Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błękittek

Dziewczynki mundurowe i nie tylko

Polecane posty

Cześć, Dziewczynki! Widzę, że mam nieco zaległości więc... Na wstępie cieplutko pozdrawiam Was wszystkie i każdą z osobna. Widzę Was radosne i uśmiechnięte, z zapasem sił i ambitnymi planami...Super!!! Trzymam kciuki! Ja wróciłam dziś do pracy po urlopie i... prawie 20% stanu odchodzi na emeryturę! No, tego się nie spodziewałam! Ja osobiście wcale się z tego faktu nie cieszę. Odchodzi mnóstwo wyszkolonych, kompetentnych ludzi. Na szczęście przyjdą młodzi (Appache, ukłon w Twoją stronę :) ) to wzmocnią szeregi. Jestem pod wrażeniem Twojego podejścia do sprawy.Z tym znajomym to doskonały pomysł! Milagro: dużo, dużo zdrówka! Kalinka: trzymamy kciuki! No i.... Oliwia, Kochana gdzie Ty? Już pół tygodnia noszę się z tym zamiarem, ale wreszcie... Spóźnione ale gorące i szczere życzenia z okazji Twojego święta! Floriana znaczy! Sto lat dla wszystkich strażaków! Buźka, Dziewczynki! Miłego wieczorku

cześć kofaniutkie mundurki, u nas dzisiaj wielka feta-odznaczenia i awanse.... mam trochę czasu jest ktoś???????

Oczywiście, że jest! Żołnierz na warcie! Fajnie, że jesteś Oliwia 🌻 Czy tobie tez się oberwało jakies odznaczonko?

Witajcie dziewczynki ......:) :) milo ze w koncu zescie wrocily na topic.... :) 👄 Kalinko skarbie zobaczysz bedzie wszystko dobrze daj znac jak poszly badania trzymam mocno kciuki.... Milagro mam nadzieje, że szybko poradzisz sobie z tymi zatokami ..... duzo zdrowka skarbie 🌼 Appache .... 🌼 👄 Elfik13 .. 🌼 👄 oliwia... 🌼 👄 Ja jestem juz drugi dzien na szkoleniu ale oczywiscie nie w tej branzy o ktorej marze... ale juz wkrotce skladam papiery. Zycze milego wieczorku dziewczynki buziaczki

Cześć Laseczki! No własnie, gdzie się podziewają dawno nie czytane słoneczka? Kwiatuszek, Dodka, Amelik, Błękittek - założycielka, Blue, Dodka i pozostałe Panie? Oliwia🌻 u Ciebie wszystko OK? Elfik🌻, Appache🌻 dzięki serdeczne za dużo dobrej energii ;) Choróbsko juz puszczam w niepamięć ;) Appache🌻 gratuluję Ci samozaparcia. Ale powiem szczerze, że Cię podziwiam za to, że potrafisz tak szalenie ważne dla Ciebie przedsięwzięcie utrzymać w sekrecie przed swoim Ukochanym! Ale się zdziwi jak mu oznajmisz, że właśnie dostałaś się do Policji! I pewnie będzie z Ciebie cholernie dumny! Tylko, że zapewne mu mina zrzednie jak się dowie, że idziesz na kilkumieszięczne szkolenie w trybie STACJONARNYM. No cóż, bedzie musiał sobie jakoś radzić i trochę potęskni. Cały czas trzymam za Ciebie kciuki. Kalinka🌻, Moonisia🌻 Za Was także trzymam kciuki. Zasilajcie nasze szeregi żeby było nam raźniej. I nie tylko dlatego. Ludzie mundurowi powinni dokładnie wiedziec czego chcą, być stanowczy i konsekwentni. No i odważni. Widac, że Wam tego nie brakuje. Powodzenia!!!! Pozdrowionka dla wszystkich🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Moonisia🌻 Tobie także dziękuję za życzenia zdrówka. Już się spełniają. (Patrz moja stopka) ;) 🌻🌻🌻🌻🌻

Dzień dobry, Dziewczynki! Sorki za to opóźnienie, ale wczoraj padłam jak muszka :) W pracy mam ogromne zaległości. Wręcz kolosalne! Pewnie będę je tygodniami nadrabiać... Kiedy ja kogoś zastępuję, staram się wypełniać w takim zakresie obowiązki jak on, a tutaj... Ech... Apache, Kochana sama nie wiem czy ja na Twoim miejscu nie powiedziałabym połówce o zamiarach (choć także nie lubię pocieszania :) ) Ja chyba miałabym żal, że nie podzielił się ze mną swoimi planami, obawami... entuzjazmem... że nie mogłam z nim wtedy być. Ale pewnie Twój mężczyzna nie jest taki skrzywiony jak ja :D A czy rozmawiałaś z nim o tym, jak w ogóle zapatrywałby się na Twoją pracę w Policji? Monisia: składaj kwitki! trzymamy kciuki! Milagro:super,że choróbsko prawie zwalczone! Kiedy do pracy? Dziewczynki, dużo słoneczka, uśmiechu i ciepełka w tym majowym dniu! Buźka!

Gość witam was I oficer pokładowy
:) miłego dnia

I ja witam;) I również życzę MIŁEGO DNIA 🌻🌻🌻 Elfik🌻 do pracy wracam w poniedziałek. Chociaż, zwolnienie mam do piątku więc mogą mnie równie dobrze ściągnąć w weekend.

Milagro: pewnie się cieszysz, że wracasz do pracki... :) Gdyby nie mój Misio szalałabym z radości... Oficerze pokładowy! Witamy! Czyżby pokładowy oznaczało... Marynarz??!! Miłego dzionka!

Witajcie laseczki...... :) Appache.... skarbie Ty to naprawde potrafisz utrzymac wszystko w tajemnicy przed swoim Skarbem...... ja nie wiem czy bym wytrzymala..... :) 👄 Elfik13..... oj powrot do pracy po przerwie jest okropny... trzeba znowu sie przestawic.....zycze duzo wytrwalosci buziaczki 👄 Milagro mam nadzieje, że chorubsko juz przeszlo? Gorąco pozdrawaim. 👄 Kalinka a Ty skarbie gdzie sie podziewasz? Co u Ciebie? 👄 A gdzie reszt dziewczyn sie ukrywa??? Dziewczyny meldujcie sie!!!! No chyba ze przedluzyly sobie weekend ;) :) Ja juz 2 dni na szkoleniu w piatek ide na nocke...... napewno zloze swoje papiey do SG bo to jest moj cel w zyciu.... mam nadzieje, że uda mi sie go zrealizowac :) Dzisiaj bylam u okulisty ..... jutro bede miala szkla kontaktowe ..... juz jakies piersze malutkie kroczki stawiam Pozdrawiam Was bardzo gorąco i ciesze sie bardzo ze znalazlam ten topic

heh monisia :) powiem Tobie ze po roku pracy na granicy będziesz miała tego trochę dość a juz na pewno ta praca nie bedzie Twoim celem życiowym:)

zastanów się czy chcesz składać papiery do pracy która wymaga od ciebie tylu wyrzeczeń bo bardzo duzo ludzi odchodzi z sg bo praca jest ciężka szczególnie dla babeczek :/ pełno nadgodzin, praca w nocy, dowiadywanie się o służbie godzinę przed jej rozpoczeciem i wiele innych podobnych spraw sprawia ze czasami ma się ochotę posiedzieć w domku nie patrząc nerwowo w telefon czy przypadkiem nie zadzowni i nie bedziesz musiała odwołac swoich planów bo czasami nawet znalezienie czasu na wyjście z facetem to jest problem :/ ta praca powoduje ze czasami przychodzisz do domku taka po prostu wypalona ze na nic nie masz siły heh no ale zawsze warto sporobowac !

wiele zależy jeszczeod charakteru twojej pracy czy siedzisz w biurze na 8 godzin czy biegasz po statkach, tirach czy samolotach w wietrze czy podczas sztormu zastanów się dobrze czego oczekujesz od tej pracy czy pomyśl jaką posadę sg jest w stanie Tobie zaofiarować bo moim zdaniem bez sensu jest wegetować 8 miesiecy na kursie jeśli potem okaze się ze Tobie ta praca sie kompletnie nie podoba.. pozdrowienia dzielne dziewczyny z granicy :)

Witajcie dziewczynki.... oj znowu pogoda nas nie rozpieszcza :( Amelik ... dziekuje skarbie za wyczerpujaco wypowiedz...... wiem jedno ze w Sluzbie Wiezennej nie chcialabym pracowac mialam staz i sie przekonalam..... Takze chce sprawdzic czy przejde wszystkie etapy.... bo gdzies w serduszku wiem, że nie dam rady, ze na czyms odpadne.... Jednak sama wiesz, że czlowiek sam musi sie przekonac.... Gdybys miala jeszcze rady jakies dla mnie bylabym wdzieczna. Szczerze powiem, że kazda praca w jakis sposob wypala jednak sluzba mundurowa ma swoj specyficzny charakter pracy i konsekwencje z nia zwiazane. Pozdrawaim 👄 Dla wszystkich dziewczynek zycze duzo sloneczka Pozdrawiam

A powiedzcie mi dziewczyny, jak wygląda szkolenie wojskowe w służbach medycznych? Za rok chciałabym na takie iść i nie wiem co mnie czeka, a chciałabym się psychicznie przygotować :D

czolem kofaniutkie dziewczynki to nie że się obrazilam albo jeszcze co inne, tylko robię archiwum i już nie wiem jak się nazywam pozdrawiam was Milagro🌻 👄 Appache 🌻 👄 moonisia23 🌻 👄 i wszystkie dziewczynki w mundurkach 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 u mnie można powiedzieć że sie pomału klaruje - po tym jak go w poniedzialaek nie wpuścilam do domu i musial iść o 1.30 w nocy do swojej mamusi spać, w końcu zobaczyl że ja naprawdę nie zartuję, ja go przećwiczę teraz, aż mu w pięty pójdzie, tak się boi robaczek że wyleci na zbity pysk i jeszcze zostanie z niczym, napiszcie coś do mnie bo juz się stęsknilam....

Cześć dziewczynki!!! Appache🌻 moje zdrówko juz na swoim miejscu!! Dzięki za troskę i dobroczynne fluidy🌻🌻🌻 Oliwia🌻 miło Cie widzieć. Widzę, że nieźle sobie radzisz ze swoją druga połówką ;) Tak trzymać!!! A mnie dzień się zaczął wiadomością, że ...... dostaję awans!!!! Ale jaja!! Wracam do pracy po zwolnieniu w poniedziałek i od razu na kurs (do tego awansu) ;) ;) ;) zycie jest piękne;) Tylko trzeba to zauważyć. Buziaki dla Wszystkich i kwiatuszki 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

milagro 🌻 👄 nie wszyscy maja takie szczęście, i kurs i awans tylko pozazdrościć ja bardzo chętnie wyrwałabym sie na jakis kurs ale mmiejsc brakuje i niestety - cierpliwość - jak to komendantirt mowi

uciekam laseczki do poniedziałku, życze udanego weekendu - ma byc sloneczny papapapapapa

Cześć kobitki,wypoczęte?Dopiero dziś udało mi się przyjść:) Appache,chętnie bym jeszcze postudiowała,ale ten piekny czas już za mną niestety,i to od dobrych kilku lat.Skończyłam prawo na Śląskim. Ciebie pewnie też gdzieś w tamte strony pociagnęło?;) Tydzień w domku z moim ukochanym przyszłym mężem był cudowny.Powrót do Koszalina był koszmarem,gdyby coś to dało,przypięłabym się łańcuchem do kaloryfera i nigdzie już nigdy nie wyjeżdżała od niego.. Ale cóż,za trzy miesiące młodo-chorążackie pagony,więc chyba warto.. Buuu... Kwiatki dla wszystkich 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

Gość Kalinka...
Witajcie mundurowe sloneczka:) Chcialam tylko dac Wam znac,ze badania przeszlam pozytywnie i lekarz wojskowy orzekl,ze jestem zdolna do sluzby....bylam juz w kadrach,28 maja bede przyjeta do sluzby....jestem mega szczesliwa....pozdrawiam wszystkie kobietki goraco🌻 Milagro gratuluje awansu...BRAVO!!!!!!!!!

Witaj Kalinka🌻 Dziękuję i gratuluję Tobie pozytywnego zakończenia badań i tym samym procesu rekrutacyjnego!!! Witaj w zielonych mundurkach ;) ;) ;)

Gość moonissia23
Witajcie kochane dziewczynki :) 👄 👄 Kalinka ..... wiedzialam ze Ci sie uda ciesze sie razem z Toba ze w koncu dopielas tego co chcialas. Napewno slicznie bedziesz wygladac w mundurku... :) Napisz jak bylo na badaniach....... Milagro.... gratuluje awansu....oraz zycze dalszych sukcesow :) 👄 Appache jak tam przygotowania?Co u Ciebie slychac? :) 👄 Amelik, elfik, mgielka, kwiatuszek .... a Wy gdzie sie podziewacie? Tesknimy za Wami...{usta] Oliwia .... zycze Ci z calego serduszka aby wszystko dobrze sie ulozylo 👄 Dodka .... rzeczywiscie rozlaki sa ciezkie ale juz zostalo niewiele czasu... zycze Ci kochana wytrwalosci .... :)👄 Ja wlasnie wrocilam z nocki i wlasnie zaraz mam zamiar troszke pobiegac, takie piekne sloneczko swieci az chce sie zyc :) :) :) Zycze Wam kochane milego dnia

hehe to dlatego że w pracy sami faceci i nie ma z kim pogadac o babskich sprawach :) :*

Hej dziewczynki,jestem i ja na Wasze wezwanie;) Pozdrawiam cieplutko🌻 Milagro gratuluje awansu🌻 Kalince tez gratuluje,ze zasili nasze szeregi,super;););)

Cześć Dziewczyniki! ;) ;) ;) Wszystkim bardzo dziękuję za gratulacje :D Jednak warunkiem dostania awansu jest ukończenie kursu, który zaczynam w poniedziałek i zdanie egzaminów m.in. z wfu. Więc też ostro trenuję. najlepsze jest to, że będę zdawała te egzaminy w czasie zwolnienia z wfu (po kontuzji kolana). Ale co tam, dam radę!!! Appache 🌻 POWODZENIA! Idziesz jak burza :D Tak trzymać! Kwiatuszku🌻 miło Cię widzieć ;) Elfik🌻 gdzieś Ty??? Pozdrowienia dla wszystkich kobietek🌻🌻🌻🌻🌻

Dzień dobry, Dziewczynki!!! Przepraszam, za tą absencję!!! Baaardzo! Od kiedy wróciłam do pracy, padam na pyszczek gdy tylko poczuję domowy próg. W pracy mam MEGAzaległości!!! Nie wiem jak długo to będę nadrabiać. Śniadanie zwykle jadam po powrocie do domku, bo w pracy nie mam czasu... I tutaj pada mit o lenistwie urzędników państwowych ;) Oliwia 🌼, Kochana mam nadzieję, że u Ciebie wszystko się wyklaruje. Dobrze, że poczucie humoru Cię nie opuszcza :) Trzymaj się, Słoneczko! Milagro 🌼 Gratulacje!!! No, Kochana...Na pewno w pełni zasłużony ten awans! Tylko te egzaminy z wf-u...Uważaj na kolanko. Ono na pewno nie jest jeszcze całkiem zdrowe. Trzymam kciuki za ten egzamin. Napiszesz jak poszło? A powiedz, no gdzie to szkolenie? Super! Jesteśmy dumne! Kalinka 🌼 Super, że badania poszły ok. Czekamy na 28 maja! Gratulacje! Moonisia 🌼 Cześć, Słoneczko. Dziś to dopiero pięknie! My niedawno ściągnęliśmy ze spacerku. Na dworze jest cudownie! Appache 🌼 widzę, że coraz bliżej celu. Mocno trzymam kciuki! Czekamy na efekty jutrzejszej wizyty w kadrach. Aaaa... Ty dziś na imprezie komunijnej? Świetnej zabawy! Dziewczynki, duża buźka! Strasznie się za Wami stęskniłam! Obiecuję poprawę. Miłego popołudnia.

witam, witam........ a co tu tak pusto z tego raneczka?????????????? Oczywiście będę się powtarzeać ale jesteście kochane i niezastąpione wszystkie i ogromny buziak ode mnie i moich dziewczynek...... Trol jak zwykle chciał nam spieprzyć wekend ale ja mądra mamusia zapakowałam dziewczynki i wybyłam aż do wczoraj do wieczora, byłyśmy w zoo - było super, spędziliśmy ten czas z moimi przyjaciółmi i ich dziećmi było poprostu zajefajnie, a jeszcze żeby było mało wróciłam z nimi do domciu i przeszkodziliśmy mu w odpoczynku niedzielnym, no ale cóż takie jest życie.... kocham was .....👄👄👄usta]