Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina 24

Gdzie sa fajni faceci?

Polecane posty

Niech będzie, że teraz lepiej. :P \"Szczerze, to na początku miałam Cię za nudziarza i sztywniaka.\" I miałaś rację :P

Gość I dont like your girlfriend
Naprawdę?? Czy mówisz tak, bo Cię obraziłam i chcesz, żebym się odczepiła?

Nudny ale nieobrażalski :P A jaki jeszcze jesteś??

Hmm, to trudne pytanie. Bo to dożo zależy od patrzącego. Na pewno introwertyczny - więc żeby sobie przypomnieć jaki jestem potrzebuję czasu i zastanowienia (I jeszcze skojarzeń) :P (typowo introwertyczne - dopiero niedawno zrozumiałem, że to nic złego i ma swoje zalety).

Ty to się chyba chwalić lubisz.

No, nie zauważyłam :O Wszystko przede mną

To rodzaj jakiejś konstruktywnej samokrytyki, czy pogarsza Ci się nastrój?

A nie wiem, miałem /mam/ dzisiaj taki średni ten nastrój. Może to wszystko przez to. A może już po prostu taki jestem (ee może nie :D)

Więc pierwszy raz to Ty masz zły dzień, a nie ja. Czyli, jeśli jutro spytam Cię czy jesteś nudziarzem, to odpowiedź będzie inna niż dzisiaj? A jakie to dziwne :D Ty nawet jak jesteś w złym nastroju to piszesz, że masz średni nastrój.

Bo nie jest zły - jest taki \"pomiędzy\". A odpowiedź na pytanie o bycie nudziarzem - to zależy od oceniającego. Jestem dokładnie taki jaki być powinienem :) Jednym to pasuje bardziej, innym mniej, a innym wcale. I jakoś nie mam zamiaru się za bardzo tym przejmować.

Odpowiedź jak zawsze filozoficzna, byleby tylko odbiorca nie miał tak prosto. Widzę, że masz zmienne nastroje - najpierw piszesz, że jesteś nudziarzem, a po chwili, że taki, jaki być powinieneś.

Hmm, chyba każdy ma zmienne nastroje. Nie wiem jak z tym nudziarzem. Pewnie wiele osób by się przy mnie zanudziło. Ale szczerze mówiąc to nie mam zamiaru na siłę się zmieniać, by ich \"uszczęśliwić\".

Każdy to może nie, ale kobiety w ciąży to na pewno. A dużo gadasz, czy po prostu nie robisz nic ciekawego?

Im mniej kogoś znam, im mniej pewnie się czuję w towarzystwie tym mniej gadam. Naprawdę potrafię się rozgadać w bardzo dobrze znanym mi towarzystwie. Ewentualnie na dobrze znany mi temat. Czy nie robię niczego ciekawego? Do niedawna miałem takie poczucie. Ostatnio odkryłem rzeczy, które mnie ciekawią. (I które jakoś tam można powiązać nawet z moimi studiami). Generalnie nie jestem typem \"dynamicznego-ekstrawertyka\", który nie może usiedzieć zbyt długo na miejscu. Toteż ludzie o takim usposobieniu pewnie by mnie uznali za nudziarza.

A zapomniałem dodać, że kobietą w ciąży nie jestem, czego jestem absolutnie pewny i mogę nawet wpisać to do jakiegoś oświadczenia lustracyjnego :P

Uff! To dobrze, bo już się bałam. (Że wpadłeś czy coś i dlatego masz zły nastrój :D ) W życiu wyznaję zasadę, że przeciwieństwa się przyciągają. Z tego wniosek, że ekstrawertycy, nawet jeśli mają Cię za nudnego i tak Cię lubią.

wyjątkowa, niepowtarzalna, oryginalna, jedyna w swoim rodzaju, ponadprzeciętna Trochę skromności by się przydało :O

Tak poważnie to leniwa. Mam zawsze taki bałagan w pokoju, ze az nie chce mi się tam wchodzić. I do tego mam dwie lewe ręce, nie umiem prasowac, gotować, zmywać ani sprzątać

Ja też nie umiem. Ale jak już mi się czasem zechce postarać to mi się udaje (np. czasem pizzę zrobić). Myślę, że też nie jest z Twoimi rękami tak \"źle\", prawa by się na pewno znalazła. Hmm, bałagan. Skąd ja to znam? ;) Czytałaś w ostatnim newsweeku o bałaganie?

A jeszcze - za dużo skromności to nie dobrze. Więc myślę, że nie powinnaś się tym przejmować :) Dobrze, że piszesz o swoich pozytywnych cechach :)

No, kłóciłabym się, czy to aby na pewno sa pozytywne cechy. Ja nawet jajecznicy nie zrobię jak trzeba, co dopiero pizzę. :D Nie, nie czytałam. A pisali coś o mnie??

Ee tam nie zrobisz - ja też np. zapominam posolić kotlety (jak od czasu do czasu muszę popanierować - ostatnio o mało mnie rodzina z tego powodu nie wydziedziczyła :P). To przyjedź do mnie na jajecznicę - to umiem :) Pizzę jako tako z pomocą przepisu i doradcy robię :)

No wiesz, jak kupię mrożoną pizzę to zrobię;) Jajecznicy mrożonej raczej nigdzie nie znajdę. Nieposolone kotlety to nic w porównaniu z nieposoleniem wody na ziemniaki. Dobrze, że tak rzadko je jem.

Myślę, że znów tylko za mało w siebie wierzysz. ja pizzę robię \"od zera\" :) Zapraszam na kurs ;) A ziemniaków też pare razy nie posoliłem. Ale jakoś rodzina przeżyła :P

Jak to "znów"? Straciłbyś za dużo nerwów, gdybyś chciał mnie czegoś nauczyć w kuchni