Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błękittek

Dziewczynki mundurowe i nie tylko

Polecane posty

Tak skladam papiery do slaskiej komendy wiec blizutko....... ciesze sie ze nie ma ortopedy :) Slyszalam ze z wada wzroku tez przyjmuja wlasnie moja kolezanka ze studiow jest na szkolce w ketrzynie Pozdrawaim gdybys miala jeszcze jakies informacje dla mnie bylabym wdzieczna Buziaczki Appache witaj skarbie gdzies Ty sie podziewala???

Monisia,pytaj o co chcesz. Chyba jestem w stanie co nieco odpowiedziec.Chyba wiesz,ze czeka Cię lotnisko w Katowicach? Duzo ludzi,którzy zostali tam przyjęci,kombinuje juz z przeniesieniem...Jesli zamierzasz sie przeprowadzic,to ok,ale dojazdy ciekawie nie wyglądają.Zresztą,może innym razem porozmawiamy.Pa.

No to róbmy ten babski wieczorek 🌻🌻🌻 Ja właśnie zamówiłam sobie na Allegro superancki materac - z łuska gryki. Już nie moge się doczekać! A jak wam upływa dzionek? Appache🌻 mam nadzieję, że Twoja mama czuje się dobrze. Elfik🌻 rodzinka wyzdrowiała?

Dodka 🌼 Miło Cię poznać. Ja niedawno bylam na szkoleniu i doskonale Cię rozumiem. Oj, chce się do domku... Super, że chcesz z nami pisać :) Monisia 🌼 Dziękuję. Moi chłopcy są rzeczywiście super! :) Jestem pod wielkim wrażeniem Twojej drugiej ligi. Ja w nogę.... ;) Aż mi się śmiać chce :D Appache 🌼 Milagro 🌼 Kwiatuszek 🌼 A wiecie, Dziewczynki ja pochodzę ze Śląska. I bardzo, bardzo lubię te strony :) Pozdrawiam cieplutko.

Appache🌻 to chyba Ty mnie pytałaś gdzie biegam. Otóż blisko mojego osiedla jest taki fort- jakieś tam stare zabudowania wojskowe okolone fosą, a wszystko w pięknym, zadrzewionym terenie. teraz zrobili z tego całkiem przyjemny park. \"Kółko\" wzdłuz fosy mierzy sobie 1300 m. I biegam sobie kilka własnie takich kółeczek. Na stadinie nie za bardzo lubię biegać, bo powyżej 5 km to już trzeba tych kółek trochę nastukać.

A ja Ci zazdroszczę towarzystwa, bo ja zwykle biegam sama. Na 1-2 km to może by się znalazło towarzystwo ale na 10 to już nie bardzo :) Może się kiedyś wybierzesz do W-wy to pobiegamy razem;)

Łoj!!! ;) No, może ... ale jak pisałam - nie lubię stadionów. Aczkolwiek słuzbowo mogę tam zawitać. Jakby co to możemy byc w kontakcie. I to może już w przyszłym miesiącu;)

Kurde, dopiero co kupiłam ten materac na Allegro, a już nie mogę się go doczekać!!! Tyle, że on waży 28 kg. Więc chyba go położę na podłodze ... i tak zostawię :) Chciałabym, żeby dotarł przed długim weekendem.

Wicie co? Wydałam dzisiaj 500 zł. 200 na książki i 300 na materac. Zupełnie nie planowane wydatki. I chyba mi z tym dobrze ;););)

milagro czy moglabym prosic cie o twojego maila? bo mam do ciebie mase pytan zwiazanych z twoim wyksztalecenim, prosze!

Cześć, Dziewczynki! Dziś zapowiada się wspaniała pogoda :D Do tego przed nami naprawdę dłuuuuuugi weekend :) Appache: 🌼 Dzięki. Robimy co możemy :) milagro🌼 moonisia🌼 kwiatuszek🌼 mgiełka🌼 oliwia - 🌼 napisz co u Ciebie. Wszystkie trzymamy kciuki! Dodka🌼 amelik🌼 Cieplutkie uściski, Dziewczynki! Łapcie słoneczko! Niech dzionek będzie radosny i cieplutki! (fajnie dużo się nas zrobiło ;) )

cześć dziewczynki u mnie wszystko dobrze,ja stosunek olewający a on zaczyna zabiegać, niech teraz pobiega trochę i zobaczy jak to jest być wiecznie olewanym pozdrawiam was wszystkie,buziaczki i dziękuję za wsparcie 🌻🌻🌻

Oliwia🌻 cieszę się bardzo kochana, że u Ciebie wszystko się jakoś klaruje. Myślę, że jesteś bardzo mądrą kobietą i doskonale sobie poradzisz ze zwalczeniem tego kryzysu. Wydaję mi się, że Twojego męża sytuacja z jakiegoś powodu trochę przerosła. Masz więc jakby \"troje\" dzieci. Ale jesteś dobrą mamą więc wszystkie napewno świetnie wychowasz. Wiesz, co chcę powiedzieć. W związkach często jest tak, że jeden z partnerów jest silniejszy (psychicznie) i to właśnie silniejszy zwykle musi więcej dźwigać. I jest to pewna prawidłowośc. Przecież bycie razem polega na uzupełnianiu się. Życzę Ci z całego serca aby szczęście i uśmiech zagościły w Waszym domku. No i zaglądaj do nas. Elfik🌻 Appache🌻 Moonisia🌻 Dodka🌻 Amelik🌻 Kwiatuszek🌻 Mgiełka🌻 Mam pytanko: czy ktoś tu będzie zaglądał w długi weekend, czy wszystkie wyjeżdzacie daleko od komputerów i internetu? Ja nigdzie nie wyjeżdżam, więc będę tu zaglądać. Pozdrowionka🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Witam dziewczynki ........ 🌼 :) Appache Ty to jestes ranny ptaszek.... tez mam zamiar zawsze rano pobiegac ale jestem strasznym spiochem..... :) Oliwia skarbie napewno wszystko sie dobrze ulozy..... jestesmy z Toba 🌼 Milagro 🌼 Kwiatuszek 🌼 Mgiełka 🌼 Oliwia 🌼 Dodka 🌼 Amelik 🌼 Elfik 🌼 Dziewczyny czy ktoras z Was wyjezdza na dlugi weekend majowy do zakopanego? Pozdrawaim i slę dla wszystkich buziaczki

milagro>>>>> moonisia>>>>> i wszystkie dziewczynki jesteście super, kocham was wszystkie za to że jesteście.... 👄👄👄

Milagro Ja będę zaglądać. Przynajmniej wieczorkami :) Oliwia super, że wszystko się klaruje.Ty sama wiesz jak najlepiej będzie postąpić w tej sytuacji. Dziewczynki mnóstwo, mnóstwo ciepełka. Buźka!

Witajcie dziewczynki w ten sobotni dzien....... a gdzie Wy wszystkie jestescie??? Elfiku, Milagro, Oliwko, Amelik, Dodka, Kwiatuszek gdzie poranny meldunek?? Appache witaj kochana co tam u Ciebie? Sle buziaczki dla Was wszystkich i 🌼Pozdrawiam :)

Gość _kwiatuszek_
Dzien dobry kochane dziewuszki🌻 Ja sie melduje...pozdrawiam🌻 🌻 🌻

Cześć, Dziewczynki! Ja też się melduję! Wreszcie wyszliśmy dziś na dwór po tym choróbsku :) Było tak cieplutko i ślicznie...:D Mam nadzieję , że dzisiejsza absencja spowodowana jest Waszymi wyjazdami na przyspieszone nieco majówki, spacerki itp... Appache! Jak pisałam-nie dajemy się :) Dzięki! 🌼 Milagro🌼 Kwiatuszek🌼 Mgiełka🌼 Oliwia🌼 Dodka🌼 Amelik 🌼 Pozdrawiam cieplutko!

Cześć Dziewczynki 🌻🌻🌻 Na troche Was opuściłam ale to nie było zamierzone ;) Wczoraj pojechałam z kolegą do znajomych na działeczkę za miastem, mając w zamyśle powrót w dniu wczorajszym oczywiście. Ale ponieważ do nich w zasadzie nie da się jechać na chwilę, tak też stało się i tym razem no i wróciliśmy dzisiaj. Było absolutnie sympatycznie tyle, że musiałam sobie jakoś radzić bez bielizny na zmianę !!! i szczoteczki do zębów !!! No i po 2,5 roku nie siedzenia za kierownicą przejechałam 90 km. No i nie dałam ciała więc jestem zadowolona. Dodam, że nigdy do tej pory nie miałam samochodu i mało jeździłam. I wiecie co? - Przyszło mi do głowy, że mogłam zapomnieć ale okazało się, że nie zapomniałam :) Appache🌻 Elfik 🌻 Kwiatuszek 🌻 Mgiełka 🌻 Oliwia 🌻 Dodka 🌻 Amelik🌻 Moonisia🌻 Pozdrowionka ;) ;) ;)

Witam ponownie wszystkie Panie-w-Mundurkach (niczym ziemniaki,hihi) Melduję się na rozkaz!! Jutro mam jeszcze 6 godzin zajęć,ale po południu w pociąg i długa do domku.Dotrę do mojego łóżeczka gdzieś koło północy,już nie mogę się doczekać,a wracam w niedzielę do Koszalina. Wszyskie Panie 🌻 🌻 🌻 🌻 (mogę którejś nie wymienić,więc zbiorczo kwiatkuję;)) Chętnie porozmawiam na temat doświadczeń kursowych. Czasem czuję się tu bardzo samotna... Appache,jak rekrutacja? Czy wiesz coś na temat przyjęć do Policji w tym jeszcze roku?

Cześć, Dziewczynki! My właśnie wróciliśmy ze spacerku. Było wspaniale! A jak Wy spędzacie weekend? Oliwia witaj! Dobrze Cię widzieć :) Dodka już niedługo do domku.A na marginesie to nieludzkie że nie dają Wam weekendować w domku ;) Pozdrowienia, Kobitki! Milutkiego popołudnia!