Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina 24

Gdzie sa fajni faceci?

Polecane posty

Gość zabij mnie nim ona to zrobi
Wolałabym, żebyś na pocieszenie poszedł za mnie, ale cóż... kwiatek w ostateczności też może być :)

No mogliby się zorientować. A poza tym i tak byś tak wczas nie wstał skoro siedzisz do tak późna i gadasz z nieznajomymi :P

To dobrze, że mi przypominasz. Dobry z Ciebie człowiek :D Ale ja śpię po pięć godzin dziennie, a ty wcześniej pisałeś, że potrzeba Ci 9 lub 10 godzin. Masakra, gdybym chciała tyle spać, to brakłoby mi czasu na internet, telewizor i obijanie się :O

ostatnio chodzę spać tak koło 22.30 - 23. A wstaję o 8, czasem 8.30 (chyba że muszę wcześniej). Czyli rzeczywiście 9 - 10 h. Ale jak muszę to i 5 \"wystarczy\".

22.37. W takim razie już na Ciebie pora. To ja nie zatrzymuję i miłych znów życzę :)

Dobra, dobra, Ty mi tu nie pisz, że TV nie oglądasz! Pewnie próbujesz się wymigać od płacenia abonamentu i mówisz wszystkim, że nie masz w domu telewizora :P

Telewizor mam - nawet drugi u siebie w pokoju a trzeci na kompie. Ale rzadko użytkuję - dzisiaj obejrzałem \"odwróconych\" (taki sobie ten serial). A wcześniej to oglądałem we wtorek skoki, jeszcze wcześniej, też skoki. Generalnie niezbyt często oglądam, bo nic ciekawego nie ma.

Tv nie jest własciwie specjalną rozrywką ;) każde wiadomości niosa ze sobą jakiś horrorw wykonaniu braci lub ich towarzyszy, więc po co oglądać tv? po co sie denerwować? ;)

Gość hejho
A ja sie pochwalę! Byłam sama 4 lata i w tym tyg poznalam cudownego faceta! Jestem taka szcześliwa! jest oszałamiająco przystojny, inteligentny, rewelacja!ale powiem Wam jedno ja bardzo wierzyłam w to że kogoś takiego poznam!!!!!!!!!!

Nie no, dwa telewizory i żadnego nie używa! Takie marnotrawstwo :O to oddaj potrzebującym. Np. mi się coś obraz psuje Jak to nic ciekawego nie ma?? Zawsze można sobie na Ibisza popatrzeć ;)

Na Ibisza? Jakoś nie w moim guście jest. Coś mało kobiecy :P Hejho - i jak tu z takim konkurować? ;) Gratuluję :)

Mało kobieca to jest Szczuka, a Ibisz jest taki fajny... I przynajmniej już znamy odpowiedź na pytanie postawione w temacie FAJNI FACECI SĄ W TELETURNIEJACH

Jaki znowu cyrk na wiejskiej?? chyba nigdy w życiu nie widziałeś żadnego teleturnieju ;) A "wielkiej gry" to już nie puszczają, kobieta na emeryturę poszła :D

Teraz mamy inną wielką grę - na ul. Wiejskiej \"we\" Warszawie, w takim okrąglaku - same wielkie postacie :P Teleturniejów niewiele oglądałem - i to właśnie głównie tych Ibiszowych - pare odcinków \"tego z kopertami\" i wcześniej pare co on tak licytował.

Nie wiedziałam, że to wszystko się na Wiejskiej rozgrywa :( Chyba powinnam kiedyś do Warszawy pojechać. Wstyd mi, że nie wiem, jakie ulice w stolicy są :O Za to wiem, jak się nazywa teleturniej "ten z kopertami" :D i ten "co on tak licytował"

Ja już też wiem :P \"Gra w ciemno\" i \"Awantura o kasę\" :P W Warszawie byłem może ze 3 godziny. Wiejskiej na oczy nie widziałem. I jakoś nie żałuję :P

Nie dość, ze pół godziny musiał szukać tego w Internecie, to jeszcze mi się tu chwali :P Ja bym sobie na Wiejska z chęcią popatrzyła. Choć przypuszczam, ze tylko przez chwilę, bo wolałabym iść na zakupy :)

A to ciekawe! Nie masz pamięci do cytatów, a pamiętasz nazwy teleturniejów, których nie lubisz oglądać?? Jedną wielką ściemę mi tu robisz. Przyznaj się, że jesteś pamiętliwy :P

No dobra, trochę pamiętam cytaty. :P Właśnie mi przypomniałaś Kazika \"ja jestem pamiętliwy i pamiętam to srodze\". Nawet pamiętam z jakiej to piosenki :P hmm, a jakiej \"onej\" tak zalazłaś\" za skórę?

Nie wiedziałam, że ty Kazika słuchasz. Ilu jeszcze ja cię ciekawych rzeczy na Twój temat dowiem :D Zaskakujesz mnie To taka piosenka jest. "Zabij mnie, nim ona to zrobi". Później chyba leci: "Zabij mnie, to nic nie boli. Zabij mnie, zamknę oczy" czy jakoś tak :) Choć nie jednej "onej" zalazłam już za skórę. I nie jednemu "onemu" też się zdarzyło :O

Ostatnio jakoś nie słucham za bardzo Kazika. Znudził mi się (ja mam takie muzyczne etapy). Ale kiedyś bardzo dużo słuchałem Kazika, chociaż nie jakoś fanatycznie. Ponoć kobiety lubią być zaskakiwane. Oczywiście pozytywnie. Mam nadzieję, że to było pozytywne. I myślę, że jeszcze wiele rzeczy może Cię zaskoczyć. Piosenka Lipnickiej? Eee. Szkoda by Cię było zabijać. Zmień piosenkę :)

Gość ... all my mistakes
Taka piosenka może być? Za Lipnicką to ja nie przepadam, ale nigdy mi się nie chce myśleć nad nickiem, więc sobie piszę pierwsze lepsze głupoty, co mi przyjdzie do głowy :) Ja bardzo lubię być zaskakiwana. Oby tak dalej ;) A jakie rzeczy z Twojej strony jeszcze mogą mnie zaskoczyć??

I znowu jakoś pesymistycznie - o błędach - no no, nie ładnie. A jakie rzeczy mogą Cię zaskoczyć? Hmm, tego to nie wiem. To chyba może wyjść tylko \"w praniu\". Zresztą zdarza mi się samemu zaskoczyć. Więc kto to przewidzi.

Gość I dont like your girlfriend
A teraz? Facetom to jednak trudno dogodzić :O No z tym zaskakiwaniem to będzie Ci ciężko. Szczerze, to na początku miałam Cię za nudziarza i sztywniaka.