Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błękittek

Dziewczynki mundurowe i nie tylko

Polecane posty

dziewczyny co z wami????? u mnie do przodu, trol poza domem, sluzbowe sms-sy wysyla raz na 3-4 dni, ja sobie swietnie radze z dziewczynkami sama i zaczynam to doceniać, ten spokoj w domu, jest mi coraz lepiej ....

Cześć, Kobitki!] Oliwka, Kochana świetnie, że zajrzałaś. Już zaczęłam tracić nadzieję... U mnie ok. Pracy dużo. Dni piękne i cieplutkie tylko ja dziś czuję się jak wypluta. Od kilku miesięcy walczę z bankiem. I mam ich serdecznie dość. Chcemy wziąć kredyt w Nordea ( a właściwie chcięliśmy) Wiecie, Dziewczyny czuję niesmak, że ja w pracy staję na uszach, by swoją pracę wykonywać rzetelnie i tak, by wszyscy byli zadowoleni a tutaj...spotykam się z niekompetencją, kłamstwami i cwaniactwem. Normalnie zrobię im sprawę cywilną i się skończy... Uff... Nigdy więcej banków! Nordea...Zdecydowanie nie polecam. Kiedyś słyszałam na ich temat dużo złego, ale szczerze mówiąc-nie uwierzyłam. Dziewczynki, dużo słoneczka. Sorki za ten gorzki wykład, ale nie mogłam się powstrzymać. Pozdrawiam cieplutko. Oliwia, a jak Twoje Maleństwa? Planujecie jakieś wczasy? Buźka!

uff...i już po całym tygodniu pracy...wreszcie :D Co u Was, Dziewczynki? U mnie za oknem szaro... Będzie lepiej. Miłego popoludnia!

dziewczyny minęło 7 dni i zadna oprócz elfika tu nie zajrzala, juz nas chyba nie lubicie, a tak fajnie sie zapowiadalo... pozdrawiam...

Witam dziewczyny a co tu tak pusto??? :( Musialam Was troszke zaniedbac bo nonstop ciagnelam nocki a jak przychodzilam to kladlam sie do lozeczka i nie wiedzialam o bozym swiecie...... ale postaram sie to nadrobic ;) ja skladam papiery dopiero w lipcu..... brak gotowki na koncie chociaz teraz mam watpliwosci czy nie lepiej byloby starac sie do policji. Znajomi mowia, że po jakims czasie (jak bym sie oczywiscie dostala wysla mnie na wschod :( ) ale jeszcze zobaczymy .... najwazniejsze to zeby sie dostac. Appache .... slonce jak tam przygotowania? Wiesz juz kiedy masz rekrutacje? Napisz co tam u Ciebie??? buziaczki Oliwia ..... co tam u Ciebie slonce??? Jak postepy Twojego meza? Mam nadzieje, że u Ciebie wszystko dobrze elfik..... a u Ciebie skarbie co slychac? A gdzie pozostale mundurowe??? Milagro........ Kalinka........ amelik...... mgielka....... kwaituszek.... mozeroni..... i pozostale dziewczyny gdzie Wy sie podziewacie??? Sle duzo buziaczkow na poczatek tak slonecznego dnia 👄

APEL DO DZIEWCZYN MUNDUROWYCH W ZWIAZKU Z ZANIEDBYWANIEM TOPICU WZYWAM WSZYSTKIE MUNDUROWE DO PODPISANIA LISTY OBECNOCI I TO JAK NAJSZYBCIEJ.... TOPIC UMIERA ...... ;( WIEC WZYWAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNY DO NADROBIENIA WSZYTKICH ZALEGLOSCI. NIEPODPORZADKOWANIE SIE KOMUNIKATOWI GROZI KARA..... CZEKAM NA WAS WSZYSTKIE Z NIECIERPLIWOSCIA!!!! RATUJMY NASZ TOPIC KOMENDANT

strażak sam melduje si e Panie Komendancie!!!! moonisia23 🌻 u mnie pomału si ę klaruje, trolik poszedł na terapię AA, ja nie dzwonię, nie piszę on sam szuka kontaktu, odwiedza nas tak co 2-3 dzień, uspokoił się nie pije juz24 dni i sam stwierdził ze dobrze się z tym czuje, ostatnio pytał czy moze wrócić już do domu, powiedziałam ze przemyślę to na wczasach i porozmawiamy o tym po moim powrocie, powiedzial ze rozumie i będzie czekal i ze bardzo tęskni za nami..... szok, ale nie pokazuję mu mojej euforii, żeby nie zaczął odpuszczać... pozdrawiam was wszystkie jak zwykle dziewczynki...

witam Cie Oliwio..... zapisuje w kajeciku Twoja obecnosc :) W nagrode dostajesz 🌼 ciesze sie, że pomalu wszystko sie uklada oby tak dalej..... czlowiek jezeli chce to potrafi sie zmienic mam nadzieje, że Twoj w koncu zrozumial co dla niego jest wazne. Mam ojca alkoholika moja mama wziela rozwod kiedy mialam 8 lat ciagle awantury, alkohol i wazni koledzy..... teraz na ulicy nawet nie poznaje swojego dziecka przykre to ale w domu mamy przynajmniej spokuj bez awantur. Trzymaj sie cieplutko skarbie

Ja też się melduję! Dobrze, że napisałyście, Dziewczynki bo już myślałam.... :D U mnie wreszcie weekend. Niestety, praca przyjechała razem ze mną... Oliwia 🌼, cieszę się, że u Ciebie się klaruje. Mam nadzieję, że tak już zostanie. Wiesz, mam znajomych, którzy wyszli z nałogu i nie wrócili już więcej. Będziemy trzymać kciuki. Monisia 🌼, Kochana ja oczywiście namawiałabym Cię na Policję, ale wiesz, moje koleżanki ostatnio dowiadywały się o służbie więziennej. Powiedzieli im, że dostaną 2000 na rękę. To jest dwa razy tyle, co u nas na wejście! Musisz sobie pomyśleć. Napewno podejmiesz słuszną decyzję. A reszta dziewcząt czemu się nie melduje? Komendant Wzywał ;) Dziewczątka, miłego wieczorka. Zajrzę jeszcze. Buźka!

oj dziewczynki ale bedziemy sie na was gniewac:( Napiszcie przynajmniej slowo co u Was .... Jestesmy smutne ze Was nie ma elf.... notuje w kajeciku obecnosc!!! dzieki za rade i tak nie mam wyjscia musze zlozyc papiery do sg bo strace waznosc zaswaidczenia o niekaralnosci a do policji nastepny nabor jest w listopadzie. Co do sluzby wiezeniennej to u nas na opolszczyznie ciezko sie dostac po studiach wyzszych poniewaz od razu na poczatek musieli by Ci dac mlodszego chorazego a tak nie chca. Co do plac tez bym sie nie zgodzila ze dadza 2000 moj chlopak pracuje w sw a ja mialam staz w areszcie i troche na ten temat sie dowiadywalam. Zobaczymy jak to bedzie pozdrawaim i zycze milego wieczoru

Cześć Dziewczynki!!! Dawno mni etu nie było i co widzę? - pustki!! Ja jestem zawalona robotą. Po awansie zmienił mi się charakter pracy i teraz pracuje w terenie, cały czas na wyjazdach i też sporo służb 24 godzinnych, po których nawet nie mam tyle wolnego co się należy. Teraz mam chwilkę, odebrałam sobie dwa dni i zajrzałam do Was. W szkole połowe przedmiotów mam już zakończona i zaliczoną ale niestety do końca lipca muszę oddać CAŁĄ!!! pracę dyplomową. A póki co mam jej dopiero 14 stron, a czasu prawie w ogóle. Moonisia 🌻 jak nie masz \"noża na gardle\" to sie nie spiesz z podjęciem decyzji. Na spokojnie zorientuj się gdzie, co i jak i wybierz to, co Ci najbliższe. Masz do wyboru SW, SG, BOR i Policję. Może gdzieś tam jest Twoje miejsce?? Elfik🌻 Oliwia🌻 Appache🌻 I pozostałe Kwiatuszki🌻🌻🌻🌻🌻 Odzywajcie się!!! Nawet jak nie pisze, to czytam!! Buziolki:)

Gość kiedyś cywilka w służbie
czołem kobietki;) ja zawsze chciałam być panna w mundurze, ale skonczyło sie na tym ze zostałam cywilka, czasami wam zazdrosze a czasami nie , bo mam kolezanki które nosze mundur i wiem ze im lekko nie jest. ALe powiem Wam jedno brakuje mi teraz tego meskiego towarzystwa co miałam w pracy

Tak, częściej jest ciężej niż lżej ale zawsze przyjemnie. :D Bardzo wiele tej pracy trzeba poświęcic, zwłaszcza, kiedy jest się kobietą ale generalnie warto. Man nadzieję, że Ty \"Kiedyś cywilka w służie\" się spełniasz w cywilu. A to, że nie nosisz mundurku nie znaczy, że nie możesz u nas pisać. ZAPRASZAMY!! Na stałe !! :) A co do męskiego towarzystwa - to jest to :D Pozdrawiam :)

Gość kiedys cywilka w słuzbie
hejka:) dzieki za miłe przyjecie milagro:) bede do Was zagladać z checia:) Wiesz najbardziej mile wspomniam chwile pracy w wojsku, zarty wygłupy z kolegami, no i imprezki słuzbowe ehhh brakuje mi tamtej pracy. Wogole to mi został fetysz patrzenia na pagony mundurowych ile tam maja belek czy gwiazdek. I przekonałam sie jedno w tej pracy faceci sa gorszymi plotkarzami niz kobiety;)

Hejka :) Masz rację Cywilka... co do plotkarzy :) U mnie jest to samo :) No i właśnie, w zasadzie to ... jestem żołnierzem :D Ja właśnie wróciłam z delegacji i jestem trochę zmęczona :( Ale bardzo sie cieszę Cywilka (pozwól, że tak będę Cię nazywać, bo masz długi ten nick), że do nas dołączyłaś. Szkoda tylko, że dziewczyny wyemigrowałay :( Ale jak my tu będziemy to może i One wrócą. :) A w ogóle to może napisz coś więcej o sobie ... Pozdrawiam i apeluję do WETERANEK - WRACAJCIE!!!

Gość cywilka
milagro:) w sumie cywilka lepiej brzmi niz moj cały poprzedni nick;) oooo zołnierzem jestes:D a ja byłam u zetonów;) tylko 1,5 roku ale zawsze cos, niestety zabrakło dla mnie etatu a ze jako byłam najmłodsza to na mnie trafiło:( A ty milagro w jakiej formacji służysz? Mi sie bardzo lotnicy podobaja:D Kiedys chciałam zostać w wojsku ale jak pomyslałam o ciagłych delegacjach, szkoleniach min. 3 miesiecznych to mi sie odechciało, w sumie to jest fajne ale nie na dluża meta.

Witaj Cywilka :) Ja w zielonych mundurach ale też blisko śmigieł i samolotów.

cześć dziewczynki, ja po urlopie ale widzę że nawet nie ma do kogo zajrzeć to przykre :(

Cześć, Milagro! Ja jestem. A urlopu zazdroszczę ;D Jakie masz plany na jego wykorzystanie? Pozdrawiam cieplutko!

Oliwka, Kochana!!! Sorki! Myślałam, że Milagro nam się wyrwała! Napisz co u Ciebie! Jak tam dzieciaczki? No i jak spędzacie urlop :) Ja na razie jeszcze przed. Za to w trakcie remontu :) Buziaczki dla Was P.S. Jak Twój troll? Czy się odtrolił? Trzymam kciuki!

witam elf🌻 ja juz po urlopie, ale bylo super, pogoda tez nam się udala, a trol jak to trol nigdy sie nieodtroli.... pozdrawiam...

Super, że pogoda dopisała. My dziś dowiedzieliśmy się, że nie dostaniemy samochodu, który miał przyjść w tym tygodniu i zostaniemy na wyjazd w góry z peugeotem 206 :) Ale i tak będzie super! Dziewczynki, a co tam u reszty towarzystwa? Przed urlopem czy już po? Czekamy na meldunki!

Appache🌻 jaka chemia???? co sie stalo???? dziewczyno to cos powaznego?????? trzymaj sie kochana i nie mnie życz szczęścia tylko ty nam szybko zdrowiej caluje gorąco 👄

Cześć Dziewczynki!! Czy tutaj jeszcze ktoś zagląda??? Elfik 👄 Oliwia 👄 Appache 👄 ❤️ Ja po urlopie ... zaprawionym przeprowadzką - zmieniałam wynajmowane mieszkanie. Ale jestem zadowolona, że udalo mi się uszczknąć co nieco z urlopu i pojechałam z moim facetem na weekend nad morze. Od razu lepiej :D A dzisiaj wróciłam do pracy i zaczęłam od ... przeprowadzki do innego pokoju. Elfik 🌻 to kiedy ten Wasz wyczekiwany urlopowy wyjazd?? Życzę wyśmienitej pogody i udanego urlopu!!! :)) Oliwia 🌻 bardzo sie cieszę, że Tobie i dzieciaczkom udało się skorzystać ze słonecznej pogody i nacieszyć sobą na urlopie. A teraz już na służbie? Appache ❤️ CO SIĘ STAŁO???!!! Zdrętwiałam jak przeczytałam Twój ostatni wpis!!! Odzywaj się dziewczyno!!! I trzymaj się dzielnie!!! Jeszcze masz cholernie dużo do zrobienia i dobrze o tym wiesz!!! Tobie Appache i Dziewczynom podaję mój nr GG 8554249. Piszcie! Nawet wtedy, gdy jestem niedostępna. Mozeroni, Kalinka, Moonisia, Cywilka, Kwiatuszek i reszta Ferajny MELDOWAC SIĘ!!! Wysyłam dużo całusów i słonecznej energii :D 👄👄👄

cześć dziewczynki appache 🌻 ty nam nie dziękuj tylko się odzywaj i pisz co z toba dziewczyny wstawiać się tu, potrzebne jesteście...

Cześc dziewczynki! :) Appache❤️ ja tez bardzo się cieszę, że JESTEŚCIE!!! I cieplej mi na serduchu, że jakoś sobie radzisz i nie masz najmniejszego zamiaru się poddać. Ja wiele razy w życiu walczyłam z problemami zdrowotnymi i za każdym razem wygrywam. Więc wiem, że tak się da. Pamiętaj kochana, że co Cię nie zabije, to Cie wzmocni! Przygotowujesz się do pracy w mundurze, więc POTRZEBNA CI UMIEJETNOŚC WALKI. I życie dało Ci właśnie lekcję, w czasie której masz nauczyć się walczyć. Wierzę, że dobrze Ci to idzie! :D Pamiętaj, że nie ma rzeczy niemożliwych!!! Jeśli coś nam się wydaje niemożliwe, to tylko dlatego, że sami narzucamy sobie takie ograniczenia. Masz po swojej stronie chęć życia, siłę walki, młodość, ciało, które nie boi się wysiłku, kochającą, troskliwą rodzinę i ukochanego B.,no i NAS!! Czy można mieć więcej sojuszników??? :) Trzymaj się kochana i odzywaj się. ❤️ Elfik❤️ co u Ciebie? Oliwia❤️ jak Twoje sprawy? Jak twoja walka? Buziaki dla wszystkich Dziewczynek 👄👄👄

Gość elf103
Dzień dobry, Dziewczynki! Uff...już myślałam, że tutaj nie zajrzycie! Appache, Słoneczko...Dużo zdrówka! Mnóstwa sił do walki! Jesteśmy z Tobą! Damy radę! Milagro, napisz no coś o nowym mieszkanku. Ja też w trakcie remontu i aby patrzeć...przeprowadzka! (trzecia w przeciągu ostatnich dwóch lat hi, hi :) Ja na urlopik (króciutki co prawda) wyjeżdżam w poniedziałek. No, i chyba zdążę jednak odebrać nowy samochodzik :) Jedziemy w Bieszczady na tydzień. Mam ambicje poprawić kondycję, bo z tą u mnie krucho... Dziewczynki, dużo, dużo ciepełka. Nie mam już problemów z netem, więc będę zaglądać częściej. Acha, Appache, wiem że masz już dość pouczeń, obchodzenia się z Tobą, jak z jajkiem, ale proszę: dbaj o siebie. I walcz. A my razem z Tobą :) Całuski!

To byłam ja :) Wychodzi, kto długo tutaj nie zagląda :D Buźka, buźka, buźka!

Elfik❤️ fajnie, że się pojawiłaś :D Ja też nie niałam jakiś czas netu, bo stamtąd się wyprowadziłam, a tutaj musiałam sobie sama założyć. Mieszkanko jest takie sobie. Kawalerka 28 m2. Mała ale jakoś się mieszczę. Teraz pomieszkuje ze mną koleżanka i tak będzie jakieś 3 m-ce. A generalnie to będę szukać czegoś tańszego, najlepiej po znajomości, bo jest cholernie drogo - 1100 (w tym czynsz) + opłaty licznikowe i internet!!! Nie wyrobię finansowo. Ale musiałam coś wybrać bo do końca lipca musiałyśmy (z poprzednimi wspólokatorkami) opuścić tamto mieszkanie. Dojazd do pracy mi sie nie skrócił, stąd też dojeżdżam godzinę. No i dzielnica tutaj nie jest najprzyjemniejsza. Generalnie żulernia. A my - mundurowe wolimy raczej trzymać się z daleka od takiego towarzystwa. Ale powiem Ci, że przeprowadzka to koszmar. W sumie trwała ponad 2 tygodnie. Dużo gratów mi się nazbierało, problem z transportem, rękami do noszenia itd. Ale na razie mam chwilę spokoju i właśnie siadłam do pisania pracy. Przesyłam moc całusów ze szczególnym uściskaniem Appache!! :D