Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koko69

mam 156 cm wzrostu waze ok. 64 kg ile powinnam schudnac? pomocy

Polecane posty

Gość koko69

czesc:)ja mam tyle wzrostu i waze 44kg :)myśle ze tyle co mam to jest ok:)Zalezy jak Ty sie czujesz w swojej wadze:)??

kochana ty sie martwisz ja mam 158 i waze 73kg. od jutra biore meridie.mama nadzieje ze uda mi sie schudnac:)

Gość no co ty ważysz nawet za mało
powinnaś ważyć 70kg to były ideał według osob z tego forum:D

Gość koko69
mam 23 lata zle sie czuje i to bardzo!!!!!!!!!!choc mam faceta ale nawet spodniczki nie zaloze!!!!!!!bo sie wstydze od wtorku fitness a od roku chodze na basen i jak narazie nic!!!!!!!

Gość koko69
Dziekuje i ciesze sie ze ktos wreszcie napisal, poradzcie jak schudnac jutro kupuje ocet jablkowy slyszalam ze dobry !!!musze wygladac jak czlowiek bo jak bede wygladala przy oltarzu taka kulka!!!daje sobie czas do wrzesnia na schudniecie mam nadzieje ze dam rade!!!!!!!!!

Gość napisz to na topiku
KILOGRAMOWY IDEAŁ KOBIETY to zaraz cię zjadą, że anorektyczka pewnie jesteś:O bo dobrze ważysz i niepotrzebnie się odchudzasz

Gość koko69
jak ktos nie wierzy to wysle mu zdjecie jak wygladam i sie przekona, ostatnio moja babcia stwierdzila ze jestem brzydka --bo gruba!!!!!to jakis koszmar w spodnie sie nie mieszcze ratunku!!!!!!

koko jestem w twoim wieku mam ten sam proble, no moze podobny bo waz wiecej od ciebie ale w sierpnium mam slub.powiem szczerze ze nie bardz mam czas na diete a po z tym bardzo wolno chudne co mnie zniecheca i popadam w depresje, a wiec od jutra meridia- ponoc rewelacja ale boje sie o skutki uboczne:(

Gość napisz to na topiku
skarbie, ja Tobie wierzę, bo nie wyobrażam sobie ważyć aż tyle , a jestem sporo wyższa od Ciebie dlatego całkowicie rozumiem Twoją frustrację:) po prostu śmieszy mnie to co piszą na tamtym topiku

Gość koko69
kuleczka trza sie wziasc za siebie moze razem sie zmotywujemy!!! zaczelam od dzis!!!odchudzanie zycze sobie i tobie powodzenia@!!!!

moze jak wyslesz mi swoje zdj.bede miec twoj email i popiszemy o naszym osiagnieciach.razem razniej:)???

Gość koko69
zaraz ci wysle ty tez jak mozesz wyslij!!!!!!!!! a moze na gadu albo skype kiedys pogadamy?

Gość sawe
Chciałabym schudnąc obiecuję sobie ze zaczynam od poniedziałku, ale nie mam dość silnej woli ehhh co zrobić

Do wrzesnia czy tez sierpnia jeszcze bardzo duzo czasu.Zarowno Koko jak i Kuleczka powinnyscie zastosowac jakąś rozsądną dietę plus godzina dziennie ćwiczeń.Ty Koko masz do zrzucenia jakies 12 kg to nie jest duzo w 5 miesiecy spokojnie sobie poradzisz bez wiekszych wyrzeczen.Radzę Ci poprostu odrzucic mączne produkty, makarony, biale pieczywo,a najlepiej w ogole pieczywo odrzucic!!!Jesc tylko do 16-17.Niech Twoja dawka dzienna nie przekracza 1200kcal i naprawde gwarantuję Ci do sierpnia sukces, oczywiscie jesli bedziesz przy tym uprawiala jakis sport.A co do Kuleczki to zdecydowanie odradzam Ci stosowanie Meridi!!!!Moja kolezanka wylądowala po 4 dniach w szpitalu, miala bardzo wysokie tętno i cisnienie, serce jej kolatalo,potem bylo jej wstyd przed lekarzami ze jest taką idiotką i brala takie swinstwo ktore lekarze pozniej musieli z niej wyplukiwac przez kilka dni.Odradzam i ostrzegam!!!

podam ci gg na email tylko musisz mi przeslac go.a ja szukam jakiegos zdjecia

Gość koko69
ja spojrzalam w lustro!!!!o nie tak dluzej byc nie moze nakupilam herbatek figura z senesem, bo mam slaba przemiane materii tak wogole i zawsze bardzo malo pilam wiec naprawiam swoj blad ---szok wypilam dzis 4 szklanki czego kolwiek a normalnie -hm moze z jedna --moj blad!!!wiem

skrzypaczka dziekuje za rade ale jestem juz tak podlamana ze nic mnie hyba d tego nie odciagnie a tym bardziej ze lekarka mi ja przepisala bo chyba widzi ze za dobrze nie wygladam a przy tym nie najlepiej sie czuje:(

Gość koko69
Mam pytanie kuleczka a bralas jakies tabletki antykoncepcyjne albo bierzesz? bo ja to juz nie biore od roku a od kiedy zaczelam je brac przytylam ok 8 kg. zaluje ze bralam teraz musze sie odchudzac !!!!!!!!blad zyciowy!!!

bralam kiedys ale to nie o nich przytylam.zakochalam sie i poprostu jakos sie przestal pilnowac a ze moj narzyczony lubi jesc to sobie nie odmawialismy jedzenie o zadnej porze, tylko on nadal jest szczuply a ja przytylam 10kg.,a pozniej ciaza i i po niej zostalo mi 6kg wiecej:(razem 73kg.TRAGEDIA.szczerze powiem ze nigdy nie bylam jakas bardzop chuda,a le jak sie z nim poznalam wazylam okolo 57kg i wiem ze bardzo mu sie podobalam, a teraz nie moge na siebie patrzec. POMOCY

koko przeslij mi email bo musze zaraz uciekac a chcem miec z Toba kontakt.

Gość koko69
wysle ci zdjecie na 100% ale teraz cos mi sie wiesz komp

Gość koko69
jakbym slyszala sama siebie bez kitu odkad mam faceta to tak przytylam tabsy pomogly on lubie niezdrowe zarcie a swietnie gotuje to musze probowac tych nowych potraw i tak to sie zaczelo, choc wiem ze i tak mu sie podobam ale sobie nie i tu jest problem!!!!damy rade jakos razem!!

Gość koko69
Wlasnie wrocil moj facio i przyniosl mi ocet jablkowy jupi jutro go wypije rano!!!!!!1caluski kuleczko!!!!!

Gość koko69
Hej wypilam ten ocet----po pierwszym lyku prawie sie zbełtałam ale jakos wypilam ale nie wiem czy dam rade to pic codziennie bo jest masakra --moze ktos ma metode na wypicie tego oprocz zatkanie nosa????????????????

Gość poczytaj ile osób straciło już
ŻYCIE po tym jak próbowało odchudzać sie octem i zastanów się czy chcesz żyć nadal