Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mania+_

nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej!

Polecane posty

Gość Beautiful
To co robię dowiesz się w mailu który napiszę do Ciebie kiedy Ty napiszesz do mnie kiedy magnolia napisze do Ciebie i poda Ci mój mail. Teraz napiszę Ci że nabywam wykształcenia.

Ale jestes skomplikowany,hmmm.Koniecznie musze napisac jutro do tej magnolii, by mi dala twojego maila?!?!?ciekawe jak skonczy sie moja historia, jak myslisz?!?!?

Gość Beautiful
On do Ciebie przyjedzie z kwiatami i zaprosi na spacer i gdzieś na kawę. Będziecie się spotykać. Zaręczycie się po jakimś czasie ustalicie datę ślubu. I dalej w spólnie życie wam się potoczy

Gość Beautiful
Jak długo się znacie ?

Gość Beautiful
To co ja mogę napisać. Może to jest ktoś kto odbiera masę takich telefonów (podoba się kobietom). Może ma już dziewczynę. Może nawet ma dziecko. Lepiej wszystkiego się dowiedzieć odrazu jeśli chce się wiązać nadzieję z daną osobą.

Gość Beautiful
Napisałem miło w pierwszym poście a Ty piszesz "bardzo śmieszne" "Będzie co ma być. Już wiem, że stąd nie zwieję - poczekam i popatrzę, nie cofnę kijem Wisły."

Gość Beautiful
Znam tyle co Ty. Tyle co tu pisze.

hmmmm. wkurza mnie to ze pojawia sie i znika jak ktos chce z nim pogadac.co on sobie wyobraza?!?!?!?

Gość Beautiful
Potrzebne jest działanie a nie rozmowa na forum. Każdy powinien się zastanowić co może jeszcze zrobić żeby poczuć się lepiej. Jak sprawić żeby ludzie postrzegali cię coraz lepiej i widzieli w tobie człowieka zadowolonego z siebie i życia.

Gość Beautiful
Nie było mnie bo oglądałem wiadomości sportowe na TVN 24.

Gość Beautiful
Piszesz o sobie a ja piszę o Stańczyku i ogólnie o tym że można sobie na forum siedzieć i pisać o tym samym w kółko.

no tak-wiadomosci.Ale ja juz naprawde musze spac, choc mi sie nie chce. Tylko piec godzin snu,brrrr.Dobranoc, pogadamy wieczorkiem ok?

Gość Beautiful
Dobranoc. Nastaw sobie budzik i wstań odrazu żeby nie zasnąć kiedy już go wyłączysz.

Gość Beautiful
pijesz kawę ?

Gość Beautiful
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/45/A_small_cup_of_coffee.JPG/250px-A_small_cup_of_coffee.JPG Witaj mi, witaj, wonna czaro mokki! Kocham twa duszę, o płynny hebanie, Aromatyczne pary twej obłoki, Którymi buchasz w polewanym dzbanie Kiedy kipiące twych ziarn gotowanie Cały glob ziemski czyni mą dzierżawą; Oto spoczęłaś w białej porcelanie, Arabskich pustyń córo, czarna kawo! * Autor: Antoni Lange, Kawa

Gość Beautiful
Ja piję mieloną (mielę rano)

Gość Beautiful
Dobranoc i do wieczora. Ja będę po 21:00

Gość Beautiful
Wybierz sam swoją osobowość, wybierz sam swoje działania, mów to, co chcesz mówić, słysz to, co słyszysz, czuj to, co czujesz nie daj się ograniczeniom, których nie ma. Kieruj sam sobą, rób rzeczy świadomie.