Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia1230

Basingstoke

Polecane posty

Gość anilesz
Szukam pracy w cateringu jako kitchen assistant . Jeśli macie jakieś namiary pomuszcie .Mam doswiadczenie.

Zbliza sie Maj i Czerwiec , ciekaw jestem czy do Basingstoke zjedzie sie tlum studentow ? A moze przy obecnym kursie funta sie nie oplaci??

mysle ze coraz mniej oplaca sie przyjezdzac ludziom do uk zeby oszczedzic zwlaszcza ze funt po ok 4.20 jest. dla tych ktorzy nie oszczedzaja , znaczy zyja tutaj nie wysylaja kasy do polski i nie zamierzaja wracac, badz nie maja zadnych inwestycji w polsce nie ma to roznicy ile funt kosztuje a co do studentow, przyjada i pojada. czym tu sie martwic :)

Gość hrBlack
Witam! Do wszystkich zdesperowanych: W sklepie Poundland chcą Polaka. Płacą oczywiście 5,54/h, najprawdopodobniej 30-36 h/tydz. Jeżeli siedzisz w domu bez pracy, a nie boisz się żadnej roboty, odezwij się na GG:1203755 lub WPKontakt: hrBlack. Pozdrawiam!

Witam Szukam pracy w serwisie, fabryce, itp jak ktos wie gdzei moge znalesc to prosze pisac

Gość anilesz
Mam do sprzedania Volkswagen Passat 2001r.kombi Stan b.dobry, Chcę go sprzedać w czerwcu ale juz wystawiam ogłoszenie. Kolor zielony, 130KM, Disel, przebieg 146 tyś km, ABS, Alufelgi, Autoalarm, Centralny zamek, Elektryczne lusterka, Elektryczne szyby, Hak, Immobilizer, Klimatyzacja, Komputer pokładowy, Kontrola trakcji, Poduszka powietrzna, Radio+CD, Wspomaganie kierownicy, Cena 4000 Ł. tel: 07928735842 dzwonić po 20:00

Gość leszniaczek..
Ale drogo !!!!!!!! takie stoja w uk po 2.500 -3000 funtow . POWODZENIA

Gość zielony roger

Gość zielony roger
CO DO ZIELONEGO PASKA TO Z TAKIM PRZEBIEGIEM I TAKą CENą TO żYCZE DUżO SZCZęśCIA ALE Cóż SPRóBOWAć WARTO MOżE SIę UDA

Gość PROFESJONALNY MECHANIK
WITAM SERDECZNIE JEZELI WASZ SAMOCHOD NAWALIL LUB JEST PROBLEM Z MOT SLUZE UPRZEJMIE SWOJA POMOCA W ZAKRESIE WYMIANY WSZELKIEGO RODZAJU PASKOW ROWNIEZ ROZRZAD KLOCKI CHAMULCOWE TARCZE USZCZELKI I WIELE INNYCH . W RAZIE PYTAN PROSZE DZWONIC 07864022142 07864022142 POSIADAM 10LETNIE DOSWIADCZENIE POZDRAWIAM RAFAł

Gość kk100
Pilnie szukam pokoju dla pary(najlepiej od zaraz)w okolicy Chineham.PILNE! tygrysekkk@tlen.pl

Gość kk100
Ps: moze byc nieumeblowane

Witam Wynajmuje wspólnie z Dziewczyna dom (blizniak). Oprócz nas mieszka w nim jeszcze jedna Para i Kolezanka. W sumie jest nas Piątka. Wszyscy jestesmy bardzo dobrymi przyjaciułmi. Ostatniego maja nasza para wraca do Polski by się Hajtnąc i pozostac w Polsce. Tym samym zwalnia nam sie pokój dwu osobowy wcale nie mały. Opis domu: 3 sypialnie na pietrze + lazienka i ubikacja oddzielnie. Na dole saloon z Polska tv , Kuchnia duza i przestronna oraz pralnia. Duzy ogrod na grila itp. Mieszkamy 12 min piechota od Lesure Park (Sout Ham)/ Srednia wieku to 25 lat. Lubimy spedzac czas razem i smiac sie chodz na to mamy tylko czas wieczorem.Dom jest zadbany i czysty. Palimi tylko w ogrodzie. Jesli jestescie zainteresowani dzwoncie o szczegoly pod nr tel 07857810176 lub piszcie maile. Cena za 4tygodnie (bo taki mamy miesiac rozliczeniowy) od osoby to 220Funtów + rachunki. Pozdrawiam Michał

Gość akiraaa
witam Slonka:) SZUKAM PART-TIME NA WEEKENDY W BASINGSTOKE. W razie jak ktos cos by wiedzial to prosze dajcie znac. Buzka:-)

Jest part time w Bingo w Lesuire Park 5,75 trening potem w zaleznosci od ilosci zdobywanych gwiazdek za szkoleniach mozna dojsc do 6,50. Part Time Morison k restauracji w Holu oraz Lidl. Tyle wiem bo z tego rezygnowalem.

Gość praca
Praca w BASINGSTOKE. Praca dla kobiety w wieku od 19 do 30 lat. Pernament (stała). 37.5 godziny tygodniowo + overtime. Praca na stanowisku" Finish goods inspector". Osoba nie musi posiadac wczesniejszego doswiadczenia, otrzyma pelny trening w jezyku Polskim. Wymagania : Jezyk angielski komunikatywny. Dobry wzrok. Rzetelnosc i pracowitosc. Ogolnie praca polega na sprawdzaniu i inspekcji kabli,wiazek itp. Praca siedzaca. W razie pytan prosze pisac na moj e-mail ecelectronics@o2.pl Radze sie pospieszyc pierwsza osoba ktora napisze prawdopobnie dostanie te prace..

Gość akiraaa
Dziekuje Mruku za info:) Macie moze cos jeszcze? Piszcie.

Gość akiraaa
P.S. interesuje mnie tylko praca w weekendy.

Gość DOMINIA - MYSZA
nie polecam LIDLA -pracowalam tam i bylam tam pierwsza Polka..POWIEM SZCZERZ ------------MOBBING,DYSKRYMINACJA,OSZUKIWANIE NA GODZINACH,NAJGORSZE GODZINY, KIEPSKA PLACA BO ZALEDWIE 600 FUNTOW NA MIESIAC, CO WIECEJ NIECIEKAWI KIEROWNICY KTORZY WRZESZCZA BEZ POWODU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ALE CHETNYM ZYCZE POWODZENIA I WYTRWALOSCI..

Gość DOMINIA - MYSZA
praca jest tez w Ellack Cleaning Contractors LTD. 7funtow na godz.-nie odciagaja podatku - jak cos podam nr do szefa -ta praca to tylko w popoludniowych godzinach miedzy 5.30 a 7.3,biurowiec przy wjezdzie na Chineham-dobry dojazd autobusem..

Gość DOMINIA - MYSZA
Prosilabym o kontakt do osoby ktora moglaby sprowadzic dla mojego meza papierosy - chodzi mi o jedna sztange WEST ICE (smakowe) czy ktos zna taka osoba???? >>> dzieki z gory jak by cos :))))

Propozycja z Mieszkaniem Jest już nie aktualna. Pozdrawiam Wszystkich

Merit Recruitment przysłał mi takiego smsa: MR are looking for 12 unskilled Production Operatives in Alton, Mon-Fir,various shifts, Please call 01256471508 if suitable for you or a friend. Powodzenia Zainteresowanym. Wiadomosc otrzymałem dziś przed południem. Pozdro

Gość stary drwal
Wiem ze sa przyjecia w sainsburrys na order picker and packer. Wiec zapierdalac do merit recruitment.

Gość DOMINIA-MYSZA
NO to juz wiem,ze przyjecia z meritu do alton sa nieaktualne..poniewaz moj maz ma znajoma w mericie i sie pytal o te prace dla mnie ale niestety maja liste w razie jak ktos zrezygnuje z pracy..obecnie wszystkie miejsca sa tam obsadzone. sainsbury heheh ciekawe ciekawe...niszczysz kregoslup i zdrowie a oni maja to gdzies i krzycza do ciebie perfomance powodzenia

Gość Drew
Czesc, Szukam pokoju do wynajecia od mniej wiecej 6-ego czerwca na 2-3 miesiace w Basingstoke, blisko centrum jesli mozliwe. Prosze o informacje jesli ktos cos slyszal. Z gory dziekuje.

witam.mam na sprzedaz nowe spodnie kanty i buty rozmiar 44. na faceta 180cm/70-80 kg.mialem pracowac w restauracji ale znalazlem cos lepszego.tanio!;] moje gg 6830890

Gość DOMINIA - MYSZA
Przeprowadzam sie na polnoc Anglii i mam klopot z rowerami.Do mojego modelu auta doczepienie mocowan do rowerow przewyzsza kwote jaka dalam za oba rowery.Dlatego tez musze je sprzedac,bo nie mam jak ich ze soba zabrac a moze komus by sie przydaly. Sprzedam oba badz osobno.Sa w dobrym stanie.Maja hamulce tarczowe i sa naprawde fajne. Oba sprzedam za 50 funtow a pojedynczo za 30 funtow. W razie co prosze o kontakt mailowy badz telefoniczny: denisia27@hotmail.com lub 0 7934 102 498

Gość anilesz
Mam do sprzedania Volkswagen Passat 2001r.kombi Stan b.dobry,( sprzedaje bo wracam do polski) Kolor zielony, 130KM, Disel, przebieg 146 tyś km, ABS, Alufelgi, Autoalarm, Centralny zamek, Elektryczne lusterka, Elektryczne szyby, Hak, Immobilizer, Klimatyzacja, Komputer pokładowy, Kontrola trakcji, Poduszka powietrzna, Radio+CD, Wspomaganie kierownicy, Cena 3500 Ł. ( do negocjacji ) tel: 07856521248 dzwonić po 17;00

Gość APTEKARZ
PILNE Czy ktoś miał styczność lub słyszał coś o pracy w LINDE przy montażu wózków? Z góry dziękuję za jakiekolwiek info