Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebsi

dlaczego wchodzicie dziewczyny w cudze zwiazki?

Polecane posty

przyjęła i ja tez przyjęłam,bo dlaczego mamy w imie czego rezygnowac z miłości ???

Gość olala**
:D :D Staral sie o to 2 lata ,a ja nie mam serca z kamienia ,stalo sie jak sie stalo,zycie pisze pewne scenariusze.

sc ciekawe jak ty bys sie czula gdybys byla na miejscu zony i jego dzieci. jak facetowi zona nie odpowiada,to niech rozwod wezmie,a nie z lozka do lozka skacze. a co ty z tego masz,ze goscu przchodzi sie zadowolic,a puzniej do domu wraca,swieta tez napewno tez z zona i dziecmi spedza,ciekawe,czy zona wie o kochance...

olala ,możemy sobie ręce podać ...u mnie scenariusz był podobny

zmartwię cię ,swięta i weekendy spędzamy razem... i codziennie sie widujemy i nie skacze z łóżka do łóżka bo w kochankowaniu nie chodzi tylko o seks...

Gość olala**
nie z litosci tylko z milosci :D Zakochalam sie :D sc :) przybij 5-ke :D :D

olala** no i co ,ze sie zakochalas???milosc przeciez przemija,a potem zostaje szara rzeczywistosc,no i przeciez on sie na partnera nie nadaje,to dlaczego jeszcze z nim jestes??????????????????

Gość olala**
wiem,i jestem tego swiadoma :D dlatego jestem zdania ,ze pomimo uczucia nie moge byc w zwiazku tym facetem .

Gość olala**
do zwiazku nie nadaje sie ,ale na kochanka jak najbardziej :D partnerom stalym stawia sie wieksze wymagania.

prawda... piątka przybita... ja swojego kocham i narazie mam to co chcę

Gość znowu się baby o faceta biją
WSTYD a bez jegomościa jedna i druga nie łaska? jak taki chuj? zdradza, od żony odejśc nie chce? warto się między sobą bić zamiast zając sobą? jedna i druga? co to zona chce zostac kochanką a kochanka żoną? prosze bardzo i tak zostanie tak samo jedną będzie olewał a drugą zdradzał macie co chcecie ale po co to napierdalanie warkoczami

Gość olala**
a kto tu sie bije i o co ??? bo ja nic nie wiem :D :D Gadac tu zaraz ,kto z kim i o co !!!! :D

olala** no to raczej jego zona powinna sobie kochanka zlalezc,a nie on kochanke,skoro z niego taki do dupy partner!!!!!!!!!!! nie stac cie na kogos lepszego???wolnego???? dlaczego ci faceci rozwodow nie biora????widocznie dobrze im z zonami,a swoim kochanka bzdety opowiadaja!!!!no i jada sobie chlopcy na dwa (lub wiecej)fronty ,a kobitki im wierza!!! milej nocki do juterka🖐️

Gość kochanki to po prostu
najgorsze szmaty. Stoja w hierarchii nizej niz dzi..wki. Zero moralnosci. Sa tak samo odpowiedzialne za zdrade jak i facet, ktory zdradza np zone. Wiadomo - jestesmy tylko ludzmi, w zwiazkach bywaja slabosci. A kochanki nieraz powoduja rozpad rodziny. Albo faktycznie sa jak k..rwy, facet w weekend zoneczke obraca, pozniej one mu ta laske obciagaja. Raczej nie bylam zdradzana, ale ja na pewno nie zdradze i facet,ktory ma zone a lata za mna jest po prostu smieciem... Nie rob drugiemu, co Tobie niemile. Poza tym morlanosc, empatia - to juz teraz abstrakcja , prawda? ochanki maja swoje topiki, gdzie sie wspieraja pustaki egoistyczne, rzygac sie chce...

Gość o kurde nie mogę
odezwała się zadrośnica,zazdrościsz tego,że wasi mężowie mają dla nas kochanek miłość ,a dla was żon tylko brudne gacie i skarpety do prania?Wyrazy współczucia............ Strasznie mi was szkoda:(

o kurde nie mogę milosc?jaka to milosc,skoro majac noz na gardle wybieraja przewaznie powrot do domu! uwazasz,ze miloscia sa potajemne spotkania w strachu,aby nikt nie zobaczyl? jesli facet by was kochal,powiedzialby o was i odszedl od zony!!! wy jestescie tylko jego zachcianka!!! niech mi kotoras z was odpowie-DLACZEGO SIE NIE ROZWIODA I NIE ZAMIESZKAJA Z WAMI!!!!!!!

Gość 9 lat razem
przez 9 lat myślałam ,że moje małzeństwo to jakiś cud natury. w ciągu pół roku musiałam zmienić zdanie,gdy wreszcie dowiedziałam się prawdy. mąż "ciężko pracował". ciągłe wyjazdy, delegacje...i trzy kochanki. moja naiwność nie znała granic. a teraz mówi wybacz, zapomnij, tylko ciebie kocham. i wiecie co jeszcze? NIE NISZCZ NASZEGO MAłżEńSTWA według niego to ja je zniszczyłam??

Gość babska nie kłócić się
W końcu to musi być jedna do prania ,a druga do kochania no nie ? :D Miłość może być według ciebie zachcianką ,myśl sobie jak ci wygodniej,każdy ma potrzebę kochania i czucia się kochanym,w małżeństwie mogło się już wypalić i na pewno tak się stało kiedy ktoś szuka kochanka/kochanki .Ktoś tu już napisał,że miłość nie trwa stale to święte słowa ,niektórym mija tak szybko,ze zostaje tylko przyzywyczajenie,a miłości szuka poza małżeństwem.

Witajcie :). tak sobiem ysle ze w obecnych czasach przysiega malzenska powinna byc nieco uaktualniona i slowa ,na cale zycie\' powinny byc zamienione na \'na jakis czas\'. Byc moze i nasze nastawienie do zwiazow zmieniloby sie i wiedzialybysmy, ze musimy liczyc tylko na siebie, byc samowystarczalne finansowo, ale przy okazji nie rezygnowac z wlasnych zainteresowan, bo zwiazek moze byc tylko przejsciowy. Byc mozna by wtedy uniknac wielu rozczarowan. Pozdrawiam

Gość misialala
śmieszna jesteś okurdę nie mogę. Czego Ci zazdrościć tego że jesteś kochanką? Chyba żartujesz. Facet przyjdzie obzyka się z tobą i pójdzie. Z żoną wierz mi też to robi, a poza tym z żoną jedzie na wakacje spędza Święta a tobie stuknie 40-tka i stwierdzisz że nie masz nikogo tylko trochę wspomnień i prezentów po kolejnych kochankach bo przecież tylko po to się ich ma.

Gość babska nie kłócić się
z żoną to się może pobzykać z obowiązku żeby odwalić swoje ,a z kochanką czule i dla przyjemności,a wczasy ? jak musi jechać z obowiązku to jedzie i się tam cholernie nudzi,pisząc w tajemnicy smski czułe do kochanki i nie może się doczekać powrotu.To jest coś co wam minęło i odeszło w zapomnienie ,a co my mamy.Przynosza też prezenty i kwiaty ,dbają o nas,podziwiają,tęsknią ,dla nas zrobią to czego nie mają najmniejszej ochoty zrobić dla swoich żon.To uważasz że jak mu gotujesz i gacie pierzesz to Twoje szczęście? ja za takie pseudo chore szczęście dziekuję.Wolę mieć to od nich co dają najlepszego od siebie dla nas i na rolę żony nie zamieniłabym tego,zbyt wiele bym straciła.Każdy wybiera dla siebie to co mu najbardziej odpowiada.

Gość 9 lat razem
jeśli tak to po cholerę prosi o jeszcze jedną szansę?????? czemu nie pójdzie do kochanki??

Gość bo w tym kraju
to same kurwy i złodzieje są, a takie co włażą z buciorami w cudze życie to najgorsze szmaty i kurwiszony.

Gość 9 lat razem
wypraszam sobie! ja go nigdy nie zdradziłam

Gość 9 lat razem
chyba ze mówisz o sobie :-p