Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anouk

TERAZ MY!!!

Polecane posty

Hejka ;) Jestem jestem, czytałam was, ale nie pisałam, bo czytałam na J laptopie :( , więc same rozumiecie :( Za to dzisiaj juz mam syfa usuniętego z kompa wrrrrrrrrrrrrrrrrr Whimka, wiem coś o intruzach :( i niezazdroszczę :( A może córce kup inny komp do pogaduch i może skończą się ataki na twój sprzet do pracy???? ;) Jo :) wszystkiego najlepszego 🌼 Serduszko jak egzaminy ?? ;) Groszku ;) noooo to dali ci twoi przełożeni popis :P przecież całe miesto od roku czekało na tą imprę :( ehhh ............... ale najważniejsze że ty nie tracisz humorku ;) Garni ;) Kubuś jest bosssski włąsnie z J podziwialismy twojego synia, i mój stwierdził że fajnie byłoby gdyby nasze też było takie ładne ;) Ninke ;) mnie kafe tez uzalezniła :D:D:D:D:D:D:D:D ale nie wiedziałam , ze my tutaj mamy az tak specyficzne gusta - przekonałam się o tym w szpitalu .................... :D:D:D:D:D:D drogie koleżanki odbiegamy od przeciętnej Kowalskiej :D:D:D:D:D:D Myszorku :) Mumi :) Babko ;) ale cudna z ciebie babka ;) noo laska jesteś poprostu ;) Yennka ;) ty pracusiu :D:D:D:D:D:D Ani ;) nie pogadam z tobą o meczu , bo ja ze sportów to uwielbiam kiwanie palcem w bucie :D:D:D:D:D:D:D:D:D a już oglądanie zmagań innych mnie nie pociąga wcale ale to wcale :( ot taka dziwna jestem, ale sporty kontaktowe to jedynie boks u mnie ma szanse na obejrzenie, ale piłka ................. nie :P Emmuś ;) ciesz sie gośćmi ;) i niczym sie nie zamartwiaj ;) Magnolia :) odezwij się w końcu ;) Buziaczki dla wszystkich :) Ps a mnie brzuszek zaczyna rosnąć , no i musiałam zmienić biustonosze :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D trochę ciężko przychodzi mi akceptacja na razie tych 2 kg na plusie :D:D:D:D:D:D tym bardziej że kruszyna ma dopiero ok 6 cm - wielkolud straszny :D:D:D:D:D

Serducho - gratulacje. To kiedy pijemy Reddsika? :D Celuś, mam nadzieję że od czasu do czasu prześlesz nam fotkę jak się zmieniasz? Jednak nie od tego, a od następnego poniedziałku oddelegowują mnie do zespołu regatowego. Zostanę tam do 31 sierpnia. Tylko nie wiem kiedy znajdę czas na urządzanie dziupli :o Bo na kontrole nadal będę chodzić. No ale przynajmniej nie będę miała czasu myśleć, czuć... ba pierdnąć nawet :P

Groszku ;) widzę, ze ty też masz ochotę na wyciśnięcia z naszego Serduszka jakiejś flaszeczki za ta 4 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D będe słać jak sobie jakies nowe fotki zrobię :D:D tylko mam obawy czy nie pekniecie ze smiechu jak mnie w ciemnych włoskach zobaczycie :D:D:D:D:D:D:D Bo mimo iz już ten kolorek mam dość długo to sama widząc się w lustrze czasami siebie nie poznaję :D:D:D:D:D:D Buzia :)

Celi! No ja myślę, ze brzusio rośnie! To wkońcu świadczy o tym że kruszynka się rozwija! Dużo zdrówka dla was! Jo! A ty masz imieniny?? Wszystkiego naj zatem!!! NajNajNajNaj... wszystkiego, czego tylko potrzebujesz! Z egzaminu mam 4... takie pełne ładne 4! Tak się cieszę, bo połowa grupy go oblała, a ja zdałam i to jeszcze jak! Groszku! Reddsika, Raddsika, tak, tak, tak! Pijemy choćby dziś! :) A taki nawał obowiązków, jaki będziesz teraz miała w związku z tymi regatami jest zbawienny dla umysłu i duszy... odciąża od myślenia. Mnie odciąża przynajmniej. A biorę na siebie tyle, że wszyscy wkoło się dziwią skąd ja mam na to siły...

Witam, nie wiedziałam ,że Wy takie kibicki jesteście. Ja o piłce nożnej nie mam żadnego pojęcia. Po za tym te mecze takie długie są , za długie. Celi.....dobrze ,że już jesteś z nami. I najważniejsze ,że dzidzia rośnie. Ale co znaczy ,że my mamy tutaj takie specyficzne gusta. A ,że nieco odbiegam od przeciętnej Kowalskiej to zgadzam się. Yenny......a w pracy. Dziś było fajnie, bo dużo miałam do zrobienia i na pocztę musiałam wyskoczyć z listami więc się trochę przewietrzyłam i słoneczko poczułam i wiaterek. Najgorzej jest gdy tak nie mam co robić i wtedy czas potwornie się dłuży. No i klimatyzacji nie lubię, no i tych białych bluzek o , których już pisałam. Dlatego białe bluzeczki noszę tylko w pracy a w drodze do pracy na kolorowo idę i w sandałkach . No i fajnie mam bo po pracy mój taki kochany jest,że po mnie przyjeżdża.Akurat teraz może. Czeka mnie jeszcze dużo nauki i egzaminów. Ale poradzę sobie. Garnierka......Kubuś bardzo do taty podobny i jak rośnie. Seduszko......gratuluję awansu. Anouk......srebrna łyżeczka wygrawerowana jako pamiątkę jest bardzo fajnym pomysłem . Widziałm też kiedyś taką ładną skarbonkę. Ale wszelkie praktyczne rzeczy też są chyba dobre. Groszku.....Ty już jesteś zaprawiona w takich pracach więc radę sobie dasz. Pozdrawiam

trochę przerwy w dzisiejszych bojach..........................obiecuje że jak skoncze te papierki to dam sobie luz ( cholera zawsze sobie obiecuje i zawsze to samo). Nareszcie zrobiło sie chłodniej w moim pokoiku ...............ta wielka swiecąca żarówa schowała się za śasiedni blok jak dobrze. Ninke ....................dasz sobie radę wszak jestes dzielna kobieta.

Witam Was. Jo*, Celinko - Wy już prawie mamusie. Ale Wam zazdroszczę. Czekam do zakonczenia sprawy i tez się biorę do roboty. A co? :-P Serduszko, gratulacje - i z powodu pracy i z powodu egzaminu. Zapowiada się samotny weekend, młody najpierw ma dyskotekę (to jutro), w sobotę gra mecz, po meczu ojciec zabiera go do siebie(gra w miescie w którym mieszka mój exio). Wraca dopiero w niedzielę wieczorem. A ksieciunio ma \"pracowe\" sprawy w sobotę, praktycznie cały dzień będzie poza domem. Umówiłam się więc z dwiema koleżankami Aśkami na imieninowe piwo. A teraz spadam na herbatkę. Branocka wszystkim, bo już nie wracam do kompa. Zauwazyłyście ze już nie gubię tylu literek? Klawiaturę nową zakupiłam wreszcie.;-) NAwet spacja działa :-D

Whim....ja to uwielbiam słońce i zawsze mi go mało i nigdy nie za ciepło. Yenny......to sobie od chłopaków odpoczniesz i nie będziesz musiała gotować, ale Ty to gotowanie i tak lubisz. A ja w sobotę robię lasgne tym razem z mięsem . Ostatnio była ze szpinakiem. I fajnie ,że już jutro piątek. Teraz to tak żyję od od piątku do piątku.

kochane..ale nic anic domnie nie jest podobny?? człowiek sie nameczy a tu masz ci los :P Ka- mamwreszcie twoj adres mailowy :D:D:D no to sie pochwaliłam:P czesc ninke..tez bym poszla do pracy

Ja tez lubię ciepełko i słoneczko ...................ale nie jak mi swieci w oczy gdy pracuję mam okan od południowej strony i jestem z tego bardzo zadowolona tylko ze latem żeby chronic moje kwiatki stale mam zaciagnięte rolety inaczej sa popalone ...............dobrzeże rolety przepuszczają swiatło i jest jasno .

Witajcie, widzę, że wieczorem wszystkim humoru dopisywał..... Ja dziś zła bo w nocy walczyłam z komarami i jestem drastycznie pogryziona. Groszku, dasz radę... Serduszko, gratuluję oceny. Celi, fajnie Tobie:) Whim, od południa jest najlepiej, mam wszystkie pokoje od strony południowej, kuchnię od zachodu i jak będzie tak dalej, to chyba kupimy roletę zewnętrzną do sypialni:O:O:O:O jest gorąco..... Ninke, dajnie, że się praca podoba:) Ka, ja dziś reklamuję i chcę odzszkodowanie od Poczty Polskiej, to całkowicie niereformowalna intstytucja. Buziaki wszystkim, pora popracować trochę:P

Cześć ranne ptaszki :) Serduszko ;) noo właśnie o to mi chodziło jak innym poszedł egzamin, bo dopiero na tle grupy człowiek czuje się doceniony - ale ty zawsze zdolna jesteś , więc niech strace ja stawian Redsika :D:D:D:D:D:D Ninke ;) a nooo inne jesteśmy ;) w sali miałam kobiety w naszym wieku, poza ta góralka 14latką ;) , ależ one drętwe były jejku ............... jedyna ich rozrywka to teleturniej z Ibiszem - coś tam bez sensu o wybieraniu kopert i one się tym emocjonowały i przeżywały. Kurde tak gapiłam się w tv i za cholerę nie mogłam załapać jak nauczycielka (sąsiadka spod okna) i sekretarka (njawiękeszej firmy w okolicy) + laryngolog mogą się tym badziewiem emocjonować :P Do tego jedyny ich temat to dzieci :P , a że ona mają już po kilkoro więc gadały tylko o dzieciach lub tym teleturnieju :( Fuck!!!!!!!!!!!!!!!!! Próbowałam je zaciekawic Wprost , Charakterami Gazetą wyborczą - to nawet tego nie tkneły :( ale super expres i fakt codziennie kupowały i tak jak tym Ibiszowskim programem tak samo tymi brukowcami się podniecały :P Jak to dobrze , ze się wyprowadzamy :P Już to widzę jak moje dziecko uczy taka gwiazda co ją Ibiszowskie teleturnieje bawią - co to, to nie :P A poza tym były jakies takie zaściankowe :( Ani ;) a może zadzwoń do rodziny i podpytaj teściowa co by ewentualnie młodym rodzicom sprawiło niespodziankę ?? ;) Garni ;) Kubuś napewno ma po tobie charakter - a to ważniejsze niż wygląd :D:D:D:D:D:D Yennka ;) widzę , ze synio odgryza już pępowinkę skutecznie, a ciebie serduszko boli :(, musisz kochana poprzytulać sie do księciunia i pomyślec o małej dzidzi :D:D:D:D:D:D:D:D Groszkowa ;) nadal chcesz upałów ??? zapraszam do siebie - już mam 25 w cieniu :( Buziaczki dla was :)

Czesc Ani. U mnie dzis nie będzie lekko - jest termin vatów, więc podatników 10 razy wiecej niz zwykle. Na szczescie w pracy u mnie jest chłodno, chocna dworze juz upał. Upał to ja kocham, dlatego dziś po pracy lecę na zakupy, posprzątam i ugotuje dzis, a jutro do popołudnia robiesobie lezenie na balkonie i opalanko. A na 16 na piwo z Aśkami, wczoraj się okazało, ze mój bedzie musiał odwieźć do domu po imprezie panią burmistrz, jej zastepcę i dwóch radnych, wiec nie wróci wczesniej jak na 21. Wiec mam wiecej czasu na piwo :-D

Yennka, Garni ;) Yennka tobie zazdroszczę degustacji ;) a Garni zazdroszczę spacerków już z Kubusiem ;) Bo ja nie dość że piję tylko soczki to na dodatek muszę leżec i siedzieć w domku :( każdy nawet najmniejszy spacerek kończy sie bólami i plamieniami - a że cały czas jest zagrożenie , więc już nawet nie ryzykuję :( Jestem skazana na radio i tv :( trochę mam dosć już takich kontaktów ze światem, ale wyboru nie mam :( Byle do zimy :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D To pożniej sobie pobrykam :D:D:D:D:D:D:D:D

Celi, minie szybko, zobaczysz. i jeszcze sobie pobrykasz przy dzidzi, pobrykasz. Ja teraz biorę się za robote. Potem zajrzę.

Yennka ;) a ja myślałam, że bierzesz sie za miłą robotę :D:D:D:D:D:D noooo wiesz dzidzia sama się nie zrobi ;) a ty ciągle o pracy w biurze :( :D:D:D:D:D:D:D Buzia :)

hejka dziewczątka dzisiaj się wybieram do bliżniaczej instytycji Yenki .................. tylko że u nas można tam stac w kolejce sama przyjemność klima włączona chłodek i do tego mozna spotkać znajome księgowe ..........dobrze raz w miesiącu mamy mozliwości spotkać się przez przypadek ;-). a teraz do pracy ..............nie ma letko jak mawiała moja Babunia

a my wybieramy sie po truskaweczki na targ :D buziaki!! miłej pracy :D

nooo tak Garnirka poszła po truskawki, a reszta pracuje !! Dziewczyny a weekend ?? i przygotowywanie się do wolnego?? :D:D:D:D:D:D:D:D:D U mnie taki upał, ze umieram po woli :D:D:D:D:D:D:D a was nie ma :( jak w takim upale można pracowac??? :( Buzia :)

Dzień dobry. Ja jestem... I niestety w takim upale musze pisać prace zaliczeniowe... kolejne... Nie wiem co jest grane, ale Ci wykładowcy u mnie na uczelni starsznie wygodni się zrobili. Zamiast przygotowywać egzamin, czy jakiś test zaliczeniowy oni każą nam pisac prace.... Musze napisać je aż cztery w ten weekend. A dziś w nocy pracuję. Czyli sobota będzie dla mnie ledwo żywa... Zostanie tylko niedziela i nie wiem jakim cudem mam to objąć w czasie... :O No ale jakoś to będzie... musi. Celinko, Tobie ten przymusowy odpoczynek na dobre tylko wyjdzie! A zdrówko Twoje i kruszynki jest najważniejsze... I obyś więcej nie była skazana na towarzystwo kobiet o ograniczonych horyzontach ;)

cześc :) -> celi wentylator włącz i dużo pij..soczków ;) jak nie musisz to nie wstawaj, przeczekaj te pierwsze miesiące, potem będzie lepiej :) a z dzidzią musowo brykać zimą :D Celi odpocznij za mnie...prooooszę :) na prawy boczek, na lewy boczek, nóżkami pomajtaj, acha i koniecznie przecztaj za mnie jakąś książkę :) 👄 uciekam do pracy..bo męczą, dręczą, głupoty wymyślają i zmieniają decyzje..szlag mnie trafi...w sobote impreza, w niedzielę zaliczenie z angielskiego fuck..nie mam kiedy się uczyć :( choć tyle, że dzieciaki do ex babci jadą na weekend

A ja wam ślę moje kicie... :) Kupiłam aparat i w koncu mogę wam pokazać jak wyglądają moje kociaki!

Serduszko :) masz 3 kotki tak? biały, czarny z krawatką i burasek - ostatnie foto jak leży rozwalony :D jest zajefajne :) Garni masz @ z nr gg Celi coś nam zamilkła :)

Hej ;) jestem ale na innym topiku - bo nie chcę was swoimi dolegliwościami zamęczać :D:D:D:D:D:D:D a jest ich już trochę :D:D:D:D:D a poza tym musiałam nadrobic czytanie, co też szkrab już potrafi ;) No i jakby na to nie patrezć to jest to trochę nudne , ale osób które dopiero sa przed lub już po , więc medzę podobnym do siebie :D:D:D:D A do was wpadam na typowe dla naszego topiku pogaduchy :D:D:D:D Ps przypomniało mi się jak cały szpital obgadywał ordynatora , bo był po rozwodzie i związał sie z rozówdką dzieciatą - alez było obuzenie wsród pacjentek na tego lekarza, że taki podły, że zone zostawił, dla jakiejs rozwódki itp. Więc siedziałam cicho i się niewychylałam, że J po rozwodzie, bo jeszcze by mnie ukamienowały tam :D:D:D:D:D Buzia :)