Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KRAKOWIANKA 27

KLUB MAM Z KRAKOWA I OKOLIC

Polecane posty

Kika>> no jasne ze pakujemy :D... a Aurore może mi sie jakoś uda uśpić i ja też sie prześpie..

Donn: No to odpoczywaj. Ja jak sobie przypomnie wczorajszy wieczór to sama do siebie się śmieje. A teksty Bernatki były nieamowite.....

Ha, ha ha ha :) bardzo zabawne. Od samego rana mnie denerwujecie. Super ze sie dobrze bawiłyscie szkoda, że beze mnie O jakim grillu mówicie bo znowu się dowiem kilka godzin przed. Kika jak mi nie napiszesz dzisiaj przepis na te kluseczki lane i barszczyk to uduszę ;) Ale ci fajosko z tym morzem. Kurcze4 ale bym sobie pojechała. Donn boli główka??? Gdzie w końcu byłyscie i ile dzbanków poszła. Przebiłam wczoraj Oliwce uszka:) :) :)

Mooniczka>> bo my szalone ... jak wymyśliłyśmy w jeden dzień to na drugi poleciałyśmy i już.... a co do kolczyków to ja osobiście uważam że takim małym dzieciaczką nie są potrzebne.. bo to takiego maluszka boli pozatym może sie gdzieś zaplątać zahaczyć...może nawet taki kolczyk połknąć... ja przebije jak Aurora sama będzie chciała... no chyba że nie będzie chciała.. Kika>> pospałam 2 godzinki i jakby lepiej :D i wieści z ostatniej chcwili ... piwnica zalana :D

Jestem i żyję:) nawet głowa nie boli:) Zaliczyłam już fryzjera, regulację brwi i zzakupy na promocji w Kokolino:) Idę pakować prezent, i coś z paznokciami zrobić, bo kiepsko się prezentują... Mój mąż nawet nie zapytał jak wczoraj bylo - udawał,ze jest straszliwie zajęty;) No to spadam, bo trzeba się dalej na wielki wieczór szykować Kika - pytałam Grześka o ten aparat i mówił, ze nie umywa się ten H9 do R1 i żebyście na głowie stanęli i tego poszukali - ze gdzies musi być jeszcze - a szukaliście po sklepach internetowych? A jakbyśmy nie miały kontaktu to jeszcze raz super pogody Ci życzę i wspaniałej zabawy.

Doris >> hi hi no to super.. mnie troche głowa bolała ale 2 aka primy pomogły :O... baw sie dobrze na weselu i napij sie za nas bidulki :P Mooniczka>> a bo ty nie wiesz :) a my dom budujemy i własnie zalaliśmy strop na piwnicy :P Kika>> :P

działke kupilismy w tamtym roku w lipcu :).. eh Kika już wyjechała na morze... ja też chce!!!!! :D doris>> napisz jak na weselu.. jak już będziesz w stanie :P

Ja nie mam czasu na nic. Oliwka niedobra. Popiszę wieczirkiem jak mąż wróci z pracy i sie Nia zajmie :)

Dziewczyny ale Wam zazdroszczę że możecie sie spotkać,tez bym chciała takie grupowe spotkanie ale niestety za daleko dla nas...:( Ciekawe czy są na tym forum kobietki mieszkające bliżej mnie. Moja córeczka ma 1 lipca chrzest,przynajmniej tak chciałabym.Długo nie mogłam znależć chrzestnej i w końcu sama się napatoczyła :-D

Kika wracaj z nad tego morza bo nam topik padnie :P Mooniczka>>> co u ciebie?? Sylwia>>a skąd jesteś?? doris>> to może chociaż ty wpadniesz??? :)

hej hej hej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Gierkra
Witam! Jestem od niedawna w Krakowie. Póki co należymy do przychodni przy Dywizjonu 303. Moja niunia na dzień dobry rozchorowała się. Trafiłyśmy do dr Bryk. Proszę o opinie o pani doktor. Polecacie czy raczej szukać kogoś innego??? Proszę o opinię! Pozdrawiam!

Gierkra >> witaj.. to ty niedaleko odemnie i Kiki musisz mieszkać... a ta lekarka to nie wiem czy Kika do niej nie chodzi... i bardzo chwali przejrzyj pare stron wcześniej polecała swoją lekarke to sprawdzisz czy to ta.. Paulka >> my byłyśmy na spacerze może z1,5h ale pogoda straszna miałam sie na zakupy wybrać żeby Aurusi buty kupić... no nic może jutro sie uda...

Dziewuszki moje kochane witajcie.:) Nie było mnie przez chwilke bo tak jakby się byczyłam. Teraz jestem chwilkę i znowu mnie nie będzie bo wyjezdzam do rodziców którzy niestety nie mieszkają w Krakowie 😭 U nas w sumie wszystko po staremu. Oliwka wreszcie zaczęła raczkować idzie jej to bardzo powoli ale na szczęście do przodu. Podnosi się już w łóżeczku i przy wersalce strasznie się cieszę. Wy już to macie pewnie dawno za sobą. :) Przebiłam jej uszka nie wiem czy wam o tym pisałam, ale ku oburzeniu niektórych osób zrobiłam to bo ja jestem jej matką i decyduję. A jak Oliwce kioedyś nie bęą się podobały kolczyki to po prostu nie będzie ich nosiła. DZiewczyny a jak wasze dzieciaczki zasypiają wieczorkiem i o której??? Moja Oliwka do tej pory zasypiała zaraz po wykąpaniu w swoim łóżeczku a od jakiegoś czasu jakieś jajka wyprawia. A jakie rozmiary ciuszków już kupujecie??? Kika pewnie jeszcze się nad morzem byczy tylko pogoda chyba nie taka jak potrzeba. Zmykam do spania 🖐️

I co dziewczyny tylko ja jestem na topiku :) :) :) :) :) Donn nawet Ciebie nie ma?????? Kika na ile pojechała nad to morze?????

Hura Jestem. Ale mi szybko zleciało. Morze cudne. Żal było odjeżdzać. Relacje zdam jak sie troche odrobie bo w pracy młyn. Jedynie co to pochwale sie że Natalia chodzi. Śmiga po całym mieszkaniu. Urwanie głowy mam. Donn: Dzisiaj robie pranie ale jutro bankowo spacer musi być. Co ty na to.

Kika super że już jesteś. Jakoś tu pusto bez ciebie było. No i gratulacje dla Natalki 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 Moja Oliwka dopiero zaczęła wstawać w łóżeczku i przy wersalce :):):) Ja też w tym tygodniu wyjeżdżam do rodziców. Nie będzie mnie do końca miesiąca mam nadzieję że topik nie padnie. Odezwe się wieczorkiem.

Moniczka: Witaj. Zanim sie nie obejrzysz a Oliwka bedzie śmigać na swoich nóżkach. Donn: A Ciebie gdzie wywiało. Prosze mi tu szybko zdawać relacje z ostatich dwóch tygodni.

jestem jestem na wsi na weekend byłam... z Aurorą też urowanie głowy i nie tylko głowy :P... a spacer no jasne że idziemy :D

No wreszcie. Co do spaceru to ja typuje jutro albo w środe. Pisałam do Doris i jej własnie te dni pasują bo potem wyjeżdza na wieś. Ja musze znów sie wziąść za siebie po przytyłam troche. Obżerałam sie nad morzem czym popadnie. Gofry z bitą śmietaną ....... mniam mniam .... pycha. Pasuje mi jakaś dieta cud. Donn co ty na to :? Ogólnie super było. Z pogodą róznie ale troche sie opaliłam. Teraz cieżko sie jest przestawić. Dziewczyny co dajecie z nowości małym bo brak mi pomysłów. Donn dajesz jakieś serki i jogurty. Pochwal sie co nowego Aurusia je. Bo Natali kasza sie znudziła. Znalazłam fajne przepisy na budyń i kisiel. Dawała któraś ? Wczoraj dałam Natali malinki ze wsi, wcinała aż sie jej uszy trzęsły. Moniczka: Powiedz mi gdzie kupiłaś ten basenik Oliwce bo chce kupić taki Natali. Dużo dałaś?

Kika>> ja daje już dawno owoce z jogurtem albo twarożkiem... brzoskwinie daje... i kupiłyśmy z doris słoik z rybą .. spagetii dawłam i owsianke ze słodką śmietanką i takie tam :D

donn: A jaki jogurt kupujesz z jakiej firmy? A ten twarozek to jaki? Pogadamy na spacerze o tym karmieniu bo ja to dawno nic nie wprowadzałam małej nowego. Nieraz je z nami to co my.