Gość taka jedna blondynka Napisano Luty 5, 2007 Maciek - a co byś chciał ? może na dobranoc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maciek_poznan Napisano Luty 5, 2007 hmm to mozemy zrobic taki deal ze dobierzesz mi jakąś fajną fryzurę do mojej buźki i sposobu ubieania się ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monnnia 0 Napisano Luty 5, 2007 pamiętasz jak sie ze mna kłóciłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna blondynka Napisano Luty 5, 2007 heh wiedziałam :D jak chcesz to podaj maila ,napisze jutro do Ciebie ,albo spotkamy sie jutro na topicu jak wolisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maciek_poznan Napisano Luty 5, 2007 no to super :-) bede dzwieczny i zobowiązany :* a maila już znasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monnnia 0 Napisano Luty 5, 2007 Ten co nigdy nie miał!! Pamiętasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna blondynka Napisano Luty 5, 2007 ok zapisalam ,jak chcesz to mozesz go juz wykasowac dobranoc wszystkim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maciek_poznan Napisano Luty 5, 2007 dobranoc a mail niech zostanie, w końcu to i tak tylko mail do korespondencji mniej ważnej :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maciek_poznan Napisano Luty 5, 2007 do =ja= stary, wcale by mi nie przeszkadzało gdybym wyglądał tak jak y bo myśle ze wyglądasz lepiej niż ja, a przynajmnij więcej się da z Tobą zrobić niż ze mnądo stylistki marsz i wiecej wiary w siebie a ja znikam spać dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w gore serca Napisano Luty 5, 2007 masz dzis jakis egzamin? Jaki? Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach