whimki u mnie jest wciąż na topie :( osiwieję :( niee miałam się w szafie powiesić :( ..aaa już sama nie wiem

-> Whim masz @ ale tylko na drugiego, wyjątkowo gładko poszedł a pierwszy zaginął w kosmosie :(

Mumi ;) pochlastaj się mydłem w płynie :D:D:D:D:D:D:D:D A tak powaznie, to radzę wam przypomniec sobie, jak dawałyscie wycisk swoim rodzicom, od razu łagodniejszym okiem spojrzycie na swe pociechy ;) Buzia :)

Mumi wysłaam @ tylko tak do konca nie wiem czy poszedł ? daj znać to wyślę jeszcze raz. Celi dziw nad dziwy ale dostaje @ twoej też:-). Wiecie co kazdy ma jakies mole co go gryzą ...............to co usłyszal od mojej przyjaciólki na temat widzenia syna z tatą ( sa w trakcie rozwodu od 2005 roku) spowodowała że spadłam z krzesła ....... w przypadku tego faceta glupota lata jak kondor wysoko i długo. wracam do sprawozdania

Groszku dostałam twoją odpowiedz dla Garnierki :( Chyba zrobiłaś odpowiedz wszystkim :( no chyba ze taki miałas cel ;) - to sorrka ;) Buzia ;)

Cześć sloneczka :) Jezzuuu jaka jestem niewyspana :( Do 3 w nocy się kręciłam i biłam z myślami :o Najgorzejk jest jak coś się wkręci i ni chu chu nie można tego wypieprzyć z głowy :o W dodatku olśniło mnie i było to bulwersujące dla mnie olśnienie. Wkurzyłam się i o 2 w nocy musiałam zapalić. No ale chyba już sama sobie wszystko przewartościowałam. Przez ostatnie 2 miesiące kazdego dnia umierałam i czuję, że dziś w nocy znów się urodziłam.

łoo matklo groszkowa cóż za metaforrrra:) a ja musze czekać na bałwana zespółdzielni bo spisują podzielniki ciepła..a na spacer by sie szło..tylko umawiac się indywidualnie to zas zachodu za dużo...dzis w nocy mój znów jedzie z ojcem do francji...do piatku nocy wrocą a w sobote robie cos li tylko dla siebie:) balejaż i nowa fryzura:) trzeba sie wziąć za siebie a co:) zaczynam chyba ćwiczyc:) bo moj worek podzidziusiu- czyli okropny brzucholek jest...pokazny:) co z emmą????

Emma ma u siebie coś podobnego do naszego długiego weekendu , tyle że u niej zaczął się o d piątku i miał trwac do wtorku włącznie ;) więc może gdzies piknikuje , albo cóś :D:D:D:D:D:D:D:D

celi ale ja obawiam się ze on niezaakceptuje tych pozycji bo on lubi wszystko widziec... a zasypia sam...w łozeczku lub w łózku czy na kolankach...nie na rekach no i sama niewiem... myslałam o tej chuscie..ale na spacery z wózkiem chodze a w domu staram się go mało nosic... bawimy się w innych pozycjach

-> Garni :) a może nosidełko (plecaczek) zgodzę się z Tobą, że lepszym rozwiązaniem jest, by Kubuś uczył się zasypiać sam :) zresztą jak podrośnie to i tak będzie wędrował nocą do Waszego łóżka :D już sobie to wyobrażam :D :D :D nocny wędrowniczek :D :D :D -> Yenny :) @ poszedł do Ciebie -> Whim 🌼 też @

Yennnka , ja cie udusze ;) przez ciebie, a własciwie przez opisany dialog - poplułam cały monitor ciepła kawą z melkiem :D:D:D:D:D:D:D:D o biurku i ubraniach nie wspomne , bo po co - ide po prysznic i włożyc pranie :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Oj dobre, bardzo dobre. A tak wątpiłas w jasnośc umysłu ksieciunia :P a on jednak ma wzrok sokoli :D:D:D:D:D:D:D i nic mu nie umknie ;) Buzia

-> celi dobre nie? facet ze strategii ma u mnie 5 +

o jeżu Yenny..............mocne i do tego widać jak łatwo mozna młodą podpuscic ..............cholera ja mam gorzej moja trybi w lot że chce ja podpuścić z nią by ten numer nie przeszedł :-).