Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niksia

Gdzie jest w Londynie dobry fryzjer i kosmetyczka???

Polecane posty

Gość Ela Leytonstone
A co Ci ta pani Natalia takiego złego zrobiła? Ja swego czasu chodziłam do niej na farbowanie i kolor był zawsze bardzo ładny (a mam dość trudny do uzyskania odcień)

Co do tego "Wonderland" to owszem kosmetyczka i tipserska znają się na swojej robocie,co do solarium nie jest zbyt bogate a lampy zbyt mocne tak ze nie jest godne polecenia...A "fryzjerka" jak tak można nazwać jest tragiczna nie potrafi strzyc,ceny zawyża i zwalnia ludzi za złodziejstwo gdzie tylko ona sama jest w to zamieszana..tak ze jest wiele do przemyślenia wybierając tamtejszego fryzjera :) Pozdrawiam

Gość do tamary
..i jak laserowe przedluzanie mialas sie pochwalic

Gość ZosiaSamosia90
A co myślicie o salonie Angels na Ealingu? Wybieram sie tam na kolor, ale to bedzie moj pierwszy raz w tym salonie. Czy warto?

Gość Trouble80
A ja poszukuje juz od roku jakiejs dobrej kosmetyczki i nic-- przez dlugi czas chodzilam do Pani Agnieszki Brylskiej ma fajny salon u siebie w domu na Norbury w poludniowym londynie, ale zrezygnowalam z jej uslug po tym jak popalila znajomej twarz peelingiem chemicznym i zostawila ja z bliznami.. pozniej korzystalam z uslug mojej kosmetyczki w Polsce bo jezdzilam dosyc czesto ,ostatnioskorzystalam z uslug salonu na Greenford -SERENITY- tak sie nazywa , fajna strona internetowa , duzy wybor myslalam ze bedzie ok , umowilam sie z kobieta na godzine 15 dzien wczesniej, zrobilam wyprawe przez pol miasta -mieszkam w poludniowym londynie ,i zastalam drzwi zamknie :/ , zadzwonilam do niej pozniej by wyrazic moje niezadowolenie i wytknac jej brak profesjonalizmu,bo przeciez mozna zadzwonic i odwolac jak sie nie ma czasu, tak z grzecznosci i szacunku do klienta a babeczka mi wypalila ze na pogrzeb dziecka swojego musiala sie stawic-zaniemowilam,a pozniej jej przypomnialam ze sie z nia umowilam przeciez wczoraj wieczorem i ze ta wymowka to raczej zalosna jest to mi babka powiedziala i tu cytat "ty zalosna jestes, a spierdalaj" tak i to by bylo chyba na tyle jesli chodzi o polskie kosmetyczki w ladynie :(

Gość Trouble80
jesli chodzi o fryzierke to juz chyba ze 4 lata chodze do tej samej babeczki najpierw przyjmowala na Tootingu teraz musze do niej jezdzic na Crystal Palace .swietnie strzyze i farbuje i -to u niej robie i naprawde potrafi doradzic kolor i sciecie jak bylam u niej raz bylam bladynka z dlugimi wlosami , teraz mam super edgy fryzurke w kolorze zimnej czekolady i tez mi pieknie:) , przynajmniej tyle:)

Gość Sarenecka88
Wiadomosc do Trouble80 . Jezeli szukasz dobrej kosmetyczki w Londynie ja osobiscie polecam Ci salon b-beauty na harrow on the hill. Chodze tam na rozne zabiegi, regularnie na oczyszczanie twarzy oraz kwasy z wloskiej firmy Natinuel..i uwierz mi , te zabiegi odmienily moje zycie.Na mojej Twarzy nie pojawiaja sie juz wielkie krostki, skora jest wygladzona , swieza. Wszystko dzieki zabiegom z tego gabinetu. Panie w tym salonie sa bardzo mile, chetnie sluza pOmoca , uzyskasz dobra porade dostosowana do Twoich potrzeb a nie jak to bywa w innych salonach naciagaja na zabiegi ktore tak naprawde nie przynosza oczekiwanych efektow.W trakcie oczekiwania zawsze czestuja mnie herbatka i przekaskami, Posiadaja rowniez strone internetowa na ktorejznajdziesz liste zabiegow jakie sa wykonywane. Chce tylko wspomniec ,ze nie pracuje w tym gabinecie kosmetycznyn,jestem jedna z zadowolonych klientek. Trafilam na te strone poniewaz szukam dobrego fryzjera w Londynie.Pozdrawiam:-)

Gość alutka.78
ja skonczylam szkole kosmetyczna w 2009 (USA) zaluje bardzo...mala kasa...ostatni pracodawca dal nas na"on call"gdzie praktycznie siedzisz w domu i przychodzisz do pracy kiedy masz klientow jezeli nie masz masz 0!!!!ciezko z takiego czegos wogole wyzyzc!to nic pewnego jednego tyg.masz jako tako ruch nastepnego nic..nic nie jest pewne w tym biznesie!

Gość o ja pierdolkam
alutka- WTF? co to ma do tematu?

Gość Kasiaczek987
Dobry wieczór wszystkim. Chcialam zapytac czy moge sie od was dowiedziec czegos o calkiem nowym salonie kosmetycznym na Greenford nad sklepem 'skrzat' . Przeprowadzilam sie tam niedawno. Wczesniej uczeszczalam do Polskiego salonu na Tooting-u lecz z |Greenford jest to zbyt daleko wiec szukam Kosmetyczki i fryzjerki w poblizu. Z gory dzieki za pomoc.

Gość alutka.78
a nijaki:P

Gość greczynka5
to prawda SALON nijaki

Gość Nasstka
Przestrzegam przed salonem fryzjerskim miami sun.pani fryzjerka niszczy wlosy rozjasnila mi na zoltko,mialy byc popielate.najgorsze jest to,ze nie potrafila poprawic.tak mi je spalila,ze sypia sie

Gość ula do Nasstka
lepiej powiedz w jakim salonie pracujesz bo takie wypowiedzi juz tu kiedys widziałam ja mam w dupie polskie salony i chodze do angielskich ale moja znajoma tam chodzi od otwarcia i jakos sobie chwali- Ludzie jak gdzies pracujecie to patrzcie na siebie a nie smarujecie na konkurencje- Katasrofa polak polakowi wilkiem

Gość same jestescie sobie winne
hdozcicie do jakichs podrzednych salonikow a potempalcze ze za 20f ktos wam wlosy spalil .a mialy byc piekna platyna a nie spalone.a co wy czekujecie ze za 20 czy 30f to zostaniecie obsluzone jak ksiezniczki? przeciez porzadne,dobrej jakosci produkty KOSZTUJA !!! Czynsz tez trzeba zaplacic i rachunki.

Gość do uli
niewiem Kto i co napisal na temat salonu fryzjerskiego miami-sun.Ja wyrazilam swoja opinie.bo jesli ufam fryzjerce i oddaje sie w rece fachowca usluga powina byc fachowa tyle w tym temacie..

Gość adammmmmmmmmmmmm
ciekawe czy twoje rece są fachowe w tym co robią bo jak tak to oddam konia w twoje rece hahahhahahhahah

Gość grzeczniucha
A CO? TWOJE RACZKI JUZ BOLE OD PRACY.CZY MOZE TAKI MALY I NIE DASZ RADY GO ZNALESC

Gość Trouble80
poszukiwania kosmetyczki ---ciag dalsz w zeszlym miesiacu umowilam sie do Pani w salonie sunsettan streatham parade road chyba, high street za odeonem - tez polski fajna strona internetowa przystepne ceny wiec pomyslalam ze tam sprobuje, no i poszlam , i zaraz wyszlam--strasznie brudno, jaka jakosc uslug nie wiem bo nie odwazylam sie sprawdzic, Dzisiaj natomiast jestem na po zabiegu u Pani na tootingu -art studio- zawsze tam bizi straszne nie wiem czy dlatego ze atmosfera taka imprezowa czy ze taki dobry poziom uslug, u fryziera tam nigdy nie bylam bo chodze tylko do Pani Magdy, bywam tam czasami na solarium, w kazdym razie wybralam sie dzis na oczyszczanie 35-funtow,promocja- i zadowolona nie jestem bo po tym oczyszczaniu jakos zaskornikow z ktorymi poszlam i na ktore zwrocilam pani uwage nie ubylo, niestety jak to po takim zabiegu ciezko cos powiedziec odrazu bo skora opuchnieta i zaczerwieniona i nic raczej nie widac, teraz juz jestem w domu i widze ze to byla strata pieniazkow- NIE POLECAM- to na tyle

Gość Milena xfg
Proszę polećcie jakąś dobrą stylistkę paznokci, najepiej pracującą na akrylu Z góry dziękuję

Gość end finish .
Ile w Londynie kosztuje przedłużenie włosów metodą GreatLengths?Interesuje mnie szczególnie cena jednego pasemka o długości 50 cm.Nie wiem czy przedłużać tutaj czy w Polsce.Gdzie jest taniej?Z góry dzięki za ewentualne odpowiedzi.

Gość anitaanitamta:)
do Sarenecka88 bardzo chetnie skorzystam(tzn sprawdze) powod?notabene profesjonalne slownictwo a to juz obiecujace:)

doTrouble80 zaskorniki..bardzo przykre, poniekad nieestetyczne notabene ''oczyszcanie twarzy''to generalnie usuwanie 'black heads''(pospolicie tzw 'wagry') natomiast zaskorniki tylko i wylacznie pilingiem chemicznym(+dermaroller)...rewelacja-ale niestety nie za 35.. serdecznie pozdrawiam:)

jezeli chodzi o Twoja opinie to musze Cie poinformowac ze znam dokladnie ta sytuacje...mianowicie ta pani to wlascicielka nie jest!:) ona tak jak my jest SUB(tzn.wspolwlascicielem) ...bardzo mi przykro ze odnioslas takie wrazenie patrzac tylko na nia i na pania od palcow(jej pracownik)...ja osobiscie prowadze(ale napewno juz niedlugo:)beauty w tym miejcu notabene ubolewam nad ogolna opinia iz uwazam ze takowa (a jesli dotyczy mnie osobiscie)to bede bardzo wdzieczna za wszystkie uwagi i opinie ,iz czlowiek (jest tylko czlowiekiem) i uczy sie na bledach..:)

Gość hello hello
Witam ,chcialabym poinformowac ze Pani kosmetyczka Anitka z leabridge rd ,ostatnio robila mi kwasy aha ,nie moglam wytrzymac tego strasznego zapachu alkoholu ,to tragedia... zeby kosmetyczka byla w pracy nie trzezwa OMG wiem ze sie przenosi takze moje drogie UWAGA nie trafcie na nia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Do hello hello
Masz na myśli ten salon 'Perfect Look' czy jaloś tak?????????????????????????????/

Promocja na dzien kobiet -50% od 05.03.2012 10.03.2012 1. Pielęgnacja: - regulacja brwi 2 - przedłużanie rzęs 40 - manualne oczyszczanie twarzy 20/ 10 - manualne oczyszczanie & algi 25/ 12,50 - manualne oczyszczanie & peeling kawitacyjny 30/ 15 - manualne oczyszczanie & peeling kawitacyjny & sonoforeza 35/ 17,50 - manualne oczyszczanie pleców 30/ 15 - galwanizacja 7/ 3.50 - jonoforeza 10/ 5 - peeling kawitacyjny 10/ 5 - peeling kawitacyjny & algi 15/ 7,50 - peeling kawitacyjny & sonoforeza 15/ 7.50 - sonoforeza 7/ 7.50 - kwas migdałowy 25/ 12,50 - mikrodermabrazja 30/ 15 - mikrodermabrazja & algi 35/ 17,50 - mikrodermabrazja & sonoforeza 35/ 17,50 - mikrodermabrazja & sonoforeza & algi 40/ 20 - mikrodermabrazja & manulane oczyszczanie twarzy 40/ 20 - mikrodermabrazja & peeling migdałowy 50/ 25 - mikrodermabrazja: ramiona 20/ 10 biust 25/ 12,50 brzuch 35/ 17,50 plecy 35/ 17,50 uda 45/ 22.50 - zabieg rewitalizujący 25/ 12,50 - zabieg regenerująco - nawilżający 25/ 12,50 - zabieg przeciwzmarszczkowy pod oczy z płatami kolagenowymi 25/ 12,50 Zabiegi specjalistyczne firmy THALGO - moisture quenching purity ritual zabieg oczyszczająco nawilżający 30/ 15 - pure collage velvet face mask głębokie nawilżenie i złagodzenie zmarszczek, zabieg dla skóry dojrzałej z płatami kolagenowymi 35/ 17,50 - cold marine program zabieg dla skór z rozszeżonymi naczynkami 30/ 15 - thalgoderm mask & Bio-repair serum nawilżająco odżywczy zabieg dla skóry wrażliwej 30/ 15 - modelling mask treatment odżywczy zabieg z użyciem termicznej maski penetrującej dla skór mocnych i grubych 30/ 15 - the wrinkle control modelling treatment zabieg przeciwzmarszczkowy, modelujący owal twarzy 30/ 15 - facia peel with BHA & AHA peeling twarzy z użyciem kwasów AHA i BHA 25/ 12,50 2. Depilacja: - wąsik 4 - broda 4 - twarz 7 - pachy 6 - ręce 10 - uda 12 - łydki 10 - całe nogi 20 - tors 12 - plecy 12 - bikini podstawowe 5 3. Paznokcie: - manicure biologiczny 7 - manicure klasyczny 12 - manicure klasyczny & peeling 13 - manicure & malowanie 15 - malowanie paznokci 5 - kształt i malowanie 6 - pedicure 15 - pedicure & malowanie 18 - kamienie Svarowskiego 4. Masaże: - masaż twarzy 7 - masaż pleców 20/ 10 - masaż całościowy 40/ 20 - masaż aromaterapeutyczny 40/ 20 - masaż stóp 15/ 7,50 stała cena / cena promocyjna Można kupic karnety upominkowe. zapraszam Wioleta 07990719322 west london

Witam : ) Moja znajomość środowiska fryzjerskiego w Londynie jest zerowa, tak więc proszę Was o pomoc. Mój obecny kolor włosów to brąz, a chciałabym uzyskać coś takiego: http://w512.wrzuta.pl/obraz/37trlLUrSzR/marta_zmuda_trzebiatowska Jeśli jest tutaj fryzjer, bądź też osoba, która zna takowego, który wykona coś takiego na mojej głowie, bardzo proszę o namiary : )

Witam : ) Moja znajomość środowiska fryzjerskiego w Londynie jest zerowa, tak więc proszę Was o pomoc. Mój obecny kolor włosów to brąz, a chciałabym uzyskać coś takiego: http://w512.wrzuta.pl/obraz/37trlLUrSzR/marta_zmuda_trzebiatowska Jeśli jest tutaj fryzjer, bądź też osoba, która zna takowego, który wykona coś takiego na mojej głowie, bardzo proszę o namiary : )