Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anizeeee17

skate dziewczyna!

Polecane posty

Gość guciO.
haha noo . ;d choć polskaa powolutku sie rozwijaa . ;d jeśli tak dalej pójdzie to i może w 2010 przyjdą i super buty hahaha . ;d

Gość DskStory
no ale naprawde w Polsce tez mozna swietne buty znalezc tylko cenowo sa ogromne ;d

Gość guciO.
no racja . na allegro to jest baaaaaaaaaaardzo dużo . ale ryzyko jest z tym kupytaniem :|

Gość eiya
no z rozmierem czasem to nawet krucho jest, ale wogole ludzi na allegro sciagaja buty ze stanow za gorsze a pozniej pieknie drogo sprzedaja i zbieraja kokosy

Gość Natuśka xD
O Boże dobrze,że te kłotnie się skończyły! Trzeba tolerancji!Ludzie:)! Kupiłam w Krk z rok temu fajne sk8owskie spodnie i starłam je:( a teraz tego skate-shopu nie ma:( wie ktos gdzie kupie takie spodnie dla panny? bo noszę męskie ale to tak na rezerwę.

Gość Natuśka xD
O Boże dobrze,że te kłotnie się skończyły! Trzeba tolerancji!Ludzie:)! Kupiłam w Krk z rok temu fajne sk8owskie spodnie i starłam je:( a teraz tego skate-shopu nie ma:( wie ktos gdzie kupie takie spodnie dla panny? bo noszę męskie ale to tak na rezerwę.

Gość DskStory
Ja kupilam w C&A meskie spodnie, i wiekszy rozmiar niz nosze... sa na mnei b szerokie ale mnie sie podoba chociaz w domu nie byli zadowoleni... bardzo bardzo

Gość poluzuj ponczochy
hmm... podobno o gustach sie nie dyskutuje.... skate dziewczyna ... jak najbardziej, oryginalny styl, nie kazdej pasuje, a Tej co juz pasuje, niech sie cieszy xD bo napewno zajebiscie wyglada Takze jak dla mnie to wiecej takich dziewczyNnn.... pozdro; )

Gość Natuśka xD
Damskie spodnie są bardziej "dla dziewczyn":)Ale u nas w Polsce faceci skate'y maja full wypas wyboru odzieży a laski muszą sie nameczyć. W dodatku jak laska ma takie spodnie to od razu krzywy ryj. nienawidzę lachonów,no sory jak taka skacze to mnie targa.A ubierać sie trzeba zależnie od okazji.Buziaki:*

Gość guciO.
no taak ale są takie męskie spodnie że nawet nikt sie nie skapnie że one są męskie . ;dd kto szuka ten znajdzie . fakt trzeba sporo pochodzić żeby znaleść coś dla siebie bo mało jest takich cuchów dla dziewczyn . :))

Gość DskStory
W sumie miałam ostatnio niefajną sytuację, kiedy kupiłam te szerokie spodnie i potem wyszłam na spacer z psem i miałam się spotkać w przyjaciółką. Powiedziała,że te spodnie wyglądają, jak robocze, że mnie strasznie pogrubiają i że ogólnie to wyglądam z nich do dupy. Na drugi dzień przyszłam ubrana elegancko do szkoły, bo test próbny i wszyscy mieliśmy się ubrać na galowo. Jak mnie zobaczyła, to powiedziała "super tak wyglądasz, powinnaś nosić takie spodnie, bo bardzo Ci pasuje taki krój i wyszczupla, a nie jakieś te szerokie w których wyglądasz okropnie" itd... dlaczego mam nosić coś w czym nie czuje się dobrze? Tylko dlatego,że pasuje mi taki krój i mnie wyszczupla ? Śmieszne... wolę być sobą i pokazać to jaka jestem niż chodzić ubrana w to co komuś się podoba...

Gość xasiuuulkax
hey! Xd naczytałam się paru waszych wypowiedzi i stwierdzam , ze kazdy powinien miec swój styl! Ja mam 13lat i kocham hh i rap! Kupiłam sobie ostatnio szerokie spodnie i stwierdziłam ze nie bede sie przejmowac tym co inni mówia, poszłam w nich do szkoły i co ..? Nic.. Przyjaciele powiedzieli mi ze sa fajne i tyle.. Zadnych hamskich komentarzy.. A jesli ktos sie zle spojrzał odwzajemniłam mu tym samym wzorkiem mówiac zeby spojrzał na siebie.. DO tych spodni noszę normalne bluzy i bluzki i wyglada to moim zdaniem normalnie.. Wszyscy moi kumple noszą szerokie cicuhy wiec do tego widoku jestem przyzwyczajona.. Trzymam z nimi i szczerze.. Oni się mnie boją XD [ale to się wytnie] Będę się ubierać tak jak mi się podoba.. Lubie czasem załozyc spodniczke, rurki lub elegancką bluzke, ale lubie tez szerokie spodnie i bluzy , u mnie zalezy od dnia w co mam ochote sie ubrac x] I nawet jesli ktos skomentuje moj wyglad niech sie odemnie odpier_doli mam jego opinie głęboko w du_pie !!! Pozdro dla wszystkich lasek które nie boją się nosić szerokich ciuchów i mają opinie innych ludzi tam gdzie ja! ;p

Gość xasiuuulkax
PS.Te spodnie były męskie i trudno mi było dostać damskie..;/ Rozmiar: S i jakby nie miała paska to same wiecie co by było =P ^^

Gość guciO.
no takk . ;d DskStory to kiszke mieliście że trzeba było na galowo bo u nas to można było normalnie przyjść . ; dd noo fajniee xasiuuulkax czyli można powiedzieć że chodzisz we wszystkim takk ogółem . ; ) spokoo elo . ; dd

Gość Natuśka xD
To ja też zakupię S męskie:) Thx Pew,że nie ma co się przejmować:D Pzdr

Gość eiya
A wiecie moze gdzie mozna dostac buty Puma Sky II ?

Gość xasiuuulkax
eiya sorry ale nie wiem gdzie mozna dostac te buty.. ale moze wy wiecie gdzie mozna dostac w WIELKOPOLSCE dunki ???

Gość xasiuuulkax
eiya sorry ale nie wiem gdzie mozna dostac te buty.. ale moze wy wiecie gdzie mozna dostac w WIELKOPOLSCE dunki ???

Gość DskStory
A co to jest? xD

Gość anka_lbn
oj dziewczyny dunki faktycznie ladniutkie sa tak jak vandale ale przeciez polowa polskiego spoleczenstwa juz w tym lata...wezcie sie rozejrzyjcie za jakimis innymi o podobnym kroju przeciez pelno tego wypuscili teraz chociazby reebok freestyle czy adidas decade hi II hehe od tych drugich wara bo moje hehe zartuje jesli z innego miasta to mozna brac :P

Gość anka_lbn
oj dziewczyny dunki faktycznie ladniutkie sa tak jak vandale ale przeciez polowa polskiego spoleczenstwa juz w tym lata...wezcie sie rozejrzyjcie za jakimis innymi o podobnym kroju przeciez pelno tego wypuscili teraz chociazby reebok freestyle czy adidas decade hi II hehe od tych drugich wara bo moje hehe zartuje jesli z innego miasta to mozna brac :P

Gość DskStory
Ale jak one dokladnie wygladaja? xD

Gość anka_lbn
www.google.pl -> reebok freestyle...

Gość anka_lbn
no i jak tam kupilyscie jakies ciekawe ciuchy ostatnio? mnie przez moj styl juz na studiach za jakiegos debila maja kurna moze to serio juz w tym wieku nie wypada ale co ja sie bede przejmowac :]

Gość PsyCHoRAAAAAP
elo! wiecie moze gdzie w poznaniu znajde spodnie skate w rozmiarze S luub XS?? obeszlam juz wieeeeeele sklepow i nic :/

Gość PsyCHoRAAAAAP
elo! wiecie moze gdzie w poznaniu znajde spodnie skate w rozmiarze S luub XS?? obeszlam juz wieeeeeele sklepow i nic :/

Gość DskStory
jak potrzebujesz takkie male to kup o rozmiar wieksze nos na biodrach i juz

Gość DanCeLASKA
mi osobiście podoba się styl hip- hop. może głównie przez to że jestem zafascynowana tańcem w tym stylu. ale nie sądzę, że wszystkie dziewczyny zakładają lużne szerokie spodnie i czapeczki z daszkiem, aby szpanować. co prawda na pierwszy rzut oka ma się takie wrażenie, ale nie można oceniać też człowieka po tym jak się ubieram, ale po tym jaki jest w rzeczywistości. ciuchy tego typu owszem są luzackie itd ,ale nosząc je, czujemy się dużo pewniej siebie. to duży plus bo czasami ludzie którzy są zamknięci w sobie i nie potrafią wyrażać swoich uczuć , ubiorą takie ciuchy to od razu czują w sobie odwagę, pewną motywację nawet do osiągnięcia swoich planów.Ubiór w tym stylu daje wewnętrzną siłę.sprawia że ludzie są na tyle na luzie że zapominają o problemach, są uśmiechnięci.Może brzmi to jak bzdura ale taka jest prawda. choć przyznam że niektórzy nosza takie ubrania wyłącznie dla lansu co to nie jest dobre. Aby nosić takie ciuchy trzeba być pewnym swego stylu, bo to on odzwierciedla też to jakim jest się człowiekiem, o jakich zainteresowaniach. a tak poza tym taniec w takich ubraniach wygląda naprawdę ekstra:D