Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mania+_

nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej!

Polecane posty

Gość Beautiful
magnolia22 masz maila ode mnie

Feaceci w getrach???ech...nie pamietam tamtych czasow. Ja tez chce twojego maila,dasz mi?

cieszę się i tez mam nadzieje, że będziecie! Nie wiem co będzie i nie wiem czy to nie słomiany zapał ale chyba zaczynam sie zastanawiac nad czyms czego wczesniej w ogole nie bralam pod uwagę- i to wylacznie Wasza zasługa!! Beautiful- jeśli to przepraszanie odnosiło się do mnie to było to w dziesiątkę- niestety tak własnie robię-przepraszam od jakiegos czasu za to,że żyję....

Gość Beautiful
Co mają inni w sobie czego nie mamy my. Stawianie się poniżej hierarchii jest złe. Sami siebie spychamy na margines wymyślając sobie że jesteśmy gorsi od innych. Wiadomo że nic się w człowieku nie zmienia w jednej chwili ale żeby nie popaść w jeszcze większe roztrojenie należy powoli podnosić głowę do góry

Gość Beautiful
To ja składam życzenia pod te urodziny.

Gość Beautiful
Tak. magnolia22 Ci poda w odpowiedzi na Twojego maila do niej - to jest oczywiście moja prośba do magnolii

Gość Beautiful
Na głowie kwietny ma wianek, w ręku zielony badylek A przed nią bierzy baranek A nad nią lata motylek A przed nią bierzy baranek A nad nią lata motylek Jak zajrzy na swój mail to się dowie

Jest. Może być tak źle żeby nie mogło być gorzej. Wiem coś o tym :(

Gość Beautiful
Nie tak szybko. Ale skoro Ty wstaje o 6 to chyba zostało 6 godzin snu. Ale tak to już jest że po wolnym dniu nie chce się spać. Człowiek zawsze musi swoje sie wyspać i jak raz śpi krócej to potem śpi dłużej albo w ciągu dnia.

A jutro w pracy bede ziewac... Ale jakos nie moge spac, a widze ze chyba tylko ja. Do szostej blizej niz dalej,a dzis spalam do 9.30 a ty?

Gość Beautiful
Do 9:00. Potem jeszcze zasnąłem do 9:40.

Gość Beautiful
Trzeba pamiętać że wewnętrzny zegar snu nie zawsze pozwala nam zasnąć. I tak jeśli nie położymy się o danej godzinie spać to potem trudno jest zasnąć.

Gość Beautiful
Nie pracuję.