Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

Czesc dziewczynki:) u nas juz 4 z przodu:) ehh jak ten czas szybko leci juz niedługo cywil..a pamietam jak rozpaczałam ze to jeszcze 9 miesiecy:D Teraz sie modle zeby misek przyjechał na weekend bo mamy imprezke w naszej miejscowosci i chciałam z nim isc:) kurcze oby dostał tą pjke:)

hej Necia, jak tam Twoj marynarz o ile dobrze pamietam? dokładnie ile jeszcze do wyjscia?

hehe nic w sumie... siedze i sie nudze, bo moj myszol na słuzbie to nie moze za bardzo gadac...słucham sobie piosenek wolnych i mysle ktora bysie nadawała na nasz kiedys pierwszy tanimec weselny :) własnie ciekawe jak paula... a ty jak tam?

A ja super miałam jechać dzisiaj na uczelnie parę spraw załatwić ale jakoś spac nie mogłam w nocy a poza tym ohydna rano u nas pogoda była i nie chciało mi się z łóżka wychodzić:/ A ja teraz też sie nuszę:/ żałuje że nie pojechałam. A mój Żołnierz coś tam naprawia bo jest kierowca-mechanik

moj jest kierowca oddziału zabezpieczenia :) i własnie siedzi na parku transportowym... no ja własnie mam najdłuzsze wakacje mojego zycia bo pomaturalne, w piątek wyniki, a jak narazie to wlasnie pogoda mnie dobija, całą noc bolały mnie zeby bo mi 8 rosnie i cała szczenke rozpycha...ale najbardziej mnie przytlacza mysl, ze do jakiejs pracy trzeba isc ;/

Lamia to kiedy wesele?? zaplanowane już czy wezmiecie się za planowanie jak wyjdzie?? popatrz sobie na stronę jakiegos zespołu \"weselnego\" tam często maja takie fajne piosenki... chciałam Ci polecić ale niestety tymczasowo usunęli mp3

No ja mam ten sam ból z pracą:/ właśnie skończyłam studia...a dokładniej skończę 4 lipca...mam obronę:/ przydałoby się czegoś nauczyć ale nie chce mi się za bardzo wole się nudzić:D:D A mojego 2 tygodnie temu przenieśli i jeszcze za bardzo nie wie co i jak. Jedynie mu powiedzieli że będzie kierowcą - mechanikiem

no to pewnie go na szkołke na jakies 2 miesiące wyslą :) gdzies indziej :) to znaczy to wygląda tak, ze na pewno zareczyny były planowane na grudzień, a wesele wstepnie na za 2 lata... prawdopodobnie 29 grudzien jak bedzie 2,5 roku równe :) ale dlatego PRAWDOPODOBNIe ze nauczylismy sie ze wszytsko potrafi sie w ostatniej chwili skomplkowac, zwłaszcza wojsko nas tego nauczyło... Nie nie ja to szukam z takich naszych piosenek...nasza pisoenką jest słuchaj skarbie, a przeciez na pierwszy taniec nie puszcze hip hopu :P

trzymaj trzymaj oby były najwieksze jakie mogą byc te procenty :D a jakie studia skonczyłas? a wy planujecie slub?

Ale on już ma prawko więc chyba go nie będą wysyłać przynajmniej nic o tym nie wiemy... RObie licencjata z marketingu międzynarodowego chce iść teraz od października na magistra ale do tego muszę znaleźć prace:/ A ślub mieliśmy planować po mojej szkole czyli po 4 lipca ale że Mariusz jest gdzie jest to będziemy planować jak wróci...

NECIA to ty juz w sumie masz cywila, nie oszukujmy sie :D Ale super, ciesze sie razem z Tobą i podziwiam za przetrwanie :) Słuchajcie wpadne tu za 30 min, bo ide na moj serial :P

bo właśnie sobie uświadomiłam że w cholere daleko masz tego swojego wojaka:(

a w której cześci mieszkasz jeśli mogę wiedzieć??A Twój wojak też z BB?? I ile macie lat?? Hehe 100 pytań do...

niop:( Ale i tak pojadę dzien przed jego urlopem do Gdyni sam pociągiem, trochę się boję ale dam rade:) Zrobie mu niespodziankę i 3 dni spędzimy jeszcze nad morzem :D

hehe, mieszkamy razem w centrum Bielska:) Ja mam 27 lat a mój Dziubek 23:) Jak czasem jesteś w Bielsku to możemy umówimy się na jekis piwko kiedyś, co?

No z tym morzem to świetny pomysł!!!! Będziecie mieć wakacje:D:D:D TO widzę ze Tobie też zabrali \"dziadziusia\" mój ma 25 :/ i jeszcze go chcieli:/ a ja mam 23 tak ja Twój wojak. Narazie mieszkamy osobno jakieś 10 km od siebie, ale Mariusz ma już dom i jak tylko wyjdzie z syfu to zamierzam sie do niego przeprowadzić:D:D No z piwkiem też dobry pomysł... Tylko nie wiem kiedy będę w Bielsku...Jutro jadę ale rano bo Mariusz ma dostać stałkę od 16 więc chce sie wyrobić. A Ty pracujesz do której?? tak na przyszłość:D:D:D qrcze ale fajnie macie że wam sie już to kończy...też bym tak chciała...i jeszcze te wakacje.... uuuu pomarzyć:D Ja sie cieszę na jutrzejsze kilka godzin:D:D:D

Necia ale mnie zaskoczyłas!!!:) niemozliwe ze masz 27 lat ze zdjecia wyglądasz na jakies 21 gora 23:) nigdy bym Ci nie dała 27:) kurcze znacie recepte na to zeby dni szybciej mijały??:) ta koncowka tak mi sie wlecze...;/