Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina 24

Gdzie sa fajni faceci?

Polecane posty

Gość dddd2
Tak właśnie miało być ;)

ok, inaczej definiujemy egoizm. Dlatego inaczej go rozumiemy. A co do świętych - to w większości wcale nie byli tacy święci :P Zresztą jak może ktoś być świętym - przecież i tak ciągle jest człowiekiem, z wadami i zaletami. A to pojęcie tak jakby \"nadczłowieka\". \"Świat ewoluuje??!! Może twój. Mój stoi w miejscu\" Nie mój, ale ogólnie. Tylko jest to ewolucja tak powolna, że często niezauważalna faktycznie w ciągu jednego wcielenia czy nawet wieku albo tysiąca lat.

A jeszcze do rozwoju - ewolucji. Tak sobie leżałem i myślałem. Także wszystko płynie, zmienia się, nic nie stoi w miejscu - na przykładzie mojego kumpla, którego znam od wielu lat i z racji sąsiedztwa widuję prawie codziennie. Jeszcze całkiem niedawno (z rok temu) dosyć często kupowaliśmy wieczorem jakieś piwo i np. oglądaliśmy filmy. Było to w zasadzie czymś w zasadzie normalnym. I nikt nie podejrzewał, że tak szybko się to zmieni. Kilka miesięcy temu się ożenił - więc te spotkania stały znacznie rzadsze i już nie trwały do późnego wieczoru. A teraz ma malutką córeczkę - i wczoraj widziałem jak dumni rodzice \"wyjechali\" z nią na dwór:) . Tak właściwie niewiele czasu, a jaka wielka zmiana. A pamiętam jeszcze bardzo dobrze, jak kiedyś ganialiśmy za piłką, rzucaliśmy do kosza kasztanami, popijaliśmy w piwnicy w ukryciu (bo nieletni :P ) piwo. A to tylko jeden malutki wycinek tego co mnie otacza. Panta rei. Wszystko płynie. Nic nie stoi w miejscu ani chwilę.

ciupasko - cóż począć - taka karma :P - jak mam czasem w nocy przestój ze snem, to mam \"myślopęd\" ;) (i w sumie lubię ten stan)

Gość wiedzma_wroc
sapć mi się chce

Gość wiedzma_wroc
spac.A tak swoją drogą zastanawiam się -czy wypowiedzi i w ogole obecnosć tutaj osobnika Dreamer 2006 to odpowiedź na pytanie zawerte w temacie?;)

Wiedźmo - odpowiedzi tego osobnika są zupełnie \"nienatematyczne\" ;). Osobnik tak sobie coś marudzi :P

Przeczytałam topik od początku i w odpowiedzi na Twój post wiedźmo: \"A tak swoją drogą zastanawiam się -czy wypowiedzi i w ogole obecnosć tutaj osobnika Dreamer 2006 to odpowiedź na pytanie zawerte w temacie?\" odpowiadam: jak najbardziej w temacie, pytanie było :\"Gdzie są fajni faceci\" czytając Dreamera myslę, że własnie tu i teraz ;) pozdrawiam Dreamera, swietnie sie Ciebie czyta ;)

Wątpię, żebyś popadł w samozachwyt ;) Tobie raczej to nie grozi. Ewentualnie umocni wiarę w siebie :D. Pisz dalej , bo ciekawie piszesz, a ja sobie czasem podczytam ;) może nawet czegoś sie nauczę?

Gość porki
jak facet fajny to zajęty a jak wolny to wciąż zakochany w swojej ex...taka prawda

nie jestem specjalistka od \"fajnych facetów\" ;) a swoja drogą to w pracy jestes teraz?

Ee tam nie jesteś specjalistką. Ja też nie jestem. W domu jestem - kombinuję z programowaniem i tak sobie zerkam od czasu do czasu na kafe - i miałem właśnie jechać na uczelnię, ale odkryłem, że mi się godziny pomyliły i że mam jeszcze godzinę (jakoś mi z rana jedna godzina z głowy umknęła):P

Gość magula26
hej :-) no to sobie ciekawy topic znalazłam :p czytam i czytam i za pracę sie nie mogą zabrać :-)

Gość magula26
dreamer2006,taka fajna pogoda a Ty na uczelnie,no nie !! :-)

Za moment mykam do pracy, na razie walczę z bitcometem , chce ustawić jak najbardziej optymalne ustawienia. próbuje juz od kilku dni ale jak na razie nie widze poprawy ;) taki ze mnie komputerowiec amator :P Co studiujesz?

u mnie właśnie dzisiaj przerwa w dostawie fajnej pogody :( Zresztą po dwóch latach prawie zupełnego niechodzenia wziąłem się za siebie - trzeba ponadrabiać co leń narozrabiał :P A niestety od wyjątków w chodzeniu zaczyna się totalne niechodzenie - więc muszę jakoś wytrzymać.

jak chcecie wiedziec gdzie sa fajni to tu, ciupasko ja jestem chetny i był ci wyssał twoją cipke az soki pójda moja panna mi nie wystarcz i ciągle chce mi sieciupciać, dogodze ci, mam wielkiego kutaska ktory az lgnie do twojej cipki

Gość magula26
a ja o 11 mam narade u szefa,blee :( zero motywacji do rzeczy typu praca,jak promyki słońca zachęcają do szaleństw na świzym powietrzu !! :-) podatki nie zając nie uciakną :) :P

A studiuję takie jedno ustrojstwo i tałatajstwo :P Aż szkoda gadać, ale wreszcie odkryłem rzeczy, które mi sie podobają a można z tym beznadziejstwem powiązać. Ja używam BitLorda - ustawiłem tylko limity transferu i hula generalnie ok (czyli jak na to wolniutko-internet pozwala :P) Ciupasko - a kto by się tam podatkami przejmował ;)

Magulo - masz ode mnie kwiatka - motywatora 🌼. (Uprzedzam wątpliwości - nie ma działania halucynogennego, spełnia normy europejskie i nieeuropejskie, i to nie jest to czym się \"prof.\" Lepper z tow. Giertychem ulepszają, żeby być ogólnie seksi itp. ;) )

Gość magula26
heheh,dzięki DREAMER! od razu nastawienie mi się zmieniło !!! ja tam sobie tokiem myslenie LEppera i Giertycha nie podążam,także wszystko jest odebrane jak należy !!! :-)

Gość magula26
ach Ci urzędnicy,jak zwykle musi być wszystko tu i teraz i szybko ,szok !!! :p

Co do Giertycha i Andriu to mam taka teorię ;) albo za duzo używają niektórych ziół, albo powinni zacząć uzywać ::PP