Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość relaxik***

kto chce schudnac do swiat wielkanocnych?? zapraszam serdecznie!!!

Polecane posty

ja do warzyw dodaję łyżkę oleju i wodę bardziej je duszę niż smażę ,a dzisiaj na śniadanie kromka ciemnego chleba z serkiem,dziewczyny kupiłam wczoraj sobie fioletową serię kosmetyków z avonu miałyście je może?

Dziś dokonałam pomiarów a także sie zwarzyłam i zmienilam swoje dane w związku z tym :)

malami---> gratki :D co do kosmetyków to ja osobiście nie kupuje z avonu po dłuższym używaniu dostaje sie uczulenia....wiele moich kol tak ma...jedna jest konsultantką i też mówi, że niektóre klientki tak mówiły oczywiście tak robi sie po dłuższym stosowaniu :) ja dzisiajnic, tylko litr wody pokutuje za wczoraj....koszmar zacznei sie dopiero wieczoram!! 3majcie kciuki!!:P

Gość ania92
Super, ze Wam coraz lepiej idzie! :) U mie tez :D Waga stoi, ale po ciuchach czuje, ze sa luzniejsze :D Ide dopiero zdjesc sniadanko ( platki + mleko 0% ). Buziaki :* :* :* A wiecie co mi pomaga? Jak ogladam swoje zdjecia przez 3 lat - normalnie taka laska, ze masakra - 60-65 kilo tam mialam! To mnie coraz bardziej motywuje do dzialania, no i fakt, ze jestem znad morza i trzeba bedzie sie na plazy w koncu rozebrac i chodzic po piasku w bikini, a nie owinieta w recznik albo w spodniach jak jakas wariatka :P hehe

Gość Milenka17
Czesc Wam laseczki!!! Widze ze coraz lepiej Wam idzie!!! Gratuluje... U mnie tez super!! Bardzo sie ciesze bo od poniedziałku schudłam 4 kg!!!:) Jestem cała happy;) A do mojego brata wesela zostały jeszcze 3 tyg takze do 70 musze zjechac...:) Teraz mam 76... Trzymam za Was kciuki!!! Buziaczki!!!!!!!!!!! :)

czesc dziewczynki:) Dzis ostatni dzien biore antybiotyk i od jutra wracam do diety:)Na szczescie nie porzytylam bardzo wiele przez ten tydzien jakies pol kilo.ale mam nadzieje ze to zgubie.do swiat 13 dni.Od jutra porzadnie sie biore za dietke i cwiczonka:) Pozdrawiam

witam czytam wasze forum i sie przylączam bo moj topik padl:( Skrzypaczka ja tez bylam chora teraz...i waże tez tyle co Ty:) Ja chce do swiat chociaz 4 kg schudnac myslicie ze przy tej bilakowej diecie dam rade????

Rybko jeszcze jedno pytanie odnośnie warzyw..ile liczysz że mają kcal? Ja wlewam do patelni 1/3 szkl. wody gdy sie zagotuję dodaje odrobinę magi i szczyptę soli. Wrzycam warzywka(150g) i duszę aż woda wyparuje i delikatnie sie podpieką. Cały czas zastanawiam się ile mogą mieć kcal..spokoju mi to nie daje. Jak szacujecie??

Gość siema laski

hej!! U mnie dzisiaj super!! Dieta idzie wysmienicie:P Gajaa---> pewnie że możesz :) Tylko napisz coś więcej o sobie :D Co do warzyw to nie wiem, ale nie za dużo

Piszę o sobie:) Mam 24 lata, jestem studentką i mam 165cm wzrostu.Wazę teraz 72kg bo przytytlam 1kg troche przez chorobe w domu siedzialam tydzien:( I chcialabym do swiat schudnąć 4 kg ale nie wiem czy mi sie to uda.Na tej bialkowej diecie bo zostalo 13 dni do swiat:(Zobaczymy jak to bedzie wyglądac.Nie mam czasu na jakies zorganizowane cwiczenia i nie mam zadnego sprzetu w domu do cwiczen wiec z tym bedzie problem:( Ale postaram sie cwiczyc wieczorami sama chociaz ok pol godzinki:)Zycze milego dnia!!!

Gość ania92
ale puski - co sie dzieje?

hej laski?? A Wy gdzie?? U mnie lepiej niz bym sie spodziewała:D Trzeci dzień dietki po greszku i trzymam sie mocno :) ania---> a co tam u Ciebie?? Ja już widze zmiany, spodnie lużniesze w biodrach, chociarz boczki ni cm :( mierzylam sie to wiem na pewno....moja najgorsza zmora życiowa---BOCZKI!! Ale dam rade!! Damy wszystkie!! :P

Cześć! U mnie tak sobie. Jakoś waga ni chce spadać pomimo, że ćwiczę i mało jem. Oczywiście u mnie najgoorzej jak zwykle z nogami. W ogóle nie chcą schudnąć. A teraz zabieram się za porządki. Pa pa.

Gość ania92
serenita >>>>> u mnie super - diete trzymam, ale na wage jeszcze nie wlaze :P czuje po ubraniach, ze jest lepiej :) za 2 dni wyjezdzam znowu za granice i mam nadzieje, ze tam tez bede sie trzymac i nie przytyje :P musze leciec, bo mam milion spraw do zalatwienia ;) a pogoda jest super - 19 stopni w cieniu :D buziaki dla wszystkich!!! :) :*

Witajcie dziewczynki! Wczoraj ważyłam się i waga pokazała...57kg. Jestem happy, ale wczoraj troche zabalowałam i dziś za to pokutuję. Mam nadzieję, że nie odbije się to na mojej wadze. ;) Kupiłam sobie dziś ,,żel wyszczuplający z kompleksem antycellulit\". Jest to preparat przyspieszający redukcję tkanki tłuszczowej. Na odwrocie pisze ,,Po 28 dniach kuracji redukuje grubość tkanki tłuszczowej-nawet o 14,5%, zapewnia widoczne efekty wyszczuplające i wyraźnie zmniejsza cellulit\". A z moim cellulitem to po prostu masakra..Zachęcająco to w sklepie wyglądało więc się skusiłam. Idąc do sklepu miałam zamiar kupić \"Nivea-good bye cellulite\" ale stwierdziłam ze jeśli produkt nivea jest trzykrotnie droższy od ziaji to wezmę ten drugi, w razie gdyby się nie sprawdził zawszę mogę wziąć ten z nivea. Ludzie go sobie chwalą, więc zobaczymy. Trzymajcie się Kobitki i piszcie jak postępy! Paaa

malami---> to ile kosztuje ten z ziaji?? możesz opisać troszke jak wygląda to sobie jutro może kupie:P

Bardzo tani jest, kosztuje niecałe 10zł. Żel jest w takiej brzoskwiniowo-pomarańczowej butelce. Musisz żwrócic uwagę co pisze na opakowaniu, bo oprócz żelu jest jeszcze pilling i oliwka tej firmy wyglądające podobnie. Jeśli będą efekty to kupię resztę kosmetyków z tej serii :)

hej, dziewczyny,a Wy gdzie?? zaglądam codziennie, a tu żadnego odezwu nie ma?? zrezygnowałyście czy co?? nie dajcie się, nawet jak dałyście plame to przecierz jest nowy dzień, nowe ja i nowa dieta:P w końcu sie uda!! musi!! odp....

widze, że wszyscy sie wykruszyli :( szkoda :( dobrze, żę mniej więcej w tamtym czasie co przylączyłam się do tego topiku, to zaczęlam uczęszczac także na inny teraz mam przynajmniej gdzie sie podziać papa dziewczynki i życze powodzenia i szczęścia :)

cześć dziewczyny!! Nie zaglądam, bo w ogóle nie mam czasu. Przed świętami mam tyle roboty i w pracy i w domu, że szok. Nadal dietkuję, chociaż wada spada w dół baardzo powoli. Trzymajcie się. Pa, pa.

Gość smutnaa...
Przepraszam, że sie tak długo nie odzywałam ale naprawde nie miałam czasu..dzis pisze bo sie zwazyłam - teraz zmienie nick na SMUTNA DO POTEGI! Niech to całe odchudzanie szlag jasny trafi - po co ja sie tak wysilałam?Zeby marne 7 kg schudnac?Myslałam, ze mam tak z 75 a ja wchodze na wage a tam 79..to ja juz straciłam chec na wszystko na dodatek bedzie sernik ten ciemny ja juz nie mam po co zyc myslałam, ze jak mam w talii 75 to tyle waze bo tak zawsze odpowiadało ...co za bezsens..przepraszam, ze Was nastrajam pesymistycznie nie bede sie juz udzielać bo po co..mam jeszcze tyle do schudnieca juz mnie to meczy chciałabym juz tylko utrzymywac wage - wcale tak nie jest ze łatwiej jest schudnac a trudniej utrzymac u mnie trudniej wytrwac w schudnieciu inaczej przeciez by było jak juz bym miala wymarzona wage to by mi sie chciało poswiecic zeby to utrzymac ale ile mozna czekac..

smutnaaa...>>> przecież schudłaś bardzo dużo. powinnaś być bardzo zadowolona. Przez 2 tygodnie zrzuciłaś tyle kg??. To super. Gdybym ja tyle zrzuciła w takim krótkim czasie to bym skakała pod sam sufit!! Głowa do góry.

Gość smutnaa...
Przez 2 tygodnie?Wlaśnie przez 5 albo 6....:(

Gość ania90
Ale pusto tutaj. Gdzie sie podzialyscie? :)

Gość ewcia_20
ja chce tez schudnac ale ja to tylko ok 7kg do maja. jakes porady?

Malutki baranek ma złociste różki, pilnuje pisanek na trawie a rzeżuszki, gdy nikt nie widzi chorągiewką buja i cichutko beczy: Wesołego Alleluja!!

Gdzie są wszyscy?? Chyba schudli i się nie oddzywają. Dajcie znać co u Was słychać?