Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anouk

TERAZ MY!!!

Polecane posty

witam z rana słonecznie ..........................zakreciłam się totalnie i mam spory problem do rozwiązania na szybko .........buuuu musze pomyslec co zrobić:-(

Cześ, ja wybieram się dziś na zakupy.... wiecie co: nudzi mi się:P

Cześć :) Wpadłam żeby sie pożegnać na 2 tyg ;) Życzcie mi ładnej pogod. Dla wszystkich bukiet 🌻

Babko, baw się dobrze nad zimnym Bałtykiem:) W sierpniu zawsze jest pogoda nad naszym morzem:)

Cześć :) Yennka - groszki powalające :D:D:D:D:D:D:D:D do linków zerknę poźniej :) Babko - pięknej pogody ;) i udanego opalania i leniuchowania :) Buźka :)

troszkę się obrobiłam ................problem rozwiązałam - pare innych spraw po drodze też nie jest najgorzej . ogólnie jest ok :-D. Babko przyjemnego urlopu i dużo słonka :-).

Celi - a nie mówiłam :-D :-D :-D :-D hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi

Ani, bez skojarzeń z naszym Groszkiem. ;-) Ale o tym ew. jutro. buziaki

Yennka , Ani :D:D:D:D:D:D:D:D ale pojechałyście z linkami , ze ho ho ho :D:D:D:D:D:D:D:D:D Dobre hehehehehehe :D:D

Pan Prezydnet nauczył się nowego słowa (ryginalny) i we wstępie tego wywiadu tyle razy je użył, że mało oryginalnie poleciałam do kiosku kupi całoś wypowiedzi tego \"oryginała\" (choĆ ma kopię, albo sam jest kopią)

Ani- przwestań sie czepiać :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D w końcu ktoś go wybrał :O i to kto?? nasi rodacy :P ale czy napewno to nasi rodacy??? - ostatnio mam co raz większe wątpliwości :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

eeeeeeeetam nie przejmuj się ;) moja klawiatura tez czasami wariuje i mysz tez mi kilka razy zgłupiała :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

jak? gdzie?? nie mogę znaleźć tych fusów! a to sto procent się sprawdza? ;) :D

Super fota :D Ale to chyba dzieło Photoshopa, bo ja osobiście jeszcze o takim czymś nie słyszałam... Może czyta nas jakiś lekarz i on, lub ona wypowie się w tym temacie ? ;)

Celi eee tam.. robiłam na poprzednią ciążę i wyszedł mi chłopiec :(

Emmo, zdjęcia, zdjęcia,zdjęcia!!! :D A jeśli chodzi o płeć bobasa, to chyba wszystko jedno, co dziewczyny... Czy będzie miało ogonek, czy nie, to i tak będzie to \"MOJE DZIECKO\"... ;) Ważne, żeby tryskało zdrowiem, i tego wam życzę przyszłe mamusie... i za to trzymam kciuki :)