Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błękittek

Dziewczynki mundurowe i nie tylko

Polecane posty

Witajcie dziewczynki melduje sie!! u mnie nic sie nie zmienilo dalej pracuje na stacji benzynowej Ostatnio dowiedzialam sie, że u nas na slasku pracuje sie tylko pol roku na lotnisku a potem wysylaja Cie na wschod..... dziewczynki mundurowe z Sg jak tam jest u Was. Czy faktycznie tak szybko moga wyslac na drugi koniec Polski? Jedank i tak sprobuje zlozyc papiery pozdrawaim Was wszystkie i obiecuje, że bede czesciej sie meldowac. Oliwia... widze, że podjelas decyzje mam nadzieje, że uda Ci sie ulozyc zycie razem z dziewczynkami bo na to zaslugujecie.... zycze z calego serduszka abys w koncu odnalazla prawdziwe szczescie 👄 Appache .... widze, że nie marnujesz czasu, chcialabym byc tak wytrwala ja Ty.... dla wszystkich dziewczyn mundurowych zycze milego dnia i przesylam 👄

Cześć, Słoneczka!!! Rzeczywiście się tutaj ruszyło :D To super!!! Oliwia, Kochana... Jeśli rzeczywiście podjęłaś taką decyzję-trzymam kciuki abyś w niej wytrwała. Uwierz mi-bycie singlem z dwójką udanych dzieciaczków jest o wiele bardziej udane niż tkwienie w nieudanym związku. Spokój, brak stresów, wreszcie możliwość realizacji planów bez obaw, że znów przez niego coś się nie uda i będziesz musiała patrzeć na smutne minki dzieci... Trzymam kciuki, Kochana. Będzie dobrze! Mozeroni, Słoneczko...Trzymamy kciuki za randkę! :D Napiszesz jak było? Super, że jesteś z nami. Appache, Kwiatuszku poraża mnie Twoja ambicja ( w jak najbardziej pozytywnym tego słowa znaczeniu) Jestem pod wrażeniem! Tak trzymać a będę jeszcze do Ciebie mówić: Komendancie :D Dziewczątka kochane, miłego popołudnia. Wpadnę później by dowiedzieć się co słychać. Ja dla odmiany dziś przywlokłam robotę do domu. Chyba szalona jestem ale mój A obiecał, że pomoże :D Ech, co ja bym bez niego zrobiła :) Buźka, Kochane. Pa!

hej dziewczątka :):) no to była sobie randka ehhh... już prawie byłam na randce kiedy dżwięcznie zaćwierkał mój okropny telefon !!! ściągnęli mnie do pracy . heh , ale to normalne , mnie nie dane są randki :):) no zobaczymy , przełożylśmy spotkanie na jutrzejszy dzień . dzięki za wsparcie dziewczyny :):) cholera , czuję sie jak bym szła na jakieś poważne egzaminy :):)

oliwia z tego co piszesz wynika że faktycznie nie ma sensu ciągnąć martwego związku. najważniejsze że dojrzalaś do podjęcia poważnych kroków. teraz pomalu będzie z górki , zobaczysz. powodzenia ci życzę , tym bardziej że masz niezle zaplecze , macie taką małą rzeczpospolitą babską w domciu i tak trzymać :):) elf13 dzięki serdeczne :):0 no ale z moją randką nieszczesną muszę sobie jeszcze poczekać :):)

witam was moje kochane mundureczki, nareszcie się coś zaczęło dziać tu u nas bo myślałam ze to już koniec naszego topiku. pozdrawiam i ściskam was wszystkie 👄 moonisia🌻 dziękuję, uloży się ,teraz się uloży... elf🌻 wiem co to znaczy być singlem z dzieckiem, teraz będę singlem z dwojgiem dzieci - widocznie muszę przejść poszczegolne szczeble drabiny.... a z tym brakiem stresów, możliwością realizowania planów masz zupelna rację i nie musisz mnie do tego przekonywać, moje dziewczynki mają chodzić uśmiechnięte, zadowolone z życia.... mozeroni🌻 ja nie dojrzalam teraz do podjecia powaznych krokow, ja zawalilam sprawę pozwalając mu wrócić jak dowiedzialam sie ze jestem w ciąży - liczylam na to że dziećko go zmieni - teraz muszę ten błąd naprawić, a z dziewczynkami dam sobie radę i to świetnie, Dominisia już mi bardzo pomaga, nie mam z nią żadnych problemow....

Cześć, Dziewczątka! Ja od rana pływam w wkitkach i samam nie wiem czy raczej ich ubywa czy też wręcz przeciwnie :D Mozeroni, Słoneczko...a to pech!!! No, cóż...służba nie drużba. Najważniejsze, że umówiliście się na...dziś?? :D Swoją drogą... wiesz, dobrze o facecie świadczy, że potrafi uszanować Twoją pracę. Tym bardziej trzymam kciuki!!! :D Oliwia, Kwiatuszku bycie singlem to naprawdę żaden dyshonor, uwierz mi. Myślę, że wyrwać się z chorego związku-to dopiero jest sztuka!!! Będzie dobrze, Kochana. Będę trzymać kciuki za to, by z każdym dniem w Waszych serduszkach było coraz więcej wiosny. Całuski dla Twoich pociech. Kobitki (do reszty mówię :) ) do apelu!!! Co słychać? Tęsknimy za Wami.... Miłego dnia, Kochane. Mykam do pracy. Buźka.

elf🌻 ja wcale nie powiedzialam tego w tym kontekście, ja naprawde po rozwodzie zostalam ze starsza córka sama i teraz znow jęstem sama, ale jakoś mi z tym lepiej, nie uzalam sie , ani nie traktuję tego jako dyshonor Dzieki dziewczyny że jesteście ze mna 👄

Oliwia, Słoneczko ja wcale nie powiedziałam, że Ty tak traktujesz \"singlowanie\" :D Ale wiem, że niektórzy tak o tym myślą. Wiesz, kiedy ja byłam śiweżo po rozwodzie moja rodzina życzyła mi w czasie wigilii: żebyś sobie wreszcie ułożyła życie. A ja? Myślałam sobie: kurcze, o co im chodzi? Przecież ja właśnie zaczęłam naprawdę żyć... Dlatego wiem, że niektórzy tak patrzą na singli: biedactwa...samotni a to przecież nie jest tak. Ty to wiesz i ja to wiem :D Pozdrawiam cieplutko. buźka!

elf🌻 wiem kochanie wiem,moja rodzina takie życzenia mi skladala w Wielkanoc jak przyjechalam do rodzicow tylko z dziećmi- juz czuli pismo nosem, ze cos jest nie tak.... dziewczynki ja uciekam,do poniedzialku,wyjeżdzam z moimi laskami odpocząć od tego wszystkiego, papa...

Do \"zobaczenia\", Oliwio. Udanego wyjazdu. Mnóstwa cieplutkich chwil. Buźka. P.S. Będziemy tęsknić :)

Appache, Słoneczko wcale mnie nie przerażają Twoje ambicje! Przeciwnie. Jestem pod wrażeniem. :D A niepowodzeniami się tak bardzo nie przejmuj. Trzeba się na nich uczyć i...iść dalej. Moje maleństwa...starsze wyjechało do babci na weekend (przyjeżdża stamtąd rozpuszczony jak dziadowski bicz i miesiącami muszę pracować nad przywróceniem jako takiej dyscypliny :) ) A Twoje Maleństwo będzie napewno szczęśliwe i bardzo, bardzo kochane :) Tylko musi jeszcze troszkę na Ciebie zaczekać :) Buźka, Dziewczynki. Gonię do łózia. Słodziutkich snów.

witajcie dziewczynki :D właśnie zaczęłam słuzbe i niestety taki piękny dzień spędzę w pracy do 19 :( Appache-randka ok. ale za to stwierdzilam że jestem głupia baba , zacz ęłam jak szczeniara angażować się uczuciowo a nie powinnam , przez to mogę stracić na prawdę świetnego przyjaciela, napiłam się piwa i w nocy go o tym oświeciłam :( kurcze , to wszystko jest porąbane, teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam , ale z drugiej strony to chyba bardziej uczciwe , bo widywaliśmy się niemal codziennie , codziennie byly dziesiątki sms-ów albo telefony , ale wszystko na etapie koleżeństwa. powiedzialam otwarcie że musimy trochę spasować bo boję się tego co mogę zacząć czuć.ehhh, chyba za bardzo skomplikowana jestem :( pozdrowionka dla wszystkich

Dzień dobry, Dziewczynki! Dziś pozwoliliśmy sobie na błogie lenistwo. Jutro za to jedziemy kupić sobie nowe rowerki i... czas wyruszyć zanim obrośniemy tłuszczykiem ;) Obydwoje uwielbiamy jazdę rowerem. Nawet kupiliśmy Misiowi przyczepkę rowerową-taką do przewozu dzieci. Zobaczymy jak się sprawdzi. Mozeroni- super, że spotkanie się udało. I nie martw się na zapas. Czas pokaże co dalej. Chłopak na pewno zrozumie Twoje wątpliwości. Appache: Tym razem wszystko wyjdzie :D Trzymamy kciuki! Dziewczynki miłego popołudnia. ja jeszcze trochę poleniuchuję a potem...zobaczymy :) Pogoda u mnie idealna na spacerki. Buźka!

hej dziewczeta :D appache- tak zdaję sobie sprawę z tego co piszesz ,ale niestety to nie takie proste. to trochę bardziej skomlikowane. dziś dzwonil do mnie i powiedzial że w żadnym wypadku on nie przestanie się kontaktowac bo nie wyobraża sobie wstać rano i np. napisac sms-a albo zadzwonić . a co do spotkań to owszem możemy spasować ale to nie ma sensu.nic z tego nie rozumiem. cholera .. elfiku- rowerek świetna rzecz :) ja codzien pomykam na rowerku i nie moge jakoś sie bez niego obejsć :) kurcze siedzę sama w domciu bo synka sprzedalam do rodzinki i popijam sobie piwko. ehh jak blogo ...:) pozdrawiam wszystkie :)

Cześć Dziewczynki!!!❤️❤️❤️ Ale się za Wami stęskniłam!!! Niestety przez ostatnie dni tak padałam na ryjek, że nie miałam nawet siły sprawdzić poczty. Ogromny nawał obowiązków, mój Szef mnie zastępował jak byłam na zwolnieniu, a teraz on poszedł na wolne i ja pracuję za niego. I do tego moje zaległości. I jeszcze przygotowania (próby) do uroczystego odebrania awansu, doszykowanie munduru galowego itp. A na juro zaplanowałam sonbie bardzo miłe popołudnie: umówiłam się z koleżanką na buszowanie po sklepach bo muszę kupić jakieś ubrania po tym jak przytyłam. :D Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :D Przynajmniej kupię sobie parę wystrzałowych ciuszków:D :P :P :P Oliwia❤️ Gratuluję decyzji i odwagii!!! Mam nadzieję, że wytrwasz i nie dasz juz skrzywdzić siebie i dziewczynek. A co do opijania to zapraszam do Warszawy!!! Apache❤️ ale Ty jesteś maszyna :P Bardzo mi przypominasz mnie ale chyba jesteś trochę bardziej pracowita :D I dobrze :D Melduj jak testy!! Elfik❤️ Mozeroni❤️ trzymam kciuki za pomyślność Twoich spraw sercowych ❤️❤️❤️ Kwiatuszek❤️ Moonisia❤️ I dla wszystkich pozostałych Laseczek❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Gość Kalina02
pozdrawiam wszystkie mundurówki... mój mężczyzna nosi mundurek:), wiec co nieco o tym wiem:). trzymajcie sie

Hola moje kochane mundureczki!! :) U nas w nocy chyba trochę padało więc może będzie trochę lżejsze powietrze. Dzisiaj mam w planach sprzątanie, prasowanie, gotowanie rosołku, wizyte u manicurzystki i solarium - czyli same przyjemności :P Może wreszcie trochę odpocznę. A wczoraj po pracy pojechałyśmy z koleżanką na zaplanowane zakupy. Udało mi się kupić parę fajnych rzeczy (oczywiście takich zwykłych, do codziennego chodzenia), bo przez bardzo długi czas prawie nic nie kupowałam bo wiecznie brakowało pieniędzy. Ale teraz będzie już tylko lepiej. Co do zdjęć w mundurku galowym to nie wiem czy będę mogła je puścić w internet (raczej nie), ale jak byśmy się spotkały na żywo to pokaże Wam wszyściutkie :P Mozeroni❤️ jak tam sprawy sercowe? W pracy jesteś dzisiaj czy wreszcie zasłużony odpoczynek? Kalina02🌻 witaj u nas ;) Miło nam, że do nas zajrzałaś. Może zechcesz gościć u nas częściej? ;) A jaki mundurek nosi Twoja Druga Połowa? Zielony czy niebieski? Appache❤️ Elfik❤️ Oliwia❤️ Moonisia❤️ Kalinka❤️ Kwiatuszek❤️ Dodka❤️ Amelik❤️ gdzie się podziewacie??? Miłego dzionka Dziewczyny🌻🌻🌻

Cześć, Dziewczynki! U mnie weekend zaczął się nieciekawie. Maleństwo mi zachorowało. To chyba trzydniówka. A ja...całą energię poświęcam na obniżenie gorączki (póki co z powodzeniem :) Mam nadzieję, że Wam czas mija bardziej beztrosko. Miłego wieczorku, Kwiatuszki. Odezwę się wkrótce.

Cześć, Dziewczynki! Ja melduję się na posterunku! Pogoda u nas piękna a ja mogę sobie tylko popatrzeć przez szybkę-bo starym zwyczajem tylko czubek noska mi spod kwitków wystaje :D Milutkiego dzionka, Słoneczka! Skrobnijcie coś tutaj czasami! Buźka!

cześć dziewczynki, ja też melduję się na posterunku, po milo spędzonym wekendzie.... Bylo super, ja i moje laski i żadnych zmartwień, nawet malutka mimo upału byla tak grzeczna i spokojna , naprawdę to bylo mi potrzebne, prawie caly czas nad wodą, będąc z nimi nie myślałam o tym co dzieje się tu, aż do wczoraj, jak wracalam to zadzwonil ze chce do nas przyjść bo się stęsknil za mną i za dziećmi- pozwolilam mu przyjść ale odrazu napięta atmosfera się zrobila w domu, mala jak go zobaczyla to zaczęła plakać i od razu chciala do mnie, jak poszedł to aż się popłakalam, będzie mi ciężko znosić jego wizyty, mówil mi że chce się zmienić, zaczyna terapię w aa i po niej chciałby żebyśmy spróbowali jeszcze raz juz bez alkoholu i kolesi, ale dla mnie to tylko puste slowa, jak zobaczę na wlasne oczy to wtedy będę się zastanawiala czy wogole warto z nim rozmawiać, jak narazie jest dla mnie nikim.... ale ogolnie jestem bardzo pozytywnie nastawiona i zamierzam dużo,bardzo duzo czasu spędzać z moimi dziewczynkami,jestem im to winna a one dodaja mi dużo sily usmiechając sie bez przerwy.... pozdrawiam was wszyskie... 👄🌻👄

Uff...Wreszcie w domu. Maleństwo mi zasnęlo a ja mogę chwilkę do Was popisać. Appache, super, że wypoczęłaś. A jak tam Twoja droga do mundurka? Oliwia, świetnie że tak miło spędziłyście weekend. Szkoda tylko,że tak zakończyła się wizyta Twojego M. Daj Wam trochę czasu. On wszystko pokaże. Nie podejmuj pochopnie decyzji. Dziewczynki, dużo słoneczka w to wiosenne popołudnie! Pozdrawiam cieplutko. Buźka.

no witam moje nieobecne panie i krzyczę na apel, do raportu laseczki, znowu was tu nie ma.... to takie proste - zaglądamy i piszemy.... pozdrawiam..

Cześć, Dziewczątka! Witam Was w ten trzynasty dzień miesiąca! Nie wiem jak Wy, ale ja od samgo rana mam poczucie, jakby cały świat wywrócił mi się do góry nogami. I to bynajmniej nie w tym pozytywnym słowa znaczeniu... Ufff....Nie mam nic do 13-tki, ale niech ten dzień się wreszcie skończy! Pozdrawiam Was cieplutko. Dużo, dużo słoneczka, Kochane. Buźka!

Gość Merry_2006
cześć dziewczynki jak się macie w takie dni upalne?? bo u mnie fatalnie mam sesję a w dusznym pokoju nie da się żyć nie mówiąc o nauce :/ pozdrawiam

no i proszę umieramy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziewczyny, wstyd od 14 nikt tu nie zajrzał?????????????????/ co sie dzieje, jakiś apel trza tu zrobić i przywołać wszystkie do porządku, jak tak można zaniedbywać nasz topik, już go wogóle nie widać na tle innych...... moonisia23 🌻 Kalinka... 🌻 elf13 🌻 Milagro 🌻 Octawia 🌻 amelik 🌻 mgiełka. 🌻 Dodka 🌻 _kwiatuszek_ 🌻 Appache🌻 Kalinka🌻 Błękittek🌻 Blue🌻 I oficer pokładowy🌻 Magdooosia_85 🌻 misiata🌻 mozeroni🌻 Kalina02🌻 Merry_2006 (martajoanna@wp.pl) 🌻 dziewczynki proszę pisać,proszę, bo znikniemy na dobre

DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!! CO Z WAMI???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

laski ja się wypisuję z takiego klubu , gdzie nie ma zbiórek, pogadanek, doprowadzacie mnie do łez....

Cześć, Dziewczynki! Dziewczynki, koniec marazmu! Reaktywacja! Koniec tego lenistwa! Ty się Oliwia nie wypisuj! Ty napisz co u Ciebie!!! :D Jak Twoje maleństwa? My zabraliśmy naszą młodszą pociechę na rower (37 kilometrów!!!) Do tj pory muszę siadać powoli i ostrożnie :D Appache! 🌼 Jak tam Twoje starania? Kiedy następny etap rekrutacji??? Merry🌼 , jak tam sesja? Co zakuwasz teraz? Milagro🌼 , czy już wyszłaś ze sterty kwitkowych zaległości czy jeszcze się nie udało? Ja mam wrażenie , że co nie dam trzy razy krok do przodu, to cofam si ę ze cztery...uff...kiedy wyjdę na prostą??? Kalinka 🌼 ja chyba niekumata, bo nie bardzo się doczytałam...jaki mundurek nosi Twoje Szczęście?? Mozeroni🌼 jak Twoje koleżeńskie kontakty? Pozdrów je od nas :D Wszystkie Was serdecznie pozdrawiam. Dużo słoneczka! Zaglądajcie tutaj czasem. Tęsknimy!

cześć, Dziewczynki! Gdzieś nam wcięło ostatnie posty... Miłego dzionka, Kochane.