radna 0 Napisano Maj 10, 2007 czesc gratulacje dla wszystkich ktore cos niecos zgubiły:) dzis na sniadanie zjadłam kluseczki lane na mleku teraz kawka zaraz mykam do szkoły, Kropelka*ROSY ja tez nienawidze sesji a to juz bardzo blisko fakt ze w tym semestrze to juz niewiele mam do zaliczenia ale jednak a powaznego stresa to bede miała pod koniec czerwca czeka mnie obrona nawet nie chce myslec miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
With Love 0 Napisano Maj 10, 2007 witam was dziewczyny ! gratuluje wszystkim, ktore poczynily postepy ja jestem jednak w podlym nastroju :( dopadl mnie PMS :( jestem ciezka, brzydka i do niczego dlaczego do cholery faceci nie maja @ aniolek, radna, tequilka, kropelka,damaisa kuraiko,otulona,paulusia ps.niechcacy pominiete dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tequilka22 0 Napisano Maj 10, 2007 Ja nie zjadłam dzisiaj jeszcze nic... Musze pozjadac resztki z lodowki... jak sie nie dietkowałam to arbuza moglabym non stop jesc, a teraz na diecie lezy juz 2 dzien i jakos sie zmusic na niego nie moge. kupiłam sok z tymbarku fit ananas i grejfrut... ja jak pale duzo to mnie ciagle suszy...:-( Ja juz czuje ze sobota i niedziela odpada z diety. W sobote jade na dyskoteke do energy i znajac zycie wypije za duzo... a w niedziele bedzie mnie kac meczył i tez bede jadła byle co... musze sie pilnowac... Co lepsze piwo czy wodka ? Chyba wodka- tylko ja pije zawsze kamikaze... Ide sprzatac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
With Love 0 Napisano Maj 10, 2007 tez stawiam na wodke :) ja lubie zubrowke z jablkowym, wszelkiego rodzaju likiery (uwielbiam kawowe) i winko polslodkie :P wogole lubie wszystkie drinki z palemka - takie mieszance typu pina colada, orgazm, tecza i inne ! wiekszosc jest niestety dosyc kaloryczna :I ale co tam, od czasu do czasu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damaisa 0 Napisano Maj 10, 2007 Ja ponad wszystko stawiam wściekłe psy ;DDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tequilka22 0 Napisano Maj 10, 2007 Damaisa -polewaj :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale ty jestes Napisano Maj 10, 2007 czesc dziewczyny..weszlam na ta stronke przypadkowo..i chcialam zapytac czy wie ktores z was jaka masc jest dobra na rozstępy..moja siostra mowi ze sa u niej straszne..cale uda..na posladkach tez sa..jeszcze chcialam sie dowieciec jaka masc byla by odpowiednia do antycelulitowa lub do ujedrnienia posldkow ud oraz brzucha..skuteczna i niedroga..choc cena nie wchodzi w sumie w gre.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tequilka22 0 Napisano Maj 10, 2007 \"ale ty jestes\"- ja nie mam pojecia. Nie stosuje niczego a w sumie by sie przydało cos zakupic... A w ogole dziewczyny wczoraj na allegro kupiłam sobie duzy zestaw kosmetykow avon nowych za 100 (+15 wysyłka) . W sumie jest 35 sztuk :-) Zobaczymy co to bedzie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kropelka*ROSY 0 Napisano Maj 10, 2007 ale ty jestes>>>polecam lipometric vichy,avon solutions,z eveline tez dobre ale przy malych rozstepach i cellulicie tequilka>>>ja tez 2 mies temu kupilam taki zestaw za 75 zl i jestem b zadowoloawyszlo m i to nawet 60%taniej.wyslij linka:)pochwal sie zakupami;)ja uwielbiam kosmetyki... a teraz poluje na allegro na twistera, bo skakac nie moge bo mieszkam w bloku:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tequilka22 0 Napisano Maj 10, 2007 http://www.allegro.pl/item188107377_188107377.html Tu link, a ja ide skakac.. Przy dzisiejszym sprzataniu złamałam 3 tipsy...:-( :-( :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
With Love 0 Napisano Maj 10, 2007 tequilka --jak moglas przy sprzataniu zlamac pazury? tzn.masz sam tips, zel czy akryl? moze milas juz duzy odrost? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tequilka22 0 Napisano Maj 10, 2007 zel mam... ostatnio uzupelnialam i mialam po bokach male pekniecia , a ze nie chcialo mi sie wymieniac to teraz mam... Ale jutro ide do roboty na 2 godzinki to prawie sobie zmontuje nowe :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
With Love 0 Napisano Maj 10, 2007 :D :D :D no tak naljlepiej miec swoje, ale nie zawsze jest taka opcja :) ja na szczescie nie musze nic kombinowac, bo od zawsze mam swoje mega mocne i nawet mnie wkurza, ze rosna tak szybko - bo co chwile musze robic manicure :/ ale kusi mnie zeby w tym roku na wakacje zrobic sobie frenchowa koncowke na paluszkach w stopach - tak do japonek czy innych sndalkow:) a ty tequilka masz tylko w rekach czy stopy tez? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tequilka22 0 Napisano Maj 10, 2007 Tylko w rekach... Ja znowu mam taki problem ze obgryzam jak cholera . Dlatego tez tipsy mi sie łamia bo ciagle w nich \"grzebie\". Ale tyle dobrze ze tipsow nie obgryzam hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
With Love 0 Napisano Maj 10, 2007 myslalam, ze moze mi doradzisz czy warto te pazurki w nogach :) a moze ktoras z dziewczyn ma, miala albo zna kogos ? ciekawia mnie opinie! moze zadam poscika na urodzie he he :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tequilka22 0 Napisano Maj 10, 2007 Moja znajoma miała... rozumie ze chodzi Ci o tipsy. Co bedzie jak bedziesz chciala ubrac np adidaski ? Ja raczej na to nigdy bym sie nie pisała. Ja juz ta dietke ledwo ledwo trzymam... Cały dzien chodze jakas rozdrazniona i wszystko mnie denerwuje. Na dodatek nawet jak cos zjem to głodna jestem... A dzisiaj w sumie zjadłam -3 kromki chleba zytniego z szynka -kawałek arbuza -kefir (120kcal) -2 kromki wasy i 2 wafelki ryzowe I ciągle chodze i zagladam do lodowki co by zjesc... :-( :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
With Love 0 Napisano Maj 10, 2007 nie sloneczko, nie tisy sam zel na szablonie, przedluzone moze 2mm, nie wiecej albo nawet nie ale na naturalnej plytce french permanentny :D ps. ja tez jestem w tym tyg. jakas nie tego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulusiaa 0 Napisano Maj 10, 2007 Czesc dziewczynki!! Dzisiaj taka brzydka pogoda to sie chce bardziej jesc;) strasnzie mnie dzisiaj korcilo na jakiegos fast fooda albo cos slodkiego;/ a jak narazie to zjadlam: 1 chlebek waza z serkiem bialym 500ml jogurtu truskawkowego;)mmmm miesko z surowka herbatka vitax \"szczupła linia\" :) ale wczoraj miałam maly grzeszek;/ zjadlam z 10 chipsow lays paprykowych i to jeszcze o ....22;/;/ wiem wiem zle;) ale juz nie ebde obiecuje hehe;) jeszcze jeden grzesze...dawno nie cwicyzlam..dopadl mnie len ale mysle ze dzisiaj 30-40min poswiece na moje oponki:) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tequilka22 0 Napisano Maj 10, 2007 U mnie moje jedynie cwiczenia poza skakanka to łóżko:-) Jak jutro rano stane na wage i jak nie bedzie 61,5kg to nie wiem co zrobie,,, ehh... ja dzisiaj juz nic nie bede jesc, oprocz fasolki gotowanej ok 20-stej... a mezulkowi i tacie robie udzce z kurczaka ... celowo kupilam 4 szt (im po 2 ) zeby nie zjesc... Jak ja jestem na diecie to moj pies tez diete ma -bo przynajmniej nie stoji kolo mnie i nie sępi :-) i tylko na suchej karmie jest :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tequilka22 0 Napisano Maj 10, 2007 Ja juz na dzisiaj sie żegnam z wami. Wyłączam kompa bo nie moge od niego odejsc, a jak odejde to zaraz wracam.... Wstretny nałóg ;-/ Papa Do jutra... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ratana 0 Napisano Maj 10, 2007 hej kochane! ja jestem tylko na chwilke.. nauka wzywa :( DZIŚ MIJA OKRĄGŁY MIESIĄC MOJEJ DIETY!!! :D jeszcze nigdy tak dlugo nie wytrwałam! a teraz szybciutka spowiedź: -3 Wasy z serkiem topionym light (razem 100 kcal) - 300 ml maślanki + musli ( ok 200 kcal) - 3 wafle ryżowe (105 kcal) - 4 kotlety sojowe, sałatka (sałata, pomidor, ogórek, papryka) - półtora jabłka i jak? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulusiaa 0 Napisano Maj 10, 2007 wiem wiem co to nalog komputerowy:) gorszy niz alkohol hihi ja na skakance nie szkacze bo mam niskkie zyrandole i malo miejsca w domku:( ale takie cwiczenia na posladki uda i brzuszek robie najlepiej jak ogladam tv;) ja dzisiaj zjem sobie tylko tunczyka z waza i koniec na dzis;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulusiaa 0 Napisano Maj 10, 2007 atana a powiedz mi jak smakuja kotlety sojowe?:) bo czasami chcialam to kupic ale jakos nie mam przekonania ze to moze byc dobre;) a co myslicie o serze feta? nie zatlusty na dietke?:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulusiaa 0 Napisano Maj 10, 2007 oj zjadlo mi literke mialo byc do Ciebie Ratana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
With Love 0 Napisano Maj 10, 2007 ja powiem szczerze ze nie lubie kotletow sojowych i ciezko mi opisac smak :) poprostu takie nijakie hih, fete uwielbiam, jem i polecam w diecie do salatek - pycha najlepiej kupic light ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulusiaa 0 Napisano Maj 10, 2007 No jezeli chodzi o salatki to ja robie tylko taka z salaty pomidora ogorka i fety to wiem ze nie duzo kaloryczne;) bo uwielbiam salatke fyros ale to ma mega duzo kalorii:):) dobrze ze moge ejsc fete hehe uff;)a co jeszcze jecie takiego nieskokalorycznego na obiad? bo ja niestety mam malo pomyslow albo jak cos zrobie to nadaje sie do kosza;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ratana 0 Napisano Maj 10, 2007 kotlety sojowe mają bardzo delikatny smak, ciężko to określić :) Ale ja obtaczam je w jajku i otrębach, potem smaże na oliwie z oliwek i doprawiam przyprawami do kurczaka - pychota!!! za serem feta nie przepadam więc się nie bede wypowiadac bo sie nie znam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nnatally 0 Napisano Maj 10, 2007 Hello Motylki... Ja też ni przepadam za kotlecikami sojowymi, ale za to kotleciki z kalafiora... mmm... pycha... polecam... :-) U mnie babcia także zjadłam na obiadek małą miseczke rosołku i kawałeczek wątróbki z surówką... na szczęście nie zmusza mnie do pochłaniania posiłków ...ufff... With love ---> O ile nic nie pomieszałam to pytałas o pazurki... ja mam na stópkach... żel na szablonie z frenczem ...Nie stanowi to żadnego problemu kiedy nosze buciki kryte (sportowe itp) Przyzwyczaiłam się i chyba ciężko by mi było bez nich... Jeśli chcesz sobie zrobić to popieram, świetna sprawa :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nnatally 0 Napisano Maj 10, 2007 O 18.00 zjadłam ostatni posiłek ... Jabłko oczywiście ... i zaczynam odczuwać głód... Lece zaparzyć herbatke... :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulusiaa 0 Napisano Maj 10, 2007 Ja juz tez po kolacji:) zjadlam 2 chlebki waza i 2 cienkie frankfurterki drobiowe... chyba takie mozna co?:) kurcze niech mnie ktos wygoni do cwiczen bo jak narazie to cwicze paluszki na klawiaturze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach