Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anouk

TERAZ MY!!!

Polecane posty

celi jak to nie chcesz nas zamęczać????? ja na ten przykład chcę wiedziec co Cię strzyka, pożal się jesli masz taką fazę martwimy się całusek

Celi, ja tak jak myslisz- zapracowana. buziaczki, postram się potem odezwać. Kotki sa ok, ale ja je lubietylko u kogoś. We własnym domu nie toleruję.

Heartbreaker, kotki cudowne, ale ja mam jak yenka, nawet gorzej, w zasadzie lubię, ale alergia. Macie ode mnie ciekawostkę kulturową.

Noo zmykam sprawdzić skrzynkę :D:D:D:D:D i pooglądam sobie koteczki - mrauł :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Mumi, tak mam trzy kociaczki, sama je odchowałam, karmiłam mleczkiem ze strzykawki wywelejąc je na dłoń, a one z mojej dłoni je spijały... cztery razy dziennie, co kilka godzin. Wstawałam o 4.30 rano i je karmiłam. Miały dwa tygodnie jak odrzuciła je ich mama. no i wszyscy w domu traktujemy je jak jedne z nas.... jak równoprawnych członków rodziny. Nudno byłoby bez nich i smutno. A na grzbietach to wszystkie śpią... zawsze. I łapki przy tym mają tak rozkosznie ułożone... A ta bura kicia- Brygida dodatkowo wysuwa język... bo ma skrzywiony zgryz i dlatego :D Ani, o tych stopach u chinek czytałam kiedyś w jakiejś historycznej książce. Byłam zszokowana... A teraz po obejrzeniu tych fotografiii jestem zniesmaczona i przerażona. Jak to musiało boleć... I ile z tym sie wiąże komplikacji na przyszłosć... na stan zdrowia.... ogólnej kondycji fizycznej przy tak solidnie zachwianej równowadze i proporcji. No horror!

Brygida..no umrę zawsze koty wywoływały u mnie śmiech..co by nie zrobiły to ja leże i kwiczę, na dodatek z taka powagą harcują ;) miałam koty: Zośkę i Felka ale zostały w domu który sprzedaliśmy

Ani, nawet nie ogladam tych fotek, bo kiedyś czytałam kasiążkę o kulturze wschodu - raczej jej dziwactwach. I tam było dużo na temat własnie bandażowania stóp - a zdjecia tak mnie przeraziły, ze wiecej ogladac nie chce. i cieszę sie w sumie że urodziłam sie w Polscie i teraz. ;-) A teraz komentarzinternauty nt. braku konta bankowego naszego prezia JK - cytuję \"taak... prawie jak dorosły... może chociaż kot Alik ma konto... i tylko do Polaków nie dociera, że rządzi nimi mieszkająca z mamusią stara panna płci męskiej...\" :-D :-D :-D

Ja dawno dawno temu miałam Kiziochę i Piramidona. Piramidon był cudownie łagodnym synkiem nieźle walniętej Kiziochy. Z Kiziochą darłam koty, a z Piramidonem \"kochaliśmy się\":P:P:P Oba trzeba było oddać, gdy dostałam alergii. W moim przypadku zaczęło się od kotków dwóch...

Yenka, mnie też dotknęły, dlatego wysłałam... widziałam już bandażowane stopy...te ze zdjęc są i tak bardzo ładne:O:O:O:O:O

I to wszystko dla mężczyzn... Głównie dla nich. No bo kobiety z dużymi stopami nie cieszyły się wielkim powodzeniem. A ci mężczyni musieli być bardzo dziwni skoro podobały im się tak powykręcane i zniekształcone stopy :O

Serduszko, oni nigdy nie widzieli ich gołych stó, nawet w łóżku nosiły buciki, chustki itp. A kobiety o małych stopach nigdy nie pracowały, nie były w stanie...to głównie były arystokratki. Kiedyś czytałam dość grubą książkę o dawnych Chinach...

stópki kojarzyły się z kwiatem lotosu i nazywano je liliostope. Aaaa i jeszcze był taki zwyczaj, że kawaler pokazywał swej matce buciki swej narzezonej, a ona decydowała, czy ta dziewczyna nadaje się na żonę jej syna. Co ciekawe, nie wszystkie cesarzowe miały skrępowane stopy. http://www.lead.pl/liliostope,d588.html http://www.naukawpolsce.pap.pl/nauka/index.jsp?place=Lead07&news_cat_id=131&news_id=3140&layout=6&page=text to znalazłam na prędce

Pogłówkujcie nad prezentem, proszę.

Witam spóźniona dziś. Do pracy tez przyszłam na 11... a co?! Trochę nadgodzin odbiorę zanim wyląduję w regatach. Jezzzuuu - wczorajszy koncert Comy był MegaSuperHiper wypasiony! Grali od 21 aż do 23.30 :D Chyba z 10 piosenek na bisa zagrali. Celi u mnie też dziki upał :D Faaajnie. Niestety histora zatacza koło i tak jak dwa lata temu (dokładnie od 25 maja do czerwca) chorowałam. Gardło mnie boli, katar się leje... ughh :o

Jutro Dzień Matki, mam zamiar zrobić tiramisu dla mamci, prezent już kupiony.... A że nigdy nie robiłam, dziś testuję i jemy tiramisu na obiad:D:D:D:D:D:D:D :P:P:P

Groszek, liczba kalorii odpowiednia, piątek więc i bez mięsa:P:P:P:P i na dodatek upał więc chłodnik:P:P:P:P u mni 32 stopnie są:D

a wiecie ze moja kicia oddana na wieć okociła sie:D:D:D z dziadkiem mojego mieszka sobiei dobrze jej tam!! szefowa wiochy:D:D:DD:

U mnie jest własnie oberwanie chmury - kurcze czegoś takiego jeszcze tutaj nie przeżyłam, ale strasznie wrrrrrrrrrrrrrrr :( w ciągu 30 min temp spadła o 16 stopni , a wiatr mam okropny :(

Celi a dmuchnij chmurę w stronę zagłebia bo jutro impreza a mnie się nie chce isć

Kurka, a ja się czuję coraz gorzej 😭 Wieczorem jade do znajomych obejrzeć zdjęcia ze ślubu i film z wesela... a położyłabym się najchętniej :o Buziaki... i jakbym się nie odzywała to znaczy, że \"zdycham\" w łóżku.

groszek kuruj sie!! celina!! chmura do mnieidzie!!a czytyobynie zasolidnie dmuchłas!! mumi pewnie chciała...ech...

yenka, a czy ty przypadkiem nie wysłałaś starej klawiatury Garnierce?????:P:P:P:P Bo teraz ona bez spacji pisze:D:D:D:D:D:D W przyrodzie nic nie ginie:P

spacje zjadł kubus!! jedną reką Ani----mądralo:P:P:P:P:P z klockiem 6, 5 kg na kolanku...a w zasadzie na brzuchu :D:D:D

no Celi dobra dziouszka i dmuchnęła :) tyle że chmurzysko wisi i nie kapieje :) jutro niech kapieje ;) groszku dbaj o siebie, wogóle coś się dzieje u Ciebie jakieś imprezy wyjazdy, rozrywana jesteś :D

A co ?? :D:D:D:D:D:D:D chciałyście to podzieliłam sie z wami :D:D:D:D:D:D:D:D U mnie już spokojnie ;) Mumi - móiwsz i masz - teraz tylko odtańcz taniec deszczowy a i u ciebie popada :D:D:D:D:D:D:D Groszkowa ty sie lecz , najlepiej jakimś grzańcem a i film weselny łatwiej strawisz :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Garni ;) czyżby Kubuś sapcję zjadł ? :D:D:D:D:D Ani ;) te zdjęcia sa odrażające :( Serduszko ;) ale sie usmiałam oglądając twoje kociaczki :D:D Tego leżącego na grzbiecie chętnie adoptuję :D:D:D:D:D:D Buzia :)