Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

35M

DLACZEGO MAM CHĘTKĘ NA STARSZĄ?

Polecane posty

a pewnie mógłbym napisać meila , ale chyba tylko pod jednym warunkiem : że nie będziesz go razem z mężem czytać ;) . A odpiszesz coś o sobie?

filmiki mówisz....haha.No dobra to w wolnej chwili cos napiszę , gadanie karalne nie jest ale myslę że moja zona nie byłaby zadowolona z tego że tutaj przesiaduje i chyba niestety bez kary by się nie obeszło.A juz jakby poczytała co tutaj wypisujemy...hoho!

haha więc domyślam sie że cos za plecami męża robisz (siedzisz w necie i uwodzisz facetów) ,pewnie większość osób tu przesiadujących ,a będących w związku robi to bez wiedzy tej drugiej części . Może to i dobrze .....

mój ślubny wie tylko tyle o kafe....że to kobiece forum :) na liście kontaktów gg mam tylko kobiece imiona i tylko ja wiem co sie pod którym kryje ;) a do skrzynki mam hasło... no bo po co ma sie biedaczek niepotrzebnie stresować :)

margarita u mnie najgorsze jest to że razem pracujemy no i czasami siedzę sobie sam i urządzam pogaduszki z koleżankami z netu (bo kolegów tu nie mam :) ) a tu nagle drzwi sie otwieraja i wbiega moja kobieta ...straszny to dla mnie stres kiedy na pasku same ..no wiesz.

hahahhahaha...to zestresowany facet jesteś ;) ja w pracy jestem sama...więc całkowity luz. a w domu gdy nie jestem sama nawet nie zaglądam na kafe czy gg :) nie chcę wzbudzać ciekawości ;)

żaden nick...a dlaczego myslisz że uwodzę , wynika to z tego co piszę?! Zaraz ,zaraz ale przeciez właśnie dlatego zaglądam na kafe , znasz inne miejsca gdzie jest tyle fajnych kobietek chętnych.....na rozmowę o wszystkim . margarita bardo sie nie stresuję ,chos miewam sytuacje podbramkowe , np.kiedy rozmawiam z klientem i nie moge natychmiast pozamykac programów , a w dolnym prawym rogu swieci na pomarańczowo! Miałem chyba już takie wpadki dwa razy,muszę sie pilnowac.

35M--->heh znow sie nie dogadalismy :D pisales\"siedzisz na necie i uwodzisz mezczyzn\" aja mowie dlaczego od razu uwodzisz?? po prostu gadam..sam piszesz ze wlasnie dlatego tu zagladasz :D Margi----> to tak jak ja..ale własnie jestem po lodziku ,mąż wyluzowany pojechal na fuche a ja moge pogadac :)

O rany ale wy oszustki jesteście! w głowie się nie mieści:o margarita nie wyobrażam sobie życia wspólnego z drugą osoba gdybym musiała tak kręcić o szukiwać, brzydzę sie oszustwem:o

dlaczego zaraz wydałaś osąd? kto kręci....kto oszukuje? czy rozmowy z obcymi też są zakazane? to domyslam się że zamknęłaś sie w domu i nigdzie nie wychodzisz....na wypadek ewentualnego dialogu z obcym....

hahahahahaha :D:D na pierwszy rzut oka piszesz : \"mój ślubny wie tylko tyle o kafe....że to kobiece forum na liście kontaktów gg mam tylko kobiece imiona i tylko ja wiem co sie pod którym kryje\" i jeszcze tekst \"nie lubię ludzi ktorzy oceniają na pierwszy rzut oka więc może zmień otoczenie \" popierdoliło ci się nieźle coś jak widzę, to publiczne forum i każdy może powiedzieć co myśli, nie rzucaj się nie oceniam Ciebie, tylko Twoje zachowanie :D:D cholera nigdy takich krętact nie stosowałam i po prostu nie wyobrązam sobie jak tak można :D

Nie powiedziałam, że zakazane, rozmawiam, ale nie mam haseł a cokolwiek napiszę jest do przeczytania. Często czytamy i piszemy razem, nie kapuje, po co te krętactwa np. z imionami? :D:D

jeszcze wielu rzeczy \"nie kapujesz\" wszystko przed Tobą :) a popierdolona to ty jesteś.......i do tego głupiutka :) a ocena mojego zachowania......co to w ogóle cię obchodzi....możesz mi wytłumaczyć? czy ja narzucam ci cokolwiek? stosuj sobie w życiu co chcesz......mogę przeczytać, pomyśleć....ale nie najeżdżam tak bezczelnie na ludzi jak ty. często piszecie razem, czytacie......jeszcze sobie obrazki domalujcie :) lata mi to :)

każdy żyje wg własnych.......dociera....WŁASNYCH określonych zasad i norm....moje są właśnie takie i nie twój interes. nie mam zamiaru pisać dlaczego......mój wóz....mój przewóz.

„każdy żyje wg własnych.......dociera....WŁASNYCH określonych zasad i norm” :D nie pomyślałas o normach uniwersalnych takich jak np. uczciwość, prawda? I po co ten patos? rzeczy trzeba nazywać po imieniu a życie staje się prostsze,może i głupia jestem ale z doświadczenia wiem, że jak jest oszustwo to między dwojgiem ludzi nie ma bliskości i nie ma miłości, Twoje „dlaczego” mnie nie interesuje, oszustka zawsze znajdzie tysiąc powodów i winny będzie każdy tylko nie Ty ;):D z imionami łatwo Ci poszło i myślisz ,że jesteś taka mądra i sprytna i tak naprawdę jak zdejmiesz maskę jesteś żałosna, żal mi Cię. zaden nick jakie tam nieskaski? topikowa pogawędka :D

miałam już nie wdawać się w bezsensowną dyskusję ale......zmieniłam zdanie. Zhana.....zamieściłam na forum taką wypowiedź.... mój ślubny wie tylko tyle o kafe....że to kobiece forum na liście kontaktów gg mam tylko kobiece imiona i tylko ja wiem co sie pod którym kryje a do skrzynki mam hasło... no bo po co ma sie biedaczek niepotrzebnie stresować ...jak widzisz na końcu swojej wypowiedzi nie napisałam że go oszukuję tylko nadmieniłam że nie chcę by się niepotrzebnie stresował.....skąd więc wnioski i oskarżenie że jestem oszustką? to że mam na swoim gg zapisany kontakt z kimś z forum czy mechanikiem samochodowym wcale nie oznacza że romansuję z tym kimś i oszukuję męża.....ale taka forma zapisu oszczędza mi niepotrzebnych insynuacji i udowadniania swojej niewinności......co jak zapewne wiesz jest niezwykle trudne... a hasło do skrzynki? rozmawiam z ludźmi o różnych sprawach......czasami poruszam tematy typowo kobiece lub takie których bym chciała by nikt nie czytał....np. dzieci. One też mają hasło do własnych skrzynek.....i ja nie widzę w tym nic złego...mimo że ściśle w naszym domu przestrzegana jest poufność korespondencji.... moim zdaniem takie zabezpieczenie jest po to by z niego korzystać i hamuje ciekawość postronnych osób. nie dziw się więc że tak zareagowałam....nie jestem i nie czuję się oszustką. a ciąg dalszy sama poczytaj.....epitety których użyłaś przeszły wszelkie oczekiwania.....nie lubię być nikomu dłużna ...w epitetach też :) to tyle w temacie..... ja nie czuje urazy....każdy z nas czasami bywa impulsywny....ja też :) pozdrawiam.....margaritta