Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błękittek

Dziewczynki mundurowe i nie tylko

Polecane posty

witajcie dziewczynki 🌻❤️👄🌻 Appache🌻 dzięki, trochę lepiej zobaczymy za jakiś czas,w sobotę pojechaliśmy ze znajomymi na camping wczoraj wróciliśmy było nawet fajnie, choć jego zachowanie ma jeszcze wiele do życzenia. A tak ogólnie to moja starsza i mojej przyjaciółki się wyganiały,na powietrzu cały dzień wieczorem grill było fajnie, brakowało mi tego, tym bardziej że całe tamte lato przesiedzialam w domu bo byłam juz wysoko w ciąży... Jutro zaczynam dlugi weekend i nie będę się przejmowała jego fochami...

Gość Kalinka...
Czesc dziewczynki,ja juz jestem prawie mundurowa:) Zdalam wlasnie egzaminy do strazy granicznej,za tydzien mam badania lekarskie i troche sie stresuje...Mam prosbe czy ktoras z pan służacych w SG moglaby mi przyblizyc jak te badania wygladaja???Bede wdzieczna,pozdrawiam serdecznie 🌻

Cześć Dziewczynki 🌻🌻🌻🌻🌻 Dla wszystkich 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Appache🌻 bardzo dziękuję za zaproszenie ale niestety nie mogę skorzystać tym razem. Wczoraj zjechali mi się goście za Szczecina - znajomi z psem, kotem i 5-letnią dziewczynką. I zostają do środy. No i przyjeżdża mój chłopak. Tak, więc mam zorganizowany czas wolny. A dzisiaj jeszcze idę do ortopedy i mam nadzieję usłyszeć, że wszystko jest już the best. Kalinka🌻 witaj w naszym gronie. Bardzo się cieszymy, że dołączasz do braci mundurowej i do naszego \"zgromadzenia\". Naszym już starym zwyczajem proszę o napisanie parę słów o sobie. Oliwia🌻 cieszę się, że wszystko się u Ciebie klaruje. Jak ja uwielbiam mówić \"a nie mówiłam?\"!!! :P :P :P No bo mówiłam, że sobie świetnie z tym problemikiem poradzisz. Cieeeeeplutkie pozdowionka dla wszystkich Pań i Panienek 🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Witajcie dziewczynki ..... :) OJ widze, że doszlo nowa osobka Kalinko witam Cie bardzo serdecznie...... Ja tez skladam papiery do strazy granicznej.... Ciezko bylo sie dostac?.....A tak pozatym skąd jestes.....? Bo ja z opolskiego Napisz cos wiecej jak wyglada rekrutacja pozdrawaim Was wszystkie buziaczki

Gość Kalinka...
Hej Monisia,ja jestem z Zachodniopomorskiego.Cala moja rekrutacja trwała 4 miesiace od chwili zlozenia dokumentow🌻

kALINKO ciezko bylo? Jak testy z wiedzy ogolnej? Czy jak skladalas papiery to pracowalas? Bo ja wlasnie podejmuje prace i boje sie, że z tego wzgledu nie przyjmą mnie do SG. Praca ta bedzie na czas okreslony.Pozdrawaim

Gość Kalinka...
Monis powiem Ci,ze test z wiedzy i jezyka jest do zdania,dosyc łatwe,i nie sprawiaja problemow:)Ja sie tylko bałam w-f,ale tez dobrze poszło:) I teraz czekam na badania lekarskie,i sie strasznie stresuje,bo nie wiem na czym one dokladnie polegaja:O...No jak skladalam podanie o przjecie do sluzby to nie pracowalam,skonczylam studia i odrazu do SG powedrowalam;)

No wlasnie ja obaiwam sie o to ze jak podejme prace moga byc problemy w SG. Musze jeszcze dokladnie sie upewnic jak to wszystko bedzie wygladac. Wierze Ci ze boisz sie badan, wszystko jest straszne jak jest nieznane. Bede trzymac za Ciebie kciuki dasz rade ....:) Pozdrawaim

Gość Kalinka...
Jesli zostaniesz przyjeta do sluzby w SG,to wtedy bedziesz musiala zrezygnowac z pracy.Ale poki co do tego momentu mozesz sobie spokojnie pracowac🌻

napewno moge pracowac, nie bedzie to mialo znaczenia przy skladaniu papierow?Dziekuje bardzo za informacje. Kalinka ile masz lat i jakie studia skonczylas? Ja skonczylam resocjalizacje z wychowaniem fizycznym mam 23 lata. Masz moze gdzies na kompie swoje podanie do sg? Pytam tak z ciekawosci bo troche nie wiem co tam napisac

Gość Kalinka...
Tak,napewno mozesz pracowac.Nawet wypelniajac kwestionariusz osobowy,jest tam rubryka odnosnie dotychczasowych miejsc pracy i pozniej w trakcie postepowanie sprawdzajacego,i trzeba podac informacje o zatrudnieniu:) Ja mam 24 lata,skonczylam prawo.Powinnam miec gdzies to podanie na kompie:)

Witam dziewczyny, życzę powodzenia! Mój facet pracuje w SG i ogólnie jest zadowolony:). Pozdrawiam

Jakbys znalazla to mogla bys mi przeslac na wzor, praktycznie mam juz napisane ale cos mi w nim sie nie podoba. Podaje e maile monika1984_22@o2.pl bylabym wdzieczna i dziekuje za informacje. Witaj Campaa ja tez mam faceta ktory pracuje w mundurowych a dokladniej mowiac w sluzbie wiezennej Pozdrawaim serdecznie i witam na topicu. A gdzie reszta dziewczyn??? :)

Gość Kalinka...
Caampa,to moze Ty wiesz conieco jak wygladaja te badania lekarskie,bo tutaj sfiksuje do poniedzialku???panikarz ze mnie;)

Cześć, Dziewczynki! Rzeczywiście pustki tutaj. Wszystkie Dziewczątka na majówkach! :D Super! Tak trzymać! Pozdrawiam cieplutko!

Hej dziewczynki :) ja tylko od czasu do czasu tu zagladam bo pisze prace licencjacka.. i troszke czasu mi to zajmuje a chce się teraz bronic :) ale dziś robię sobie wolne i może też pójdę pobiegać bo nie ma to jak dobra kondycja :) papatki

A co do badań lekarskich do SG to spokojnie można je przejść nawet z wadą wzroku :) u mnie na placówce większość ludzi nosi okulary i nie ma z tego powodu żadnych problemów.. a inne badania są też do przejscia i nie ma się czego obawiać, zresztą cały kurs w Koszlainie czy Kętrzynie jest łatwy do przejścia :)

Cześć, Dziewczynki! Jak upływa weekend? U mnie ostatnie dni błogiego lenistwa... :) Pozdrowienia dla wszystkich! Odpoczywajcie, Słoneczka a potem wpadnijcie opowiedzieć co słychać po majówkach :D Miłego dnia! Buźka!

Gość Kalinka....
Czesc dziewczyny🌻...zapowiada sie piekny dzien...a ja cała w stresie,w poniedzialek mam badania lekarskie...i martwie sie troszke mam nadzieje,ze mnie nie odrzucą:O...o 8 rano mam sie stawic na biurze przepustek z "moczem do badania":D...to mnie najbardziej rozsmieszylo,jak mi powiedziala o tym,gdy dzwonila;)mam nadzieje,ze wszystko,ze mna w porzadku;)...i zaloze swoj wymarzony mundurek....

Witajcie dziewczynki w to niedzielne popoludnie..... chociaz u mnie pada :( bbrr Gdzie Wy wszystkie sie podziewacie? Ja wlasnie wrocilam z Zakopanego .... bylo super chociaz straszny tlok .... elf13 🌼 Appache co slychac 🌼 Amelik zycze owocnego pisania pracy licencjackiej 🌼 Milagro 🌼 Kalinka napewno badania wyjda dobrze trzymam za Ciebie kciuki 🌼 Mgiełka 🌼 Dodka co u Ciebie? 🌼 Kwiatuszek 🌼 Pozdrawaim dziewczynki bardzo goraco i zycze duzo sloneczka :)

Cześć Dziewczynki!!! No i po majówce :( albo dla niektórych :) Umie przez 3 dni byli goście i przez prawie cały tydzień Ukochany. Wczoraj i dziś natomiast szkoła. Przyjemny tydzień szybko minął, a teraz szara rzeczywistość w dodatku przyprawiona przeziębieniem i pochmurno-wilgotna pogoda za oknem. Kalinka 🌻 trzymam kciuki za komisje lekarską. Pamiętaj, żeby rano nie wypić nawet kawy, bo ci skoczy glukoza. I nie zaraź się ode mnie ;) bo przecież idziesz tam jutro jako okaz zdrowia!!! :p :p :p A już po wszystkim pamiętaj by koniecznie nam zameldowac o tym, jak poszło!!! Żeby żadnej dziewczynki nie pominąć, bo nas tutaj przybywa :) :) :) to kwiatuszki dla wszystkich 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Witajcie sloneczka w ten sloneczny dzien.... ja dzisiaj ide pierwszy raz do pracy....... ale to nie znaczy ze nie bede skladac papierow do sg wrecz przeciwnie. Appache slonce ciesze sie, że tak ambitnie do tego podchodzisz i ze w koncu sie zdecydowalas. Ja juz mam zaswiadczenie o niekaralnosci, musze jeszcze wyciagnac akt urodzenia i zdobyc zaswiadczenie z mojego klubu ze jestem zawodniczka w kobiecej druzynie. A gdzie reszta dziewczyn? Prosze sie meldowac i zdawac relacje jak minal dlugi weekend.....Pozdrawaim Was wszystkie i sle dla kazdej z Was 🌼 🌼 🌼 🌼 oraz 👄 👄 👄

Cześć Laseczki ;) ;) ;) No, musiałam iść do lekarza ... zatoki, no więc antybiotyk :( Ale na pewno zaraz mi przejdzie. Tylko na razie nie mam ochoty na robienie czegokolwiek :( No, poza pisaniem do Was. Kalinka 🌻 jak tam po badaniach? Zyjesz? Szyja już dla Ciebie mundurek? Odezwij się!!! Dla wszystkich laseczek 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Appache🌻 jestem z Ciebie dumna! Cieszę się, że się zdecydowałaś ;) Wiecie, ja zawsze kiedy składam komuś życzenia mówię \"życzę Ci ZREALIZOWANIA marzeń\" nie \"spełnienia\". I naprawdę jestem z Ciebie dumna właśnie dlatego, że odważnie bierzesz sprawy w swoje ręce, a nie czekasz aż Ci gwiazdka z nieba spadnie. Melduj o rozwoju wydarzeń, a jak już pobierzesz swój upragniony mundurek, a także Kalinka i Moonisia, to będzie okazja do uczczenia tego;) pozdrowionka jeszcze raz dla wszystkich 🌻🌻🌻🌻🌻

Gość Kalinka...
Czesc dziewczynki:)badania mi przesuneli o kilka dni,bo jak na złość dostałam wczoraj okres i klop,laboratorium mi pani powiedziala,ze mam przyjsc jak bede juz "po";)wiec ide dopiero w czwartek lub piątek,ale pobralam w kadrach skierowanie,bylam w przychodni,pani pielegniarka byla tak mila,ze tez wypisala mi juz skierowania na wszystkie badania:)a strasznie ich duzo,poczynajac od badan laboratoryjnych,test na przeciwciala HIV...na psychiatrze i ginekologu koncząc,ale mam nadzieje,ze w jeden dzien sie wyrobie:)pozdrawiam gorąco...moj stres sie przeciagnie o kilka ladnych dni😠buzialki dla Was🌻

Kalinka🌻 nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Wykorzystaj ten czas jeszcze dla poprawienia zdrówka i formy. Jak lubisz to nie żałuj sobie wątróbki i buraków żeby była dobra hemoglobina (okers Ci ja odrobinę zmniejszy). Połykaj troche witaminek albo najlepiej obżeraj się owocami i warzywami. Zarzywaj powietrza i np. biegania zeby sie dobrze dotlenić. I ciesz się, że masz jeszcze chwile oddechu przed badaniami. Jestem pewna, że wszystko będzie dobrze. A poza tym większość badań na takich komisjach polega na wywiadzie. Trzymam kciuki;) Dziewczynki, gdzie jesteście??? Buziaki i pozdrowionka 🌻🌻🌻