Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia1230

Basingstoke

Polecane posty

moj znajomy zaczal tam prace jako spawacz. ale to przez agencje jakas

hej,szukam pracy,ale na czarno,jak ktos cos wie to czekam na propozycje,dzieki

na czarno,. myslalam ze juz nie pracuje sie na czarno, ze nie ma takiego czegos. ale moze jakies sprzatanei sobie znajdz, z prywatnych ogloszen w lokalnej gazecie

arvena,potrzebuje pracy na czarno ,poniewaz potrzebuje dorobic pare \"groszy\"nie zglaszajac dodatkowych dochodow....moze byc sprzatanie....

Gość stary drwal
Czesc.Wiecie moze ile zarabiaja kierowcy w stagecoach ?? na start i po treningu....Mysle sie przekwalifikowac na kierowce, ale nie wiem ile oni zarabiaja. dzieki.

Gość basingstokeforum.pl
Witam Zapraszamy Was na stronę www.basingstokeforum.pl. Strona wystartowała 2 miesiące temu ale dopiero teraz usuneliśmy większość błędów. Co na stronie: *Forum z takimi działami jak: Praca, Mieszkanie, Porady, Opinie i wiele innych *Czat : Stały kanał Basingstoke, możliwość otwierania prywatnych kanałów *Profil użytkownika: Możliwość zamieszczania do 4 zdjęć, dany kontaktowych *Galeria: Już wkrótce nieograniczona ilość dodawania zdjęć Strona powstała jako niekomercyjny projekt naszej grupy, dlatego nie musisz martwić sie o irytujące okienka reklamowe, spamy wysyłane na maila . Również dlatego prosimy o wyrozumiałość w funkcjonowaniu strony. Do wyświetlania strony potrzebny tej odtwarzacz Flash Player w wersji 9+ Pozdrawiamy i Zapraszmy

Gość DOMINIA - MYSZA
kierowcy zarabiaja 8,90 na godzine przed podatkiem..na reke gdzies przed 8 maja.. wiem,ze kurs u nich robisz.. to tyle co wiem.. i chyba zawsze kierowcow potrzebuja.

napisane jest na autobusach, ale te 8.90 to dopiero po roku szkolenia czy cos, czy pracy. bo ttak jakos na autobusie bylo napisane.

Gość DOMINIA - MYSZA
zapytaj jakiego polaczka - powinien ci powiedziec ile mial na szkoleniu. to chyba nie jest zadna tajemnica..nie sa to tez jakies kokosy wiec powinienes sie dowiedziec jak zapytasz..

Gość DOMINIA - MYSZA
probowalam sie zarejestrowac na forumbasingstoke tej nowej stronce ale co sie okazuje,ze nie moge wpisac jesli chce powtorzyc adres e mail ani hasla a jak juz skopiowalam to mnie nie chce zarejestrowac;.. bzdura jak dla mnie mnostwo bledow

Gość basingstokeforum.pl
DOMINIA - MYSZA Dziękujemy za uwagę. Przeprowadziliśmy testy logowania na przeglądarkach Mozilla oraz IE w systemie operacyjnym Windos XP oraz Vista i niestety nie udało nam się wykryć opisanego błędu. Możemy ręcznie założyć dla Ciebie konto na określony LOGIN (np.DOMINIA) , a następnie na maila przesłać hasło? Przypominamy, że w trakcie Rejestracji należy podwójnie wprowadzić ten sam adres email oraz hasło, ma to na celu uniknięcia pomyłek. Pozdrawiamy

Gość basingstokeforum.pl
DOMINIA - MYSZA Dziękujemy za uwagę. Przeprowadziliśmy testy logowania na przeglądarkach Mozilla oraz IE w systemie operacyjnym Windos XP oraz Vista i niestety nie udało nam się wykryć opisanego błędu. Możemy ręcznie założyć dla Ciebie konto na określony LOGIN (np.DOMINIA) , a następnie na maila przesłać hasło? Przypominamy, że w trakcie Rejestracji należy podwójnie wprowadzić ten sam adres email oraz hasło, ma to na celu uniknięcia pomyłek. Pozdrawiamy

Gość basingstokeforum.pl
DOMINIA - MYSZA: Witam Udało nam się wykryć błąd o którym pisałaś. Błąd dotycz przeglątarek opartych na Mozilli (FireFox, Mozilla, NetScape) i jest niezależny od platformy. Nie dotyczy on przeglądarki Internet Explorer. Błąd polega na tym , że pola input (wpisywania) ponownego hasła oraz adresu email nie "trzymają" zaznaczenia, nadawanego kliknięciem myszy. Zalecamy w tym przypadku używanie klawisza TAB, do momentu usuniecia go. Serdecznie przepraszamy za ten błąd.

Gość basingstokeforum.pl
Witam Informujemy, że błąd opisywany powyżej został usunięty ze strony. Przeprowadziliśmy wielokrotne testy Rejestracji w przeglądarkach Mozilli, koncentrujące się na wykorzystaniu zaznaczenia pola input kursorem myszy. Testy przebiegły pomyślnie. W razie dalszych problemów prosimy o wysłanie maila z zakładki Kontakt na www.basingstokeforum.pl Pozdrawiamy

Gość PROFESJONALNY MECHANIK
WITAM SERDECZNIE JEZELI WASZ SAMOCHOD NAWALIL LUB JEST PROBLEM Z MOT SLUZE UPRZEJMIE SWOJA POMOCA W ZAKRESIE WYMIANY WSZELKIEGO RODZAJU PASKOW ROWNIEZ ROZRZAD KLOCKI CHAMULCOWE TARCZE USZCZELKI I WIELE INNYCH . W RAZIE PYTAN PROSZE DZWONIC 07864022142 07864022142 POSIADAM 10LETNIE DOSWIADCZENIE POZDRAWIAM RAFAł

Gość PROFESJONALNY MECHANIK
WITAM SERDECZNIE JEZELI WASZ SAMOCHOD NAWALIL LUB JEST PROBLEM Z MOT SLUZE UPRZEJMIE SWOJA POMOCA W ZAKRESIE WYMIANY WSZELKIEGO RODZAJU PASKOW ROWNIEZ ROZRZAD KLOCKI CHAMULCOWE TARCZE USZCZELKI I WIELE INNYCH . W RAZIE PYTAN PROSZE DZWONIC 07864022142 07864022142 POSIADAM 10LETNIE DOSWIADCZENIE POZDRAWIAM RAFAł

Gość mattfox
Witam wszystkich.Jesli ktokolwiek z Was bedzie potrzebowal np kompa,telewizor,rower,materac.meble prosze o kontakt tel.najlepiej wieczorem 07778776156 i 07518367333 lub GG 4491561.Juz w niedalekiej przyszlosci z dowozem nawet na miejsce do klienta.Pozdrawiam

Gość anilesz
SITA - nowa ! Sprzedam urządzenie SITA do nauki języka angielskiego + pełen zakres kursów: podstawowy cz1 i 2. średnio-zaawansowany cz1 i 2. angielski idomy cz1 i 2. Wszystko jest na CD oraz dodatkowo muzyka relaksacyjna SITA energie życia na CD. zestaw nowy, nie używany. Cena 300Ł tel: 07856521248

Gość mirosmaz
Dla zainteresowanych mam dwa pokoje do wynajecia w bezposredniej bliskosci centrum Basingstoke (South View) TYLKO POJEDYNCZE OSOBY !!!. • BARDZO DUZY POKOJ £ 320 / MIESIAC (RACHUNKI W CENIE) DOSTEPNY OD 1-GO SIERPNIA •SREDNIEJ WIELKOSCI POKOJ £ 300 / MIESIAC (RACHUNKI W CENIE) DOSTEPNY OD ZARAZ. •SZYBKIE LACZE INTERNETOWE KONTAKT: 07871 46 86 45

Gość basingstoke
UWAGA NAVIGACJA W TELEFONIE WITAM JEZELI MASZ NOKIE N73 I CHCESZ MIEC W NIEJ NAVIGACJE TOMTOMA 6 Z MAPAMI EUROPY UK I POLSKI . JAK ROWNIEZ WGRANIE POLSKIEGO JEZYKA DO TEGO MODELU ZAPRASZAM DO KONTAKTU 07707661749 LUB GG 2040107 ROWNIEZ NAVIGACJA NA PDA TYPU HP ACER ITP

Gość bolec3
uwazajcie na goscia na ulicy abby road 460 nie przeprowadzajcie sie tam to frajer na poczatku jest spoko ale tyko miesiac ale potem mu juz odwala codziennie libacje alkocholowwe to jest juz alkus wiec nie przeprowadzajcie sie do niego ja odniego sie wyprowadzam bo to gosc z zelowa

Gość DOMINIA - MYSZA
miros ta ksywka cos mi mowi...... byc moze jestes tym gosciem z ktorym nie da sie mieszkac.. od ktorego wszyscy uciekaja!!!!! juz dwie pary mialy go dosc...... ohhh jak sie ciesze ze sie wynioslam od mireczka boreczka koreczka....bo normalnie nie dalo sie wytrzymac!!!!!!!! wspolczuje tym co tam beda szli mieszkac!!!!!!

witam!!czy Home Office jest obowiazkowy??przyjechałam do Basing do pracy tylko na okres wakacyjny i tak sie zastanawiam czy aby na pewno musze sie rejestrowac!jakby ktos miał podobna sytuacje albo wiedział cos na ten temat to prosze o informacje!!

Gość jankiel
tak hom ofis jest potrzebny bo grozi za to kara do 5000 tys funtów

Gość jankiel
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość Tomek 77
Dowiedzialem sie ze do polowy 2009 z Basingstoke ma sie wyniesc 50 procent firm na polnoc anglii, z powodu zbyt duzych kosztow eksploatacji tutaj. T LIPA

Gość Arbuz 83.
Co do Nokii i GPS da sie to wgrac donoki 3210??????

Gość radziu
witam przyjechalem do basingstoke wczoraj poszukuje pracy od zaraz posiadam prawojazdy kat A B C+E D oraz kat T wiec mam nadzieje ze ktos mi pomoze ale moze byc terz praca jaka kolwiek gdzie tutaj sa jakies agencje słyszałem tyko o jednej tutaj wiec jak ktos wie gdzie sa agencje to powiedzcie mi gdzie sa i do których warto isc jest tutaj gdzies polski sklep

Gość madzia 2222
witam mam na imie marta poszukuje pracy w zawodzie obojetnie jakim moze byc nawet sprzatanie jezeli by mi ktos mog pomoc prosze o pomoc

Gość ZENIU
TWOJE ZYCIE CIEZKIE BYLO W NIM KLOPOTÓW WIELE BYLI TEZ PRZYJACIELE DZIECINSTWO BEZ WIZJI WIEC DO ANGLI WYBYLI WSZYSCY PRZYJACIELE CZASEM W ZLE MIEJSCE TRAFILI CZASEM BYS CHCIAŁ Z TA UCIEC LECZ SYTUACJA CI NA TO NIE POZWALA WIEC KASE ZARABIAC TRZEBA W ANGLI CHOC TRAKTUJA CIE NIE ROWNO WIEC ZARABIAJ JAK NAJSZYBCIEJ KASE MOJ BRACIE I DO DOMU WRACAJ CHOC W DOMU NIC NIE MASZ TYKO PUSTKE BO WSZYSCY JUZ DAWNO WYJECHALI I DO ANGLI PRZYJECHALI