Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebsi

dlaczego wchodzicie dziewczyny w cudze zwiazki?

Polecane posty

Gość olala**
Cornelia :D znalazlam ten topik o obrzydliwym zachowaniu facetow :D chyba tam cos dopisze :D hahahahahaha

Gość olala**
Ooooooooo witaj sc :D

Gość olala**
sc a w ktorym punkcie czy punktach masz tak samo jak ja ?

witaj ,nadrabiam zaległości,bo randka z K troche się przedłużyła ,a potem mam kanał w czytaniu i nie nadąrzam,a ostatnio ciekawie sie robi

od ..on potrzebuje uczucia,ciepła ....ładnie to napisałaś

Gość olala**
dziekuje sc :) tak to jest,ze ludzie poszukuja tego czego im brakuje ,jesli sie spotkaja na drodze i otrzymuja to nie ma znaczenia czy otrzymuje to od kogos z kim ma sie slub czy jest wolny czy nie.My sie czujemy szczesliwi mogac uzupelniac sie wzajemnie.Milosc nie wybiera i w papiery nikomu nie zaglada :)

dokładnie myśle tak samo ,ale mało kto mi wierzy,cieszę się bo jestesmy juz dwie i może teraz uwierzą...

no cześć kumpelo ,ja tak mam okresowo z tym spaniem ...raz spię a raz nie ,a najgorsze że jutro a właściwie dzisiaj do pracy ......i to na 6 godzinek

dziewczyny muszę iśc spać -dobranoc i miłych snów

Gość olala**
witam swietna kumpele :) uwierzyc to jedno ,ale zaakceptowac to drugie,raczej tego typu dzialania nie beda akceptowane bo wielu sie wydaje ,ze wylacznosc na milosc maja tylko ci,ktorzy zlozyli podpisy w urzedzie :D Ale zycie inaczej wyglada niz sprawy urzedowe i wybory serca sa inne. SC jestes szczesliwa w swoim zwiazku/ukladzie ? a Ty swietna kumpela?

Gość olala**
dobranoc SC :) milych snow :) zajrzyj do nas jeszcze .

jestem Bardzo SZCZĘSLIWA DZIEWCZYNY TERAZ JUZ DOBRANOC

Gość olala**
kumpela ,wlasnie czytam topik o obrzydliwych rzeczach ,ktore robia faceci ,mozna boki zrywac :D czytalas moze ? To sie ciesze ,ze w miare dobrze sie wam uklada ,iedalnie nie bedzie bo idealow nie ma chociaz czasem moga sprawiac pozory ,ze nimi sa :D

Gość a ja tak w skrócie
"miłość nie wybiera"..............święta prada..........Byłam w związku 9 lat,mamy syna....całe to zycie z nim było co najwyżej znosne i to tylko krótkimi chwilami.dla niego liczył sie tylko on sam,nic inne nie było ważne..nawet dziecko...a ja głupia baba tak bardzo sie starałam,stawałam na głowie zebysmy żyli jak ludzie..i co z tego????????????nie raz wyłam i pytałam siebie co tu jeszcze zrobic zeby było mu dobrze..chciałm dobrze a tu prosze,napatoczyła sie "inteligentna" małolatka i nie ma juz nic,dziecko nie ma dosłownie ojca,ja nie mam NIC!..tylko o 9 lat starsza jestem o zgrozo!............nie rozumiem tych dziewczyn,kobiet,sa z siebie napewno bardzo dumne.ta jego dała mi pare razy niezle popalic gdy odebrała jego telefon,na samo wspomnienie ciarki mnie przechodza,nawet nie chce mi sie o tym myslec,szkoda,porażka.....

do olala... nie czytałam tego topiku ale zajrzę tam,nadrabiałam zaległości na kochankach i zdradzonych. powiem tak moje kochanie słodko śpi w moim łóżku i ja jestem szczęśliwa i to że komuś się to nie podoba mnie nie obchodzi,to moje życie.

Gość olala**
a ja tak w skrocie Z tego co napisalas to od poczatku wasz zwiazek nie nalezal do udanych .Moze nie poznaliscie sie na tyle dobrze zeby wiedziec wiecej o sobie np to ze twoj maz byl egoista.Stracilas go przez jego wybor,ale czy ci jego brak? brak ci egoisty?

do a ja tak w skrócie.... myślę że tego nie można nazwać dumą ,ja nie czuję się dumna że on ze mną jest . może jakieś bardzo młode osóbki tak myślą,ja poprostu chciałam kochać i być kochana i to mam.

Gość olala**
kumpela :) ja tez dzis zajrzalam na "kochanki" przeczytalam 2 strony,ale na biezaco nie sledze topiku ,czasem jednak lubie poczytac o historiach zyciowych dziewczyn.

Gość olala**
dobranoc Kumpela :) milych snow

olala** Milosc nie wybiera i w papiery nikomu nie zaglada. masz racje tak piszac ale tylko wtedy,gdy jest to zauroczenie zewnetrznym pieknem czlowieka-to nie milosc!!! milosca jest kochanie kogos za jego wnetrze,a zanim go troche poznasz,to juz napewno wiesz czy jest zonaty. wielu sie wydaje ,ze wylacznosc na milosc maja tylko ci,ktorzy zlozyli podpisy w urzedzie nie zauwazylam aby ktos cos takiego napisal. kazdy ma prawo do milosci! ty,ja i wszyscy ludzie na swiecie! Wlasnie jego zona jak odczytala z jego komorki smsa do mnie to zadzwonila zeby sie tylko upewnic,ale nie bylo z jej strony ani pytan czy nadal sie bedziemy spotykac ani grozb ani oczekiwania deklaracji z mojej strony.Potwierdzilam jej, ze sie spotykam z jej mezem od roku i to wszystko. jestes pewna,ze ona ma w nosie ,ze ja facet zdradza? moze ona go kocha i dlatego nie chce odejsc,moze on jest dla niej calym zyciem?? moze jej swiat sie zawalil?nie bylo pytan ani grozb-dlaczego? moze dlatego,ze ona zna go lepiej i wie,ze grozby nic by nie daly. znam pewna historie: maz byl dla kobiety tak wazny ,ze gdy jej powiedzial,ze odchodzi(chcial ja dobrze zabezpieczyc,mieli 2 dzieci) ,nic nie odpowiedziala,tylko poszla spac,on poszedl po minutach -powiesila sie-on byl dla niej wazniejszy niz jej wlasne zycie. wiec nie pisz glupot,:przymyka oko,bo jej sie dobrze materialnie zyje!! wiele kobiet pozwala facetowi na skok w bok,a tak naprawde bardzo cierpia ,swiat im sie wali-bo kochaja , nie chca stracic meza calkiem.moze to i chore ale tak jest i tego nie zmienisz. no i jeszcze jedno,to ,ze mam slub,nie oznacza,ze jestem czyjas wlasnoscia.jesli tak myslisz,to sie mylisz.

olala co bys zrobiła. gdyby żona Twojego faceta powiedziała, że nie chce byś spotykała się z jej mężem?

ale niestety niektóre zony myśla ze mąż to jest ich własnośc i że nie ma prawa do nowej miłości...

kumpela ja mam podobny problem, była kochanka mojego, zaczęła się po raz kolejny koło niego kręcić, do mnie wypisuje sms sugerujące, że ją gnebię, jego zaprasza na spotkania i powiem szczerze, zaczyna mnie to męczyć zerwali ze sobą dość dawno, wiem, że to nie on jej szuka i cały czas nie rozumiem motywów jej działania, twierdzi, że uwiódł ją, zakochała się w nim, zapomniała tylko w między czasie powiedzieć, że zamieszkała z innym, gdy się spotykali, planują ślub, nie bardzo rozumiem, gdzie tu miłość

sc ani mąż ani żona to nie własność jeżeli mój chce spotykać się z inną, trudno takie jest życie, ale niech mi o tym POWIE i ma wolnośc w kieszeni