Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anizeeee17

skate dziewczyna!

Polecane posty

Gość anka_lbn
no surfing to marzenie i miec wlasna paralotnie to tez niezle wkreca :D:D napisalam maila : dobranoc

Gość DskStory
chwile mnie nie bylo i rozmowa kwitnie... przy dwoch osobach :D naprawde wygorowana liczba :D

Gość anka_lbn
bo liczy sie jakosc a nie ilosc XD

Gość eiya
No ladnie. I tak trzymac dziewczyny trzymac swoj styl. Dluga ta pogawedka byla pzd :)

hehe. ale ja nadal zachęcam innych też do wzięcia w niej udziału:D jakie sklepy odwiedzacie, jakie sporty;) no i zakupowe plany

Gość eiya
hm.... sklepy rozne tam gdzie wpadnie mi dobry ciuch w oko nie musi byc to jakas orginalka wazne zeby dobrze lerzalo i kolor byl good, ale czesto zagladam do skateshops, cropp i sportowwych :)

Gość anka_lbn
lezalo? w naszym przypadku to chyba na nas wisialo xd

Gość eiya
No lezalo w sensie przenosnym:P

Gość you fuck18
jestesmy wolymi ludzmi,każdy ma prawo nosić to co lubi,nie umiem oceniać ludzi po wyglądzie, sama kocham bre-danc, podziwiam ludzi którzy maja własne zdanie i nie boją się ''go''pokazywąć- kiedy widze na ulicy jakąś pieprzoną blond-głupią panne w różowej bluzce i szpilach na 10 cm myśle-dno,egzystencja oparta na czytaniu avanti i wyrywaniu brwi. pokażcie swój styl-NIECH LUDZIE WIDZĄ JACY SĄ MALI........................ BYLE DO PRZODU-POZDRO

Gość skate zuzaaa
ale sie rozpisaliscie ...hahaha..pozdro dla wszystkich

Gość anka_lbn
cytuje: ''jestesmy wolymi ludzmi,każdy ma prawo nosić to co lubi,nie umiem oceniać ludzi po wyglądzie kiedy widze na ulicy jakąś pieprzoną blond-głupią panne w różowej bluzce i szpilach na 10 cm myśle-dno...'' no tak zdecydowanie nie oceniasz ludzi po wygladzie... pozdro :)

Gość DskStory
Ja sie dolaczam do kolezanki,ktora cytowala. ZAprzeczasz sama sobie,a to ze laska jjest blond i lubi roz nie znaczy ze musi byc glupia. i naprawde widac,ze wcale nie oceniasz po wygladzie -.-

Gość girlskate
ja kocham ten styl!!!! i Kocham RAP!!!!

Gość guciO.
luudzie każdy ma swój styl i może chodzić w czym chce . ty tak gadasz na lalunie a ona może gadać na ciebie że ty taki i taki . ^ i dlatego właśnie jak tacy ludzie krytykują innych to potem ci niewinni ludzie dostają tylko za to że tak chodzą ubrani ./ ja lubie luźne ciuchy i nawet chłopskie niektóre i kogo to obchodzi . ? bym nie mogła nałożyć spódniczki ale jeśli ktoś tak chce chodzić to prosze bardzo to ona tak wygląda a nie ja .

Gość skate zuzaaa
gucio no ba ze kazdy ma swoj styl ten jeden i nie powtarzalny ..no raczej sa takie lale ktore probuja kopiowac innych ale nie mamy sie po co tym przejmowac ...

Gość B-girl EMPI
Yo, po pierwsze mylicie pojęcia skate, a hiphopowiec. Piszecie, ze tanczycie breaka czy hip hop i ze ubieracie sie jak skate. Ale wy nie jestescie skate tylko hiphopowcy. Skate to Ci co jezdza na deskach itp. To sa dwie rozne subkultury. Ale na ten temat juz dosyc. Ja sama tancze breaka i jeszcze zajmuje sie grafitti i to kocham, ale fakt nie mam odwagi ubrac luznych spodni za to ubieram hiphopowe lekko obcisle ciuchy i czapke i czuje sie suuuper ;P Wielu ludzi mnie krytykuje i obgaduje, ale niech sobie mowia. Najwazniejsze jest, ze robisz to co kochasz i ubierasz sie jak Ci sie podoba i jak Ci wygodnie. Wazne zeby byc soba i nie udawac kogos innego, bo zycie jest za krotkie zeby byc kims innym. Peace

Gość Kamailka
Siemka . ! ;D . Ja tez jestem skate ;]] . I uważam , że skate jest cool ;]] . Kocham ten styl . ! Jeżdże na desce , słucham hip-hopu i tańcze hip-hop . Oczywiście uczę sie też troszke break dance bo to mnie kręci ;)) . Pozdroo dla skate ;)) . ! Jak ktoś chciałby ze mną pogadać to moje gg :420184 ;D

Gość guciO.
skate zuzaaa masz racje . nie ocenia sie ludzi po wyglądzie ale cuż , niestety najczęściej sie zdarza (przynajmniej mi) że takie lalunie okazują sie fałszywe i głupie i jak piszesz kopiują innych ale co zrobimy . ? wygląd to co innego a charakter to co innego .

Gość skate zuzaaa
własnie gucio...spoko słowa ... ale sa tacy tez ludzie ktorzy uwazaja sie za niewiadomo kogo...ale sorry ja osobiscie uwazam ze człowiek ktory jest nastawiony pozywtywnie do swojego zycia nie przejmuje sie opinami obcych ludzi i wogole ...pozdro dla wszystkich =]

Gość guciO.
no tak tak . ^ :) a jak są zakompleksione panienki to odrazu muszą chodzić w ciuszkach które sie podobają dla chłopaków . :]]

Gość DskStory
ALbo znają swoją wartość, uważają się za idealne.... lub lubią obcisłe łachy

Gość skate zuzaaa
dskstory a ja uwazam ze te "piekne" to mysla ze maja wartosc a tak naprawde to nie bo sa puste i wogle tylko sie jedno dla nich liczy :D

Gość Persa.
Ja sama często się tak ubieram... Jeżdzę na desce, uprawiam parkour i będę chodzić na breakdance... Np.duża bluza, skejtowa czapka/buty i skódniczka (krótka/falbaniasta) lub obcisła bluzka, bojówki/szerokie spodnie itp. Uwielbiam to i niech niektórzy się nie wypowiadają, bo jest to niemiłe, gdy piszą, że jest to beznadziejne.! Każdy jest inny i nie powinno się tego komentować... Jak tylko widzę, że jakieś plastik laski mierzą mnie bo słucham rapu i sobie nucę... Ja je wtedy też mierze i nie boję im się czegoś powiedzieć.! Tak mnie to wkurza.! Ja nie przeklinam i dobrze się z tym czuje... Nie wszyscy skejci to dresy.! Poprostu nie rozumiem osób nietolerancyjnych... Są tacy fetni, bo nie wiemy kim są naprawdę... Gdyby to było w realu też byście tak pisali.? LoVv. FoR SkAtEboArD AnD ParKoUr

Gość DskStory
Przesadzasz zuzaaaa. Nie każda dziewczyna,która lubi różowy i wygląda jak "barbie" jest pusta. Stereotyp. Jeśli chodziłabym jak barbie,to nie znaczy,że jestem pusta. Każdy w czymś czuje się dobrze. Jest wiele takich lasek,które faktycznie są puste i głupie,ale nie każa

Gość skate zuzaaa
a u nas jest co 2 dziewczyna do barbie ...no to sorry Cie

Gość guciO.
słuchajcie . ! są barbie głupie ale też są i bardzo mądre akurat styl a charakter ze sobą sie nie wiąże zabardzo . skate też są głupi i mądrzy no i tak jest z każdym stylem . nie ocenia sie ludzi po wyglądzie . :))

Gość DskStory
I właśnie o to chodzi :)

Gość skate zuzaaa
a ja sie tu sprzeciwiam ...super :D :)

Gość DskStory
^^sprzeciw? wlasne zdanie! xD

Gość anka_lbn
13 stron o tym samym... barbie kontra ''pseudo skate'' ot caly sens topicu... tylko tyle do powiedzenia macie nazywajac sie skate skaterami czy hiphopowcami? nie no w takim razie chyba zaczne docenia te rozowe.... wniescie cos do tej dyskusji co nie raziloby w oczy jak sie czyta... sorry taka prawda