Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błękittek

Dziewczynki mundurowe i nie tylko

Polecane posty

Witam. Przez przypadek trafiłam na Wasz topik i chyba też tu pasuję. W prawdzie na co dzien munduru nie noszę, ale stopien porucznika posiadam.Ja dla odmiany SW.

Wszystkim życzę dużo zdrówka. Ja też ledwo co się wykurowałam. Coś w tym powietrzu niedobrego wisi. Wszyscy w koło chorują

Dziewczynki kochane...chyba wiosna nam tu poczyniła takie pustki ;) Oliwia, Słoneczko super, że miło spędziliście niedzielę. Pogoda prześliczna, to prawda że szkoda jej marnować na fochy facetów :) Appache, kuruj się, Kochana. Wiosna przyszła, czas teraz na majówki i inne atrakcje! Choróbsko, precz od naszej koleżanki! Misiata, pewnie, że pasujesz! Odwiedzaj nas często. Teraz u nas pustki, ale reszta kobitek na pewno wkrótce się zamelduje. Są naprawdę niesamowite! Pozdrowienia, Dziewczynki. Miłego wieczorku.

Dziewczynki, gdzie Wy? Appache, jak walka z choróbskiem? Trzymamy kciuki!

hello dziewuszki zagrzebałam się w tych papierach tak, że bożego świata nie widzę.... co do mojego trola - było dobrze i znowu gruchnęło - nic dobrego z tego nie będzie. Pozdrawiam was wszystkie jak zwykle serdecznie 👄👄👄

witaj misiata 🌻 dziewczynki pogadamy jak się obrobię, dousłyszonka

Appache🌻 ZDRÓWKA!!!! Przed Tobą wiekie zadania!!! Oliwia🌻 dopóki jest choc cień szansy na ratunek to próbuj ratować. Jesteś przecież i silna i mądra :D Chyba, że zniknie cień .... Misiata🌻 miło, ze do nas dołączyłaś ;) Elfik🌻 Kwiatuszek🌻 Dodka🌻 Amelik🌻 Moonisia🌻 co u Was??? Ja jestem strasznie zapracowana. Pozdrawiam 🌻🌻🌻🌻🌻

Dzien dobry dziewczyny🌻 Ja juz na sluzbie od ranka,strzega granic naszego panstwa;) 🌻 Appache ucz sie pilnie i kuruj;) Wiesz juz kiedy masz egzaminy?? Jedz duzo witaminek;) 🌻 Oliwia pozdrowienia dla Ciebie i Twoich dziewczynek😘 Mam nadzieje,ze wszystko w Twojej rodzinie ulozy sie pomyslnie i nie bedziesz miala juz zadnych stresow;)Ach Ci faceci zawsze rozrabiają;) 🌻 Elfik co tam u Ciebie w pracy?? Ja ostatnio mialam doczynienie z takim okropnym,obscesowym policjantem,ze pozostal mi jakis uraz w psychice i nabawilam sie wstretu do tej formacji:O Świr ze mnie;) 🌻 Milagro pewnie ostro trenuje przed egzaminami na kolejny stopien oficerski.Ja oczywiscie trzymam kciuki caly czas....:) 🌻 Moonisia,jak tam idzie Twoja rekrutacja??? Pozdrowioka dla Wszystkich z wyjatkiem policjantow:P

Witam Dziewczyny. Napiszę trochę o sobie, bo tak z zupełnie anonimową osobą to trudno o kontakt. Jeżeli chodzi o prace zawodową, to pracuję już 7 lat i podobnie jak Wy, głównie z facetami (zwłaszcza, że w meskim więzieniu:)). Kobitek jest nas zaledwie parę, więc staramy się trzymać razem i mamy w sobie wsparcie. To jest fajne. Na kolegów tez nie narzekam :). A prywatnie to niestety w małżeństwie mi nie wyszło, ale mam cudownego Dzieciaczka i aktualnie czuję się super.

Czołem, Dziewczynki! A ja od ranka dzilenie strzegę ładu i porządku :D Appache, walcz dzielnie z choróbskiem, bo idzie ciepełko a człowiek może się nim z pełni cieszyć kiedy jest zdrowy. Więc...do boju! Trzymamy kciuki! Oliwia, Kochana nie daj się! Będzie dobrze. Jeśli nie z nim to z kimś innym. W końcu Ty i dzieci jesteście najważniejsze. Czy da się z nim porozmawiać-jak z facetem? Czy rozumie coś z tego, co do niego mówisz? Czy dotrzymuje slowa? Jeśli nie- może nie warto. Wiesz, boję się, że resztę życia spędzisz na próbach ratowania tego, czego już nie ma... Milagro, Kochana wiem coś o tym :) Ja z zaległości nie wyjdę do wakacji... Kwiatuszek ; strasznie mi przykro, że masz takie doświadczenia z policjantami. Cóż...u nas, jak i u Was ludzie są różni...I czasem po prostu mają gorsze dni. Ostatnio u nas był kontrol. Przyjechała dziewczyna, która na zrobioną kawę (jacobs) prychała z takim oburzeniem do kobitki (cywila) która jej tą kawę zrobiła (ja takiej kawy nie będę piła!!!) że zrobiło mi się za nią wstyd. Cóż ludzie, jak to ludzie...bywają różni. Mam tylko nadzieję, że nie pozostanie Ci ten niesmak na długo. Misiata, nie tylko Tobie nie wyszło. Jest nas tutaj kilka. Ja za to za drugim razem trafiłam w samo sedno i teraz jestem najszczęśliwsza na świecie :D Mam nadzieję, że Ty także Dziewczynki kochane, milutkiego dnia! Dużo, dużo słoneczka i ciepła. Myślę o Was często. Buźka!

witam was moje kochaniutkie chociaż na was można polegać pozdrawiam wszystkie- bez wymieniania bo nie mam zbyt dużo czasu 👄👄👄 milagro 🌻 cień już zniknął on jest niereformowalny, już 5 lat próbuję i nic - jest coraz gorzej Appache 🌻 mnie już brakuje siły na czekanie na cud ja potrzebuję w tym wszystkim partnera, faceta z jajami.... Kwiatuszek SG 🌻 dziękujemy wzajemnie pozdrawiamy elf13 🌻 jest dokładnie tak jak piszesz, właśnie doszłam do wniosku, że tak naprawdę to ja już nie mam czego ratować --my nie żyjemy ze sobą, my żyjemy obok siebie a to różnica.... damy sobie radę bez niego ja w to wierzę - nie.nie - ja to wiem....

Oj Dziewczynki,cos nam ta stronka się niemiłosiernie długo ciagnie;) 🌻 Misiata witaj wśród naszego skromnego,ale jakże zacnego grona;) 🌻Życzę Ci jak najlepiej,wierzę,że wszystko ułoży sie po Twojej myśli,niezależnie od tego jaką decyzje podejmiesz w sprawie swojego związku:) Najwazniejsze,żebys to Ty i dziewczynki czułyście się bezpiecznie. 🌻Elf,zgadzam się z Tobą całkowicie,ludzie są różni.To wyłącznie zależy od ich charakteru. Znikam do milego poklikania,pozdrawiam wszystkie mundurki;)

Kwiatuszek SG 🌻 to pewnie było do mnie dzięki,a jak nie to przepraszam że się wcięłam

Dzień dobry, Dziewczynki!U mnie dziś wreszcie śliczny dzień. W sam raz na wiosenne spacery. Wy pewnie także korzystacie ze wspaniałej pogody... Oliwia, trzymaj się, Kochana. Wszystko się ułoży, zobaczysz. Najważniejsze jest to, że masz wspaniałe dzieci... rodzinę... Żyj swoim życiem-a jeśli Twój mąż wybiera inne uciechy-trudno... Nie wie co traci. Piszesz, Słoneczko że nie masz już czego ratować... Czy jesteś tego pewna? To bardzo ważna decyzja. Trzymamy kciuki. Kwiatuszek dlatego mam nadzieję, że Twoje uprzedzenie już minęło? Milutkiego popołudnia, Dziewczynki! Pozdrawiam cieplutko!

Cześć,czołem...pytacie skąd się wziąłem;) U mnie jest tak gorąco,że nie ma czym oddychać takie ciężkie powietrze...i od wczesnego ranka na służbie jestem:) I smażę się w moim mundurku i buciorkach;) 🌻Oliwia tamte słowa oczywiście były skierowane do Ciebie:) 🌻Appache nie martw się nasz topik nie umrzę,nie pozwolimy na to,prawda???;)Mi sie wydaje,ze w policji cale to postepowanie rekrutacyjne szybciej idzie niz w SG,ale na spotkaniu informacyjnym dowiesz sie co i jak dalej;)No i ucz sie pilnie do testów,nie są trudne,także dasz radę:) 🌻Elf,zgadłaś wczoraj całe moje \"uprzedzenie i niesmak\" po tamtej sytuacji minął;)Bo przecież za sprawa jednego zesutego groszka,nie można patrzeć źle na wszystkie groszki;) Pozdrawiam,ja się odmeldowuje;)

Gość elf103
Dzień dobry, Dziewuszki! O, nie dopuścimy do tego, by nasz topik umarł :D Appache, jesteś kochana, Słoneczko ale obawiam się, że muszę się z tym wszystkim uporać sama :) Cieszę się, że czujesz się dobrze i na dodatek wypoczęta. Tak trzymać! Buźka! :D Kwiatuszek, super, że nie żywisz urazy do niebieskich mundurków. Dużo słoneczka, Dziewczątka! Pozdrawiam cieplutko. Odmeldowuję! 🌼🌼🌼

:D Elf 103 to byłam ja (szczerze zdziwiona dlaczego mnie nie zapytało o hasło :D ) Buźka!

cześć laseczki dzięki jak zwykle za wszystkie wypowiedzi elf13 🌻, Appache 🌻, Kwiatuszek SG 🌻i wszystkie was pozdrawiam serdecznie 👄. Dziewczynki ja naprawdę mam pewność tego co chcę zrobić - trol w piątek po pracy zadzwonił że podejdzie tylko do siostry oddać plyty i idzie do domu, była 17.00,a wieczorem zadzwonila jego siostra z zapytaniem czy on dzisiaj do niej dotrze???? wrócil w sobotę o 13.00 - czy ja naprawdę według was mam jeszcze co ratować?????? bo mi się wydaje że to już naprawdę nie ma najmniejszego sensu, gdyby mu chociaż trochę zależalo to nie zachowywalby sie tak egoistycznie,prawda?????? A tak poza tym wszystko dobrze spędziłam bardzo fajnie wekend z moją malutką i ze znajomymi. Lecę klecić dalej to archiwum, papapapapapap

cześć kofane mundurowe musimy zacząć coś tu pisać bo nas wkońcu zdejmą z tego forum, ruszyć laki te klawiatury, czekam na jakieś wiadomości od was, slyszycie????????? pozdrawiam was, to forum beż was umiera..........

Gość Kalinka....
Czesc dziewczyny;)Ja juz prawie mundurowa jak wiecie zreszta,bo caly czas Wam bębnie o tym na forum;) W poniedzialek jade załatwić wszystkie formalności no i na przymiarkę mundrurków;)A 12 czerwca zaczynam szkolenie,ale jeszcze nie wiadomo gdzie...szczerze mowiac wolałabym Koszalin,no ale zobaczymy jak to będzie:) Pozdrawiam Was gorąco😘

Czesc dziewczynki oj cos pusciutko sie robi :( Ja pracuje na stacji a dodatkowo pisze prace licencjacka wiec troszke Was zaniedbalam. Ale postaram sie to nadrobic 🌻 👄 Oliwia.... oj Ci mezczyzni... mam nadzieje, że Twoj w koncu pojdzie po rozum do glowy i zrozumie, że rodzina jest najwazniejsz. Z calego serduszka Ci zycze aby Ci sie wszystko dobrze ulozylo.... Jedynie co moge dla Ciebie zrobic to telepatycznie Cie usciskac i przeslac buziaczka Kalinka .... ciesze sie, że zaniedlugo zalozysz mundurek.... i wstapisz w szeregi... przede mna jeszcze daleka droga ale mam nadzieje, że zrealizuje swoje plany Appache.... a co tam skarbie u Ciebie? Witaj Misiata :) Kwiatuszek, Milagro, Elfik

cześć mundurki, chyba się na was pogniewam.... 🌻 Kalinka.... witaj wśród nas,pisz bo widzisz że dziewczyny sa niegrzeczne i nie piszą... 🌻 moonisia23 on juz raczej nie zmądrzeje, ale to będzie jego problem niedlugo, zostanie wkońcu z tym sam i się nie pozbiera.... pozdrawiam was i czekam z niecierpliwością na was tutaj......

Gość elf103
Dzień dobry, Słoneczka! :D Melduję się na rozkaz ;) U mnie w pracy młyn, do tego z samego rana ktoś puścił plotę o kontroli z wojewódzkiej :D Ale wszyscy byli w strachu :D (ja też :) ) Oliwka, Kochana mam nadzieję, że jednak się opamięta. Oby w porę! Moonisia, my wszystkie trzymamy kciuki za Twoją pracę!!! :D Kalinka, przymiarka mundurków to strasznie długotrwały proces. Ale przyjemny :D...:) Pozdrawiam wszystkie Panie w mundurach. Aaa...i wiecie co, mam pytanie. Jak Wasi mężczyźni przyjmują mundurek? Służby nocne? Kolegów z pracy? Mój Skarb bardzo dzielnie. Pomaga mi jak tylko może. Mam w nim wielkie oparcie. A służb nocnych -póki co nie miewam. Ale gdyby...to kto wie? :D

laski nie wyglupiajcie sie jak was tu nie bedzie to z kim ja bede rozmawiala??????? pisać proszę, pisać to ROZKAZ!!!!!! elfik, Appache 🌻 dzięki dziewczynki, od wczoraj jestem na diecie czas wziąść się za siebie i za swoje zycie koniec bylejakiego żywota, szkoda czasu, nie?????? buziaczki wszystkim 👄👄👄

dziewczynki zapomnialam, bo jutro mnie tu nie ma dla wszystkich mamusiek wszystkiego najlepszego , duża duża duża buzia 👄