Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błękittek

Dziewczynki mundurowe i nie tylko

Polecane posty

Właśnie obejrzałam zdjęcie Moonisi 🌻🌻🌻 No powiem Wam, że koledzy z przyszłej pracy Moonisi (np. ze szkoły policyjnej) będą mieli problem, jak się pojawi taka laleczka :) Nie wiem, czy powinnam dalej oglądać Wasze zdjęcia bo zaczynam się czuć jak straszydło :( A w ogóle to bardzo sympatyczne zdjęcie i uśmiechniętymi koleżankami. :) Całuski 👄👄👄

Gość _kwiatuszek_
Milagro moja fotka poleciala do Ciebie🌻

Gość _kwiatuszek_
Appache to poprosze maila,i zaraz odesle fotke;)

Gość _kwiatuszek_
Appache do Ciebie tez moja fotka poszla:)

Dzięki Kwiatuszek 🌻🌻🌻 No Kochana, ja też juz rozumiem tych Twoich kolegów. Wprawdzie słabo Cię tu widać (czekam na następne zdjęcia) ale spokojnie można powiedzieć, że piękny z Ciebie kwiatuszek :D Moje zdjątka już do Ciebie poleciały. Tylko się nie przestrasz :)

Gość _kwiatuszek_
Milagro wcale sie nie przestraszylam,tylko mile zaskoczylam ładną buzia Pani o typie urody "jesień"....🌻🌻

Gość moonisia23
Oj widze, że zrobilo sie tloczno :))) Milagro... zawstydzilas mnie az zarumienilam sie od stop do glow..... bardzo slicznie wyszlas a szczeglnie na drugim zdjeciu..... Wyglądasz mi na bardzo szczuplutka osóbkę. Elfiku i Appache juz wysylam zdjecie do Was. Appache.... Bardzo sie ciesze, że bedziesz probowac napewno Ci sie uda! Ja tez wysylam papiery w maju, narazie nic nie czytam ani nie cwicze, pisze wlasnie ankiete do pracy licencjackiej dla mojego miska. Moze ktoras z Was ma jakies pomysly na jej ulozenie. Pisze o niedostosowaniu spolecznym mlodziezy gimnazjalnej.Bylabym wdzieczna za pomoc. Amelik.... ja rowniez Cie bardzo goraco witam {kwiatek} :) Kwiatuszku... ja tez poprosze fotke monika1984_22@o2.pl

hehe żeby facet jeszcze jakoś wyglądał, bo u mnie dużo takich mniejszych ode mnie chociaż ja sama za wysoka nie jestem , a jak jest jakaś interwencja czy coś to się robi problem bo niektórzy zatrzymani to są potężne byczki... ja zielony ale sg

Gość _kwiatuszek_
Moonisia fotka moja juz u Ciebie powinna byc;)

Amelik🌻 a myślałam, że jesteś z mojej \"gałązki\", a Ty jesteś od Kwiatuszka.

Wiecie co? Myslałam, że tak po 10-tej stronie to już nikt do nas nie dołączy, że tych kobietek mundurowych, które lubią pogadać z innymi kobietkami tez mundurowymi to jest tyle, że można na palcach jednej ręki policzyć. Na szczęście, chyba sie myliłam. Strasznie się cieszę, że nasze grono się powiększa :D :D :D

haha zielone to zielone i tak jest nas malutko :) pozdrowienia dla zielonych i niebieskich :) zreszta myslałam nad tym aby być zieloną twojego rodzaju a kwiatuszek z jakiego oddziału??

Gość _kwiatuszek_
Ja z MOSG,a Ty amelik z jakiego???:)

u nas jest mało babeczek wiecej jest w temacie - kobiety mężczyzn mundurowych , które też swego czasu czytałam aby spojrzeć na naszych chłopaków z innej strony hehe ja zreszta chyba nie chciałabym mieć faceta z naszej firmy :)

Ja, w mojej poprzedniej pracy pracowałam z ponad 300-toma mężczyznami, a oprócz mnie nie było juz żadnej kobiety. Traktowali mnie jak kumpla, jak faceta: nie szczypali się z przekleństwami, nie oszczędzali mnie gdy trzeba było przenosić dziesiątki kilogramow, pchać samochód gdy cos wysiadło it. Zachowania odnośnie swoich (i nie swoich) kobiet tez przede mna nie ukrywali. Wiedziałam o ich zdradach, słyszałam jakie kłamstwa opowiadali swoim zonom, dziewczynom, wiem co jest dla nich ważne jeśli chodzi o kobiety, a co zupełnie ich nie interesuje... I mogłabym tak długo jeszcze. Przez te prawie 4 lata miałam okazję niejedno zobserwować i niejedno usłyszeć. W wynik tech obserwacji mogę powiedzieć o mężczyznach wiele złego ale chyba jednak trochę więcej byłoby dobrego. Jeśli chodzi natomiast o ich podejście do kobiet to powiem tak: z tego grona i przez ten czas (4 l.) tylko od jednego usłyszałam, że kocha swoją żonę. W ogóle bardzo dużo o niej mówił i zawsze z uczuciem. Ale do czasu. Rok później powiedział, że najbardziej na świecie kocha ... mnie. I wiecie xco sobie wyobraził?! - Ze będzie miał i mnie i ją. Pogratulowałam wielkiego serca i wyobraźni... :)

W aktualnej pracy jest wiele osób z którymi się kumpluję ale jednak bardzo tęsknię za chłopakami z poprzedniej pracy.

Gość _kwiatuszek_
Ponawiam pytanie,Amelik z jakiego jestes oddzialu SG???;)

heh to masz podobne obserwacje do moich :) ja przez rok byłam jedyną dziewczyna z 30 chłopakami i też nie ukrywali prawdy o swoich babeczkach, zdradach i dlatego teraz jestem bardziej czujna jak poznaje faceta i od razu wiem kiedy mi ściemnia... jednak nie ma co mówić z facetami lepiej się współpracuje i dogaduje, tylko trzeba ich zaakceptować takimi jakimi są i nie za wiele od nich wymagac :) ja lubie moich chłopaków i bardzo tez za nimi tęsknie

Gość _kwiatuszek_
Dobra Amelik nie chcesz odpowiedziec to nie 😠

Kwiatuszek jestem z POSG wyślij mi fotke jak mozesz to moze okaze sie ze sie znamy bo ja kurs konczyłam niedawno :)

milagro a służysz/służyłaś czasem w trzebiatowie ? bo tam tez jest jednostka..

Ooo! Nasz topik kwitnie :D Appache Przy przyjęciu do Policji wysyłają na badania w specjalistycznej klinice MSWiA. Robią tam morfologię, Badanie wzroku i słuchu, psycholog, psychiatra, EKG, neurolog, ortopeda a na koniec do internisty-i on robi bilans. To tylko strasznie wygląda. Idzie bardzo szybciutko. Dziewczynki, u nas jest 4 kobitki na 120 facetów. Też musiałam ukrywać zdrady moich kolegów, dawać reprymendy, odbywać poważne rozmowy... Ale wiecie, przyzwyczaiła się chyba. Choć niektorzy to plotkarze i zazdrośnicy :D Lubię ich. Dobrej nocy, Dziewczynki. Niech przyniesie cudowne sny.

No nareszcie!!!! Ale byłam wkurzona, że cały dzień nie mogłam się tutaj dostać, poczytać Was i popisać do Was A tak w ogóle to wstałam dzisiaj o 6-ej, przed 7 już byłam z koleżanką na basenie, potem poszłyśmy biegać. Dziś udało mi sie pokonać 7,8 km. Może niedługo dojdę do 10 km. A co tam u Was? jak mija dzionek? 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Ufff!!! Wreszcie :D Cześć, Dziewczynki! :D U mnie zwykła codzienność. Powoli zdrowiejemy z Misiem, ale na razie o wyjściu na dwór nie ma mowy, więc śliczną pogodę podziwiamy sobie przez okienko :( Milagro 🌼 Podziwiam wytrwałość! Pamiętam to uczucie, jak po 7 kilometrach \"nogi same idą\" :) To super czucie. Może ja też kiedyś jeszcze... Gdybyś potrzebowała jakichś sugestii odnośnie swojej pracy-wal. W sumie jest troszkę podobna do poprzedniej (także porusza problematykę afektu-tutaj jednak-jak widzę w kontekście kontratypu obrony koniecznej) Dziewczynki: Milusiego dnia z mnóstwem słoneczka, radości i ciepła. Pozdrawiam Was cieplutko. Buźka!