Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anouk

TERAZ MY!!!

Polecane posty

Hejka ;) Groszku czyżby dzidziuś??? ;) Yennka ;) ty poprostu za wczesnie zaczynasz pracę ;) bo ja jeszcze smacznie spię jak ty już się wdrażasz w obowiązki służbowe :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Garni- klub terrorysty ? hmm czyżby synio zaczynał pokazywać kto w waszym domku spodnie nosi?? :D:D:D:D:D:D:D:D A jak ząbki??? no właśnie czy ty mu zaczełas już podawac gluten?? to może skórkę od chleba mu dasz i przyspieszy się pojawianie ząbków? ;) Whimcia - jaka stara co??? :( co ty wpypisujesz? :( dam ci troszkę mojego słoneczka na poprawę nastroju oki? ;) Buziolki dla wszystkich :)

A ja chwilę temu się obudziłam, znów 38,8. Jestem na zwolnieniu i mam cały świat w nosie, mam zapalenie gardła, masakra....szepczę, jak mówię. Albo skrzypię, zależy jak samo mi wyjdzie. Dwa lata nie chorowałam na żadne przeziębienia, grypy. Dziś na obiad znów jedzonko od babci, bo trzeci dzień leżę. Właściwie to czwarty i nic. Co z ninke i co z babką?

Z Ninke postaram sięwieczorkiem skontaktować jak się nie odezwie. A teraz pracuję i pracuję i końca nie widac.

Anouk - ty śpiochu :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D kochana i nic ci nie przechodzi? :( jejku to straszne :( Ciesz się ,że masz pomocną babcię pod ręką ;) i lecz się nam ;) Buźka

Nie, nic a nic, od trzech dni zero zmian. Spałam , bo miałam gorączkę. Mam taki organizm, że stan podgorączkowy eliminuje mnie z życia. teraz mi spadło i jest lepiej.

glutenu jeszcze nie celi... a skórke od chleba...pietki całe..nawet w mailu masz fotke jak zasmakowuje sie w niej.. zzębów zero!

Ale plus jest taki, że 6. nie muszę puszy się na balu, wszyscy wiedzą w pracy, że jestem chora:P

Groszek ?? i co dostałaś?? czyżby...??? Garni może w sobotę Twój synio mną się pobawi? w tym dniu planujemy z jaśniepanem jechać do mojej siostry pogadać o Ojcu ale tylko na chwilę, potem ambitnie zaplanowałam pracę..ale wolę spotkać się z Tobą :) i Kubulkiem o ile pisałaś poważnie, może po południu? Nie chcę Ci obiecywać, ale bardzo bym chciała. Jeśli masz inne plany to pisz - zrozumiem. Ani sex dobry na wszelkie dolegliwości, to, ze kaszlesz mężowi na pewno nie przeszkadza :) Jo* dziękuję za fotki, po raz pierwszy Cię zobaczyłam, jestes śliczna jako kobieta i przede wszystkim Mama..całusy dla Balerinki..ehh marzy mi się córcia! Miłego wieczora

Mumi-->mow tak do mnie to mnie wyszczupla ;-) Yenny-->tule z calych sil przesylam dobra energie..musi byc dobrze,przysiegam ze sie pomodle dzisiaj ❤️ to zycie to jest straszne..pisz co i jak!!!!A Ty masz..taki ksztalt glowy w kitku jaki zawsze chcialam miec ;-) nie smiej sie-pisze to powaznie!!!! Celi-->jak Malutkie?mow duzo do brzucha!!!!pozdrow od cioci i Mili!!! Groszek-->bedziesz fajna mama..kiedy zechcesz.. Zalatwilam chrzciny..wzieli 150 zł-chcial 100 zł..dałam z nawiązką i usłyszałam 5 razy dziekuje..byłam w szoku miłym ;-) Mili obkupiona..ja w sumie tez,zrobie tylko cos z włosami i poczekam na plaszcz z bon prixa..bardzo smieszne 3 tyg.każą mi czekać..a specjalnie wyslalam wczesniej zamowienie..wszedzie sa niepoczytalni!!!! zaproszenia rozwiozłam..fajnie musi byc rozwozic slubne....... Milego wieczoru.

witajcie zaspałam .................miałam cięzką noc najpierw kłótnia na całego a potem nie mogłam zasnąć ..............czy faceci muszą byc tak cięzko myslący ? czasem ręce opadają i to z hukiem . teraz do pracy:-P.

hej, whimcia, mój też ma tę przypadłość. U mnie bez zmian, cherlam na całego dalej, tylko muszę nauczać:(:(:( Nici z wyjazdu, w ubiegłym tygodniu miałam gości i jest kloooops:O

Witam Was. Ja robie dzis miloion rzeczy na raz -tak czasem lepiej. Buziaki dla Was wszystkich. Będę zagladać.

Gość Kobieta ale inna niż te....
Rany laski jakie tu słodkości aż idzie pawia puścić. Jesteście strasznie monotonne, trawicie czas i życie na narzekaniu, użalaniu i marudzeniu. Flaki z olejem. Za grosz w was życia co wasi faceci z wami robią i cud że jeszcze są.... Ratunku czy juz na świecie nie ma normalnych kobiet.

Ani, poczytałam Sposoby - to o zemscie i religii - wyjełaś mi te słowa z ust.

witajcie od rana pracuję jak mróweczka ..................... wydruki porobione , pisma napisane teraz czas na kawę . melduje posłusznie że pan kafelkarz kuchnię skończył .......dzisiaj robie zakupy dla \"gładziowca\" byłam w sparwie drzwi ..............teoretycznie wybrałam i wszystko byłoby dobrze gdybym nie wpadła na sztański pomysł drzwi zasuwanych .............no i zaczynamy od nowa pomiary i całą procedurę. oczywiście weekend spędziłam w szkole ..................sen mara jawa - wszystko na raz i do tego tłumy studentów pierwszego roku - nas było dużo ale ich to jest jeszcze wiecej \"tłumy okropne\" .

Były koleżanki w pracy. Jedna z dzidzią 2-miesieczną, druga w ciazy - niedługo rodzi. Ech, jak mi się chce dzidzi. Ale jeszcze troszkę, jeszcze troszkę. A pozatym - słonko wychodzi, choć mi i tak jakoś ponuro na duszy!

Cześć Przodowniczki Pracy ;) Mumi - ja nie wiem już o co chodzi z tą pocztą :o Może któraś z naszych przemiłych koleżanek przerzucić Tobie fotki, bo ja póki co nie mam dostępu do nich, ponieważ są u brata w kompie. Miłego poniedziałku :)

Cześć Kochane :) nie było mnie kilka dni na kafe i troszkę dłużej na poczcie, bo cos mi net szwankował :P A więc , Whimcia gratuluje skończonej kuchni :) Yennka, mam nadzieję, ze nastrój już lepszy dopiero wczoraj po połnocy przeczytałam twoje emilki - odp później ;) Garni- trzymaj się - odp poźniej ;) Groszku jak bedziesz miała dla mnie jakiś soczek to ja się wpraszam na parapetówkę :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D , a domek cudny ;) i pomysleć że większość rzeczy robiłaś tam sama- zuch dziewczynka ;) Buziolki dla wszystkich :) ps a mnie zachciało się grzybków, u mnie rosną tylko opieńki , więc byłam z moim na grzybkach - no i mam teraz dużo marynowanych i jeszcze więcej mrożonych grzybków :D:D:D:D:D:D Aż patrzeć na nie nie mogę :P :D:D:D:D:D:D:D:D Z grzybami koniec na co najmniej 2 lata :D:D:D:D:D:D:D A poza tym to mnie wszystko boli od tego schylania i gotowania, wiecie jakie to upierdliwe robienie takiej ilości grzybów na 2 palnikach ? :( ehh jeszcze trochę i będzie maj i będę w swoim domku :D:D:D:D:D a moze wcześniej? hmm deweloper znowu coś kombinuje, teraz nie chce zrobić elewacji :( W każdym bądź razie mój pognał go z naszego domku :P i czekamy na oddanie budynku w grudniu aby zacząć wykańczać po swojemu, burak oszczędzał na wszyskim nawet rur kanalizacyjnych nie izolował :P tylko od razu na nie kładł tynki :P a my nie chcieliśmy hałasujących urządzeń w mieszkaniu :P