Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błękittek

Dziewczynki mundurowe i nie tylko

Polecane posty

Gość _kwiatuszek_
Czesc dziewczyny🌻 Taka piekna pogoda, u mnie dzis jest 22 stopnie na plusiku,a ja musze smigac w ciężkich wojskowych bucikach;)

Gość moonisia23
Witam dziewczynki juz wczoraj myslalam, że juz nie chcecie mnie na topicu.... bo nie moglam sie dostac :( Ale widze, że wszystkie mialysmy problemy z wejsciem .... Zaraz jade do Sądu po zaświadczenie o niekaralności. Pozdrawaim bardzo gorąco w tn śliczny dzień buziaczki dziewczynki

Gość _kwiatuszek_
Halo monia,ja wyslalam Ci fotke,ale nie dostalam jeszcze Twojej:(

Moonisia, cześć. Ja już zaczęłam sobie mysleć podobnie. Dawno nie zdarzało im się awariować tak długo... Ale ja też nie dostałam zdjątka! Baaaaaaardzo proszę ;)

elf>>>>>>>narazie cisza, położył uszy po sobie,wycofal się z wyprowadzki, ale ja nie wiem czy chcę to dalej ciągnąć

Moonisia z tego, co wiem, jeśli nosisz soczewki, badają Ci wzrok z nimi. Ok. Prawie każdy ma jakąś wadę wzroku, więc nic chyba się nie dzieje. A podanie chyb wcześniej musisz złożyć. Niestety nie wiem jak długo się czeka. Oliwia: Ja sama bym się zastanowiła. Chyba chciał Cię postraszyć. Nie udało się więc dał spokój. Trzymaj się, Słoneczko. Trzymamy kciuki.

Appache poprzedni post był do Ciebie. Sorki. Roztrzepaniec ze mnie 🌼

Gość moonisia23
Appache, kwiatuszku, elfiku ... wczoraj wyslalam ale widze, że nie doszlo zaraz jeszcze raz sprobuje. Appache juz bylam po zaświadczenie musialam wypiasac wniosek i kupic znaczek za 50 zł i to zaswiadczenie ma przyjsc poczta na poczatku maja. Oliwia... mam nadzieje, że wszystko sie dobrze ułoży, trzymam mocno kciuki

Gość _kwiatuszek_
Monisia a ja nie mam:( Elfik moge Ciebie prosic o przeslanie fotki Moni???🌻

Gość _kwiatuszek_
Dziekuje Elfik🌻

Gość moonisia23
Dziekuje za komplement Elfiku mam nadzieje, że przeslesz mi tez swoja fotke?! Kwiatuszku ....przykro mi jak chcesz to jeszcze raz Ci przesle

Gość moonisia23
Dziekuje elfiku za fotki sa sliczne...... cudowne szkraby :) Masz napewno z nich pocieche, z Ciebie jest sliczna kobietka!!!Pozdrawaim

Gość Dodka177
Witam wszystkie panie:) Widzę,że już przyjaźnie się zawiązują,może choć na forum mundurowym kobitkom uda się zaprzyjaźniź,bo w realu (zwłaszcza jeśli chodzi o szkółkę) jest raczej mało prawdopodobne.. Pozdrawiam gorąco wszystkich.

Witaj Dodka na topicu!!! A Ty jaki nosisz mundurek? Ja niestety jeszcze zadnego ale skladam w maju papiery pozdrawaim gorąco

Ja noszę zielony:) Jestem w szkole Straży Granicznej,którą kończę w sierpniu i już nie mogę się doczekać momentu,kiedy rozpocznę służbę. A Ty Monisia chcesz byc niebieska czy zielonkawa raczej?:> Pytam,bo nie miałam zbytnio czasu czytać wszystkich stronek..Ale cieszę się,że jest taki topik.

Dodka ja skladam papiery do strazy granicznej opowiedz mi o przejsciu tego wszystkiego. Ciezko jest??

Dodka, chyba jesteś już trzecia u nas za Straży Granicznej ;) Ja też noszę zielony ale wojskowy. Może napiszesz nam cos więcej o sobie?

Hmmm,moim zdaniem nie. Jeśli mam być szczera, wśród nas panuje teraz taka opinia,że Straż Graniczna bierze wszystkich ostatnio;) Mnóstwo jest przyjęć teraz ze względu na to,ze jest potrzebnych coraz więcej funkcjonariuszy.Dla mnie naciężej było przejść test sprawności fizycznej,który jednak pół roku temu został nieco zmodyfikowany,jeśli chodzi o punktację dlatego,że wiele osób nie mogło go przejść i nie było kogo przyjmować! Nie będę Ci opisywać (chyba że chcesz) bo na pewno znasz już wymagania.W każdym razie nic się nie bój,jeśli trochę biegałaś,jesteś w stanie zrobić trochę brzuszków i pompek dasz radę.Test wiedzy ogólnej jest na poziomie szkoły średniej-nie znam nikogo,kto by na nim poległ,podobnie test z języka przez Ciebie wybranego-starczy uzyskać jeden punkt i gotowe:) Później badania lekarskie w klinice MSWiA, podonie,jak opisywała to któraś koleżanka policjantka,tylko że badania są nieco inne,ale to już jest formalność.No i czekanie na przyjęcie..

O sobie?Hihi...W tym roku kończę 30 lat,w przyszłym chyba za mąż wyjdę,jeśli mój ukochany poczeka na mnie jeszcze chwilkę;) Mieszkam na południu,mam swoje mieszkanie,lubię swoje życie,ale chcę już stąd wyjść...

Dodka...... najbardziej boje sie badan bo ze sprawnoscia nie tak zle, gram w 2 lidze pilki noznej, boje sie, że znajda mi cos co mnie dyskwalifikuje chodzi o to, że mam jedna krotsza noge o 2 cm i wade wzroku. Ja tez jestem z poludnia dokladnie z wojewodztwa opolskiego. A Ty dokladnie skąd jestes? Pozdrawaim

Monisia,Tyś moja krajanka:D Tylko że ja teraz mieszkam na Śląsku,ale domyślam się,że do mojego oddziału startujesz,hihi. Hm.Ja też mam wadę wzroku-prawe oko -1,75, lewe -0,25.W niczym mi to nie przeszkodziło.. Mam koleżankę,która w jednym oku ma -4 i też nic. O Twojej nodze trudno mi cokolwiek powiedzieć,nie spotkałam się z takim przypadkiem,ale wiesz-nie ma badania ortopedycznego u nas,więc...;)

Witaj Appache,na Śląsku mieszka mi się wspaniale i nie opuszczę mego miasta, nawet gdyby SG chciało mnie uszczęśliwić na przykład wschodnią granicą;) Nie urodzilam się tam,ale mieszkam od dwóch lat. I tam moją miłość spotkałam:)

Moje miasto jest prześliczne:) A może ja po prosty ślepa jestem,jak to zwykle w przypadku miłości bywa;)

I już wypada iść..Ale zajrzę tu jeszcze nieraz,jak się tylko do komputera dorwę.W poniedziałek pomykam do domku,hurra!! Aż do niedzieli wolne,wykorzystam ten czas na maksa.Pozdrawiam wszystkie zielone i niebieskie:) 🌻