Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Mucha*

zaszalałam

Polecane posty

w zeszłym roku byl syf na weekend majowy to by było niesprawidliwe, zeby znowu sie pogoda nie udala

Cześć Kochane. Pogoda zmienna,a ja taaaka zmęczona :( Puki co nie mogę zaplanować wakacji,a tak mi się marzy odpoczynek....Moje Kochanie wyjeżdża 27.04 na Malte.Ja zostaję tutaj SAMA,na cały długi weekend :(,planuje wyjechac do rodzinki za miasto,ale i tak będzie smutno.... Ostatnio spodobał mi się MEXX,wypatrzyłam kilka fajnych ciuchów,tylko ceny niektórych sa wygórowane :-O Pochwale Wam sie co kupiłam hehe: http://www.allegro.pl/item186654996_abercrombiefitch_fay_fur_fleece_wyprzedaz_l_.html przyda się,a zauroczył mnie ten kołnież!!W sumie to nie mam praktycznie żadnych ciuchów w sportowym klimacie.

świetna bluza mam podobną z bennetona na moje psie życie idealna :) kiedys miałam ochote na abercrombie ( czy jak to sie pisze ) ale zazwyczaj mnie odstraszaly ceny na allegro bo jakos nie mam zaufania do takiego kupowania i zawsze mam wra zenie ,że kupie podróbę za dużą kasę ale ta cena jest całkiem ciekawa :)

aj em de czołzen łan - ta bluza jest taka jak na zdjeciu?? przymierzalam sie do kupienia jej, ale balam sie, ze nie bedzie taka dluzsza, tylko krotka, no a za ta cene chcialabym zeby byla taka, jak chce:P jest swietna, ale ja jak na razie choruje na olowkowa satynowa spodnice i ogrodniczke jeansowa, a tu urodziny mojego Ł no i za tydzien jedziemy na zasluzony urlop....jak pech to pech:P na zachodzie Polski padaka, zimno jak cholera, wczoraj to az zimowa kurteczke wyciagnelam... Milego popoludnia:)

u nas jest ok, jest słoneczko, ale duzy wiatr, no i dośc chłodno - ok 12 stopni, ale ma sie poprawiać co do ogrodniczki jeansowej to może obejrzyj w NY, ta co ja mierzyłam, na mnie nie lezała, ale moze Tobie akurat :) ja teraz przymierzam sie do kupna jakichs butów na lato, ale nie mam wizji i bielizny ecru

napisz napisz ja mam mega kaca po weselu i poprawinach wiec chyba nic nie wypłodzę, ale chętnie poczytam :)

Cześć. Boże jaka jestem padnięta.Byłam na uczelni,mam przekopane z powodu licznych nieobecności :( W sobote siedziałam na uczelni 12 godzin!!!!! Nie wiem jaka ta bluza,ponieważ jeszcze nie dotarła.Mam nadzieje,ze będzie troszke dłuższa,dlatego wzięłam rozmiar L.Zobaczymy....

hej wednesday i inne dziewczynki mam tyle roboty ze padam na twarz kupiłam klapki na lato, takie jakby drewniane więcej grzechów nie było :)

hej! jest ktos przy kompie? jestem dzisiaj sama w pracy i straaaasznie mi sie nic nie chce szczerze mówiąc przywiozłam ze sobą książkę i chyba spedzę cały dzien na czytaniu w weekend poszlismy na zakupy przed wyjazdem, upolowałam wreszcię wymarzona bieliznę w kolorze ecru, która nie wyglądała jak zdjęta ze starej babci (bo kolor ecru ze starą babcią mi sie kojarzył) oczom nie mogłam uwierzyć jak mój mąż rzucił się na półki sklepowe i sam, z własnej nieprzymuszonej woli przymierzył i nawet KUPIŁ kilka ciuchów dla siebie

hej, witajcie :) chyba nie jestem calkiem zdrowa, bo mam dziwna niechec do zakupow ostatnio :) A moze wlasnie sie wyleczam? W kazdym razie mila i odswiezajaca odmiana. No, czasem wpadnie jakis podkoszulek czy cos, ale to juz nie to samo szalenstwo :) Chyba jakis przesyt, albo inna cisza przed burza :) Pracuje za to ostatnio bardzo duzo. Mam taka nature, ze pracuje zrywami, i na szczescie, moge w ten sposob. Gdy mi sie nie chce, to potrafie calymi dniami nie kiwnac palcem, ale jak juz mnie najdzie ochota, to trzeba mnie sila wyciagac z laboratorium :) nawet o jedzeniu zapominam, schudlam i zmizernialam ponoc, az mnie maz napomina :)

u mnie nadal abstynencja zakupowa. :) Odrzuca mnie od ciuchow, butow itd. , gdy ide kolo sklepu nawet nie chce mi sie patrzec na wystawe. Maz uznal, ze cos jest nie w porzadku ze mna, ale chwali sobie nowy stan, oby trwal :) pozdrawiam wszystkich wiosennie 🌻 philton, tez lubie bielizne ecru, na lato jest najlepsza, bo najmniej widoczna pod lekkimi ciuchami ( a ja mam taka mala obsesje, ze moja bielizna MUSI byc niewidoczna). Sa takie fajne komplety z HANRO seria perfectly nude, ale cena mnie przystopowala.

Cześć No proszę....Legalna się wyleczyła :D Ja byłam w poniedziałek na zakupach.Szczerze mówiąc po godzinie miałam dośc :-O Czy tylko ja zauważyłam,że NIC NIE MA w tych sklepach??Kupiłam tylko 3 rzeczy:białą tunikę z haftem,podkoszulek na ramiączkach i białe plecione buciki KONIEC.Chciałam kupić jakąś uniwersalną torbę na lato,tylko jedna mi się spodobała,ale niestety nie pasowała do większości moich ciuchów,także rozsądnie ją odłożyłam. Za to dostałam rewelacyjną etniczną biżuterię od mojego faceta!Opłaciło się puścić go samego na wakacje!

hej dziewczyny, troche mnie tu nie bylo, ale nadrabiam zaleglosci;) moj facet tez ostatnio wykazal sie inicjatywa i kupil mi calkiem niezla bluzeczke jak na jego gust;) ja dzis zlazilam pol miasta i druga polowe tego niemieckiego i tez nic. w h&m kupilam krotkie spodenki, no a pozniej w galerii koszulke i kolejne baleriny...obiecalam tym razem kupic klapki, ale mam slabosc do tych bucikow;) aj em de czołzen łan0 gratuluje silnej woli co do tej torby- ja mam cala szafe roznych torebek, a w rezultacie nosze tylko dwie z nich ;)

Agawerka,no to właśnie tak jak ja-do tej pory kupowałam sporo torebek,ale w zasadzie pasowały np.tylko do jednego ubrania (wyjątek to duża biała torba z H&M),mam ciągły problem KTÓRA TOREBKE ZABRAĆ!musze mieć coś uniwersalnego.W zimie chciałam kupić dużą,czarną,skórzaną torbę do oficerek,ale albo były z kiepskiej jakości ekologicznej skóry,albo ze skóry naturalnej,ale w kolorze zielonym,czerwonym,albo fason nie taki :-O A już na lato to w ogóle nie mam pomysłu :( Podobają mi się takie z bambusowymi uchwytami,tylko zazwyczaj są pstrokate!

zawsze wydawalo mi sie, ze w h&m sa najfajniejsze torby:) w housie tez czasem mozna znalezc cos ciekawego. a patrzylas na allegro? tam to dopiero masz wybor :)

Patrzyłam,ale mam uraz do tych aukcji.Pamiętacie jak wklejałam linka do tej bluzy,którą wylicytowałam??Pisałam już kilka razy do sklepu,które je wystawił i nie dostałam żadnej odpowiedzi :-O Nie ma bluzy,nie ma kontaktu ze sprzedawca,kasa poszła,pięknie po prostu!!!!

czolzen, a mowilysmy Ci, ze ta bluzka nie warta zachodu? ;) nie poddawaj sie tak latwo, zglos to do Allegro. Szkoda, ze tak sie dzieje, bo zakupy przez internet to naprawde fajna sprawa. U mnie recydywa (czy zreszta ktokolwiek chce sie tu tak naprawde wyleczyc?) w postaci slicznych brazowych kozaczkow na obcasie. Ale to zaliczam do \"rozsadnych zakupow\", bo jak tu nie kupic jak takie ladne, potrzebne :) i przecenione, bo maj? Zaraz sobie tlumacze, ze w jesieni wydalabym wiecej i mam spokoj sumienia :)

Bluza mi się cholernie podoba,owszem zastrzegli sobie,że wysyłka może potrwac ok.25 dni roboczych,ale chciałam się skontaktować z babą,żeby dograc adres.No i cisza.....

tez kiedys zamowilam w ten sposob buty, zaplacilam, 2 tygodnie i zadnego odzewu, zadnej paczki- jak sie okazalo, babka niby \"byla w szpitalu\", chociaz na allegro sie logowala, oddala pieniadze, ale od tamtej chwili place dopiero, jak nawiaze jakis kontakt ze sprzedajacym, a najchetniej kupuje za pobraniem ;) kurcze dobrze, ze o tym napisalas, bo tez mialam zamiar zamawiac bluze z tej aukcji ale w takim wypadku chyba jednak zrezygnuje :) ale bez obaw, jak dalej nie ebdzie zadnego odzewu, zglos sprawe allegro, na pewno da sie z tym cos zrobic

aj em---chyba cie przewałkowali :o ale oby nie, zreszta co to za firma która przesyla towar po 25 dniach :O zycze wytrwałosci :)

Dziewczyny,napisałam do Allegro,Sprzedający odezwał się dosłownie 20 min. później i odpowiedział na wszystkie moje pytania :P Nie wiem czym go postraszyli,ale skutecznie!!Nie moge się doczekać mojej bluzy :)

czesc dzxiewczynyyyy :) uhuhhu tez mnie tu dawno niebylo, ale zagladalam.. ale was tez niebylo :P kurcze ciekawe jak ta bluza a&f, mi sie cholernie one podobaja... mmysalam kilka razy by se zarzucic, wydac kase i juz... poczekam na relacje :) a u mnie zycie sie obraca totalnie... jakiegos pecha mam czy jak.. z zakupow hmmm..... kupilam se czarne bawelniane legginsy z kolano (ode mnie ze sklepu) wiazane tam na kokardki, mam tez koszule w drobna czarno-biala krateczke, przewiazywana w pasie, z bufkami i kokardkami na rekawkach (tez ode mnie ze sklepu). a tak wogole to zastanawiam sie tez nad dzinsowymi rurkami.. generalnie szukam czaaaarnyyych- wiecie gdzie moga byc? z dlugiiimii nogawkami? i jescze szukam balerinek, ale to najmniejszy problem bo ich pelno. spodnie to najwieksze wyzwanie a wogole wiecie dzieewczyny ze rurki wychodza z mody?? w USA sa teraz na topie szerokie dzinsy!!!! no przegiecie! w h&m u nas sa jakies tam pierwsze wzory.. ale ja sie na szerokie dzinsy i wogole spodnie nie pisze... sory, ale tyle materialu na lato? idzie sie udotowac

wednesday, czarne rurki sa w h&m, u nas zostaly juz tylko materialowe, ja jakos w lutym kupilam sobie sztruksowe za rownowartosc 100 zl z groszami. Sa tez pewnie w big starze czy americanosie, ale i cena pewnie wyzsza:P mi sie szerokie spodnie kompletnie nie podobaja, pogrubiaja mnie wiec na pewno nigdy ich nie wloze ;) pracujesz w sklepie z ciuchami? kurcze to pokuse masz tymbardziej wieksza ;)

Wednesday>>oczywiście napiszę czy jestem zadowolona z bluzy. Co do czarnych rurek,to nie wiem gdzie można kupić,nie chodze w tego typu spodniach.Fajnie brzmi opis Twojej koszuli :)

nooo, pracuje w odziezowym. no dobra zdradze w jakim- w Kappahlu nooo w hm juz bylam dzis, jakos nic nieznalazlam :( ale pojde moze w czw jescze

hej dziewczyny I\'m back! widzę że zakupy w najlepsze :) ja juz tak dawno nic nie kupiłam, że...chyba wyskocze na miasto w weekend - uznałam że potrzebuje: torebki - bo torebek nigdy dość plecaka - bo sie rozwalił spódniczki - bo poplamiłam ulubioną balerinek - a bo tak Ide spac bo nieprzytomna, papa

philtonme- siemandejro :) eeee poplamiona to jzu na straty? sluuuchaj ja ostatnio z szafy wyciagnelam moja bluzke , ktora miala plame (dlatego jej nie nosilam) , a plama byla huhuuuu zaschnieta 5ciomiesieczna po czekoladzie. wzielam vanish do bialego prania. nalalam na plame, wsmarowalam, potem zamoczylam do wody z proszkiem , i ku zdziwnieu - plamy niebylo... szok! bylam pewna ze bluzka jest na straty bluzka byla turkusowa. a vanish do bialego prania,balam sie ze beda jakies przebarwienia, bo do bialego jest silniejszy. ale niebylo nic. i jestem hepi :] vanish to jednak zbawienie dla ciuchow :)