Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
malgorek

Wype艂nianie bruzd oko艂o nosowych

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
studia medycyny estetycznej? No jestem pewna 偶e wielu lekarzy! nie mia艂o z takimi studiami nic wsp贸lnego :D Kogo oni teraz do tych reklam zatrudniaj膮? Gimbus贸w z 艂apanki?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Sandrine_z_kliniki
R贸wnie偶 nie toleruje reklam ukazuj膮cych indolencj臋 os贸b tam zatrudnionych nie szanuj膮cych inteligencji forumowicz贸w. Niemniej jednak Polsce s膮 co najmniej 2 szko艂y podyplomowe medycyny estetycznej. Niestety za艣wiadczaj膮, 偶e taki lekarz tylko j膮 sko艅czy艂 - nie daje mu oficjalnie uprawnie艅, gdy偶 wi臋kszo艣膰 zabieg贸w jest off label, a medycyna estetyczna nawet przez Izb臋 Lekarsk膮 nie jest uwa偶ana za specjalizacj臋. Zatem samo sko艅czenie szko艂y nic nie daje. Nale偶y patrze膰 jak dana osoba si臋 dalej rozwija w tym kierunku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Uwa偶ajcie na kwasy hialuronowe, kt贸re s膮 w trakcie bada艅 klinicznych, by艣cie nie sta艂y si臋 ofiarami badaczy. Zawsze o wszystko pytajcie, tylko oko艂o 20 wype艂niaczy posiada certyfikaty FDA, w obrocie w Europie jest oko艂o 100.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WeronikaKC
Je艣li chodzi o zabiegi medycyny estetycznej i wype艂nianie takich obszar贸w jak doliny 艂ez czy usta to wed艂ug mnie licz膮 si臋 tylko preparaty firmy Juvederm min. Volbella - doliny 艂ez i Volift - modelowanie i powi臋kszanie ust. Wykona艂am kilka miesi臋cy temu zabiegi i si臋 nie zawiod艂am. Wcze艣niej mia艂am okazje wypr贸bowa膰 inne preparaty tej firmy na usuwanie zmarszczek i tak偶e by艂am bardzo zadowolona. Poleci艂a mi je moja Pani doktor z kliniki Vesuna do kt贸rej chodze regularnie od samego pocz膮tku. Jedyne czego na pocz膮tku si臋 obawia艂am to czy efekty b臋d膮 naturalne ale teraz po zastosowaniu na sobie tych preparat贸w mog臋 z czystym sumieniem poleci膰 je dalej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KateL
A czy kto艣 poleci gdzie najlepiej wype艂ni膰 bruzdy nosowo-wargowe w Tr贸jmie艣cie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
By艂am na wype艂nianiu bruzd oko艂o nosowych w bytomskiej klinice Amaryllis preparatem stylage i powiem, 偶e efekt jest niesamowity, bruzdy znik艂y, sam zabieg nie by艂 bolesny, pani doktor posmarowa艂a mi miejsca wku膰 kremem- znieczulenie , teraz wygl膮dam o par臋 latek mniej z czego si臋 bardzo ciesz臋 , polecam klinik臋 i ten wype艂niacz :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to juz chyba dzisiaj piaty twoj post reklamujacy wasz nedzny gabinet na tym forum :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mog臋 poleci膰 to miejsce http://medicor.krakow.pl/zabiegi/ Sama u nich wype艂nia艂am sobie zmarszczki i jestem bardzo zadowolona z efektu, bo jest bardzo naturalny, a ja odm艂odnia艂am przynajmniej o kilka lat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo ciekaw膮 propozycj臋 zabieg贸w maj膮 w klinice http://www.arsestetica.pl/. Chodzi艂am do nich na masa偶e relaksacyjne i zabiegi kosmetyczne, wi臋c widzia艂am ich pe艂n膮 ofert臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja robilam wypelnienie bruzd wlasnym tluszczem. Jestem 5 dobe po zabiegu, okropna sztywnosc i obrzek na razie. Dobrze ze mam 4 tyg urlopu. Jakos tak inaczej wygladam i nie powiem wcale ze lepiej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewelinka234
Mi robi艂 bruzdy dr Marek Iwaszko w Koszalinie. Jestem przera偶ona bo od p贸艂 roku po wype艂nianiu bruzd mam parali偶 lewej strony twarzy. Lecz臋 si臋聽teraz u neurologa, ale bez poprawy. Na prawd臋 trzeba uwa偶a膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 INSOMIA
w krakowie polecam wam pani膮 doktor iwon臋 streiss,pracuje w amariss medical spa na ulicy balickiej,dok艂adnego adresu nie pami臋tam,ale sobie znajdziecie.pracuje na r贸znych preparatach kt贸re dobiera indywidualnie na konsultacji po ogl膮dni臋ciu stanu sk贸ry i wys艂uchaniu czego chcemy.jest fantastyczna,dzi臋ki niej wygl膮dam super,walcz臋 z tymi okropnymi bruzdami ,dzi臋ki r臋ce pani doktor i princess volume wygl膮daj膮 rewelacyjnie,robimy te偶 botoks ,a ja ciesz臋 si臋 efektami i wracam,bo warto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Robimy? A jak ty robisz botoks- nie 艣ciemniaj .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wype艂nianie wszelkich bruzd na twarzy i nie tylko to super sprawa, bo to jak czrodziejska r艙偶d偶ka s膮 pare minut i nie ma. Mi wype艂niono w par臋 minut, zakazano chodzi膰 do solarium sauny i kriokomory przez miesi膮c i nakazano pi膰 du偶o wody. I jest super. Weso艂ych 艢wi膮t. Polecem kwas hialuronowy bo to daje efekt widoczny.

Udost臋pnij ten post

Wype艂nia艂am bruzdy przynosowe.Po 4 mies.posz艂am reklamowa膰 us艂ug臋 gdy偶 absolutnie nie by艂o 偶adnego efektu.Pan dr.bardzo obra偶ony pr贸bowa艂 mi wm贸wi 偶e jest,,Super" .Niestety mimo powt贸rzenia zabiegu w ramach reklamacji dalej nic a min臋艂o kolejne 5 mies.Rozmawia艂am z m膮dr膮 pania dr.kt贸ra stwierdzi艂a ,,cud贸w nie ma najlepsza jak dot膮d jest operacja plastyczna.Reszta to wyci膮ganie kasy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A nie lepiej botoksem albo hialuronowym? Hm, sama nie wiem, nie rozwa偶a艂am takiego zabiegu. P贸ki co robi艂am tylko usta i lwi膮 zmarszczk臋. Chodz臋 do Kliniki Sfera, miejsce super, gdyby kto艣 poszukiwa艂 sprawdzonej kliniki, polecam http://www.klinikasfera.pl :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w odpowiedzi do ,,ewelinka24'' robi艂am zabieg preparatem princess w Krakowie i te偶 robi艂 dr.Iwaszko nie wiem czy zbie偶no艣膰 nazwisk? Efekt 偶aden strata kasy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlatego jesli ju偶 mamy juz zamiar zrobi膰 taki zabieg to wlasnie w profesjonalnej klinice. Dla mnie zdecydowanie taka jest w艂asnie wspomniany Aestheticmed.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja by艂am u 艣wietnego fachowca, kt贸ry zdiagnozowa艂 u mnie wiotk膮 sk贸r臋 i opadaj膮ce policzki, kt贸re w艂asnie wywow艂ywa艂y mi straszne bruzdy. Zrobi艂am Radiesse na ko艣ci policzkowe i 1 ampu艂k臋 kwasu hialuronowego na bruzdy nosowo-wargowe, czuje si臋 艣wietnie i wygl膮da zdecydowanie m艂odziej. Powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Anka po 40, dziewczyny w tym wieku juz wszystko sie nie podoba ale mi najbardziej przeszkadza艂y w艂a艣nie bruzdy wargowo nosowe, postarza艂y mnie o jakie艣 8 lat, wygl膮da艂am strasznie, a po wype艂nieniu jestem inna osob膮, w ko艅cu lubi臋 si臋 przegl膮dac w lusterku, tryskam energia, medycyna jest dla kobiet i nie tylko bo faceci chyba tez korzystaj膮, wype艂nienie robi艂am w klinice Amaryllis i jestem ogromnie zadowolona, odzyska艂am w ko艅cu ch臋膰 偶ycia i teraz czerpi臋 garsciami, wychodze na ka偶de imprezy i robie sobie zdj臋cia nie jestem ju偶 szara myszka, a zabieg nie by艂 straszny tak jak niekt贸rzy opisuj膮, ja 偶adnych b膮bli nie mia艂am, tylko kropeczk臋 malutk膮 od wk艂ucia, zaraz po zabiegu posz艂am do pracy i nikt si臋 nie zorientowa艂, polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To jest prawda i fakt 偶e dzia艂a a nie wierzy艂am. Namiary na salon wzi臋艂am z tego forum z topiku o powi臋kszaniu ust. Dziewczyna robi艂a usta i pisa艂a 偶e. mia艂a sp贸chni臋te. A po dw贸ch dniach 偶e s膮 pi臋kne. Nie wiedzia艂am gdzie i艣膰 i posz艂am tam gdzie ta dziewczyna by艂a. Posz艂am w pi膮tek 偶eby w poniedzia艂ek wygl膮da膰 w pracy. Poza ustami za zaleceniem zrobi艂am te偶 bruzdy i to dobry wyb贸r. Ciesz臋 si臋 偶e jest to forum bo mo偶na wymieni膰 do艣wiadczenia. Ja robi艂am w Gorzowie bo niedaleko mieszkam. Salon ESTETIK LASER. Dobre i skuteczne miejsce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Znam osoby, kt贸re robi艂y sobie r贸偶nego rodzaju wype艂nienia kwasem hialuronowym i nikt nie mia艂 偶adnych problem贸w. to raczej dzia艂a w drug膮 stron臋, ludzie s膮 zadowoleni z jego dzia艂ania i zamierzaj膮 powtarza膰 zabiegi regularnie. Podobnie mam ja :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KrakowskaMamu艣ka
ja strasznie schud艂am i wygl膮da艂am mega smutno przez te bruzdy, to by艂 m贸j pierwszy zabieg w 偶yciu i d艂ugo szuka艂am lekarza. trafi艂am do MTTEstetica do pani doktor Tyki, kt贸ra okaza艂a si臋 naprawd臋 wytrwa艂a i mi dok艂adnie wszystko wyt艂umaczy艂a i odpowiedzia艂a na moje tysi膮c pyta艅 :) Efekt utrzyma艂 si臋 u mnie oko艂o 10 -11 miesi臋cy, ale to chyba zale偶y od dbania i nawil偶ania cery, 4 dni ponowi艂am zabieg, dzi艣 ju偶 nie ma 艣ladu. Ja mam wysoki pr贸g b贸lu, wi臋c nie uwa偶am zabiegu za specjalnie bolesny, zw艂aszcza po dw贸ch porodach i depilacji laserowej bikini :) Polecam zrobi膰 w pi膮tek, w poniedzia艂ek nie ma 艣ladu i opuchlizny i mo偶na wr贸ci膰 do pracy.

Udost臋pnij ten post

Witam, czy kt贸ra艣 z Was mog艂aby poleci膰 mi lekarza z Wroc艂awia? Takiego, kt贸ry jest ju偶 sprawdzony oczywi艣cie. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

U Dr Lichaja w Poznaniu ul Parkowa, mialam robiony Laser twarzy, Trauma do konca zycia, spalona twarz, zle zaaplikowane znieczulenia, nie moglam zamknac oka na zabiegu a po dwoch dniach oko sine calkowicie zamkniete, krwiak, krew rozlana na caly policzek. Po czterech miesiacach i straty majatku na kremy i liczne poprawki, nie wychodzenia z domu bo slonce, wyglondam jak mapa Afryki, plamy, placki wypalone w glebi skory. Teraz jeszcze problemy z udowodnieniem, bo Dr nie prowadzi kartoteki i nie wydal paragonu, nawet recepty wypisuje na siebie a na recepcji zona. Uwazajcie!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W USA najwi臋cej spraw s膮dowych w takich w艂a艣nie przypadkach. Lekarze od siedmiu bole艣ci - pazerni partacze i nie wystawiaj膮cy paragon贸w. Piszcie o takich jak najwi臋cej.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰