Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebsi

dlaczego wchodzicie dziewczyny w cudze zwiazki?

Polecane posty

Gość babska nie kłócić się
9 lat razem>> czytaj uważniej ,a więcej zrozumiesz.Dlatego,że trzeba mieć taką,która będzie od obowiązków w domu i drugą do kochania i obsypywania prezentami.Panowie lubią taką wygodę,a nam kochankom ten układ super odpowiada.

Gość 9 lat razem
tylko ,że u mnie nie ma czego już szukać. mamusi nie ma, więc kto zostaje??

9 lat razem >>> jak ma chłopak odpowiednią wyobraznię to sobie poradzi.Większość kochanek to mężatki nie zamierzające zmieniać tego i nie szukające nowego związku.Jeśli tak trafił to poruszy niebo i ziemię żeby przekonać Ciebie ,że tylko Ciebie kochał,że tylko Ty jesteś miłością jego życia i że bardzo mu zależy na Tobie i rodzinie ,a ta wpadka to była chwila słabości i nigdy więcej nie będzie miała miejsca lub użyje innych argumentów dodatkowych jak wyjątkowa troska o Ciebie i rodzinę,siedzenie w domu,może coś Ci sprezentuje wszystko po to żeby wyjść obronną reką z trudnej przecież sytuacji. Mój kochanek takich się chwyta argumentów,zaliczył już 3 wpadki i był 3 razy spakowany,a jednak nie opuścił domostwa ani razu ,przekonał żonę do swojego błędu,obiecał poprawę.My zaczeliśmy bliską znajomość po tych wpadkach i jesteśmy już 5 lat ze sobą.Grunt to wiara w dobre intencje męża,oni są tacy słabi :( tacy bezsilni wobec wdzięków kobiet,tacy bezbronni i wogóle i wogóle tylko te kochanki to piranie,napadają na nich w biały dzień i zniewalają,osaczają,manipulują,powodują utratę świadomości i kto wie co jeszcze :D

Szkoda tylko,że ich żony nie widziały ile oni włożyli wysiłku ,pomysłowości i czynów w to żeby zdobyć kochankę.Ile trudu sobie zadali to wiedzą tylko oni i wie kochanka.Dla żon wersja jest inna pod własne potrzeby żeby się wybronić jakoś.

Gość olala**
a co dziwisz sie no to raczej jego zona powinna sobie kochanka zlalezc,a nie on kochanke,skoro z niego taki do d**y partner!!!!!!!!!!! nie stac cie na kogos lepszego???wolnego???? To jest jej sprawa czy sobie znajdzie kochanka czy nie ,nie wtracam sie w to. Moze dla niej jest odpowiedni? Po co mam szukac kogos lepszego skoro ten,ktorego mam jest swietnym kochankiem i to mi wystarcza :)Wolny nie znaczy lepszy ,pomylilas pojecia ;)

olala** czy ja napisalam,ze wolny znaczy lepszy??? jestes bardzo plytka uczuciowo,skoro nie musisz kochac aby z kims byc.wczesniej jednak pisalas,ze go kochosz,teraz stawiasz tylko na sex(jest swietnym kochankiem i to mi wystarcza ).pewnie ,ze jej sprawa,niech kobieta robi co chce ale jestem pewna,ze gdyby sie o was dowiedziala,twoj tchorzliwy bohater wybralby zone. tak naprawde,to wcale nie musisz wierzyc w to ,co on o swojej kobiecie opowiada-klamstwa,aby dostac od ciebie tego co chce!!!!

Gość olala**
przeczytaj sama co napisalas : no to raczej jego zona powinna sobie kochanka zlalezc,a nie on kochanke,skoro z niego taki do d**y partner!!!!!!!!!!! nie stac cie na kogos lepszego???wolnego???? czytac nie umiesz ? czy nie rozumiesz tego co pisalas ???? Ja go kochalam i kocham nadal wiec ciagle z nim jestem ,ale twoja plycizna umyslowa nie pozwala na zrozumienie,ze kochanek to nie tylko i wylacznie sex,a tyle razy to bylo walkowane na tym topiku ,ze dotarloby do kazdego ,chyba jednak sa wyjatki,do ktorych nic nie jest w stanie dotrzec.Przepraszam,jestes blondynka czy co? :D Ona juz sie dowiedziala o nas rok temu i co to zmienilo? NIC !Jest nam tak dobrze ,ze nie ma potrzeby wybierania,wybralismy uklad najlepszy dla nas oboje,a ty nie umiesz niczego zrozumiec.Ja dostaje od niego to co chce a on ode mnie ,przeciez sie kochamy to normalne :D :D :D

Gość olala**
poza tym nie mysl sobie,ze wszystkie kochanki i kochankowie sa po to zeby rozbijac malzenstwa.Nie kazdy ma takie cele.Mnie odpowiada tylko taka forma znajomosci jaka jest teraz i nie ma mowy o odbieraniu zonie meza i dzieciom ojca.Zrozumiano ????????

olala** jasne,napisalam:kogos lepszego???wolnego??? nie:kogos lepszego bo wolnego lub kogos wolnego,bo wolny jest lepszy!!!! ale tlumacz sobie to jak chcesz! olala** Jak pisalam wczesniej : nie nadaje sie ani na meza ani na stalego partnera do mieszkania pod jednym dachem,czy z papierami czy bez nie ma roznicy.Jak sie znudzimy soba albo wystapia inne przyczyny to oczywiscie ,ze zakonczymy spotykanie sie. Ja go kochalam i kocham nadal wiec ciagle z nim jestem --a jak ci sie znudzi,to poszukasz nowego!!!HAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!! TO JEST MILOSC!!!

olala** poza tym nie mysl sobie,ze wszystkie kochanki i kochankowie sa po to zeby rozbijac malzenstwa.Nie kazdy ma takie cele.Mnie odpowiada tylko taka forma znajomosci jaka jest teraz i nie ma mowy o odbieraniu zonie meza i dzieciom ojca.Zrozumiano ???????? kochanka nie ma zamiaru rozbic malzenstwa- sam fakt romansu z zonatym facetem jest wielkim krokiem w te strone. zazwyczaj kochanki sie zakochuja i licza na to,ze facet zostawi zonei bedzie z nimi. nie zabierasz ojca dzieciom???co za bzdura,a ten czas kiedy jest z toba???wtedy nie ma go z dziecmi,nie moze wiec poswiecic im swojej uwagi .

ja tylko dodam ,że nie ważna jest ilośc czasu poswięcana dzieciom tylko jakość...tego spedzonego czasu z dziećmi-jakby iść twoim tokiem myslenia to wszystkie mammy pracujące zawodowo są beee

sc praca- praca,kochanka-kochanka! facet jest w pracy,potem u kochanki,a gdzie czas dla dzieci??? mamy pracujace sa beee ale tylko wtedy i wylacznie wtedy,gdy wlasna kariere stawiaja na pierwszym miejscu,a dzieci wychowuja sie same!!!-tylko wtedy!!!!!! natomiast to,ze matka pracuje jest rzecza naturalna!!!!!!!!!!

to że ojciec pracuje tez jest rzeczą naturalną...my oboje mamy dzieci i znajdujemy czas dla siebie...

sc to że ojciec pracuje tez jest rzeczą naturalną oczywiscie,ze tak.chodzi mi o to,ze w tym czasie kiedy facet przebywa ze swoja kochanka,nie moze poswiecic czasu dzieciom,nie ma wtedy ojca dla dzieci,wiec dzieci sa okradane z tego czasu-czyli romans kradnie dzieciom ojca:mam nadzieje,ze rozumiesz,co chcialam powiedziec.:D

olala mój też mi powiedział o kochance, ale w czasie przeszłym, powiedział, żę skończył z nią, zdrada bolała jak cholera, ale postanowiliśmy zacząć od nowa - Ona też pewnie myślała, że ja o niej wiem i zgadzam się na ten układ jesteś pewna, że żona wie o Tobie, zresztą czy ma to znaczenie ...

Gość olala**
a co dziwisz sie Ja go kochalam i kocham nadal wiec ciagle z nim jestem --a jak ci sie znudzi,to poszukasz nowego!!!HAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!! TO JEST MILOSC!!! Juz pisalam i ja i inne osoby,ze milosc nie jestem stanem wiecznym ani trwalym i oczywiste jest ze ktoregos dnia to sie skonczy.Nie jestem ani ja skazana na niego ani on na mnie ,nie jestesmy niewolnikami zmuszonymi do bycia ze soba :D hahahahahha Jesli ty sie czujesz niewolnica zwiazku w ktorym jestes aktualnie to twoj problem,a nie moj,ja takiego problemu nie mam. kochanka nie ma zamiaru rozbic malzenstwa- sam fakt romansu z zonatym facetem jest wielkim krokiem w te strone. zazwyczaj kochanki sie zakoch*ja i licza na to,ze facet zostawi zonei bedzie z nimi. Tak moze byc ,jest ryzyko zawsze, ze malzenstwo moze sie rozpasc i facet szukajacy sobie kochanki doskonale z tego zdaje sobie sprawe .W naszym przypadku jednak tak sie nie stalo wiec nie musi tak byc.Kochanki jak tak jak wszyscy inni maja swoje potrzeby i oczekiwania ,jedne oczekuja stalego zwiazku w przyszlosci ,a inne nie maja takich zamiarow,wszystko zalezne jest od potrzeb. nie zabierasz ojca dzieciom???co za bzdura,a ten czas kiedy jest z toba???wtedy nie ma go z dziecmi,nie moze wiec poswiecic im swojej uwagi . Nie zabieram ojca w znaczeniu nie pozbawiam ich ojca,maja go na codzien,a to ile czasu jest z nimi to jego swobodny wybor. sc milo,ze znowu jestes :)

* szukająca* jesteś pewna, że żona wie o Tobie, zresztą czy ma to znaczenie ... tez mysle,ze zona nie wie,to tylko facet kochance w glowie maci,wybiela sie ,bo ktora kobieta zgodzilaby sie na tak chory uklad???!!!

cały czas szukam odpowiedzi dlaczego kobieta świadomie godzi się być z mężem innej żony, dla mnie miłość oznacza wierność, zaufania, wspólne gotowanie obiadu, romantyczny wieczór przy świecach i wiosenne porządki jestem w stanie zrozumieć namiętnośc do osoby będącej w związku z kims innym, ale to chyba dla mnie jest miłość olala* jesteś pewna, że go kochasz ? może to coś innego?

zabrakło \"nie\" jestem w stanie zrozumieć namiętnośc do osoby będącej w związku z kims innym, ale to dla mnie nie jest miłość

olala** gdyby wszyscy mieli takie zdanie na temat jak ty,to wcale nie byloby malzenstw i stalych zwiazkow.mysle,ze chore jest mowienie o tym,ze jak facet(ktorego niby kocham)za jakis czas mi sie znudzi ,to poszukam sobie innego.jak bedziesz miala dziecko,to tez tak powiesz...znudzilo mi sie ,postaram sie o nowe.traktujesz ludzi jak przedmioty!!! jak przestaniesz go kochac,to odejdziesz???jak to mozliwe,ze kochasz faceta tak bardzo nie nadajacego sie na partnera-za co ty go kochasz?

Gość olala**
szukajaca jego zona wie o nas,odczytala kiedys smska pisanego przez mojego kochanka , nie zdazyl go wykasowac .Jego tresc nie budzila zadnych watpliwosci co nas laczy.Dzwonila do mnie i rozmawialysmy takze nie miej watpliwosci ,ze moze ona nie wie,wie doskonale.

olala** moze wiedziala ale czy wie? moze facet jej na kolanach przysiegal,ze koniec... nigdy nie bedziesz wiedziala ,ani ty ,ani ona . bylaby nienormalna,aby sie godzic na kochanke,no chyba,ze facet ma pelno kasy i chodzi jej juz tylko o dobre zycie,skoro ma meza kutasa.

olala* rozmawiałyście ok. i co jej powiedziałaś \"kocham Twojego męża i będę się z nim spotykać i nie obchodzi mnie, że on mieszka i sypia z Tobą?\"

Gość olala**
szukajaca potwierdzilam jej ,ze sie spotykamy.Ona nie prosila mnie o zadne zapewnienia ,a ja ja o niczym nie zapewnialam ani nie skladlam zadnych deklaracji.Chciala sie tylko upewnic i upewnila sie.To wszystko.

olala* nie chciałabym byś się poczuła atakowana, ale nie rozumiem Ciebie jeśli dobrze rozumiem, kochasz faceta, bo jest fajny i chodził za Tobą dwa lata nie przeszkadza Ci fakt, że żyje i współżyje z żoną, i przez te dwa lata, również był z żoną nie potrafię Twojego układu powiązać z miłością - namiętnością owszem, ale nie miłością możesz mi pomóc to zrozumieć?

szukająca* o brak ludzi obok niego,to on nie powinien sie zamartwiac.chodzi o to,jakie braki sa w nim,skoro kolezanka nie ma ochoty wchodzic z nim w staly zwiazek,bo jak wczesniej pisze-on sie nie nadaje

Gość olala**
szukajaca uwodzil mnie 2 lata i rozkochal w sobie ,ale w tamtym czasie pokazal sie tylko z najlepszej strony ukrywajac ta ciemna strone swojego charakteru.Z czasem zaczal bardziej "byc soba" i wtedy okazalo sie ,ze nie jest ani taki idealny ani taki cudowny,ani tak fajny jak sie zapowiadalo i jakim byl na poczatku znajomosci.Natomiast uczucie do niego pozostalo i jedynie z tego powodu jeszcze sie spotykam z nim .mam jednak swiadomosc ,ze nie jest i nie bedzie partnerem w pelnym znaczeniu tego slowa - to sprawa tej ciemnej strony jego,ktora jeszcze stara sie choc w jakims stopniu tuszowac przede mna,ale wiem ze nie bedzie udawal wiecznie .Jesli przekroczy pewne granice na ktore nie pozwole to bedzie koniec,ja jestem tak samo tylko czlowiekiem i nie dopuszcze do tego zeby tolerowac wszystko.Mozna byc tolerancyjnym ,ale w pewnych granicach .Dokad ktos stara sie te granice zachowac jest OK,ale jesli nie to trudno ,miosc miloscia ,nie mozna pozwolic komus na wszystko tylko dlatego ,ze sie kocha .To paranoja i byloby to chore.

olala uwodził, był cudowny ale czy nie uważasz, że wszystko co jest między Wami, oparte jest na kłamstwie, fałszu i niedomówień? mój, gdy skończył się ten paskudny czas, powiedział, że był gnojem, który bawił sie dwiema kobietami, bo w małżeństwie było więcej obowiązków niż przyjemności, a ona świetnie potrafiła zorganizaować zabawę, była spontaniczna, a on chciał się bawić dla mnie miłość to nie tylko sex, rozmowy przy świecach, ale równiez obowiązki, czasem mało fajne