Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia1230

Basingstoke

Polecane posty

Gość ZLOTY
WITAM NIEDLUGO SIE PRZEPROWADZAM DO BASINGSTOKE JESTEM Z LESZNA I WIEC BEDE POSZUKIWŁ PRACY W ZAWODZIE STOLARZ MOZE KTOS MI POMOZE W TEJ SPRAWIE

Gość KWICZOŁ
CZESC ZŁOTY JA CI POMOGE JAK CHCESZ TYKO CZY CIE RATUJE PRACA W BARZE NA NOCNE ZMIANY JAKO KELNER TYKO TA PRACA JEST ZA NAJNIZSZA STAWKE WIEC NIE WIM CZY CI SIE BEDZIE OPLACALO

Gość LILIWP.PL
WITAM PRZYJECHALAM DO BASINGSTOKE DO PRACY JESTEM STUDENTKA WIEC SZUKAM TYKO PRACY DO WRZESNIA I LOKUM DO WRZESNIA WIEC PROSZE O POMOC JEZELI KTOS MOZE MI POMÓC

Gość DOMINIA - MYSZA
do takiego drogiego miasta przyjechaliscie??????? ja sie stamtad wynioslam bo nic nie zarabialam a wy chcecie tam pracowac?????? to nie ma sensu!!!!!!!za ile??? 5.52 a za pokoj placicie po 350 wzwyz?????? tu gdzie jestem za 350 mozna miec cale mieszkanie a zarobki takie same!!!!!!!! juz nie mieszkam w basingstoke

Gość DOMINIA - MYSZA
IGA jesli przyjechalas tylko na wakacje nie musisz tego robic bo w opcjach zaznaczasz ze jestes studentem - ale jesli chcesz uniknac gadania i tego ze ktos w agencji Ci powie ze musisz miec home office bo inaczej nie bedziesz dla nich pracowac to mozesz sie tego spodziewac!! lepiej sobie zrob bo domyslam sie ze przyjedziesz jeszcze za rok do anglii a to juz caly czas jest wazne. pozniej jak zmieniasz prace wysylasz samo home office nie ponoszac kosztow z nazwa pracodawcy a oni auaktualniaja ci ten swistek. na home office ustawowo masz miesiac ale mozna zawsze przeciagnac sprawe jak sie beda bardzo pluc o to. ja nie mialam ponad rok czasu home officu i jakos nie pytali o niego wszedzie.raz tylko w blue arrow i pod koniec mojego pobytu w basingstoke w mericie i tyle. pozdrawiam i powodzenia. sama musisz wyczuc czy jest on tak niezbedny pracodawcy/pracodawcom.

Gość makusek
witam cze wszystkim poszukuje polskiego mechanika z doswiadczeniem ktory ma swoj warsztat w beizing jezeli ktos zna to prosze napisac

Gość teoo
sa jakies ciekawe miesca w basingstoke do zwiedzenia jakies parki jakies zoo czy cos w tym stylu

Gość lodzik
witam w basingstoke wlasnie przyjechałem z urlopu co tam slychac ciekawego zmienilo sie cos czy dalej nic co polepszyl sie czy nie bardzo

Gość lolek22222
halo wszystkim co tam słychac w basingstoke co szukam taniej noki N95 z karta 8 gb za 170 wezme jak bedzie w dobrym stanie a jeszcze moze mi ktos powiedziec czy jest tutaj w basingstoke polski taksówkarz

Gość Agnieszka 277
DOMINIA - MYSZA czy mozesz prosze powiedziec gdzie sie przeprowadzilas? ?? Ciekawa jestem gdzie tak tanio??

Gość jazzmen
witam własnie przyjechalem do basingstoke i poszukuuje pracy jako kierowca posiadam prawojazdy kat wszystkichoprocz motorow poszukuje tez transporu do polski najlepiej jakiegos busa

Gość bambusek
witam wszystkich czy moze mi ktos powiedziec gdzie jest polski klub gdzie tyko w puszczaja polakow

Gość noro
halo witam wszystkich jak tam po imorezie w polskim klubie jak tam jest byl juz tam ktos czy nie

Gość DOMINIA - MYSZA
mieszkam teraz na polnocy kraju, dokladniej w hrabstwie North Lincolnshire.

Gość jako
szukam kogos kto mmnie zawiezie na lotnisko do luton

Gość kruku
witaj mysza i jak tam jest spokojnie czy nie bardzo a jak z praca tam lepiej chociasz placa lepsze stawki czy takie jak tutaj

Gość kluczyk00000
witaj mysza jak tam u ciebie z praca warto sie tam przeprowadzac czy nie bardzo jak tam wieksza kase mozna zarobic czy nie i jak tam z mieszkaniai

Gość dulo
witaj mysza jak tam u ciebie z praca warto sie tam przeprowadzac czy nie bardzo jak tam wieksza kase mozna zarobic czy nie i jak tam z mieszkaniai

Gość wiwat
cze wszystkim własnie dzisiaj sie przeprowadzam do basingstoke sa tu jakies ciekawe miejsca do zwiedzania i jakies polskie kluby

Gość talent
witam wszystkich wlasnie bede mieszkal w basingstoke wiec bede szukal pracy i takich tam róznych rzeczy

Gość boczek23
witam wlasnie zamieszkałem w basingstoke przeprowadzilem sie z derb

Gość matteo 2
witam wszystkich co tam slychac w basingstoke ja tu juz jestem trzy lata i czas chyba z tad uciekac bo funt spada nie samowicie na łeo na szyje i czas z tad uciekac

Gość Rafal20001
Hej, poszukuje kontaktu z ludzmi ktorzy byli na interview w firmie STI Limited w Hook. ja tez tam byłem ale nie przeszedłem testow. Cos mi sie zdaje ze ten egzaminator Martin Hunt nie lubi polakow i własnie chciałbym w miare to potwierdzić. Proszę pisac na maila rafi.gda@interia.pl

Gość DOMINIA - MYSZA
hej kolego i co Ci to da???????????????????????? i tak nie bedziesz tam pracowal.wiekszosc anglikow nie lubi polakow,jeszcze sie nie przekonales ze sa rasistami,....duza ich czesc.. ehhhh no cozzz... ps. mnie nawet ze jestem polka council oszukal na 300 funtow.. szczegol.

Gość Rafal20001
Hej Dominia-Myszka. Nie chce tam pracować bo pracuje w lepszej firmie niz tamta ale chce sie przekonać czy ten gość jest rasistą.

Gość nikos
pewnie ze nas anglicy nie lubia bo im prace zabieramy i ich rzad musi płacic kase na nasze dzieci ale spotkalem wielu ang którzy sa za polakami i bardzo ich cenia bo sa bardzo dobrymi pracownikami ale za to angielki szaleja za polskimi chłopcami spotkałem sie z paroma angielkami i wola polskiego faceta od inych facet ów apozatym my jestesmy uprzejmi w stosunku do nich to oni nas bija i dzgaja nozami mojego kolege pobilo dwóch anglików

Gość ozyrys cc
Rafal20001 napisz mi na jakie stanowisko miales tam testy co bys robil i co umiesz /// ja tam pracowalem jeszcze tydzien temu moge ci cos poradzic .. noi czemu wydaje ci sie ze ten facet to rasista???

Gość DOMINIA - MYSZA
hej KRUKU tak jest spokojnie, jak wszedzie znajdziesz rozne narodowosci ale z tym sie da zyc. praca jest i nie ma problemu ze znalezieniem jej w kilka dni, duzo jest miejsc pracy w fabrykach bo to miasto w ktorym mieszkam jest przemyslowym miastem.. wiecej szczegolow jak cos to mailem albo gg :))) pozdr. denisia@wp.pl

Gość DOMINIA - MYSZA
a stawki sa mniejsze ale da sie wicej odlozyc - my teraz mamy cale 3 pokojowe mieszkanie za 400 funtow plus oplaty- zarabiamy cos okolo 1000 funtow wiec duzoooo kasy mozna odlozyc... :))))))) pozdr. ja sie ciesze ze zmiany.

Gość DOMINIA - MYSZA
ps.kurcze ile razy bede pisac (zarobki 1000 f na osobe mialam na mysli))