Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

Ja myślę że to dobry pomysł skoro sam chce mieć chustę to napewno się ucieszy:) Ja też miałam taki pomysł ale po co nam kawałek materiału który kosztuje 200zł i będzie tylko przypominał te wstrętne 9 miesięcy! Tomak kupi sobie koszulkę jego jednostki i wystarczy wspomnień z woja!!!:)

Mi tez sie wydaje ze to szybko leci,juz tylko 6 miechow i troszke,zawsze lepiej niz 9 miesiecy....chociaz wiem ze bedzie trudno jeszcze tyle wytrzymac

U Tomusia jest teraz troszkę lżej, a jeżeli chodzi o przepustki to rzadko dostają bo jest ich mało i ktoś musi mieć służbę:9 Jak był w szkółce to było co dwa tyg. w domu.

Tak w sumie to już niedługo ale jakoś się ten czas ciągnie:o może to przez te święta i nic nie robienie:P a jak sie wróci do obowiązkó to znowu będzie szybko mijała ten czas:)

Paulunia tak teraz patrze, że Twój wyjdzie dwa tygodnie wcześniej niż mój Tomek:) Którego Twój poszedł do wojska?

Tzn wiesz fajnie by było powspominać jeżeli te wspomnienia byłby w miarę miłe a w naszym wypadku tak nie jest! Tomek teraz leży w szpitalu nie dogaduje się z kumplami na kompanii bo mają całkiem inne podejście do życia i nie będzie miał zbyt miłych wspomnień czego ja żałuje ale cóż trafił jak trafił:o A o tym że przetrwał i był w wojsku będziemy pamiętali i bez chusty:)

to dwa tyg wczesniej wyjda?i faktycznie wychodzi sie w ostatnia srode miesiaca?

Ale już im to powiedzieli na 100%? Bo jest taka ustawa na stronie monu i tak są podane daty kiedy poszczególne pobory wychodzą! Mój mówił że to zawsze jest ostatnia środa miesiąca ale nie wiem czy t jest tak wszędzie:)

Paulunia jestes pewna bo ja tez slyszalam ze tylko w ostatnia srode miesiaca sie wychodzi,moze tak im mowia a puszcza wczesniej w rzeczywistoci

bo ciekawi mnie czy jest cos o poborze zimowym tego roku,jak oni koncza

No właśnie teraz sama jej szukam ale tu jest dużo tego wszystkiego ja szukam na stronie monu! To kiedyś chyba nawet któraś dziewczyna tutaj wkleiła tylko już nie pamiętam czy na tym czy na poprzednim forum:o

kurcze no nie mogę teraz tego znaleźć:o może jak powpisujesz w googlach to coś Ci znajdzie bo przecież pan google wie wszystko:P

hej dziewczyny.... ja dzisiaj jestem załamana, w sumie dopiero wiem jak musi czuc sie Nataleczka, jak tak długo swojego tomka nie widzi...ten tydzien to juz trzeci jak go nie widze....a i pewnie predko nie zobacze, bo na kompniii jest rózyczka i mają kwarantanne wiec do niedzieli nikt nie moze wychodzic...nie ma wiec przepustek...a w nastepną niedziele nie przyjedzie bo rozjazd...a jak rozjazd to dopiero dwa tygodnie po zajechaniu do nowej jednostki pewnie bede mogła sie z nim zobaczyc...jedyna nadzieja w tym ze jak pojdzie do kutna, to bede mogła go na odwiedzinach zobaczyc, bo nie bede miec do niego daleko... :( normalnie sie poryczlam jak to napisałam ;(

moj nie byl w domu od przysiegi w swieta minelo 5 tygodni i nie wiadomo czy teraz przyjedzie ale dajemy rade bo nie naszza wina ze wojsko jest pojebane

Niewiem jak moj bedzie mial na macierzu,ale jak czytam w jakiej sytuacji jest Nataleczka,Maxunia czy Lamia to naprawde podziwiam i Bogu dziękuje ze moj trafil na taka szkółke(jak na macierzystej nie bedzie dobrze to choc te 3 miechy nacieszylam sie jego przyjazdami)

Ja jestem w tej samej sytuacji, nie widziałam go 6 tygodni i w końcu przyjechał, a teraz zn owu nie wiadmom kiedy. i jeszcze te 700 km:(

A Twoj Necia byl na jakies szkolce i potem go przeniesli czy od poczatku w tej samej jednostce?zawsze tak rzadko przyjezdzal?

No dobrze Wikucha,troche pojadłam jak to w Swięta,odwiedzilismy część rodzinki z moim Zołnierzem,a wczoraj juz odjechal:( A co tam u Ciebie?

No tak...bardzo smutno:( szkoda ze te Pjtki tak szybko mijają.